Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πάτρα: Ύποπτα παιχνίδια με τις μετατάξεις στον ΟΣΕ καταγγέλλουν εργαζόμενοι στην Πάτρα

 
Περίεργες καταστάσεις και παιχνίδια που πολλοί από τους εργαζομένους τα θεωρούν ύποπτα, καταγγέλλουν οι υπάλληλοι του Οργανισμού στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εμφανιστεί περιπτώσεις υπαλλήλων, που ενώ είχαν ζητήσει να μεταταγούν σε διάφορες υπηρεσίες αυτό δεν έγινε, γιατί αυτές εμφάνισαν όρους που δεν προβλέπονταν από την αρχική ρύθμιση.
Για παράδειγμα δίνουν το Ελεγκτικό συνέδριο, υπηρεσία στην οποία θα πήγαιναν εργαζόμενοι από τον οργανισμό κατόπιν αιτήσεών τους, και ξαφνικά πρόβαλε το  ηλικιακό όριο των  50 ετών.
Σε άλλη περίπτωση δεν διευκρινίστηκε σαφώς εάν η πρώτη λυκείου ως μόρφωση θα έμπαινε στην μέση εκπαίδευση η όχι.
Υπήρχαν και καταγγελίες από εργαζομένους, ότι κατατέθηκαν αιτήσεις μετατάξεων μετά το πέρας της διαδικασίας και με την συνδρομή δικηγόρων.
Τέλος, παραμένει  στους εργαζομένους του ΟΣΕ στην Πάτρα η υποψία, πως δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα όλες οι θέσεις που ζητούσε να καλυφθούν ο ευρύτερος δημόσιος τομεας της περιοχής, όπως το Πανεπιστήμιο Πάτρας,  με αποτέλεσμα να κυριαρχεί το σενάριο πως κάποιοι θέλουν να κρατήσουν πιθανώς τις οποίες προνομιούχες θέσεις προκύψουν, για…τους ημετέρους.
 

1 σχόλιο:

  1. καθε ενημερωση για παρατυπια η οποια αλλη γενικως παρανομια....ειναι καλη κ επιτακτικη !! πρεπει γενικως να ειμαστε σε εγρηγορση....κ οχι μονο απεριτιφ....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση