Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Εξαιρούνται οι μηχανοδηγοί;

Η είδηση είναι της τελευταίας στιγμής και δεν μπορούμε να την διασταυρώσουμε. Από το «πρώτο θέμα» μάθαμε ότι τη Δευτέρα ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας, κατέθεσε βελτιωτικές νομοθετικές αλλαγές στην έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής.
Με τις νέες ρυθμίσεις προβλέπεται δωρεάν μετακίνηση των Ατόμων με Ειδικής Ανάγκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εξαίρεση των μηχανοδηγών από τις μετατάξεις, μείωση των συνολικών μετατάξεων κατά 40 άτομα στον ΗΣΑΠ και κατά 10 στον ΟΑΣΑ, μεταφορά, στον κρατικό προϋπολογισμό, όλων των ασφαλιστικών χρεών των εταιρειών, που συγχωνεύονται και μείωση στο 1% -αντί 5%- της αμοιβής του υποθηκοφύλακα για μεταβίβαση ακινήτων των αστικών συγκοινωνιών.
Έχει να μας πει κάτι η ομοσπονδία για αυτό;


 

4 σχόλια:

  1. σαφως κ θελουμε οσοι ....συναδελφοι θελουν να παραμεινουν, να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.........για μενα ειναι ΕΥΧΗΣ εργον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστό αυτό που λες ΠΡΟΕΔΡΕ...αλλά δεν είναι άνιση μεταχείριση των σιδηροδρομικών;;;
    για να μην το πούμε αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά 99% η ρύθμιση αφορά τους «μηχανοδηγούς» του ΗΣΑΠ! Για τους δημοσιογράφους μηχανοδηγοί είναι και οι ηλεκτροδηγοί!

    Προσπαθήσαμε να το διασταυρώσουμε και οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν αφορά τους 46 μηχανοδηγούς της τραινοσε που μετατάσσονται υποχρεωτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Ρέππας αναφέρθηκε στους Μηχανοδηγούς του ΗΣΑΠ (Ηλεκτροδηγούς). Το άκουσα καλά. Δεν έχει καμμία σχέση με ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση