Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Συντονιστική επιτροπή μετατασσομένων ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πριν από μερικές μέρες επικοινώνησε ο Θεόδωρος από την Φλώρινα, με email και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε και ρώτησε σε ποιόν μπορεί να απευθυνθεί για το νομό Φλώρινας. Του απαντήσαμε ότι δεν υπάρχει κανένας και ότι αν θέλει, μπορεί να ξεκινήσει κάτι ο ίδιος. Ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους στην συντονιστική επιτροπή από τη Θεσσαλονίκη, σαν το κοντινότερο σημείο και ξεκίνησε μία προσπάθεια να εντάξει και την ακριτική Φλώρινα στην κοινή μας προσπάθεια.
Επικοινώνησαν συνάδελφοι από την Πάτρα και την Καλαμάτα με email. Ούτε εκεί υπάρχει κάτι από όσο ξέρουμε μέχρι τώρα. Όποιος έχει διάθεση να προσφέρει στην κοινή προσπάθεια των μετατασσομένων ώστε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τα προβλήματα που είναι στο δρόμο μας ας ξεκινήσει και εκεί η δημιουργία μίας τοπικής συντονιστικής επιτροπής και ας δημιουργήσουν μία κατάσταση με όσους μετατασσόμενους θέλουν να συμμετέχουν.
Οι αποστάσεις και οι διαφορετικοί φορείς υποδοχής δεν διευκολύνουν την τακτική οικονομική εισφορά σε κάποιο σύλλογο γι’ αυτό αποφασίστηκε να υπάρχει μία εφ’ άπαξ εισφορά με το ποσό των 20€ από το κάθε μέλος με την εγγραφή.
Είναι απαραίτητο η συντονιστική επιτροπή κατά κάποιο τρόπο να συνεδριάζει, να κατατίθενται προτάσεις, να παίρνονται αποφάσεις,  να ελέγχονται τα οικονομικά κ.τ.λ. Οι αποστάσεις όμως μεταξύ Καλαμάτας Φλώρινας και Αλεξανδρούπολης δεν επιτρέπουν τις κλασικές μεθόδους συνεδριάσεων. Μην απογοητεύεστε όμως, υπάρχει τρόπος, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό, η τηλεδιάσκεψη μέσω του διαδικτύου είναι αυτό που θέλουμε και έχει ήδη κατασκευαστεί ότι μας χρειάζεται!
Δεν υπάρχει κάποιος από μηχανής θεός να στήσει για σας κάτι στην πόλη σας. Σε όποιες πόλεις δεν υπάρχει τοπική συντονιστική επιτροπή δημιουργήστε την και επικοινωνήστε με το blog, το οποίο βοηθά αυτή την προσπάθεια.
Καλή δύναμη!

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για την άρτια ενημέρωση μας, μέσα απ΄τη προσπάθεια που κάνετε στο ιστολόγιο και να είστε σίγουροι οτι είναι το πρώτο που ανοίγουμε όταν σερφάρουμε στο Internet. Απ΄ότι διαπιστώνουμε η συλλογική προσπάθεια συνεχίζεται και τα μέλη αν και θα είναι διασκορισμένα σε πολλές υπηρεσίες σ΄όλη την Ελλάδα αυξάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση