Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Συντονιστική επιτροπή Αχαΐας;

Συνάδελφοι από την Πάτρα ρωτούν να μάθουν αν κάποιοι ξεκίνησαν δημιουργώντας τοπική συντονιστική επιτροπή.
Επειδή δεν έστειλε κάποιος  email για να μας πληροφορήσει κάτι τέτοιο, μόνο υποθέσεις μπορούμε κάνουμε και η λογική λέει ότι υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
1.             Να δημιουργήθηκε μία τοπική συντονιστική επιτροπή αλλά να μην ειδοποιήθηκε το blog οπότε και το blog με τη σειρά του δεν μπορεί να βοηθήσει στην επιτυχία της συντονιστικής επιτροπής.
2.             Να μην δημιουργήθηκε καμία τοπική συντονιστική οπότε κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουν κάποιοι να τη δημιουργήσουν.
Η δική μας συμβουλή είναι να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη, μήπως επικοινωνήσει κάποιος και μετά, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για μια κοινή προσπάθεια, δημιουργούν μία τοπική συντονιστική επιτροπή και προχωρούμε με όσους θέλουν.
Από την Πάτρα επίσης θα θέλαμε και συνεργάτη ή και συνεργάτες για το blog.

8 σχόλια:

 1. Στην Πατρα δεν υπαρχει συντονιστικη εχουμε συγκρντρωση κατασταση με ονοματα και περιμεναμε να προχωρισουν οι διαδικασιες των ματαταξεων.Τωρα που ξεκαθαριζει το τοπιο πρεπει να ενωθουμε με τους υπολοιπους για κοινη πορεια.
  ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  6972920466
  stratikisd@yahoo.gr
  stratikisd@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν ξερει κανειΣ για το ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ να το γραψει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εντος της εβδομαδας θα γραψη το ΦΕΚ για το υπ.παιδειας. απο το γεν, λογιστηριο φυγαν τα ονοματα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστω πολλη για το ΥΠ.παιδειας ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Ένα ελεύθερο βήμα για ΟΛΟΥΣ τούς σιδηροδρομικούς... Το συνδικάτο ενωμένο και ταμπουρωμένο απέναντι στους εργαζόμενους ,αυτή είναι η αίσθηση της τεράστιας πλειοψηφίας. Δημοσίως διαφωνούν ,αλλά νομίζω τα βρίσκουν στον μικρόκοσμο των σωματείων μεταξύ τους. Δείτε την τιμητική μας στον Τριανταφυλλόπουλο και ακούστε με μεγάλη προσοχή τα σοφά λόγια του Ρωμανιά .....Α.Χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι συνάδελφοι μετατασσόμενοι απο Πάτρα για ενημέρωση σχετικά με το σύλλογο να απευθύνονται στους: Κουτρουμάνη Δημ
  Πάνα Μιχ και
  Γεωργαντόπουλο Δ
  Τα τηλέφωνά τους υπάρχουν στο Γραφείο Προσωπικού της Πάτρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προς τη συντονιστική επιτροπή Αχαΐας. Θέλουμε ένας τουλάχιστον με πρόσβαση στο διαδίκτυο και λογαριασμό google (να έχει email google δηλαδή κάτι σαν ονομα@gmail.com) να επικοινωνήσει ώστε να του δώσουμε πρόσβαση και να μπορέσουμε να συντονιστούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση