Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η καινοτομία στις μεταφορές στο επίκεντρο ημερίδας! 22-01-2011

Οι περισσότεροι Αναγνώστες στο Blog είμαστε Σιδηροδρομικοί και γνωρίζουμε τι σημαίνει Εμπορευματικές Μεταφορές και το φάσμα όλων των μεταφορών...Απο τα παρακάτω θα κρίνετε και θα βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα...με το τι φανφάρες λέγονται και το τί γίνεται στην Πράξη...Για να μην ξεχνάνε κάποιοι Άρχοντες ότι είμαστε αδύναμοι σαν μιρμίγκια και αντέχουμε μιά υπογραφή και τίποτε άλλο αλλά δεν μπορείτε να μας στερήσετε την λειτουργία της σκέψης της σύγκρισης και της απόφασης....
------------------
"Αυτό δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ, σε ομιλία του σε διεθνή ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου και συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. με τίτλο "Προώθηση καινοτομίας στον τομέα των μεταφορών".
Σύμφωνα με τον κο Τσιόκα, στόχος του Υπουργείου είναι η ανάπτυξη ενός υγιούς και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος μεταφορών, που θα προωθεί τις βιώσιμες μεταφορές, με συνδυασμό μέσων και τη χρήση των νέων τεχνολογιών.
Σχετικά με τις δράσεις του Υπουργείου προς αυτή την κατεύθυνση, ο κος Τσιόκας ανέφερε οτι ήδη έχουν γίνει βήματα και προωθούνται πολλά περισότερα, όπως το άνοιγμα του επαγγέλματος του οδικού μεταφορέα, το πλαίσιο για την ανάπτυξη εμπορευματικών κέντρων και η προώθηση της επιτροπής logistics.
Αναλυτικά, στην ομιλία του ο κος Τσιόκας ανέφερε τα παρακάτω:
"Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και τις σκέψεις σας. Θεωρούμε ότι αυτές οι συναντήσεις μπορούν να βοηθήσουν δημιουργικά, παραγωγικά και με προοπτική τις εξελίξεις στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών που αποτελεί βασικό πυλώνα της Ελληνικής οικονομίας."
Για Περισσότερα στο ypodomes.com
Τώρα με την Απαξίωση και την Κατάργηση σχεδόν του Σιδηροδρόμου που την αποκαλούν εξυγίανση τι να πώ..?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση