Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αίτηση προς ΠΕΠΑ για το ταμείο αρωγής διορθωμένη

4 σχόλια:

  1. Την αίτηση μπορεί να την συμπληρώσει και να την παραδώσει ο καθένας μόνος του. Καλύτερα όμως θεωρώ ότι είναι να τις παραλάβει ο κατά τόπους συντονιστής για να τις παραδώσει.
    Επειδή η αίτηση ζητά πολλές λεπτομέρειες δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλες, γιατί περισσότερη σημασία έχει το όνομα αυτού που υποβάλει την αίτηση. Εν πάση περιπτώσει θα διαγράψω αυτή την αίτηση και θα αποστείλω άλλη με λιγότερες λεπτομέρειες, ως «Αίτηση προς ΠΕΠΑ για το ταμείο αρωγής διορθωμένη», «Αίτηση διορθωμένη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά, πετάει η ομάδα στην Αθήνα!
    Μοιραία λόγω θέσης περιμένουμε πολλά από εσάς εκεί!
    Θα σηκώσετε το μεγαλύτερο βάρος στη λειτουργία του συλλόγου μας, αλλά όσο περισσότερο σας γνωρίζω τόσο περισσότερο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΕΚ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 250Γ,ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΧ ΤΑΚΑΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περιμενε.....ολα θα γινουν. ο ΦΟΛΑΣ τι λεει?
    που εχει κ αμεση πληροφορηση? η παρκαρε κι αραξε? ΤΖΑΜΙ το καταντησαν μου φαινεται. κ μαλλον θα παη για χοντζιας!!!! μαζι με τον ΡΩΦ!!!εκτος κι αν επεμβουν οι παρα-μπεζεστενιοι...( κι ο νοων...νοητω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση