Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τρίκαλα: Ανησυχία για το μέλλον του σιδηροδρόμου

Σύσκεψη διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου υπό την παρουσία φορέων και πολιτών

Κατά την σύσκεψη η διοίκηση του Συλλόγου ζήτησε από τους φορείς συνεργασία, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των κινήσεων
Την ανάγκη να ανατρέψουν άμεσα όλες τις «μεθοδεύσεις», ώστε η δυτική Θεσσαλία
να εξακολουθήσει να έχει σιδηρόδρομο και στο μέλλον εξέφρασαν κατά την χθεσινοβραδινή σύσκεψη τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων.
Η σύσκεψη διοργανώθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων υπό την παρουσία εκπροσώπων φορέων της περιοχής, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Συλλόγου.
Κατά την σύσκεψη η διοίκηση του Συλλόγου ζήτησε από τους φορείς συνεργασία, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των κινήσεων με ένα και μοναδικό σκοπό την αγωνιστική κινητοποίηση όλων των κατοίκων και των φορέων της πόλης και του νομού μας ώστε να ανατραπεί άμεσα η σημερινή εντελώς απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε στη σιδηροδρομική συγκοινωνία της περιοχής μας.
Κάλεσαν παράλληλα τους φορείς να συμπαρασταθούν σήμερα κατά την επίσκεψη στα δικαστήρια για να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όπως ισχυρίστηκαν «στις διοικήσεις του ΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ.
Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στη σύσκεψη ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Κρανιάς ήδη έχουν καταργηθεί όλα τα δρομολόγια εκτός από το πρωινό της Θεσσαλονίκης και το απογευματινό της Αθήνας.
Επίσης ο σταθμός της πόλης παραμένει κλειστός μετά τις 14.30 το μεσημέρι, ενώ έχει καταργηθεί και εντελώς η υπηρεσία φόρτωσης αποσκευών.
Ο σταθμός μάλιστα όλο το απόγευμα παραμένει αφύλακτος, χωρίς καμία δυνατότητα λήψης πληροφορίας και έκδοσης εισιτηρίων.
Και αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαθέσιμοι εργαζόμενοι του ΟΣΕ που θα μπορούσαν να αναλάβουν τουλάχιστον το έργο της φύλαξης και της παροχής πληροφοριών προς τους επιβάτες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση