Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή Συναδέλφου.

  
   Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους  για την συνεργασία , όλα αυτά τα χρόνια. Όλους εσάς που ξενυχτήσαμε , που κρυώσαμε , που κουραστήκαμε παρέα. Να σας ευχαριστήσω για όλες τις γιορτές που γιορτάσαμε παρέα , μακριά από τις οικογένειες μας , για την αλληλεγγύη και την κατανόηση που δείξατε στις δύσκολες ώρες. 

                                                                                     
    Να σας ευχηθώ να περάσουν τα δύσκολα, να έχετε υγεία στην ζωή σας και να σας διαβεβαιώσω ότι ΠΑΝΤΑ θα αισθάνομαι συνάδελφος σας , ΠΑΝΤΑ θα είμαι δίπλα σας , σε ότι μπορώ να βοηθήσω.

                    Ευχαριστώ από καρδιάς

                    Παπαζαχαρίου Κώστας

24 σχόλια:

  1. κωστα καλη....συνεχεια. κι οπως τα ειπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα σου εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά!

    Όποτε περάσεις από τη Λάρισα να πάρεις τηλέφωνο. (Και εδώ να το γράψεις θα το δούμε!)

    Το ότι θα είμαστε εδώ και θα τα λέμε χωρίς να χαθούμε, είναι δεδομένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι δεν έκανα αίτηση για μεταφορά ,έτυχε να μην είμαι σε αυτούς που υποχρεωτικά έπρεπε να φύγουν αλλα η διάλυση του σιδηρόδρομου και το γεγονός οτι φεύγουν συνάδελφοι που πρόσφεραν στον σιδηρόδρομο με τον τρόπο που φεύγουν με έχει πικράνει πολύ. Ευχομαι σε όσους φεύγουν να βρούν κάτι καλλίτερο και σε όσους μένουμε καλή τύχη γιατι μας χρειαζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι ΟΛΌΨΥΧΑ σε όλους τους μεταφερόμενους συναδέλφους και στις οικογένειές τους
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    Με υγεία και ψυχική δύναμη για να ανταπεξέλθετε αυτή την δύσκολη δοκιμασία του επαγγελαματικού ξεριζωμού!
    Να είστε σίγουροι ότι τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Σιδηρόδρομο χωρίς και την δικό σας φιλότιμο να συμβάλλει στην λειτουργαία του!

    Νικ. Χαγίαρης
    Σταθμάρχης (για την ωρα...)
    ΕΣΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΣΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.ΤΑ ΤΗΛ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ. ΣΩΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΑΜΕ .ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ Η ΣΤΟ ΓΛΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΡΓΕΙΟΥ ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΔ 40044 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΠΟ 19/4 ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΕΚ. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αγωνία όλων κορυφώνεται, ειδικά με τα σενάρια περί προκήρυξης εκλογών στα μέσα Μαΐου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

    Είναι κατανοητή η αγωνία όλων όσων περιμένουν την έκδοση του επόμενου ΦΕΚ. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε απαντήσεις με συγκεκριμένες ημερομηνίες σε όλους όσους ρωτούν με αγωνία όπως ο συνάδελφος παραπάνω!

    Σας υποσχόμαστε πως ότι μαθαίνουμε το δημοσιεύουμε αμέσως, και εσείς οι ίδιοι αν μάθετε κάτι είμαι σίγουρος ότι θα το γράψετε σε σχόλιο να το δουν και οι υπόλοιποι! Κανείς δεν κρατάει τα νέα για τον εαυτό του!

    Στο blog υπάρχουν διαχειριστές σε όλες τις μεγάλες πόλεις! Και θα μπουν ακόμη περισσότεροι. (Πάτρα ακούς; Άντε ξύπνα!) Η ενημέρωση θα είναι κάθε μέρα που περνά όλο και καλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο το blog μπορει να εγινε απο εναν συναδελφο αλλα υποστηριχτηκε απο πολλους.Σε πολλες περιπτωσεις η ενημερωση ηταν ακαριαια.Οι πληροφοριες ηταν σωστες και βοηθησαν πολλυς συναδελφους.Ολο αυτο βεβαια μας δειχνει ποσα μπορουμε να καταφερουμε αν υπαρχει θεληση και ειμαστε ενωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεκινάει η διαδικασία μετατάξεων στο Δημόσιο με 1.583 εργαζομένους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μετακινούνται σε άλλο πόστο.

    Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις έχουν ήδη υπογραφεί.
    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΦΕΚ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι 1.583 εργαζόμενοι του ΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ μετακινήθηκαν σε υπουργεία, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ. Οι μετατάξεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο της δημοσίευσης στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως
    ΝΤΟΛΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέσα είναι η Πάτρα. Γράφει ενημερώνεται και ενημερώνειιιιιι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζει ότι είναι μέσα η Πάτρα! Δεν υπάρχει κάποιος συνδιαχειριστής από εκεί ούτε κάποιο μέλος της συντονιστικής με πρόσβαση στις σελίδες τηλεδιάσκεψης!
    Το ιδανικό θα ήταν κάποιος που είναι μέλος της συντονιστικής να είναι και διαχειριστής αναρτήσεων στο blog. Περιμένουμε email από ενδιαφερόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σας παραθερω παρακάτω το απόσπασμα από την εφημερίδα ελευθεροτυπία 20/4/11 με μια πολυ σημαντικη σημειωση ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ 1622 - 1583 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΛΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 39 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ
    Απάντηση Ντόλιου σε εσωκομματική κριτική με θέμα τις μετατάξεις αποτελεί το ενημερωτικό σημείωμα που απέστειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο δηλώνει ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί 1.583 μετατάξεις πλεονάζοντος προσωπικού από ΟΣΕ και ΤΡΕΝΟΣΕ στο στενό δημόσιο τομέα.

    Ο υφυπουργός Εσωτερικών καταγράφοντας το πλήρες ιστορικό των μετακινήσεων επισημαίνει ότι η ταχύτητα υλοποίησης της διαδικασίας, ήταν η μέγιστη δυνατή και με μεγάλη διαφορά από τους μέχρι τώρα συνήθεις χρόνους της Δημόσιας Διοίκησης. «Αυτό επετεύχθη όχι μόνο λόγω της καλής συνεργασίας μας με τα υπουργεία Υποδομών και Οικονομικών, αλλά και λόγω της άμεσης ανταπόκρισης των φορέων υποδοχής των συναρμόδιων υπουργείων», αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι οι μετατάξεις ολοκληρώθηκαν με τρόπο νομικά έγκυρο και δημοσιονομικά κατοχυρωμένο πριν από το τέλος Μαρτίου, απαντώντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς σε αιτιάσεις κυβερνητικών βουλευτών για καθυστερήσεις που είχαν διατυπωθεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    Οι 1.583 εργαζόμενοι του ΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ μετακινήθηκαν σε υπουργεία, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ. Οι μετατάξεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο της δημοσίευσης στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Θα ακολουθήσουν σε δεύτερο χρόνο, όπως προβλέπει ο νόμος 3891/2010, οι 333 μετατάξεις προσωπικού από την ΕΡΓΟΣΕ και τη ΓΑΙΑΟΣΕ. Τέλος, για τις μετατάξεις 1.444 υπαλλήλων του ΟΑΣΑ, επισημαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους οι οποίοι επέλεξαν μεταξύ των 5.496 κενών θέσεων. Εντός των επομένων ημερών το υπουργείο Υποδομών θα αποστείλει κατάλογο στον οποίο θα εμφανίζονται οι υπό μεταφορά υπάλληλοι, καθώς και οι υπηρεσίες στις οποίες θα διατεθούν.
    ΕΛ.ΔΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γνωρίζω 2 μεταφερόμενους που έχουν κάνει παραίτηση για συνταξιοδότηση. Δεν ξέρω αν η διαφορά προκύπτει από τέτοιες περιπτώσεις ή από κάτι άλλο, είναι γεγονός πάντως ότι έχουν δημιουργηθεί απορίες σχετικά με τον ακριβή αριθμό των μεταφερομένων του ΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην ξεχναμε οτι " δηλώνει ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί 1.583 μετατάξεις ".Μηπως το λεει αυτο επειδη οι υπολοιπες δεν εχουν ακομη δημοσιευθει στο ΦΕΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπολείπονται ακόμα (δηλαδή δεν έχουν πάει για ΦΕΚ) οι μετατάξεις για τα Υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών που σημαίνει ότι αποκλείεται να έχουν ολοκληρωθεί 1.583 μετατάξεις δεδομένου ότι μόνο οι μετατάξεις για το Υπουργείο Υγείας, είναι γύρο στις 400.
    Άρα παραμένουν οι απορίες σχετικά με τον ακριβή αριθμό των μετατασσομένων του ΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι περίπου 40 που προκύπτουν ότι δεν έγιναν είναι άτομα που ζήτησαν να πάνε σε περιοχές που δεν είχαν δηλωθεί αντίστοιχες θέσεις και παραμένουν ακόμα σε εκκρεμότητα. Όσο για το ολοκληρώθηκαν που αναφέρει ο Ντόλιος, μάλλον εννοεί ότι έχουν συνταχθεί από το Μεταφορών οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, άσχετα από το σε ποιο στάδιο βρίσκονται (πχ λογιστήριο, Υπουργό Υγείας ή Δικαιοσύνης για προσυπογραφή κλπ). Οι υπόλοιποι 40 περίπου είναι αυτοί για τους οποίους δεν έχει καν ξεκινήσει η διαδικασία των ΚΥΑ και για αυτό ο Ντόλιος δεν θεωρεί ολοκληρωμένες τις αντίστοιχες μετατάξεις...Βράσε όρυζα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συμφωνω γιατι εχω φιλο στην καλαματα που δεν εχει ακομη θεση και περιμενει το υπουργειο εσωτερικων ακομη να τους δωσει θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση