Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ξεκίνησαν οι επαφές με δικηγόρους.

Σήμερα στο Βόλο έγινε συνέλευση ενημέρωσης των μετατασσομένων με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής για την ίδρυση του συλλόγου μας.
Αφορμή για τη συνέλευση ήταν η ενημέρωση μετά την πρώτη επίσκεψη σε εργατολόγο. Αναπτύχθηκε ένα διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο παραδόθηκε στο δικηγορικό γραφείο και τέθηκαν μία σειρά από ερωτήματα στα οποία η εργατολόγος ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδας για να απαντήσει.
Την επόμενη Παρασκευή καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε μία πλήρη ενημέρωση και απαντήσεις σε πολλά καίρια ερωτήματα που μας καίνε.
Αν κάποιος χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη της συντονιστικής ή να στείλει ένα email. Οι λεπτομέρειες κρίνεται σκόπιμο να μην δημοσιευτούν σε αυτή τη φάση για ευνόητους λόγους.


4 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αθήνα πιον αντιπρόσωπο έχουμε? το τηλ θα εξυπηρετούσε καλύτερα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία....αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τηλέφωνα των εκπροσώπων της συντονιστικής για την ΑΘΗΝΑ συνάδελφε θα τα βρείς στη αρχική σελίδα στην ανάρτηση (Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους μετατασσόμενους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση