Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

KAKA MANTATA...Από το 2012 οι μειώσεις σε επικουρικές - εφάπαξ

Σε κατ' αρχήν συμφωνία για τη μείωση, από την 1/1/2012, των επικουρικών συντάξεων αλλά και των εφάπαξ σε όσα ταμεία αποδειχθούν (με βάση τις αναλογιστικές μελέτες) ότι είναι ελλειμματικά, κατέληξαν χθες με την τρόικα ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνης και η γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα.

Χρονοδιάγραμμα
Στη συνάντηση που έγινε ενόψει της τελικής διαβούλευσης (την ερχόμενη Δευτέρα) της ηγεσίας του υπουργείου με τους επικεφαλής της τρόικας, οι εμπειρογνώμονες αποδέχτηκαν το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των μελετών στα μεγαλύτερα ταμεία πριν από το καλοκαίρι και στα υπόλοιπα το αργότερο έως τις 31 Οκτωβρίου.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει, συγκεκριμένα, τη σύνταξη των μελετών σε 40 Ταμεία ως εξής :

Διαβάστε περισσότερα...

8 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω και 3 μερες γραφετε στο blog οτι εφυγαν του Υ.Παιδιας,οτι ο κλητηρα τα παει κ.α.Σημερα που πηρα τηλ.στο Ε.Τ δεν πηγε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα μονο αυτο μας νοιαζει?? το ΤΟΜΑΡΙ μας??
    νομιζω οτι ειμαστε απο χερι χαμενοι....αν νομιζουμε οτι ειμαστε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. οχι ειμαστε ολοι μαζι, κ οπου παμε....αυτη ειναι η φιλοσοφια μας .....σκεφτειτε κ λιγο, πριν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά το Εθνικό Τυπογραφείο τι λέει απο εκεί φαίνεται η πορεία...της κάθε κατηγορίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι οπως τα λες ειναι outland citizen.Μπαβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙα να μην λετε οτι σας πουλαω χαβα σημερα πηρα τον ΚΑΔ ΜΟΥ (ΠΑΙΔΕΙΑΣ) 40044 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΚΑΔ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΠΟΓΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΔ ΔΙΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση