Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Κύριοι,
         Ποτέ δεν πίστευα ότι σας ενδιέφερε το καλό των Συναδέλφων σας. Μόνο για πάρτι σας κοιτάζατε. Ακόμα και τώρα που μείνατε μόνοι σας, που θα βολευτείτε καλύτερα κοιτάτε. Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλα τα πολιτικά χρώματα,. Αλλά τους τρώει η μεγάλη τρύπα του συμφέροντος.
          Πίστευα όμως και περίμενα, έστω και ψεύτικα, από την μεριά σας τώρα  την τελευταία στιγμή να είχατε την αξιοπρέπεια να στείλετε στους μεταφερόμενους Συναδέλφους μια αποχαιρετιστήρια επιστολή  και να εύχεστε, σε όλους αυτούς που  τόσα χρόνια σας στήριξαν να έχετε τις μεγάλες συνδικαλιστικές καρέκλες, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. Ούτε αυτό όμως δεν κάνατε. Και δεν το κάνατε γιατί δεν έχετε το σωστό ηθικό ανάστημα να το κάνετε. Είστε τόσο μικροί που δεν τολμάτε να κοιτάξετε στα μάτια όλους αυτούς που πετάξανε (τε) σαν στημένες λεμονόκοπες.
          Όχι ότι έχουμε ανάγκη την ευχή σας, αλλά έτσι για τα μάτια του κόσμου, για το γαμότο, ρε γαμότο.
          Δεν πειράζει. Κανένας δεν πάει χαμένος. Ούτε και εσείς. Κάπου θα βρείτε τους απαραίτητους ψήφους για να κρατήσετε τις θέσεις σας. Είναι η μόνη δουλειά που ξέρετε πολύ καλά. Υπάρχουν και πιθανές νέες προσλήψεις με σοσιαλιστικά μεροκάματα.
     Προς τους  Συναδέλφους Σιδηροδρομικούς μεταφερόμενους και μη.
         Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, υγεία και προκοπή. Δεν φοβηθήκαμε τίποτα ούτε και φοβόμαστε. 28 χρόνια μανούβρα κάναμε στην πρώτη γραμμή. Έτσι και τώρα. Την ζωή μας θα την βάλουμε σε σωστή γραμμή. Γυρίζουμε την αιχμή σε θέση Ι (όπως λέμε εμείς οι     Πελοποννήσιοι) ασφαλίζουμε και αποχωρούμε υπερήφανοι.
          Στους Συναδέλφους που μένουν. Καλή συνέχεια. Πάντα Συνάδελφοι θα είμαστε. Όταν μετά από 6 χρόνια με το καλό βγω στην  σύνταξη,  θα λέω ότι είμαι Συνταξιούχος του ΟΣΕ.
Κ Α Λ Η   Τ Υ Χ Η   Σ Ε   Ο Λ Ο Υ Σ
 (Μ. Σ.)
Oseakias16

5 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΗ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΚΑΤ ΕΚΛΟΓΗΝ ?? ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ.9.38.ΤΟ ΔΕΞΙ..ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΡΑΙΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟιΣυνδικαλιστές βλέπουν μόνο τα γράμματα Β και Δ
    Τα μεταφράζουν σε ΒΟΛΕΜΑ τους και εμας μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    Εμείς τα μεταφράζουμε σε ΒΡΩΜΑ και ΔΥΣΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα παιδια για τους υποτιθεμενους (συναδελφους -συνδικαλιστες) που εκαναν ελεγχο στο ΚΑΙΜΚΑΤΣΑΛΑΝ ποσα παιρνουν καθε ΣΑΒ-ΚΥΡ μπραβο ΠΕΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση