Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ


Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αχαΐας, μετά την μεταφορά του προσωπικού σε άλλες υπηρεσίες και την κατάργηση του Κέντρου, αποφάσισε το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων ευρώ (8.000 €) που υπήρχε στο ταμείο, να μοιρασθεί παραμονές των εορτών του Πάσχα σε Κοινωφελή Ιδρύματα της Πάτρας. Αυτά είναι:
1.     ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  2.500 €
2.     ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ   2.000 €
3.     ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  2.000 €
4.     ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ  ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
     ΠΑΤΡΩΝ  1.500 €
Θεωρούμε ότι ήταν η καλύτερη λύση για το ποσόν αυτό που ανήκε στους Συναδέλφους.
Η προσφορά αυτή να είναι σίγουροι οι Συνάδελφοι ότι έπιασε τόπο.
Τα απαραίτητα παραστατικά επίδοσης των ποσών τα έχει ο ταμίας και παραμένων στον ΟΣΕ Συνάδελφος Σταθμάρχης ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ Θεόδωρος.
Καλή τύχη σε όλους τους Συναδέλφους και οι ευχές και ευχαριστίες των παιδιών των ιδρυμάτων αυτών να μας συνοδεύουν πάντα

Μ. Σπ.

7 σχόλια:

  1. ΝΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ26 Απριλίου 2011 στις 9:43 μ.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Πρόεδρο και GiDiLarissa.

    Εξαιρετικώς επείγον.

    Στην Δράμα άρχισαν τα όργανα. Μιλάω για το Υπουργείο Πολιτισμού. Η προισταμένη της εφορίας αρχαιοτήτων Καβάλας στην οποία υπάγεται και το αρχαιολογικό μουσείο Δράμας, προσπαθεί να υποχρεώσει και τους 5 φύλακες αρχαιοτήτων και τους 2 εργάτες, που προέρχονται από μετάταξη να πάνε για φύλαξη στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων ο οποίος βρίσκεται στο νομό Καβάλας, δηλαδή σε άλλο νομό από αυτόν της επιλογής.

    Ο Νόμος 3891/2010 μιλάει για νομό επιλογής (άρθρο 16) όπως επίσης και η κατάσταση η συνοδευτική του ΦΕΚ γράφει δίπλα στο όνομα του καθενός (φύλαξη χώρων εντός του νομού Δράμας).
    1. Τι γίνεται νομικά, μπορεί να το κάνει παρά την θέληση μας επικαλούμενη έλλειψη προσωπικού στο νομό Καβάλας ;
    2. Πάμε μάλλον για ασφαλιστικά μέτρα. Θέλουμε την γνώμη σας όσο γίνεται γρηγορότερα αν είναι δυνατόν από ειδικό νομικό εργατολόγο.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΥΓ: Να αντικατασταθεί ο υπεύθυνος για το σύλλογο των μετατασσομένων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γραφτούμε στον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι Πατρινοί ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ η προσφορά σας έπιασε τόπο .

    Ο δρόμος που χαράξατε ελπίζουμε νάβρει μιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΔ 40044 ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΚΑΔ 40044 ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΕΚ 267 Γ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/4 ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω για σας, εγώ έκανα αίτηση για μετάταξη με μισί καρδία.Στην πορεία βλέπω μεγάλη χαρά από τους μετατασσόμενους και σκεπτικισμό από αυτούς που παραμένουν. Γιατί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ιδιο και εγω,αλλα ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση