Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καφενείο

198 σχόλια:

  1. Αλλάξαμε καφενείο, γέμισε το άλλο!

    Σχετικά με την δήλωση ασφαλιστικού φορέα στον Υπ. Πο. Τ., αλλά και σε κάθε άλλο νέο ασφαλιστικό φορέα ισχύει η τρίμηνη προθεσμία που μας δίνει ο νόμος. Η ταχύτερη όμως δήλωση ίσως σημαίνει και επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των μισθοδοτικών μας.

    Οι διαφορετικές περιπτώσεις είναι τόσες όσοι και οι μετατασσόμενοι, Χοντρικά οι μεγάλες κατηγορίες είναι:

    1) Μετατασσόμενος με περισσότερα από 25 χρόνια ασφάλιση στο ΤΑΠΟΤΕ και με επικείμενη συνταξιοδότηση πριν την παρέλευση πενταετίας στο δημόσιο.

    2) Μετατασσόμενος με περισσότερα από 25 χρόνια ασφάλιση στο ΤΑΠΟΤΕ και με επικείμενη συνταξιοδότηση μετά την παρέλευση πενταετίας στο δημόσιο.

    3) Μετατασσόμενος με λιγότερα από 25 χρόνια ασφάλιση στο ΤΑΠΟΤΕ και με επικείμενη συνταξιοδότηση μετά την παρέλευση πενταετίας στο δημόσιο.

    4) Μετατασσόμενος με λιγότερα από 25 χρόνια ασφάλιση στο ΤΑΠΟΤΕ και με επικείμενη συνταξιοδότηση πριν την παρέλευση πενταετίας στο δημόσιο.

    5) Επίσης πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα παραμονής στο ΤΑΠΟΤΕ – ΙΚΑ συνταξιοδοτικά αλλά αλλαγή από ΤΑΠΟΤΕ σε ΟΠΑΔ ιατροφαρμακευτικά. Γιατί στην επαρχία και σε μερικές πόλεις θα είναι ανυπόφορη η παραμονή στο ΤΑΠΟΤΕ. (π.χ. Για να πάρεις έγκριση οδοντιατρικών εργασιών πρέπει να διανύσεις 150 χιλιόμετρα για έλεγχο).

    Αυτά και μερικά άλλα θα απαντηθούν από ενέργειες που κάνει η συντονιστική και θα ανακοινωθούν (ελπίζω έγκαιρα) στα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι που ξέχασα!

    Όπως φαίνεται και από τις ώρες που κάνω τα σχόλια, γύρισα άγριες μεταμεσονύκτιες ώρες. Ζητώ συγνώμη από όσους υποσχέθηκα τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ, αλλά στις μιάμιση τα μεσάνυχτα «δεν λέει»…

    Εξ’ άλλου και αύριο μέρα είναι.

    (Φίλε ΑΔ με καταπιέζουν οι άλλοι που δεν ξέρουν… με καταπιέζεις και εσύ; Θα πάθω τίποτα από το άγχος και την καταπίεση και θα έχεις τύψεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ [ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ]Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2/32239/20-04-2011 ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένα ΦΕΚ δεν βλεπουμε όμως. Τα έχει κάνει το ΕΤ πλακάκια με τον Μαλαματίνα για να βγάλει καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω 29 χρόνια ΤΑΠΟΤΕ.συνταξιοδοτούμαι το 2016 με τα σημερινά δεδομένα. Να παραμείνω η οχι στο ΤΑΠΟΤΕ. Στο ΥΠΠΟΤ θέλουν απάντηση τώρα. Τι κάνουμε; Οποιος ξέρει κάτι ας γράψει. GiDiLarissa σε ακούω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑ Όλα στον GiDi ? Ήδη είμαι φορτωμένος με πολλά.

    Την υπόθεση ανέλαβαν αξιόλογοι συνάδελφοι και περιμένω και εγώ όπως και εσύ να μας ενημερώσουν μέσω της συντονιστικής επιτροπής. Πάντως αν φεύγεις το 2016 δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να κλείσεις πενταετία στην περίπτωση που αλλάξεις ασφαλιστικό φορέα. Είσαι στο όριο. Εγώ στη θέση σου δεν θα το διακινδύνευα.

    Αν δεν κλείσεις πενταετία δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα από τα πλεονεκτήματα που ενδεχομένως να έχει για σένα η ασφάλιση στο Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ GiDi!!Την ίδια άποψη έχω και γω. Μια δεύτερη γνώμη ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΛΙΑ Π, ΓΙΩΡΓΟ ΣΤ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο το .....ι ο υπουργος της Υγειας παει να μας τρελανει. ολο μαλακια κ κακο ειναι!!! λες να μας ακυρωσει τιποτα οσων παμε Υγειας???? δεν τον τραβαει ενα σουτ, το .....ι??? διελυσε τα εργασιακα ασφαλιστικα, τωρα παει να διαλυσει οτι υπαρχει κ απο υγεια νοσοκομεια κλπ. τ ακους ΑΔ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρίπολη και Κατερίνη... παρακαλούνται να ελέγξουν τα e-mail τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης Βόλος και Καλαμάτα παρακαλούνται να ελέγξουν τα email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παόκι απο Θεσσαλονίκη.
    Πρός μετατασσόμενους Αν.Μακεδονίας και Θράκης.
    Αγαπητοί συνάδελφοι όσοι απο εσάς επιθυμείτε να εγγραφείτε στον υπο ίδρυση σύλλογο μετατασσομένων,επικοινωνείστε μαζί μου,για να σας εξηγήσω με ποιόν τρόπο θα γίνει η εγγραφή σας.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΤΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    Σεϊζης Ιωάννης ( ΥΓ-Τ.Μ.Κ.Θ.) 6972386000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΕΔΡΕ δικαιολογημένα έχεις αγωνία το ίδιο και εγώ και όλοι εμείς που είμαστε στήν ΑΝΑΜΟΝΗ γιά το ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ.
    Συμφωνώ μαζί σου αυτός διέλυσε τα εργασιακά, σε διαβεβαιώνω όμως αυτή τη φορά δέν θα προλάβει να διαλύσει και το ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά διάβαζα τώρα σε μία ιστοσελίδα έγκυρη alfavita.gr¨, διότι δεν ενημερώνομαι από τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού, διάβαζα λοιπόν ότι η τρόικα ζητά απολύσεις από το δημόσιο ΤΟ 1/3 των συμβάσεων αορίστου χρόνου. Χωρίς να θέλω να σπείρω άγχη, αρκετά έχουμε τι σκέφτεστε για εμάς; Ως κάτοχοι προσωποπαγών θέσεων αορίστου χρόνου μήπως πρέπει να ρωτήσουμε τι γίνεται; Δεν θέλω ούτε να το ξεστομίσω αλλά μήπως βρεθούμε στη δίνη κάποιου στημένου κυκλώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς "Μαρία-Κατερίνη".Εσυ νομιζες οτι αφου καναμε μεταταξη , γλυτωσαμε ? Κι εγω πιστευω οτι απλα μας εδωσαν λιγο χρονο και πολυ πολυ συντομα θα αντιμετωπισουμε την απολυση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΑΛ..ΙΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς "ΕΛΛΗΝ ΦΥΛΑΚΑΣ " ,που ακριβως στηριζεις οτι οι "δυο τελεευταιοι" λεμε "ΜΑΛ..ΙΕΣ" πανεξυπνε ?
    Σου το ορκιστηκαν απο το ΠΑΣΟΚ οτι δεν θα γινει ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ οΙ 3 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, λετε απ΄τα ιδια. Εγω ξερω οτι οι προσωποπαγεις θεσεις ειναι ατρανταχτες κ εγγυημενες κ εξω απο καθε κινδυνο (γι αυτο εξ΄αλλου δημιουργήθηκαν). Αλλα με τα δεδομενα των τελευταιων 2 ετων ( κυβερνησης , αντιπολιτευσης, μνημονιου, επικειμενης πτωχευσης, ανκολουθιας λογων κ πραξεων , κλπ κλπ) τιποτα δεν μπορει να ειναι σιγουρο. Μια καλη πρωία , τα ανωθεν τομ..ια, αλλαζουν καθε νομο κ εννοια. Ας ειμαστε παντα επιφυλακτικοι, με αυτους κ αυτην την κατασταση που μλεξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ !!ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ, ΕΞ΄ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΑΨΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ...ΕΡΓΑΤΕΣ !!!ΟΛΟΙ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτήν την απορία έχω και εγώ. Τί γίνεται με αυτό που ακούστηκε με τις συμβάσεις αορίστου. Και αν μετά από ένα χρόνο βρε παιδιά στον καινούριο φορέα που είμαστε (εγώ βρίσκομαι σε ΟΤΑ) μας ανακοινώσουν ότι σαν "καινούριοι" απολυόμαστε ?? Κάποιος νομικός υπάρχει για να μας απαντήσει ??
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι και εγώ ένας μετατασόμενος. Μετά από υπηρεσία 30 χρόνων στον ΟΣΕ και 22 χρόνων σαν προϊστάμενος αμαξοστοιχιών ήρθε η "δια της βίας" μετάταξή μου σε ΟΤΑ. Αν και είμαι Δ.Ε. με έχουν εργάτη σαν να είμαι Υ.Ε. Με λένε συνέχεια ότι δεν έχουν πού αλλού να με βάλουν. Η θέση μου στην καινούρια υπηρεσία ήταν για Δ.Ε. Τί μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω μία θέση σύμφωνα με την εκπαίδευσή μου ??
    Κάποιος νομικός αν μπορεί να απαντήσει??
    Ευχαριστώ και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για ενημέρωση αρχαιοφυλάκων και οχι μόνο:
    www.neapnyka.gr
    Είναι παραταξιακό έντυπο, όμως καμία σχέση μετα παλιά...(βλέπε ΠΕΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε ανώνυμε 11 Μαΐου 2011 1:10 μ.μ.

    Αυτό που σε διακατέχει ξεφεύγει από τα όρια του απλού και δικαιολογημένου άγχους. Με τη λογική σου θα έπρεπε να είμαστε συνεχώς αγχωμένοι, γιατί όσες πιθανότητες έχει να ψηφιστεί αύριο ένας νόμος και να απολυθούν οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου σε προσωποπαγείς θέσεις άλλο τόσο μπορεί να πέσει πάνω σου ένα αυτοκίνητο και να σκοτωθείς, ή να σου πέσει ένα πιάνο σαν τη διαφήμηση με τον George Clooney.

    Δεν είναι σωστό να είμαστε φυτά στον καναπέ μας και καταπίνουμε αμάσητα όσα μας σερβίρουν αλλά και δεν πρέπει να μας διακατέχει αδικαιολόγητο άγχος και ανασφάλεια για το παραμικρό, γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περάσουμε φοβισμένοι…

    Φίλε ανώνυμε 11 Μαΐου 2011 1:18 μ.μ.
    Έγραψα από λάθος σε άλλη ανάρτηση για το θέμα που θέτεις αλλά το ξαναγράφω και εδώ (τζάμπα είναι το γράψιμο)
    Αυτό που θα δώσει απαντήσεις και λύση είναι η επίσκεψη σε νομικό σύμβουλο, η οποία κοστίζει βέβαια και κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτοί οι λόγοι είναι που μας έκαναν να οραματιστούμε την ίδρυση ενός συλλόγου.

    Μέσα από το μπλοκ μπορεί να ακουστούν τα προβλήματα, να συγκεντρωθούν, να ομαδοποιηθούν, αλλά η δουλειά του μπλοκ φτάνει μέχρι εκεί, τη λύση θα δώσει ο σύλλογος. Η συντονιστική του συλλόγου είναι αυτή που τρέχει. Οι συνάδελφοι πολύ συμμετέχουν στη συντονιστική σήμερα και στο Δ.Σ. ενδεχομένως αύριο είναι αυτοί που διαθέτουν χωρίς αντάλλαγμα τις ελεύθερες ώρες τους για να λύσουν προβλήματα.

    Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι με τον 3891/2010 μετατάσσεσαι σε συγκεκριμένο νομό, σε συγκεκριμένο εργασιακό φορέα, σε συγκεκριμένη βαθμίδα εκπαίδευσης με ανάλογη ειδικότητα στον κλάδο που να αντιστοιχεί στη βαθμίδα αυτή και όλα αυτά φυσικά υπάρχουν στους πίνακες μετατασσομένων όπως έχουν δημοσιευτεί από τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και στο ΦΕΚ στο οποίο δημοσιεύτηκε η μετάταξή σου.
    Κάθε αντίθετη ενέργεια στον φορέα υποδοχής είναι παράνομη και καταχρηστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ' ΕΞΩ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!!
    Συνάδερφοι, ο 3891 είναι απολύτως σαφής (άρθρο 16, παρ. 9).
    "...Ο μεταφερόμενος κατατάσσεται σε βαθμό και μι
    σθολογικό κλιμάκιο με βάση το συνολικό χρόνο υπηρεσίας στις Εταιρίες. Ο συνολικός αυτός χρόνος αποτελεί πραγματική υπηρεσία για όλα τα ζητήματα υπηρεσιακής και μισθολογικής κατάστασης."...

    Σε ερώτηση σχετικά με το μισθολογικό κλιμάκιο κατάταξης για τη μισθοδοσία στη διεύθυνση προσωπικού του φορέα που μετατασσόμαστε, διευκρινήστηκε ότι ως προϋπηρεσία θεωρείται μόνο η προϋπηρεσία στον ΟΣΕ και τις εταιρίες του. Συνεπώς, παρόλο που ο ΟΣΕ πλήρωνε τους μεταταχθέντες με βάση το σύνολο της προϋπηρεσίας τους (αναγνωρισμένη και πραγματική) οι νέοι φορείς αναγνωρίζουν μόνο την πραγματική.
    Ωστόσο μέ βάση το έγγραφο:
    http://www.ose.gr/Portals/0/News/OSE-METAFORA.pdf
    φαίνεται καθαρά ότι ο χρόνος προϋπηρεσίας ιεωρείται από τον ΟΣΕ ως ο συνολικός (αναγνωρισμένος και πραγματικός).
    Η διεύθυνηση προσωπικού του ΟΣΕ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ενημέρωσε με απάθεια και κυνισμό ότι με βάση το ΦΕΚ 188(Α)/4-11-2010
    (νόμος 3891/2010) άρθρο 16, παράγραφος 9, οι μεταφερόμενοι κατατάσσονται σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο με βάση το συνολικό χρόνο υπηρεσίας στις εταιρίες (ως εταιρίες ορίζονται οι εταιρίες του ΟΣΕ- άρθρο 2 του 3891/2010). Συνεπώς σύμφωνα με τη ΔΠ ο νόμος είναι ξεκάθαρος και η ευθύνη βαρύνει τους μετατασσομένους που δεν τον διάβασαν επαρκώς!!!!!! Επίσης η ΔΠ ενημερώνει ότι η αναγνώριση της προϋπηρεσίας εκτός ΟΣΕ πραγματοποιήθηκε με βάση τις συλλογικές συμβάσεις, οι οποίες καταργήθηκαν. Συνεπώς δεν υφίσταται ουδεμία προϋπηρεσία εκτός οργανισμού.
    Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς συνάδελφοι με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας εκτός ΟΣΕ καλλούνται να τοποθετηθούν σε κλιμάκιο σημαντικά χαμηλότερο παρόλο που στον ΟΣΕ πληρωνόταν σε διαφορετικό.
    Επίσης με ποιό κριτήριο διώκωνται συνάδελφοι από τον ΟΣΕ με 33 χρόνια προϋπηρεσίας τη στιγμή που στον ΟΣΕ είχαν μόνο 25? Χαρακτηριστικό το παράδειγμα Αρχιμηχανικού με 33 χρόνια προϋπηρεσίας ο οποίος καλλείται να τοποθετηθεί στη νέα του υπηρεσία με 25 χρόνια, τη στιγμή όπου το κριτήριο των 33 ετών προϋπηρεσίας χρησιμοποιήθηκε για την εκδίωξή του από τον οργανισμό.
    Παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες ή θέλει να κινηθούμε νομικά να στείλει μήνυμα στο argentonet@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παντως νομιζω (κι αν εχει καποιος κατι αλλο ας το πη..), ολοι νοιαζονται μονο για τον ΚΟΛΟ τους. Εξ αλλου γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. Οι φιλοτομαριστες πασης φυσεως, επιδιωξαν κ επιβιωσαν , ως συνηθως παντος καιρου. Αν δεν εννωθουμε (εστω κ τωρα..) ο ΠΕΛΕΚΥΣ, θα ειναι αμμειλικτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι εταιρία μπαταχτσήδων είναι αυτοί τε παιδάκι μου. Δεν παίζονται με τίποτα, τριπλή να τους παίξεις και θα χάσεις. Άκου μόνο τα χρόνια στον ΟΣΕ;
    Αλλά και όσοι παραμένουν τι θα παίρνουν τώρα; Αν σύμφωνα με τα όσα λέει η ΔΠ καταργήθηκαν οι συμβάσεις και άρα θα ισχύουν μόνο τα χρόνια στον ΟΣΕ σημαίνει ότι και όσοι παραμένουν θα χάσουν τα κλιμάκια που είχαν αναγνωριστεί σαν εκτός ΟΣΕ προϋπηρεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οσοι παραμένουν σίγουρα δε χάνουν τα χρόνια που τους είχαν αναγνωριστεί!!! Το γράφει ξεκάθαρα η καινούρια ΣΣΕ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο άρθρο με τίτλο ""Μισθολογικά κλιμάκια"". Για μας που φύγαμε να δούμε τι θα γίνει τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://img18.imageshack.us/img18/7628/89472288.jpg
    http://img90.imageshack.us/img90/1683/84518870.jpg
    http://img827.imageshack.us/img827/9798/34933969.jpg
    Όποιος συν/λφος θέλει πμορεί να επισκευθεί τις παραπάνω διευθύνσεις για να δεί πόσο όμορφα, ήρεμα και δημιουργικά περνώ τον χρόνο μου εργαζόμενος σάν φύλακας Αρχαιοτήτων.
    Να είμαστε αισιόδοξοι.
    Πρώην επισκέπτης τρχαίου υλικού.
    Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους συν/λφους.
    Θεοδωρίδης Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ theostar ?ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συνάδελφε GIDILarissa για την δημοσίευσή σου 11 Μαΐου 2011 4:21 μ.μ. σ' ευχαριστώ πολύ. Όσο για το άγχος που με διακατέχει το θεωρώ φυσιολογικό. Τόσα περάσαμε όλο αυτό το διάστημα και δυστυχώς δεν βλέπω "φως στο τούνελ". Όσο για τον σύλλογο έχω κάνει την εγγραφή μου πολύ πριν "φύγω" από τον ΟΣΕ.
    Είμαι και εγώ όπως όλοι οι σύναδελφοι σε αναμονή και περιμένω τα νεότερα.
    Το γνωρίζω ότι η καινούρια υπηρεσία είναι παράνομη με τις απαιτήσεις που έχει και να δούμε πού θα καταλήξει.
    Σ' ευχαριστώ για ακόμη μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΛΛΗΝ ΦΥΛΑΚΑ Είναι Αρχαιολογικός χώρος τον φροντίζουμε και τον προσέχουμε οσυν/φος Κώστας κι εγώ.Χορτάσαμε φρέσκο και καθαρό αέρα.
    Βρίσκεται μεταξύ φλώρινας και Αμυνταίου.
    Κερνάμε καφεδάκι και τσιπουράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καιρος να σηκωσουμε λιγο το κεφαλι και εμεις οι αρχαιοφυλακες
    πολλα μας εχουν πει κατα καιρους.
    κοιταζουμε μπροστα
    την νεα υπηρεσια μας να την ανεβασουμε.
    .εμπειροι ειμαστε. και να τα λεμε παντα .

    ολοι λιγο πολυ γνωστοι ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ενα στοίχημα είχα βάλει όταν έφυγα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να νοιώσω ικανοποιημένος: Πρώτα πρώτα να κερδίσω την ηρεμία μου και δεύτερον αυτό να μη μου στοιχίσει οικονομικά παραπάνω απο 300 ευρώ το μήνα σε σχέση με τα χρήματα που θα έπαιρνα εάν έμενα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το πρώτο στοίχημα το έχω ηδη κερδίσει στο ΥΠΠΟΤ. Εντελώς!!!!!
    Για το δεύτερο είναι νωρίς γιατί έχουμε ενιαία μισθολόγια, εξελίξεις και αναδιαρθρώσεις στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ κ.λ.π.Θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια.Ταμείο θα γίνει μετά απο καιρό.Τουλάχιστον ένα εξάμηνο.
    Αλλά κάτι μου λέει πως και αυτό το στοίχημα θα κερδηθεί. Πάμε στοίχημα;;;;;
    Γιαυτό όπως γράφτηκε και πιο πάνω ψηλά το κεφάλι και υπομονή. Ο καιρός είναι γιατρός,κριτής, δικαστής. Θα τα φανερώσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ Ο GD LARISA ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΖΙ ΝΤΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΟΛΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΖΙΝΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://img35.imageshack.us/i/img0065py.jpg/
    http://img822.imageshack.us/i/img0069bk.jpg/
    Δυο φωτογραφιες απο τη χθεσινη συναθρειση σε γνωστη ταβερνα με τους νεους μας συναδελφους και με την υποσχεση οτι θα ακολουθησουν κι αλλες παρομοιες 'εκδηλωσεις'.
    Ευχαριστουμε και τους πρωην συναδελφους που μας τιμησαν με την παρουσια τους.
    'Οι Αρχαιοφυλακες του Βυζαντινου Μουσειου Θεσ/νικης'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σου Γιάννη, σας χαίρομαι, πολύ μεγάλη και καλή παρέα, αλλά και εμείς αμαρτήσαμε.

    Σήμερα μία μικρή παρέα από Λάρισα ξεναγήθηκε στο μουσείο του Βόλου. Για όσους δεν το ξέρουν, το μουσείο του Βόλου βρίσκεται δίπλα στην παραλία και κοντά σε τσιπουράδικα.

    Τώρα αν μερικοί υποθέσατε ότι μετά το μουσείο επισκεφτήκαμε το παρακείμενο παραλιακό τσιπουράδικο, με καλή παρέα συναδέλφων και συνταξιούχων και μας πήρε εξήμισι το απόγευμα… εντάξει το παραδεχόμαστε, αλλά πρώτη φορά μας ξανασυμβαίνει. Μην το πείτε πουθενά, εμείς συνήθως δεν είμαστε επιρρεπείς σε τέτοιους πειρασμούς, δεν ξέρω πως το πάθαμε και παρασυρθήκαμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να ρίξω μία ιδέα;

    Επειδή βλέπω ότι πολλοί φίλοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν φωτογραφίες τους, θέλετε να δημιουργήσουμε μία σελίδα με φωτογραφίες; (περίπου όπως η σελίδα με τις γελοιογραφίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
    ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ:

    Από την γειτονική Λάρισα κλιμάκιο του ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στά πλαίσια καλής συνεργασίας και ανταλαγής πολιτισμικών απόψεων επισκέφθηκε σήμερα το ΒΟΛΟ .

    Η φιλοξενία από ΣΩΤΑΚ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ανεπανάληπτη.

    Το διαρκές χαμόγελο του GiDi και του ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ δήλωνε ότι περνάνε καλά μιάς και η σύσκεψη έγινε σέ παρακείμενο τσιπουράδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΙΝΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΦΩΤΟ. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΒΡΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ..ΑΛΗΘΕΥΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμε 14 Μαΐου 2011 12:36 μ.μ.

    Εσύ ή πολύ κοντά σε βόθρο βρίσκεσαι ή έχεις πολύ ευαίσθητη μύτη στις βρωμιές.

    Πάντως το να μεταφέρεις εδώ έτσι ανώνυμα τέτοιες «βρώμες» (όπως και ο ίδιος τις χαρακτηρίζεις) και να παίζεις με την ηρεμία των συναδέλφων που περιμένουν με αγωνία την υλοποίηση της μετάταξης δεν είναι ότι πιο σωστό…

    Τα σημερινά δημοσιεύματα μιλούν για οικονομικό εκτροχιασμό του ομίλου ΟΣΕ, και πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρονται σε σχόλια υπουργών ότι οι μετατάξεις έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που ερμηνεύεται ότι έχουν υπογραφεί όλες οι ΚΥΑ και μένει η τυπική διαδικασία για την έκδοση των ΦΕΚ. Για αναστολή ή αναβολή μετατάξεων δεν υπάρχει τίποτα. Εκτός από βρώμες… σε όσους ζουν πλησίον ή μέσα σε βόθρους.

    Τα σχόλια όμως αυτά επειδή δεν εκφράζουν κάποια διαφορετική άποψη, ούτε αποτελούν αποτέλεσμα της ελεύθερης έκφρασης αλλά είναι προϊόντα κακόβουλης διασποράς ψευδών ειδήσεων χωρίς να αναφέρονται σε κάποια πηγή, στο εξής θα διαγράφονται. Είπαμε, για να μείνει η ανωνυμία σαν προνόμιο η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 14 Μαΐου 2011 12:36 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ Μ...ΙΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ 10 Μαΐου 2011 9:54 μ.μ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς VARGIAN σας βλέπω και χαίρομαι που είσθε εύθυμοι.Απο τώρα και στο εξής έτσι θα είσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ;ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ Κ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδια , ας λενε ο,τι θελουν οι πρωην συνδικαλιστες ή οι διαφοροι πικραμενοι.Ας γραφουν ο,τι βλακεια θελουν.Η πραγματικοτητα δεν αλαζει.Μια απλη διαγραφη των προσβλητικων ή υβριστικων σχολιων , αρκει.Τονιζω το "προσβλητικων ή υβριστικων" σχολιων.ΟΧΙ των αντιθετων αποψεων.Η εισαγγελικη παραγγελια φιλε "bestgeorge" δεν ειναι λυση.Ετσι κι αλλιως αν καποιος θελει να μας βρισει ή να μας προσβαλει μπορει να το κανει πολυ ανετα και αφοβα απο ενα internet cafe και πανε τζαμπα τα εξοδα και ο κοπος για τον εισαγγελεα.Τελος παντων ας επικεντρωθουμε στα σοβαρα προβληματα μας και ας αγνοησουμε τους καθε λογης "πικραμενους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
    ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ,ΦΕΚ,ΚΛΠ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΛΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΚΛΠ.
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ-ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ,ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ-
    ΟΤΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ,ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ,ΚΛΠ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΟΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φίλε ανώνυμε 15 Μαΐου 2011 7:21 μ.μ.

    Διαβάσαμε με προσοχή τις υποδείξεις σου για να διαγράψουμε τα σχόλια που δεν είναι της έγκρισης σου, αλλά εμείς έχουμε μια διαφορετική άποψη σχετικά με αυτό. Πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση σκέψεων και σεβόμαστε την διαφορετική άποψη.

    Εκείνο που δεν θα ανεχθούμε ποτέ είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων. Επίσης δεν θα δεχθούμε να γίνει το blog μας βήμα για να συκοφαντήσουν, να προσβάλουν και να υβρίσουν κάποιοι ανώνυμα.

    Αυτά που λες στη συνέχεια του σχολίου σου, είναι απόψεις τις οποίες όπως και κάθε άλλος αναγνώστης εδώ μέσα τις διαβάσαμε και τις σεβόμαστε, με τις περισσότερες μάλιστα συμφωνούμε μαζί σου.

    Όσον αφορά τη σελίδα «καφενείο», ο λόγος που δημιουργήθηκε είναι και για να αστειευόμαστε μερικές φορές, ακόμη και να πειραζόμαστε όμορφα και χωρίς προσβολές. Πάνω απ’ όλα είμαστε γνωστοί, φίλοι και συνάδελφοι για τουλάχιστον 27 χρόνια, θέλουμε και το καφενείο μας! Αν κάποιος γράψει και κάτι σοβαρό στο καφενείο δεν θα τον κρεμάσουμε κιόλας, δεκτά και τα σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ; ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Γ Ο Υ Ρ Ν Α Σ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟΝ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ Μ Α Ρ Σ Ε Σ, ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΟΙΦΘΗΚΕ 2900ε. Κ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ Κ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, Γ Ο Υ Ρ Ν Α ΒΡΩΜΙΑ Κ ΔΥΣΟΔΙΑ Γ Ο Υ Ρ Ν Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. γι αυτο μπεστ-τζωρτζ, η Λαρισα θα σκιση την γουρνα σημερα το απογευμα(ωρα 16,00)!!! Παντα ηταν ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ!! (οχι οτι δεν υπηρχαν κ υπαρχουν κι αλλου ΣΦΗΚΕΣ!!!!! ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πρόεδρε αφού κάνεις το καλό, δώσε πλήρως τις πληροφορίες. Δεν γνωρίζουν όλοι τα δρώμενα.

    Που γίνεται η διοργάνωση, από ποιόν γίνεται, ποιοι συμμετέχουν, ποιο είναι το πρόγραμμα και πότε τελειώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λοιπον επειδη επρεπε ηδη να ξερης και να τα γραψης ολα Κε GD (μην σε ονομασω αλλιως.....), η διοργανωση (WWW)''International Railwaymen Football Tournament'', που γινεται στο Λιτοχωρο κ ξεκινησε χτες δευτερα 16,5,2011, κ τελειωνει 21/5/2011. Συμμετεχουν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΑΜΙΑ, ΡΕΤΖΙΟ ΚΑΛΑΜΠΡΙΑ, ΡΩΜΗ, ΜΙΛΑΝΟ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ Κ ΖΑΛΑΕΓΚΕΡΖΕΝΓΚ(ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ). Τωρα παιζουν ΘΕΣ/ΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ 10,00 πμ., ΘΕΣ/ΚΗ-ΛΑΜΙΑ 12.ΟΟπμ. ΛΑΡΙΣΣΑ-ΛΑΜΙΑ 16,00 μμ. Αυριο 18/5/2011:ΛΑΡΙΣΑ- ΡΩΜΗ 16,00 μμ (πρωτη φαση αγωνων)(θα σας ενημερωνω για την συνεχεια κ αποτελεσματα) ****κ κατι αλλο: απο το ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΦΥΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΟΝΤΑΙ Κ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ (μην παιρνετε τηλ-νο , ακομα δεν φτασανε ωστε να παρουν ΚΑΔ, μαλλον σε κανα 2-3 μερες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η διευθυνση ειναι: www. isbe.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ[17-05-2011] ΠΗΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΑΡ.ΦΑΚ.2806
    ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.2/32239/20-04-2011 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΦΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ακούστηκε ότι οι προσωπικοί μας φάκελοι δεν θα προωθηθούν προς τους νέους φορείς, για να ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής μας, εάν όλοι οι συνάδελφοι που έχουν χρεωστικό υπόλοιπο δεν ξοφλήσουν. Αυτό μάλλον δεν είναι αλήθεια.
    Οι μετατασσόμενοι συνάδελφοι όμως που έχουν χρεωστικό υπόλοιπο:
    α)της Αθήνας θα πρέπει να το τακτοποιήσουν στο ταμείο (Καρόλου).
    β)της επαρχίας να επικοινωνήσουν με το λογιστήριο, από όπου θα ενημερωθούν για τον λογαριασμό που θα καταθέσουν τα χρήματα και το φαξ που θα στείλουν το καταθετήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο τυχερός μου αριθμός 55010.

    Πάω μόλις ξημερώσει να παίξω τον αριθμό 55010 άν κερδίσω ελάτε να πιούμε τα κέρδη.

    Θά επανέλθω μόνο αν κερδίσω( έτσι κι'αλλιώς έχω κερδίσει) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΔ τι είναι αυτό το 55010 ρε παιδάκι μου; Επειδή προβλέπεται να ξαναπληρωθούμε κατά τον Σεπτέμβριο, αν είναι να κερδίσουμε το κάτι τις μας, να το παίξουμε και εμείς!

    Άντε να σε δω να χαμογελάς και τα τσίπουρα μισά – μισά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣάκηςΧ μόλις πήρε ΚΑΔ το Υγείας ξαναπήρε μπροστά ο πρόεδρος! ΧΑΧΑΧΑ μέχρι τώρα ήταν όλο τσατίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμε 17 Μαΐου 2011 11:43 μ.μ. Αυτό που λες είναι σοβαρό!

    Θα το ψάξουμε επίσημα και θα δημοσιευτεί μία ανάρτηση για αυτό το θέμα με όλες τις οδηγίες που χρειάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. GD αστα αυτα. ολο παραμυθια εισαι. ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ποτε δεν ειχε τσατιλες, ειδικα οταν μιλα κ αναφερεται σε φιλους........οκ?
    Τωρα το ΚΑΔ, καποτε θα ερχοταν κι αυτο....λοιπον ολα βαινουν καλως κ ο ΣΥΛΟΓΟΣ να τρεχει.....δεν υπαρχει χρονος. οκ?
    ΓΚΕΚΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στην πλειοψηφία των μετατασσομένων, βλέπε προσωπικό αμαξοστοιχιών, με την ιδιομορφία στην αναλογία προκαταβολής – εξόφλησης, τα εξοφλητικά έχουν αρνητικό πρόσημο. Κανείς δεν εγγυάται την ενημέρωση όλων με σπασμένο τηλέφωνο! Εξ’ άλλου δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!

    Είναι ποτέ δυνατόν να λειτουργεί έτσι μία υπηρεσία; Να περιμένει πότε θα πάρουν μόνοι τους τηλέφωνο και να ειδοποιηθούν τηλεφωνικά οι υπάλληλοι για την διευθέτηση της διαφοράς; Στην λαχαναγορά είμαστε; (Συγνώμη αν προσβάλω την λαχαναγορά συγκρίνοντάς την λειτουργικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

    Όσο για τους φακέλους ποιος είπε ότι μπορούν να τους κρατήσουν μέχρι να γίνει η εξόφληση των χρεωστικών υπολοίπων; Υπάρχει υπεύθυνη και επίσημη ενημέρωση για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οι της κίνησης αμάξ/χιών λόγω κερδισμένου δικαστηρίου για το ακαταστατο ωράριο, έχουν να λαμβάνουν από την Τραινοσε με τελεσίδικη απόφαση. Θα μας ζητάνε κι από πάνω τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 18/5/2011:LARISSA-ROMA=3-0, THES/KH-LAMIA=2-1. 19/5/2011 ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: 10,00 ΠΜ ΘΕΣ/ΚΗ-ΜΙΛΑΝΟ, 11,00 ΠΜ ΛΑΡΙΣΑ-ΡΕΤΖΙΟ ΚΑΛΑΜΠΡΙΑ. ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΚΡΟΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μόνο στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μπορούσε να συμβεί κι'αυτό.

    Επιστρέφει λοιπόν ο ΦΩΤΗΣ από διανυκτέρευση που είχε κάνει στήν Αθήνα λίγο μετά το μεσημέρι και ειδοποιήται ότι καταλητική ημερομηνία παρουσίασης στην νέα του υπηρεσία είναι η αυριανή,πάει περίπατο το χρονικό περιθόριο των δέκα πέντε ημερών.

    Μια μπουκιά ψωμί μέσα στη πίεση του άγχους και πάλι στο Σταθμό Λάρισας για να παραδώσει και άυριο πρωΐ-πρωΐ δρόμο για τον ΟΠΑΔ.
    (Λέτε να έχουμε συνεχή υπηρεσία;)

    Σημειωτέον ότι δεν υπήρξε δημοσίευση νέου ΦΕΚ.

    Και με το υπόλοιπο των τεσσάρων αναπάυσεων τι θα γίνει;

    ΦΩΤΗ σου έυχομαι καλή προσαρμογή στη νέα σου υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ! Το οτι παρα πολλοι σιδηροδρομικοι εχουν μεταταγει, δεν σημαινει οτι θα παψουμε να υπαρχουμε σαν φιλοι, συναδελφοι, μελη συλογων που ανηκαμε για πανω απο 27 χρονια, κοινωνικα οντα, διεθνεις φιλοι-συναδελφοι. Θελω να πιστευω οτι κανεις δεν απαρνιεται 27 κ 30 κ 33 χρονια συνεχους παρουσιας κ φιλιας. Οπως τοσοι κ τοσοι συνταξιουχοι σιδηρ/κοι, εδω κ παρα πολλα χρονια ειναι παροντες σε παρα πολλες εκδηλωσεις μαζι με τους εν ενεργεια συναδελφους των !! Τελος αν καποιος ηταν ΑΠΩΝ απ' ολα αυτα μεχρι τωρα, αυτος ετσι κ τωρα ειναι απων κ ξεμακρος ! Αρα η ζωη μας συνεχιζεται ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Κ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ, ΚΡΥΜΕΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΜΗ ΘΑΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΔ/ΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ,( η οποιος εχει κληθει..δεν γνωριζω). αλλα αυτο δεν εχει κ τοση σημασια οση η συμμετοχη, η επαφη, η αγωνιστικοτητα, η παρεα, η κοινωνικοτητα ολων των συμμετασχοντων κ παρακολουθουντων το πρωταθλημα μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Για το ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ , ΚΑΔ: Δ54479 ( απο το εθν.τυπογραφειο). Θα δημοσιευθη στο ΦΕΚ, σε 10-14 εργασιμες. Αρα φευγουν: για ΤΕΙ τελη Μαη, για Υγειας 10 εως 15 Ιουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η Ιαπωνία παρουσιάζει ένα υψηλής ταχύτητας ηλεκτρικό τρένο που μπορεί ακόμη και να πετάξει!

    Ξεπερνώντας ακόμη και τα τρένα της εταιρίας Maglev, υπάρχει πλέον ένα νέο τρένο υψηλής ταχύτητας στην Ιαπωνία. Ιάπωνες μηχανικοί παρουσίασαν ένα πρωτότυπο είδος τρένου το οποίο δε κινείται απλά όπως τα υπόλοιπα τρένα στις ράγες, αλλά έχει την ικανότητα και να πετάει. Ο σχεδιασμός είναι αναμφισβήτητα υποδεέστερης τεχνολογίας από ό, τι τα τρένα Maglev, αλλά τα ιπτάμενα τρένα χρησιμοποιούν φτερά τα οποία είναι συνδεδεμένα με μία άτρακτο ώστε να δίνεται η δυνατότητα να πετάνε κάποια εκατοστά πάνω από το έδαφος. Ο ορισμός του τρένου είναι «δραστικό όχημα εδάφους» και έχει σχεδιαστεί για να κινείται μονάχα με αιολική και ηλιακή ενέργεια κάνοντας το συγκεκριμένο τρένο να μην επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.Το πρώτο πρωτότυπο ιπτάμενο τρένο μόλις παρουσιάστηκε στο IEEE Διεθνές Συνέδριο Ρομποτικής στη Σαγκάη της Κίνας. Το ιπτάμενο όχημα ελέγχεται με μέθοδο ρομποτικής και χρησιμοποιεί τρία ζεύγη φτερών και ένα ζευγάρι ηλεκτρικών ελίκων για να μπορεί να ανυψώνεται. *σημ.προεδρου: μολις φυγαμε θα μας τα φερουν οι Ιαπωνες ! γαμω την ατυχια μου, γαμω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. O ΑΔ, να επικοινωνηση αμεσα μαζι μου για περαιτερω ενημερωση. οκ? σ ' οτι αφορα ΦΕΚ ΜΕΚ ΚΛΕΚ Κ ΟΤΙ ΛΕΚ. ΟΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αρχισαν τα όργανα σε σχέση με τις απολύσεις στο Δημόσιο.Ο ένας υπουργός κόβει,ο άλλος ράβει και ο άλλος ...διαψεύδει.Οπως τότε που τραβάγανε τις ...κόκκινες γραμμές για την περικοπή των δώρων και του επιδόματος αδείας.
    Ο κύβος ερρίφθη και δεν είδα κανένα να το σχολιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο λογος που δεν ειδες κανενα να το σχολιαζει ειναι επειδη οι διαχειριστες του blog διεγραψαν τα σχετικα σχολια , θεωρωντας τα "διασπορα ψευδων ειδησεων"..... Ισως αντιληφθουν καποιοι οτι ΔΕΝ ειναι μακρυα μας (χρονικα) κατι τετοιο , οταν αρχισουν να απολυονται οι πρωτοι.Οταν δηλαδη ο εφιαλτης της ανεργιας αρχιζει να θεριζει καποιους απο εμας.Και για να μην παρεξηγηθω , αυτο ειναι κατι που δεν το ευχομαι ΟΥΤΕ στον εχθρο μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι όσα είπε ο Παπακωνσταντίνου στο συνέδριο του ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμε 20 Μαΐου 2011 7:50 π.μ.

    «Διασπορά ψευδών ειδήσεων» είναι και αυτό που κάνεις. Να διαδίδεις ότι οι διαχειριστές έσβησαν σχόλια σχετικά με το θέμα των πιθανών απολύσεων.

    Όχι ότι δεν σβήστηκαν κάποια σχόλια. Μόνο που είναι ελάχιστα και δεν αφορούσαν σε διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά περισσότερο χυδαίο και υβριστικό περιεχόμενο.

    Το ότι το σχόλιό σου παραμένει άσβηστο είναι απόδειξη ότι την άποψή σου την σεβόμαστε αν και αφ’ ενός μεν είναι λάθος και αφ’ εταίρου αφήνει υπονοούμενα για την κριτική μας ικανότητα και την αμεροληψία στον σεβασμό των σχολίων που αναγράφονται στο blog, έστω και αν αναγράφονται ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Παόκι απο Θεσσαλονίκη.20 Μαΐου 2011 στις 4:17 μ.μ.

    Ερώτηση για το Ελεγκτικό.
    Μήπως κάποιος συνάδελφος ματατασσόμενος στο ελεγκτικό συνέδριο έχει κάποια πληροφόρηση για την πορεία αυτών των μετατάξεων;
    Οπποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Το σχολιο μου δεν σβηστηκε για να φανει οτι δεν υπαρχει προβλημα με την διαφορετικη αποψη.Φυσικα και κανενα σχολιο μου ΔΕΝ ειχε υβριστικο περιεχομενο.Εκτος αν πιστευει καποιος οτι ειναι υβριστικο να λεω οτι "ΔΕΝ γλυτωσαμε απο πιθανες απολυσεις".Βεβαιως και υπαρχουν κομματοσκυλα (του ΠΑΣΟΚ) που νομιζουν οτι το "αγιο" κομμα τους ΔΕΝ θα κανει απολυσεις.Εγω πιστευω (και μακαρι να βγω ψευτης) οτι σε λιγο καιρο θα ειμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ.τσαμπα χαρηκαμε που καναμε μεταταξη.Δεν θα γλυτωσουμε ουτε εμεις (ουτε βεβαια οι συναδελφοι που εμειναν στον ΟΣΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Με την αγωνία των συναδέλφων που έμειναν στον ΟΣΕ, και συνεχίζουν να υφίστανται ψυχολογικά τον βιασμό που όλοι βιώναμε τα δύο τελευταία χρόνια, καλά είναι να μην παίζουμε.

    Πιστέψαμε όλοι ότι το βαρέλι έχει πάτο.

    Πιστέψαμε ότι θα εκδιωχθούμε εμείς αλλά θα ηρεμήσουμε και εμείς και αυτοί. Κάναμε λάθος όλοι.

    Εμείς συνεχίζουμε να βιώνουμε το μίσος που είχαν εναντίον της πλειοψηφίας των εργαζομένων οι διοικούντες και οι συνδιοικούντες στον ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αφαιρούν από μετατασσόμενο με 33 Χρόνια υπηρεσίας τα όποια δικαιώματα στις ευκολίες μεταφοράς, λες και αυτός δεν υπήρξε ποτέ σιδηροδρομικός. Αν αυτό δεν είναι μίσος εναντίον των μετατασσόμενων τότε τι είναι;

    Δεν θέλω να μιλήσω για εκβιασμούς με ψεύτικα επιχειρήματα, περί μη αποστολής των φακέλων των μετατασσομένων στον νέο εργασιακό φορέα, εξ’ άλλου είναι γνωστά και γράφηκαν κάποια στιγμή και εδώ.

    Οι μετατασσόμενοι σήμερα καλούνται να αντέξουν κάποιους μήνες απλήρωτοι, και μετά θα δουν τις αποδοχές τους αρκετά μειωμένες σε σχέση με πριν. Απολαμβάνουν όμως μία ηρεμία και μία ζεστασιά στους νέους χώρους εργασίας που στον ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπήρχε ποτέ.

    Για τους παραμένοντες και την αγωνία τους δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Θα πω μόνο ότι θα είναι συνάδελφοί μας πάντα, και ας κάνουν οι διοικούντες ότι περισσότερο μπορούν να μας αποξενώσουν και να μας γεμίσουν μίσος.

    Τα περί απολύσεων και οι φόβοι μερικών δεν νομίζω ότι είναι της ώρας. Εμείς μεταταχθήκαμε με τον 3891/2010 ο οποίος είναι κακός μεν, αλλά σαφής. Μετατασσόμαστε με την ίδια εργασιακή σχέση, σε προσωποπαγή θέση με ανάλογη δέσμευση οργανικής και θα ενταχθούμε σε μισθολογικό κλιμάκιο ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας στις εταιρίες. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο σενάριο για απολύσεις και καλά είναι να μην δημοσιεύουμε τέτοιες σκέψεις. Αν νομοθετηθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον θα το δούμε τότε, τώρα ηρεμήστε αφήστε τα ανύπαρκτα και ασχοληθείτε με τα υπάρχοντα προβλήματα, που είναι ήδη αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κ.κ. συναδελφε ,"Διαχείριση" , συμφωνω με τα γραφομενα σου στο σχολιο σου στις 20 Μαΐου 2011 6:40 μ.μ.
    Ειδκα η φραση "Απολαμβάνουν όμως μία ηρεμία και μία ζεστασιά στους νέους χώρους εργασίας που στον ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπήρχε ποτέ" , νομιζω οτι τα λεει ολα !
    Το εχω ξαναγραψει ευχομαι ολοι οι συναδελφοι να αισθανθουν στον εργασιακο τους χωρο οπως εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Φίλε Κώστα, εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη για τη δική μου εμπειρία, θα το κάνω κάποια στιγμή σύντομα.

    Σ’ αυτή τη σελίδα το σχόλιο: 17 Μαΐου 2011 4:03 μ.μ. τα λέει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΡΟΕΔΡΕ εσύ και όλοι οι συνάδελφοι που οι νέοι τους φορείς ανοίκουν στο Υπουργείο Υγείας κάντε μία περιήγηση στήν ιστοσελίδα stinigiamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Σήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

    Στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες ευχόμαστε χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πρόεδρε και συνδιαχειριστά του σάϊτ στην Υγεία μας δέν έχω διαβάσει ακόμα σχόλιό σου, είναι δυνατόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Βαρεθηκα.Ανοιγω εφημεριδα ,τηλεοραση ,internet και το μονο που διαβαζω ειναι περι απολυσεων.
    Απολυσεων απο το δημοσιο των Συμβασιουχων Αοριστου Χρονου.Δηλαδη των ΔΙΚΩΝ μας απολυσεων.Ειτε καναμε μεταταξη , ειτε οχι , ειμαστε Αοριστου Χρονου.Κι αυτοι οι ανεκδιηγητοι θελουν να μας απολυσουν.Κι ας εχουμε 20/25/30 χρονια υπηρεσια.Τι τους νοιαζει αυτους το πως θα ταισουμε τα παιδια μας , τις οικογενειες μας ? Ας προσεχαμε ... Ας προσεχαμε κι οταν ψηφιαζαμε.Αλλα δεν προσεχαμε οι μ.....ς.Δεν προσεχαμε.Και πιστεψαμε.Και μερικοι απο εμας , ακομα τους πιστευουμε.
    Συγνωμη παιδια , αλλα εχω φτασει στα ορια της απογνωσης , πια.Ισως και καποιοι απο εσας ειναι στη δικη μου κατασταση.Ειτε εκαναν μεταταξη , ειτε οχι...... Ετσι κι αλλιως θα μας απολυσουν ολους.Ολους τους Αοριστου Χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ρε φίλε δεν απολύεσαι μόνος σου να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσύ.Αλλά αφού έφθασες στα όρια της απόγνωσης καλά θα κάνεις να επισκευθείς έναν ψυχίατρο.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Θεοσταρ, γιατι αποπαιρνεις εστω κ φιλικα τον συν/φο σου? Δεν παραδεχεσαι την αγωνια του? Τοσο ανετος εισαι εσυ κ μακρια απ' ολα αυτα? ετσι οπως τα λεει ο 9,33 ειναι. Κποιοι μαλ..ες ακομα ειναι οπαδοι τους, αυτονων που μας διαλυσαν, κ δεν ξεμπλεξαμε ακομα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μακαρι να πανε ολα πριμα κ για μας κ για ολους τους εργαζομενους σε ΔΕΚΟ κ Δημοσιο γενικοτερα !!Αλλα αν αρχισαν να συζητανε τετοια....μαλλον κακο σκοπο εχουν. Η αποψη μου.....ειναι αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πρόεδρε συμμερίζομαι την αγωνία όλων των Ελλήνων για την επόμενη μέρα. Η πολιτική που ακολουθούν οι υποστηρικτές του «λεφτά υπάρχουν» οδηγεί την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά στο λασπόλακκο. Πολλοί κάθε μέρα χάνουν τη δουλειά τους και το χειρότερο απ’ όλα τα παιδιά μας δεν έχουν ελπίδες για ένα αξιοπρεπές μέλλον.

    Όμως πες μου σε παρακαλώ από πού συμπεραίνεις ότι οι μετατασσόμενοι με τον νόμο 3891 κινδυνεύουν με απόλυση;

    Γιατί ο κάθε συνάδελφος που βρίσκεται σε σύγχυση και πανικό και μιλάει για απολύσεις στους μετατασσόμενους με τον 3891 θα πρέπει να λέει αυτά που λέει χωρίς λογικό αντίλογο;

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει δίκιο ο συνάδελφος theostar. Όσοι με τα σημερινά δεδομένα θεωρούν ότι οι μετατασσόμενοι με τον 3891/2010 σε φορείς του στενού δημόσιου τομέα, που δεν βρίσκονται υπό κατάργηση κινδυνεύουν με απόλυση σίγουρα χρειάζονται κάποιας μορφής βοήθεια ώστε να ξεπεράσουν αυτές τις αδικαιολόγητες φοβίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΦΕΚ 320 ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 22-05-2011 9,33 ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΗΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πρόεδρε δεν αποπαίρνω τον συν/λφο, ούτε κι εγώ είμαι άνετος με όσα συμβαίνουν. Άν ισχυριζόμουν το αντίθετο, θα έπρεπε εγώ να επισκευθώ τον ψυχίατρο.
    Στις νέες δουλειές μας τυχαίνει να εργαζόμαστε με πρώην συν/λφους και καθημερινά η κουβέντα περιστρέφεται γύρω απο όλα αυτά τα προβλήματα.
    Μέσα όμως απο τα αστεία και τα πειράγματα προσπαθούμε να εμψυχώσουμε ο ένας τον άλλον.
    Ο σύλλογος δημιουργήθηκε και αγκαλιάστηκε απο όλους γιατί μας ενώνει και μέσα απο αυτόν μαθαίνουμε, σχολιάζουμε τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες ειδήσεις και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σπέρνουμε τον πανικό.
    Άς είμαστε αισιόδοξοι. Πράγματι ο Ήλιος βγαίνει για όλον τον Κόσμο.
    συναδελφικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Παόκι απο Θεσσαλονίκη. είπε...
    AΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ
    ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
    Μετά απο ενημέρωση που είχαμε απο συναδέλφους Κλάδος/Ειδικότητα (ΥΕ) μετατασσόμένους στο Υπ.Υγείας σημ.ΦΕΚΓ/320/2001,πληροφορηθήκαμε οτι τοποθετούνται σε διαφορετική ειδικότητα απο αυτή που υπήρχε στον κατάλογο όταν έκαναν αίτηση για μετάταξη. Π.χ. κάποιοι (ΥΕ) που είχαν κάνει αίτηση για εργάτες -- φύλακες, στα Νοσοκομεία,ήρθε απόφαση απο το Υπ.Υγείας με αρ. Πρ.Υ10β/ΓΠ/13.05.11 που τους τοποθετεί σε θέσεις Μεταφορέων Ασθενών και Βοηθών Θαλάμου.
    Οποιοι μετατασσόμενοι (ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ)βρίσκονται σαυτή την θέση, να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους συντονιστές, προκειμένου να τεθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα στην Δικηγόρο του συλλόγου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK "GREEK REVOLUTION".ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. http://www.lsbe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=6&lang=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ .ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. προεδρε διεγραψε ολα τα αποτελεσματα ,δεν καταλαβαινουμε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πρός Διαχείριση.
    Σώσε τον Πρόεδρο.

    Σβήσε τό σχόλιο 11:38 του Προέδρου και βάλε χεράκι πάνω στό δέυτερο 11:40 για να ανοίγει,σημειωτέον το δέυτερο είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ο νοων νοειτω..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. καλημερα σ' ολους. με τελευταια ενημερωση (8,30 πμ - 24/5/2011), το επομενο ΦΕΚ που θα αφορα μεταταξεις στο Υπ.ΥΓΕΙΑΣ , θα δημοσιευθη σημερα η αυριο 25/5/2011, κ θα αφορα μετ/ξεις σε νοσοκομεια που δεν καλυψε το ΦΕΚ 320. Αναμενομεν αν κ πολλα λεγονται για ιδιωτοκοποιησεις ΔΕΚΟ κλπ κλπ. κλεισιμο δημοσιων φορεων κ πολλα τετοια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. φεκ 321 23-05-2011 για υγειας δημοσιευτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Θα ήθελα να ενημερώσω τους συναδέλφους ότι δεν γίνεται μόνο στο Υγείας αλλαγή ειδικότητας με Υ.Ε και Δ.Ε. Γίνεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και μάλιστα ανεπίσημα και κανείς δεν είναι σε θέση να με πει τί πρέπει να κάνω για να αποκτήσω την θέση της Δ.Ε. που με δώσανε με το ΦΕΚ................
    Μήπως λοιπόν πρέπει να εκθέσουμε όλοι μαζί το πρόβλημα ??
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΣΩΣΤΑ...οι δικαστικοι κ δικονομοι, να το ψαξουν....ενδιαφερει ολους μας
    οκ? ο Συλλογος...πρεπει να δραστηριοποιηθει κ εδω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμε 24 Μαΐου 2011 1:54 μ.μ. το πρόβλημα το ξανασυζητήσαμε με κάποιον συνάδελφο (δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος) και είπαμε να απευθυνθεί στην τοπική συντονιστική ή με επώνυμο email στο email του συλλόγου.

    Πρόεδρε πετάς ένα σωστά και τέλειωσες;

    Έτσι γίνονται οι διαδικασίες;

    Με ένα ανώνυμο σχόλιο στο καφενείο, αναφέραμε το πρόβλημα και καθαρίσαμε;

    Ποιός είναι ο ενδιαφερόμενος;
    Σε ποιόν φορέα μετατάχθηκε;
    Είναι γραμμένος στο σύλλογο;
    Εμείς θα ψάξουμε να βρούμε τα στοιχεία;

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό και αντίθετο με τις διατάξεις του ν3891/2010 ειδικά στην αλλαγή εκπαιδευτικής βαθμίδας. Όμως με ανώνυμο σχόλιο στο καφενείο δεν μπορούμε να παραγγείλουμε λύσεις, σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Πολύ καλή η τοποθέτησή σου GiDi.
    Χρειάζεται εκπαιδευτικά μαθήματα χειρισμών ο Πρόεδρος σώσε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Σαφως κ δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να δωσουμε λυσεις σε ολους τους φιλους-συν/φους. Πρεπει απο μονοι τους να ενδιφερθουν ολοι, κ να βρουμε λυσεις μαζι. Αν καποιοι παντα τα ειχαν ολα ετοιμα (μ...ι στο πιατο!), τωρα τα πραγματα αλλαζουν. Ολοι μας να ενδιαφερομαστε για ολα. Κ η πλακα ειναι οτι μολις καποιος ΄΄τακτοποιειται΄΄ , ''περα βρεχει'', κι ασε τα ΚΟΡΟ'Ι'ΔΑ, Δεν νομιζω- ποτε δεν νομιζα- οτι ολα ειναι προσωρινα !! ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ (η αποψη μου..).(παρ' ολ αυτα ..τα μαθηματα παντα κανουν ΚΑΛΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. " A.Δ. είπε...
    ΠΡΟΕΔΡΕ εσύ και όλοι οι συνάδελφοι που οι νέοι τους φορείς ανοίκουν στο Υπουργείο Υγείας κάντε μία περιήγηση στήν ιστοσελίδα stinigiamas
    21 Μαΐου 2011 2:17 π.μ. "

    ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΕΙς;;; ΚΑΝΕ ΤΟ 'ΣΧΟΛΙΟ' ΣΟΥ ΣΝΔ/ΦΕ.
    Mick

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΟΛΟ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΝΕΙ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. τι κάνουνε τα καλόπαιδα της τραινοσε;;;
    ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να στείλουν τους ατομικούς φακέλους στις υπηρεσίες υποδοχής των μεταταγμένων πρώην συναδέλφων τους για να πληρωθούν!!!
    έπεσε πολύ δουλειά ή συμβαίνει κάτι άλλο;;;
    ΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να κάνω δημοσιευση με τον λογαριασμό μου...πάντως το παραπάνω σχόλιο είναι δικό μου...
    note

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ? ΑΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΤΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!! ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ 900 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ?(ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΙΚΑ)?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. note , ειχαν δεν ειχαν στο ταμειο ανεργιας σε στειλανε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. @note

    Σήμερα και κάποιοι άλλοι διαπίστωσαν κάποια δυσλειτουργία στον blogger, Ο Α.Δ. επειδή δεν μπορούσε να συνδεθεί ξαναδημιούργησε λογαριασμό.

    Δεν είναι τίποτα, κάποιες αναβαθμίσεις στην google που δεν τους κάθονται πάντα καλά δημιουργούν μερικές φορές κάποια προβλήματα. Απλά περιμένεις μέχρι να διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τα προβλήματα μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται στα σάϊτ του ΥΓΕΙΑΣ και των ΑΡΧΑΙΟΥΛΑΚΩΝ όπου χρειάζεται λογαριασμό Google δέν μπορούμε να κάνουμε σχόλια.
    Αυτό που ήθελα να γράψω στό καφενείο των Αρχαιοφυλάκων το σχολιάζω εδώ.

    Έεεεε.....εσείς οι ΑΡΧ- ΦΥΛΑΚΕΣ

    Σπάσατε όλα τα προγνωστικά εκεί που ήταν να φύγετε τελευταίοι μετατεθήκατε πρώτοι,ή να ακριβολογούμε κι'όλας πήρατε κατά πόδι τον Γληγόρη.

    Αλοίμονο σε μάς μή λέτε τίποτα και μήν σχολιάζετε ....Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ έχει τελειώσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ βγηκε το ΦΕΚ 321/Γ 24/05/2011 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΣΩΤΑΚ, παντα ηρεμος ηταν κ ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! Κ αισιοδοξος, για ολα κ για ολους!!! Ολα εχουν παρει εδω κ πολυ καιρο τον δρομο τους, κ θα ολοκληρωθουν. Διστυχως η ευτυχως !!! Αλλοι μας κατευθυνουν , τι να κανουμε? οπως στρωσαμε κοιμομαστε. (να δω ποτε θα ξυπνησουμε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Απάντηση στό Mick και σε κάθε ενδιαφερόμενο έπισκέπτη της ιστοσελίδας.

    Αριστερά πάνω από την αρχειοθήκη του ιστολογίου υπάρχουν δύο νέα σάϊτ που έχουν δημιουργηθεί.
    1) Αρχαιοτήτων Φύλαξις
    2) Στην Υγεία μας
    Μέ σύνδεσμο πάνω στην ονομασία του καθενός γιά διευκόλυνση υπάρχει άμεση πρόσβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! στα σιδηροδρομικα νεα εχει μια καλη γελοιογραφια του ΚΥΡ !( ο διαχ/στης να την επισυναψει εδω ταχιστα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. http://4.bp.blogspot.com/-751mjFP4s6c/TdvhIVcHPuI/AAAAAAAAF68/5NzCAgYkVVE/s1600/81A732692B723BE9BF449FE303968FD5.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ο ΑΔ να επικοινωνηση μολις ξυπνηση, μαζι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους τους φιλους μου απο ΛΑΡΙΣΑ που πηραν ΦΕΚ για το ΥΓΕΙΑΣ και το ΠΑΙΔΕΙΑΣ ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ στο καινουργιο τους ποστο.Οσο για τον ΑΔ ΣΤΕΛΕΧΟΣ που παραπονιεται να του υπενθημισω οτι ειναι ακομη ΣΤΕΛΕΧΟΣ εστω και χωρις την παλια του ΑΙΓΛΗ.Επομενως πρεπει να ξεπροβοδισει ολους τους αλλους και να φυγει τελευταιος και να κλεισει την πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. λοιπον οσοι πανε σε προνοιακα ιδρυματα κλπ , του Υπ. Υγειας, θα πρεπει να περιμενουν τουλαχιστον 1 βδομαδα για να σταλουν τα ονοματα τους στο εθν.τυπογραφειο, κ να παρουν μετα σειρα για ΦΕΚ. Προβλεπω κατα τις 15-20/6/2011, να πανε οπου πρεπει ο καθε ενας. οσο για το Στελεχος καλα λεει κι ο ΣΩΤΑΚ, τελευταιος κ να κλειση την πορτα. Βεβαια κοντα του παραμενει κ ο Θυμης, αλλα ειναι διδυμο βλεπεις αχτυπητο κ ΑΡΙΣΤ(ευς)Ο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Νεο ΦΕΚ σημερα 25/05 για το Υγειας
    http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFYAFdDx4L2G3dtvSoClrL8fUk2syUkD2Z5MXD0LzQTLaM8BZk1sbae8knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIucCZqflu7aBqKwCvKw303vFhNoVHQnbbWoW2ntYwY5VT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Μεταταγμένοι Συνάδελφοι Γεια σας! Επειδή πολλοί προβληματίζονται με θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλιση μας στο Ταμείο Προνοιας σας έχω εδώ: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B5RAKZstKax8OTBhNDQ2YzUtYzhkZS00OGFjLWJhYWItZTE0NGFhYmQwNjg0&hl=el&authkey=CJzm-MUD ένα φυλλάδιο που είχε κυκλοφορήσει το 2006 για ενημέρωση των μελών. Για όσους δεν το έχουν είναι αρκετά χρήσιμο, ενώ στη σελ. 11 που γράφει ποιοί ασφαλίζονται στο ταμείο θα δείτε ότι είναι και οι συνάδελφοι που μετατάχθηκαν παλαιότερα με το Ν.2671 όποτε κάτι ανάλογο θα γίνει και με εμάς. Στο τέλος έχει και κάποια υποδείγματα αιτήσεων για διάφορες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια σου τε Γιώργη.

    Το φυλλάδιο που με τόσο κόπο σκανάρισες και δημοσίευσες το βάλαμε στα «έγγραφα» του blog μας για να βρίσκεται εύκολα από όλους τους συναδέλφους.

    Καλή δουλειά, σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ο blogger πάλι έχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Γιαυτό γράφω ασύνδετος.

    Ελπίζω να στρώσει μέχρι αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Sotak τώρα που φύγαν σχεδόν όλοι μέσα στην ταραχή μου δέν μπορώ να σκεφθώ ξεκάθαρα, γιά να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες για πληροφόρηση της πορείας και της δικιάς μου μετάταξης.

    Έχω όμως δίπλα μου τον ΠΡΟΕΔΡΟ και όχι μόνο τώρα που τον χρειάζομαι κάνει σχετικά τηλέφωνα ψάχνοντας για μένα.
    Έχω αμέριστη συμπαράσταση και τούς ευχαριστώ όλους (αφού μείναμε στή Λάρισα μόνο ΔΥΟ).

    Sotak πλέον είναι πραγματικότητα ΕΓΩ θα κλείσω την πόρτα έτσι κάνουν τα Στελέχοι.
    Υ.Γ.: Για τον Ντίνο το εγώ με κεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. GiDi γιατί ο Τομέας Κίνησης γράφει κανονικά και εγώ προσπαθώ δυο μέρες χωρίς αποτέλεσμα.
    Ο blogger αναφέρεις ότι έχει πρόβλημα,σέ μένα εξαφάνησε τον λογαριασμό Google.
    Ξαναδημιούργησα λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία με κάθε κίνδυνο να δημιουργήσω πρόβλημα.
    Τώρα η λειτουργία περιηγητή cookie δέν λειτουργεί ή δεν είναι συνδεδεμένη ,να δώ τί άλλο θα βγάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. καλημερα...απλα ο δαιμων-φολας κατι εκανε παλι, το πιο πιθανο με αφησε μονο να επεξεργαζομαι τα παντα - ολα! ας ειναι....θα το υπομενομεν κ τουτο! Εξ αλλου γι αυτο υπαρχει ο Προεδρος, να συντονιζη ολα. κ κε ΣΩΤΑΚ, για πες εκεινον τον συνεργατη σου , τον Γ,ΓΚ ( τον κοντο..) τι γινεται με τους δικηγορους? ακομα μια ολοκληρωμενη απαντηση? πολυ μας αργουν......το τριμηνο περναει. Βεβαια καποιοι δηλωσαν ασφ. φορεα κλπ, αλλα επισημη απαντηση-θεση?? εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΕΙΑΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ακομα περιμενουμε να σ' ακουσουμε !!!! Λοιπον εντος των ημερων θα ανακοινωθη ημερα γενικης συναντησης-ολων των σιδηροδρομικων (τεως κ νυν..). Εδω στην Λαρισα ευελπιστω να ειμαστε ολοι οπως εδω κ 27 χρονια, (φιλοι κ συν/φοι). Αυτο ελπιζω να γινη κ παντου, σε ολο το δικτυο οπου μεχρι τωρα εργαζομαστε. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΠΡΟΕΔΡΕ-ΒΑΣΙΛΗ-ΒΑΙΟ-ΣΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΗ και οσοι αλλοι πατε στο ΥΓΕΙΑΣ σας ευχομαι τα καλυτερα και να ζησετε περισοτερες και εντονοτερες καταστασεις.Περιμενω οταν παρετε τις...ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ να αναρτησετε μια ομαδικη φωτ τυπου...ΑΝΑΤΟΜΥ.***ΠΡΟΕΔΡΕ χτυπα τηλ οταν γινη η συναντηση μηπως μπορεσουμε να ρθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. οκ ΣΩΤΑΚ...παντα ειμαστε κ θαμαστε φιλοι-συναδελφοι! οσον αφορα τις .....ποδιες, εδω υπαρχει ενσταση!! οσον αφορα τα νουνερα , δεν ειναι ετοιμα !!!θελουμε τρανοτερα!! αλλα απο αναισθησιλογια??? τι να σου πω? με μια εκπνοη μας ,ολοι οι ασθενεις ετοιμοι για επεμβαση...αναισθητοι!!!χου κ κατω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. φολας...παλι εβαλες το δακτυλακι σου........Ενα να ξερεις κ το ξερεις!! ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν μασσει ουτε παει πισω ποτε !!! το ξερεις κ σε παραδεχομαι!!! κ εννοοω , οτι δεν θελεις να υποβιβασεις , οτι δημιουργησες....δεν εισαι ατομο των ΄΄ σπρευ σε ντουβαρια ΟΣΕ, κ εισοδους πολυκατοικιων΄΄.ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!! ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ο δαίμονας των προβλημάτων στό blogger μου επιτρέπει να σχολιάζω μόνο εδώ.
    Ούτε στό σάϊτ του Υγείας ούτε τών Αρχαιοφυλάκων ούτε στή τηλεδιάσκεψη.

    Βρήκα το σχόλιό που έκανες sotak στούς αρχαιοφύλακες και σ'απαντώ εδώ.
    1) Να τσεκάρουμε και σε άλλους φορείς που ήδη έχουν μεταταχθεί συνάδελφοι αν συμβαίνει το ίδιο με αυτό που αναφαίρεις για τό ΙΚΑ.
    2) Ο Κοντός έδωσε εμφάνιση διαπιστώνω μ'αυτό που γράφεις άρα υπάρχει και δραστηριοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Πρόεδρε εσύ γράφεις ο φόλας όπως λές έβαλε το δαχτυλάκι του (και καλά έκανε ) αλλά έχεις το τρόπο σου, είπες με SMS αυτό που ήθελες να περάσεις τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Α.Δ. και η Διαχείριση είχε πρόβλημα σύνδεσης στον blogger.

    Ανακαλύψαμε ότι το πρόβλημα σύνδεσης με τον blogger διορθώνεται σταδιακά. Ο GiDi από προχθές μπορεί και συνδέεται κανονικά (λες να έβαλε μέσον τον πρόεδρο;)

    Σήμερα η Διαχείριση μπορεί να συνδεθεί μόνο με Firefox (άρα η αποκατάσταση έχει μάλλον να κάνει και με ποιόν internet browser χρησιμοποιείς.

    Παράξενα πράγματα… ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα. Αλλά καλά είναι να δοκιμάσεις και ένα άλλο browser.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Στο site: Known Issues for Blogger βρίσουμε την ανάρτηση

    Tuesday, May 24, 2011

    We're investigating an issue which is preventing login and comment posting for some users, and hope to have a fix released shortly.

    Thanks for your patience in the meantime.

    Μετάφραση: «Ερευνούμε ένα ζήτημα που εμποδίζει την σύνδεση (login) και τη δημοσίευση σχολίων από μερικούς χρήστες και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα την διόρθωση.

    Ευχαριστούμε για την υπομονή σας στο μεταξύ. »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Πρόεδρε κάνε κάτι.

    Εγκαταλείπω την είσοδο στα σάϊτ τον
    Internet Explorer που με τά έπ..ξε μιά βδομάδα
    και χρησιμοποιώ τον Google Chrome.

    Διαπίστωση λειτουργούν όλα τέλεια μόνο στο σάϊτ των αρχαιολόγων και στο ΜΕΤΑ ΟΣΕ,
    ΔΕΝ συμβαίνει όμως το ίδιο στο σάϊτ του Υγείας και της Τηλεδιάσκεψης.

    Τί να συμβαίνει άραγε;
    (αφού σε έβαλε μέσον ο GiDi να σε βάλω και εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Οι Αρχαιολόγοι πάντα πρώτοι.
    Πρώτοι στην αποχώρησή τους απ'τον ΟΣΕ
    αλλά πρώτοι και στις κοινωνικές τους
    υποχρεώσεις, σήμερα στο ΒΟΛΟ μεριά.
    Η Διαχείριση του Υγείας στέλνει εγκάρδιες
    ευχές στον Βολιώτη συνάδελφό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΟΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΚΑΛΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Εχω παρατηρησει αυτος ο προεδρος καθε Σαββατο απουσιαζει.καμια δημοσιευση δεν κανει
    κατι συμβενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ο διαχειριστης ξερει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ

    Φίδια κολοβά και φαρμακερά είχαμε στο κόρφο μας και αφού ξύπνησαν από τη χειμέρια νάρκη τους μας δαγκώσανε.

    Ο ύπνος του Σ.Κ. της ΠΕΠΑ οφείλεται γι'αυτό μην τους ξυπνάτε όλα αυτά που διαδραματίζονται είναι μόνο ένα κακό όνειρο.

    Σε εφαρμογή του Ν3891/10 δημοσιεύθηκαν το Νέο οργανόγραμμα οι νέοι Κανονισμοί εργασίας για τις εταιρίες ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ καμιά ενημέρωση επ'αυτού απ' τη ΠΙΠΑ (τάδε έφη Πρόεδρος).

    Με τα νέα ενιαία κυκλώματα εργασίας όλων των τύπων οι αμαξοστοιχίες επανδρώνονται με ένα άτομο του προσωπικού κίνησης που κάνει όλες τις δουλειές.
    Από σήμερα στα AEGE(κόκκινα inter sity)επειδή εκ των πραγμάτων επιβάλλεται να επανδρώνεται η θέση του προϊσταμένου στο θάλαμο οδήγησης τη θέση αυτή την καταλαμβάνει δεύτερος μηχανοδηγός.

    Σούτ........τ κάντε ησυχία ρε παιδιά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΜΕΙΣ ΦΥΓΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ INTERCITY TI MAΣ NOIAZEI EMAΣ ΤΩΡΑ.Χ.......Ε ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. pablo garcia όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και υλοποιηθούν όλες οι μετατάξεις ίσως; τότε εν μέρη ταχθώ με τη δικιά σου άποψη γιατί έτσι απλά μπορεί να νιώσω και 'γώ όπως εσύ τώρα.

    Στούς νέους φορείς εργασίας είστε μεταταγμένοι από ένα έως και δύο μήνες,και σέ εμάς που καθυστερεί η υλοποίηση της μετάταξής μας ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εργαζόμενοι στα κυρίως καθήκοντα στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Γιαυτό συμφωνώ με το σχόλιο του ανώνυμου 1:21πμ για ενημέρωση.
    Άν μή τι άλλο έγινε το σχόλιο γιατί ένιωσε την επιτακτική ανάγκη ο συνάδελφος να το μοιραστεί μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Κανενας συνδικαλιστής δεν είναι διορισμένος. Ολοι είναι εκλεγμένοι απο το προσωπικό.Οταν λοιπόν κάνουμε κριτική να πηγαίνουμε και σε κανένα καθρέφτη να ρίχνουμε καμία μούντζα. Ποτέ δε θα ξεχάσω την απάντηση που πήρα οταν κάποτε ζήτησα τη στήριξη απο κάποιους συναδέλφους σχετικά με την υποψηφιότητά μου σε εκλογές της ΠΕΠΑ:
    Εμείς ψηφίζουμε μόνο ψηφοδέλτια που έχουν επάνω τον ήλιο.Αν είσαι σε αυτό θα σε ψηφίσουμε μου είπαν. Δεν ήμουνα σε αυτό ούτε σε κανένα άλλο παρόμοιο.Ετσι ψήφιζε και δυστυχώς θα συνεχίσει να ψηφίζει το προσωπικό.
    Σήμερα και εγώ και εκείνοι είμαστε μεταταγμένοι!! Βρίζουν θεούς και δαίμονες αλλά ξεχνάνε την αυτοκριτική. Και το χειρότερο που υποψιάζομαι και ανατριχιάζω,είναι πως και στην καινούρια δουλειά οταν θα έρθουν συνδικαλιστικές εκλογές πάλι για τον ήλιο θα ψάχνουν στα ψηφοδέλτια,κάποιοι άλλοι για το νέο πυρσό κλπ.
    Οσο για την επάνδρωση των τρένων σκασίλα μας. Αλλά να ξέρετε ενδιαφέρονται μόνο για το πόσες θέσεις προισταμένων υπηρεσίας,αρχιελεγκτών και άλλων παπατρεχάμενων και ποιοί θα τις καταλάβουν. Το ...τσουνάμι ομως που σηκώνεται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και είναι τρία τετράγωνα παρακάτω δε θέλουν να το δούν. Μακάρι και το λέω ειλικρινά,να μην πάθουν τίποτα αλλά πολύ το φοβάμαι.Κάτι μου λέει οτι στο τσάκ τη γλυτώσαμε φεύγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 1.20μ.μ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ.Α.ΔΤΩΝ 1.13 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2/5 ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ 28 ΧΡ.ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ.ΤΟ ''ΛΑΘΟΣ΄΄ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΛΥΣΑΝ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ Α.Δ.ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ Ο Κ....Σ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΛΗΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΞΟΥΝ Η ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΠΤΩΣΕΙς ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ.
    ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ .
    ΦΩΝΑΞΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Παόκι απο Θεσσαλονίκη. είπε...
    Mε βάση την ανάρτηση της συντονιστικής στην ετικέτα ''ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ'',σχετικά με το Υπόδειγμα Συλλογής Στοιχείων,θεώρησα σωστό να ενημερώσω τους συναδέλφους μετατασσομένους (μέλη του συλλόγου)απο Θεσ/νίκη και Κεν.Μακεδονία.Οποιος απο αυτούς θέλει μπορεί να γράψει το όνομά του και τι ερωτήσεις -προτάσεις-απορίες έχει, σχετικά με ασφαλιστικά , εργασιακά κλπ..
    Ολα τα στοιχεία να σταλούν στο FAX 2310599252 υπ΄όψιν Σεϊζης Γιάννης.
    Οσο για τα 20€ που καταβάλει ο καθένας απο εμάς,παίρνει απόδειξη και η κεντρική συντονιστική τηρεί βιβλίο εσόδων και εξόδων.Τα
    χρήματα αυτά χρειάζονται για να καγύψουν δαπάνεςπου αφορούν τις επισκέψεις σε Δικηγόρο,στον κ.Ρωμανιά κλπ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    Και τέλος,επειδή ακούστηκαν διάφορα σχόλια, θέλω να σας πω οτι ούτε ύπήρξα ΠΟΤΕ συνδικαλιστής, ούτε ΤΩΡΑ είμαι συνδικαλιστής.
    Οτι κάνω,το κάνω όπως και οι άλλοι συντονιστές, χωρίς προσωπικό όφελος, αλλά για να προσφέρω οτι μπορώ στον υπο ίδρυση σύλλογο μας.Πεποίθησή μου είναι οτι μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα που προκύπτουν.

    ΣΕΪΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Μη σου κάνει εντύπωση συν.Σείζη αν ακούσεις και καμμία μα...κία. Στην Πάτρα υπήρξε σιδηροδρομικός που άρχισε να λασπολογεί και να καταφέρεται για τη δημιουργία του συλλόγου και να διαλαλεί οτι είναι παράνομο που πληρώναμε τα 20 Ευρώ και ο σύλλογος δεν έχει καμία νομιμοποίηση. Και οταν στο τέλος είδε την ανταπόκριση των συναδέλφων πήγε με την ουρά στα σκέλια να δώσει τα 20 Ευρώ για να γραφτεί. Τέτοιοι είμαστε μερικοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Παλικαρια , αν ειναι να ακουμε τον καθε πικραμενο που διαμαρτυρεται επειδη για να γινει μελος του συλογου πρεπει να πληρωσει 20 ευρω , ή καποιου αλλου (που κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι καν μεταταγμενος) και διαλαλει οτι και εμεις που εχουμε κανει μεταταξη θα απολυθουμε ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο ..... βρασε ρυζι.Εμεις πρεπει να προχωρησουμε , κι οποιος θελει , καλοδεχουμενος μαζι μας.Οποιος δεν θελει , να του ευχηθουμε καλη τυχη , αλλα εχουμε τα δικα μας προβληματα να λυσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Εχω την εξης προταση και την λεω και δημοσια.
    Να γινει ενας καταλογος με τα εξης στοιχεια :
    Ονοματεπωνυμο , σταθερο / κινητο τηλεφωνο , φορεας που μεταταχθηκε ο καθε ενας απο εμας και σε ποια πολη.Για ολες τις πολεις της Ελλαδος.
    Ο καταλογος αυτος θα αποστελεται με mail σε οποιον εκδηλωσει επιθυμια να τον αποκτησει με μονη προυποθεση να ειναι και τα δικα του στοιχεια μεσα.
    Με αυτον τον τροπο οταν σε 2-3 χροννια χρειαστει να βρουμε εναν παλιο φιλο και δεν θυμομαστε ενδεχομενως που πηγε θα μπορουμε πολυ ευκολα να τον βρουμε.Οπως καταλαβαινετε ολοι ισως σε πολλους απο εμας να φανει ιδιαιτερα χρησιμο καποια στιγμη να βρουμε πολυ γρηγορα και ευκολα , εναν ανθρωπο που χρειαζομαστε στην Δραμα , την Λαρισα , την Θεσσαλονικη , την Αθηνα , την Πατρα κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Κοιτάω μπροστά.
    Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ρίχνω κλεφτές ματιές πίσω.
    Δεν ξεχνάω.
    27 χρόνια απ' τη ζωή μου ήταν αυτά.
    Αισθάνομαι μια στεναχώρια για τους συναδέλφους που αφήσα πίσω και αγωνιούν κι αυτοί σήμερα, όπως αγωνιούμε κι εμείς.
    Αισθάνομαι μια σιχαμάρα γι αυτούς που με πούλησαν, με πρόδωσαν, γι αυτούς που μου ζήταγαν την ψήφο για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και συμφέροντα (φταίω κι εγώ όμως ε;).
    Στους τελευταίους εύχομαι αυτό που τους αξίζει.
    Να νιώσουν την απαξίωση σ' όλο της το μεγαλείο απ' όλους τους συναδέλφους, πρώην και νύν.
    Και να'ναι σίγουροι, έτσι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Καλη , πολυ καλη η προταση του κωστα !! Αψογη !! Λοιπον κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, μεριμνησε κανε καταλληλη φορμα, συννενοησου με τους κατα τοπους συντονιστες, κανε οτι καταλαβαινεις καλυτερο , ωστε να πραγματοποιηθη αυτη η προταση !!! ===μπορει να μαστε μακρια, αλλα ειμαστε ΜΑΖΙ===

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Φυσικα και ειμαστε μαζι ! Και δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να χρειαστει οποιοσδηποτε απο εμας κατι, (αυριο το πρωι ή σε 5 , 10 χρονια), και να βρει εναν παλιο συναδελφο / φιλο να τον εξυπηρετησει.
    Εγω , αλλα και αλλοι συναδελφοι που ξερω αισθανθηκαμε ηδη την χαρα αυτη.Αλλα φανταστειτε να χρειαστειτε κατι , οτιδηποτε , σε οποιαδηποτε πολη της Ελλαδος και να ξερετε οτι θα βρειτε εναν φιλο να κανει τα παντα για να σας βοηθησει.Αμεσα.
    Την προταση αυτη την εχω κανει απο πιο παλια στον φιλο και συναδελφο "GiDi" , αλλα προφανως επειδη υπηρχαν παρα πολλα πραγματα με τα οποια ειχε να ασχοληθει , δεν εγινε ακομη πραξη.Αλλα τωρα , πια νομιζω οτι μπορουμε ευκολα να το κανουμε πραξη.Ειναι αναμφισβητητα προς το συμφερον ΟΛΩΝ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΄΄ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ΄΄.ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ΄΄ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ΄΄.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΛΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ, Κ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ.Κ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΤΕΙΝΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. PABLO ΕΛΕΟΣ ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΙΣ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΠ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, Κ ΦΥΣΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΤΡΕΝΟΣΕ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΟΥΣ ΓΠΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 710.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. "pablo garcia" , αν σου θυμιζει η προταση μου παλιους κακους καιρους δεν εχεις παρα να μην βαλεις τα στοιχεια σου μεσα.Εγω ομως οποτε ετυχε να δω μπροστα μου καθαριστριες του εργολαβου (ΤΡΕΝΟΣΕ)να ερχονται απολυμενες στον ΟΑΕΔ και τσακιστηκα να τις εξυπηρετησω αισθανθηκα ομορφα που μπορεσα να βοηθησω , οπως και αλλοι συναδελφοι που ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Συνάδερφοι, μπορεί κανένας να βοηθήσει? Θέλω να μάθω αν κάποιος που είναι παλαιός ασφαλισμένος (πριν την 1-1-1993) μπορεί να επιλέξει μόνο ένα φορέα ασφάλισης και όχι 2. Συγκεκριμένα είχα ΙΚΑ από το 2992, ΤΣΜΕΔΕ από το 1999 και το έχω μέχρι σήμερα. Όταν ήρθα στον ΟΣΕ το 2003 με έβαλαν υποχρεωτικά και στο ΤΑΠΟΤΕ, και έχω 2 ταμεία έκτοτε (ΤΣΜΕΔΕ και ΤΑΠΟΤΕ). Σήμερα που πήρα μετάταξη θέλω να φύγω από το ΤΑΠΟΤΕ και να μείνω μόνο ΤΣΜΕΔΕ. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάρω δύο συντάξεις. Έχει κάποιος πληροφορίες για τι κάνω στην περίπτωση αυτή? Μπορείτε να συστήσετε κάποιον καλό εργατολόγο???? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η'ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ-ΥΠ. ΔΙΚ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΧΟΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ανώνυμοι 30 Μαΐου 2011 9:46 π.μ. και 30 Μαΐου 2011 2:33 μ.μ.

    Δεν θέλω να αποκλείσω την περίπτωση να διαβάζει κάποιος εμπειρογνώμονας το blog μας και να σας δώσει κάποια απάντηση στα ζητήματα που θέτετε! (Και δεν το αποκλείω γιατί αποδείχθηκε ότι μας διαβάζουν ακόμη και στην Ευρωβουλή).

    Όμως ο σωστός τρόπος για να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματα που έχετε είναι αυτά να τεθούν σε εργατολόγο ειδικό. Επειδή αυτό κοστίζει, καλά είναι να τεθούν αφού ομαδοποιηθούν με παρόμοια ερωτήματα συναδέλφων μέσω του συλλόγου και της συντονιστικής επιτροπής. Έτσι το κόστος θα επιμεριστεί και δεν θα είναι το ίδιο από το να πάμε ένας – ένας χωριστά.

    Το blog είναι ελεύθερο και μπορεί ο καθένας να ρωτάει ότι θέλει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι απαντήσεις που περιμένετε θα έρθουν σίγουρα με αυτό τον τρόπο. Η οργάνωση και ο συντονισμός είναι τα κλειδιά για να πετύχουμε κάποια πράγματα. Οργανωθείτε λοιπόν στο σύλλογο, και βοηθήστε ενεργά. Μην τα περιμένετε έτοιμα στο πιάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΠΡΟΕΔΡΕ βλεπω τους εχεις σαν ...στρατιωτακια για να παρουσιαστητε.Θελω ομως να δω μετα απο λιγο καιρο αν θα εχεις την ιδια ..εξουσια η θα γινεις οπως ο ΑΔ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. φιλε ΣΩΤΑΚ, κανεις μεγαλο λαθος! ! οπως κ εσυ παρα πολυ καλα ξερεις , ποτε ο Προεδρος δεν ειχε κανεναν σε, ΄΄ταξει πορειας΄΄. Αλλα παντα υπηρχε ΛΑΟΚΡΑΤΕΙΑ, κ οτι θελαν οι πολλοι κ καλοι πραγματοποιουνταν. Ετσι κ τωρα μετα απο απαιτηση-παρατρυνση-επιθυμια ολων θα γινη η ΄΄κονβο'ι'΄΄, παρουσια , στο πανεπιστημιακο. Να σκεφτης οτι ο Σακης ο κολητος σου (ραψανη γαρ..), ηταν ο πρωτος που ...επεβαλε ομαδοποιηση της παρουσιας μας!!! Πιστευω παντως οτι κ μετα απο την αναληψη των νεων καθηκοντων μας, ολοι θαμαστε οπως κ τωρα. ΦΙΛΟΙ Κ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Π Α Ν Τ Α ! ! ! (ειπαμε:οσοι ηταν ξεμακροι, παντα θαναι ξεμακροι κ μονοι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ,ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ,ΑΓΧΩΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΜΕΤΑΤΑΣΟΜΕΝΟΥΣ.
    1)ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 88.
    2)ΑΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΠ-ΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
    3)ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ
    α)ΝΟΜΟΣ ΣΙΟΥΦΑ 2084/92
    β)ΝΟΜΟΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ 3655/08
    γ)ΝΟΜΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ 3863/10 ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    δ)Ο ΝΟΜΟΣ 3865/10 .
    ΤΑ ΦΕΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    4)ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3896/10 ΑΡΘ.1 ΠΑΡΑΓ. γ' ΚΑΙ ΑΡΘ. 7 ΠΑΡΑΓ. στ'.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ α) Η Γ.Γ.Κ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
    β)Η ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ).
    5)ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ"
    α.ΤΑΠ-ΟΤΕ .. ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ Η ΣΥΝΤΑΞΗ (ΙΚΑ - ΟΣΕ - ΔΗΜΟΣΙΟ) ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΓΕΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
    β.ΔΗΜΟΣΙΟ .. (ΙΚΑ - ΟΣΕ - ΔΗΜΟΣΙΟ)ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    6 α)ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΕΦ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ
    β)ΣΤΟ ΤΑΠ-ΟΤΕ 58ΕΤΩΝ
    7 α)ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
    β)ΣΤΟ ΤΑΠ-ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
    ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. καλα ολα αυτα , αλλα πρεπει ναναι πιο συγκεκριμενα ,οριστικα κ σιγουρα. Νομιζω οτι πρεπει να αποφανθει καποιος ειδικος, δικηγορος, εργατολογος η οποιος αλλος ειδικος τελος παντων. Δεν μπορει να πλανωνται αμφιβολιες, για τοσο σημαντικα θεματα. Οσοι αναλαβαν συναδελφοι-συντονιστες να ερθουν σε επαφη με αυτους ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να επισπευσουν οσο γινεται, κ πιεσουν για ενημερωση κ πληροφορηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ Κ Α Δ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. τ' ακούς Α.Δ.;
    έφτασε η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. GiDi πλέον είναι πραγματικότητα ΕΓΩ θα κλείσω την πόρτα έτσι κάνουν τα Στελέχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. που ησουν σημερα??? λοιπον αυριο ΚΟΝΒΟ'Ι', Ολοι μαζι.. οκ?
    αμ\ναμενωμεν
    (κ οσοι ειναι εκτος..παραμενουν εκτος)οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΦΕΚ 320/20-05-2011 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 23-05-2011 ΣΕΛΙΔΕΣ 20 ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ 30-05-2011 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. το κονβο'ι', ειναι ετοιμο. Μολις ερθει κι ο Σακης με το 1593, αναχωρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
    ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΩΝΙΑ .
    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ
    Κ. Α. Δ. 61769 61770 61771 61772 61773 61774 61775 61776 61777 61778 61779 61780/30-05-2011
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Φ Ε Κ ΣΥΝΤΟΜΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. μπα....εγινε Μουχα....για ΑΠΕΡΙΤΙΦ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ΦΟΛΑΣ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΩΝ!!!! ΤΟ ΚΟΝΒΟΊ΄, ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Κ Ο ΣΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ...ΠΕΝΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΦΡΕΣΚΟΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΙΗΣΗ....ΣΤΟ ΠΑΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΕΝΟΣΕ Η ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. @ΦΥΛΑΞ

    Φίλε μου, οι περισσότεροι που διαβάζουν το σχόλιό σου δεν ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάς.

    Δε ενημερώθηκαν από κανένα. Ούτε κ’ αν από ένα σχόλιο εδώ. Το πρώτο σχόλιο που μιλάει για κάποια χαρτιά είναι το δικό σου. Εγώ έτυχε να ενημερωθώ για κάποια τέτοια κίνηση με ένα τηλεφώνημα χωρίς να μου δώσουν να καταλάβω λεπτομέρειες. Αυτός που με ενημέρωσε δεν ήξερε να μου πει ακριβώς τι γίνεται, ποιος συνεννοήθηκε με ποιόν, και με ποιο σκοπό γίνεται αυτή η κίνηση. Το μόνο που μου είπε ότι κάποιοι μαζεύουν τα εξοφλητικά του Μαρτίου για να κάνουν κάτι σχετικό με την πληρωμή μας.

    Δηλαδή δεν ξέρω ούτε τι σκοπό έχει αυτή η κίνηση, δεν κατάλαβα ούτε ποιος είναι ο πραγματικός στόχος.

    Οι τελευταίες βροχές μάλλον θα περιείχαν χημικά που προκαλούν το σύνδρομο της ασυνεννοησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Αυτα τα εξοφλητικα Μαρτιου ποιος ειπε να τα μαζεψουμε βρε παιδια?Οτι ναναι κανουμε μου φαινεται ,λεει καποιος μια μπαρουφα και ολοι ακολουθουμε χωρις να το ψαχνουμε το θεμα.Αυτα τηλεφωνικως βεβαια...σπασμενο τηλεφωνο..
    Θελω να ξερω ποιος τα ανακατευει ολα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ τις 1,29 Αν εισαι μεταταγμενος στο στο ΥΠΠΟ μας ειδοποιησαν να στειλουμε ενα εξωφλητικο για να δουν τα οικογενειακα βαρη του καθενος.Εμεις απο τον ΒΟΛΟ τα στειλαμε ολοι μαζι με κουριερ σημερα .Εχουμε ενημερωσει τους αντιπροσωπους σε ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ,ΛΑΡΙΣΑ και ΛΕΙΑΝ/ΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ποιός ειδοποίησε ποιόν και με ποιό τρόπο ρε παιδιά; Εδώ σε μας δεν ξέρει κανείς τίποτα. Πήγαν στη γραμματεία κάποια εξοφλητικά και τους κοιτούσε λες και ήταν ούφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. καλησπέρα συνάδελφοι μεταταγμένοι,για τα εξοφλητικά εμείς Τρίκαλα & Καρδίτσα τα είχαμε καταθέσει μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά που μας ζήτησαν γιατί σε αυτά φαίνονται όλα τα στοιχεία μας(ΑΜΚΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΥΘ ΤΗΛ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ)ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΠΡΟΣ ΣΟΤΑΚ
    Δεν μας ειπες ποιος σας ειδοποιησε και που τα στειλατε τα εξοφλητικα με κουριερ?
    Εκει στο Βολο νομιζω κινειστε με προχειροτητα και δημιουργειτε προβληματα σε μας και στη καινουργεια μας υπηρεσια(ΥΠΠΟΤ)
    Καλυτερα αφηστε να βρουμε μονοι μας τι χρειαζεται ,τι χαρτια να μαζεψουμε κλπ γιατι οι πληροφοριες σας δεν ειναι αξιοπιστες
    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Συγκέντρωση μεταταχθέντων ΤΡΕΝΟΣΕ.
    Την τελευταία μέρα στην υπηρεσία κάποιοι συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν κάπου στο Ρετζίκι και έδωσαν ευχές για καλή αρχή παρέα με εκλεκτούς μεζέδες και φυσικά τον πολυπόθητο "ΜΟΥΣΑΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ".

    [IMG]http://i52.tinypic.com/28a1hlv.jpg[/IMG]

    [IMG]http://i56.tinypic.com/244ejwm.jpg[/IMG]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Οι σωστές διευθήνσεις για του λόγου το αληθές βρίσκονται παρακάτω...........

    http://imageshack.us/photo/my-images/853/dsc00065ek.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/17/dsc00071nv.jpg/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Κατοπιν και της πιο πανω αναρτησης,ειναι επιτακτικη πλεον η δημιουργια υποσελιδας στο μπλοκ για δημοσιευση φωτογραφιων ετσι για να μη ξεχνιομαστε αλλα και να χαλαρωνουμε λιγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή