Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού από τον ΟΣΕ - ΤΡΕΝΟΣΕ;

Σε σημερινό άρθρο των «ΝΕΩΝ» (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ) αναφέρεται στην τελευταία παράγραφο ότι:
«Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι από τις 3.800 προσλήψεις γιατρών που εκκρεμούσαν, θα γίνουν μόνο οι 2.000, αφού ισχύει πλέον το καθεστώς για κάθε πέντε αποχωρήσεις μία πρόσληψη.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τους νοσηλευτές που θα προσληφθούν 3.000 αντί για 5.000, καθώς πέρυσι έμμειναν σε εκκρεμότητα στον ΑΣΕΠ 2.000 θέσεις νοσηλευτών. Μετατάξεις 315 εργαζομένων σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού στην Υγεία θα γίνουν από τον ΟΣΕ – ΤΡΕΝΟΣΕ.»

Εμένα μου προκύπτει μία απορία: Υπήρχαν τέτοιες θέσεις στην προκήρυξη; (βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού;)
Λέτε να επαληθευτεί ως προφητεία η γελοιογραφία του Στάθη με τον μηχανοδηγό σε ρόλο νοσοκόμας;
Όσο και αν το προσεγγίζουμε με χιούμορ το θέμα όμως δεν παύει να είναι σοβαρότατο.
Αυτές οι διαρροές και μάλιστα στην «εφημερίδα της κυβερνήσεως» είναι ακόμη μία σφυριά πάνω στα ήδη «τσατσαλισμένα» νεύρα μας.
 Εκτός κι αν εννοεί σε μετατάξεις μελλοντικές που θα ακολουθήσουν τις τρέχουσες…
Αν έμπαινε και κάποιος στον κόπο να ενημερώσει και εμάς τους ενδιαφερόμενους που δίκαια αγωνιούμε για το μέλλον μας… τι καλά που θα ήταν!
Αυτό βέβαια προϋποθέτει σχέδιο και σοβαρούς χειρισμούς και όχι προχειρότητα και ερασιτεχνική αντιμετώπιση! Εδώ μάλλον είμαστε «ο κασιδιάρης» στου οποίου το κεφάλι «μαθαίνουν κούρεμα» οι διασώστες… του ΔΝΤ.
 Υπομονή αδέρφια και περαστικά μας!


 

3 σχόλια:

  1. Γιατι να μας ενημερωσει κανεις εμας ? Λογαριασμο θα μας δωσουν ? Οι κ.κ. του Υπουργειου Μεταφορων , η δοιηκηση ΟΣΕ / ΤΡΕΝΟΣΕ , οι μεγαλοσυνδικαλιστες μας ...
    Γιατι να μας πουν μια κουβεντα , για το που θα παμε , ποτε θα παμε , τι θα γινει τελος παντων.Γιατι να κουμησουν τα χειλη τους ? Για να βγαλουν εμας , απο την αγωνια ? Σιγα που θα μας δωσουν και λογαριασμο για το μελλον μας.
    Συνοδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ολοι λενε οτι οι δικες μας θεσεις ειναι ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ!! Κ φυσικα οχι Υγειονομικου, αλλα Διοικητικου θεματος. Αυτο πρεπει να μας το διευκρινιση καποιος ασ πουμε αρμοδιος. Αλλα ποιος αρμοδιος θα ενδιαφερθει? Στην Ελλαδα ειμαστε!!!Γι αυτο χρειαζεται ο Συλλογος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από εμάς θα πάμε -όσοι είμαστε για το υπουργείο Υγείας- σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που επιλέξαμε και μάλιστα σε θέσεις που δεν ήταν στην κατάσταση που μας είχαν δώσει για επιλογή! Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε το δικαίωμα για ασφαλιστικά μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση