Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καφενείο

Γέμισε ξανά το καφενείο μας και του «ανοίγουμε καινούργια αίθουσα» ...

«Ξέφυγαν» λίγο κάποιοι ανώνυμοι, αναγκαστήκαμε να σβήσουμε μερικά σχόλια τις τελευταίες μέρες.

Η δυνατότητα να έχουν δικαίωμα εγγραφής σχόλίων μόνο όσοι έχουν λογαριασμό google ίσως να δώσει λύση, αν το πρόβλημα συνεχιστεί.

Πιστεύουμε ότι η δυνατότητα να γράψει κάποιος ανώνυμα και περιστασιακά προσφέρει θετικά στην καλύτερη ενημέρωση. Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, (ένας ή δύο), κάνουν κατάχρηση του δικαιώματος της ανωνυμίας. Δεν είναι κόπος για μας να σβήσουμε τα σχόλια που έχουν υβριστικό περιεχόμενο ή παραπληροφορούν, αν όμως το κακό παραγίνει θα επανεξετάσουμε τη δυνατότητα εγγραφής ανώνυμων σχόλίων.

197 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΗΜΩΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ-ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΔΡΕ?ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ-ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ!
    " ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια όχι λογοκρισία. Οχι! σίγουρα στα υβριστικά σχόλια,όχι! στην παραπληροφόρηση αλλά μέχρις εκεί.
    Αλλωστε και ο ψευδώνυμος,ανώνυμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός ο κος Φιλαρετος!!! Ετσι ειναι αλλα, αν καποιος σωνει κ καλα θελει την απαντηση του, τοτε πρεπει να τον παραπεμψω στον συνεργατη μου. Ο Σάκης οπως τον αποκαλει κ ο ΣΩΤΑΚ, θα τον στολίση δεοντως. Ας χαλαρωσουμε λοιπον κ καλή βδομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Θεωρώ πως πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ενδεχωμένως να αντιμετωπίσουμε και στο μέλλον πρέπει να μας έχει ενωμένους. Πολλοί συνάδελφοι (όπως και εγώ) ενημερώνονται από το blog αυτό. Δεν θεωρώ πως είναι λύση να κλείσει. Ας σκεφτούν πιο ψύχραιμα οι διαχειρηστές (αν και έχουν δίκιο) και να μην δίνουν βάση στα σχόλια "κάποιων". Έχουμε κοινά προβλήματα συνάδελφοι που πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την αντιμετώπισή τους. Εξ άλλου συνάδελφοι είμασταν τόσα χρόνια. Τί και αν αλλάξαμε "επάγγελμα"??
    Και τελειώνοντας να ρωτήσω................
    Έμαθε κανείς τίποτε για τις πληρωμές μας ?? Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να μας πληρώνουν ??
    4 μήνες απλήρωτοι και άλλο δεν πάει.............
    Ευχαριστώ πολύ και συνιστώ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΗΡΘΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/6 2011 8 ΩΡΕΣ ΑΠΟ 7,5 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ 8 ΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και όχι μόνο 8 ώρες αλλά επάνω στα τρένα όσες ώρες χρειαζόταν η υπηρεσία...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ...
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ...ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγαλε , εγω θα γραφω , εσυ θα σβηνεις , να δουμε στο τελος ποιος θα βαρεθει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο νωρίτερα καταλάβεις ότι με αυτό που κάνεις δεν κερδίσεις τίποτα, αντίθετα θα αφαιρέσεις απο τους σωστούς αναγνώστες τη δυνατότητα να γράφουν ανώνυμα, τόσο το καλύτερο.

    Για να το καταλάβεις αυτό όμως θα πρέπει να έχεις μυαλό και επίπεδο, πράγματα που απο ότι βλέπω δεν διαθέτεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κομμένα τα ανώνυμα σχόλια λοιπόν για λίγο… και μετά ξαναβλέπουμε! Αν και έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε την IP του ανώνυμου, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Ποιος κάθεται καλοκαιριάτικα να ψάχνει τα αρχεία καταγραφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ-ΑΓΝΟΗΣΤΕΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψυχραιμία συνάδελφοι. Δυο τρεις "κακοπροαίρετοι" δεν γίνεται να μας αναστατώνουν. Όπως είπε και κάποιος άλλος συνάδελφος έχουμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Δεν στεκόμαστε σ' αυτούς. Προχωράμε ενωμένοι στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημερα. Προς τον κο (!!!) GD: Βάλε κ καμια ερωτηση- γκαλοπ, ετσι για να ξυπναμε κ λιγο! οπως π.χ.: << ποιον Υπουργο η βουλευτη θα θελατε να εχετε απεναντί σας για 5 λεπτα της ωρας χωρις μαρτυρες , καμερες ,κλπ :ΡΕΠΠΑ- ΛΟΒΕΡΔΟ- ΠΑΓΚΑΛΟ- ΡΑΓΚΟΥΣΗ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ- ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ- ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΚΛΠ ΚΛΠ>> Ξυπνα χαραλαμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προεδρε ασε τα γκαλοπ και τον GiDi ησυχο.Δουλευουμε 6 ημερες την εβδομαδα ,χρειαζομαστε 1 μερα για ξεκουραση.
    .. Ο χαραλαμπι αυτος ποιος ειναι..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η' ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΕΓΡΑΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ
    ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ.Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΔΑΡΙΘΜΟ[ ΤΑΧΙςΝΕΤ] ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΟΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2010.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΕΚ 411/ 17-06 2011 ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 07 -07 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. RE FOLA, τι τζαμπουνας παλι? ο εκλεκτος κος(!!!), διαχ/στης , κοινώς Χαράλαμπις, εχει επιτακτικο καθηκον , εκτος του να προσεχει εσας ολους τους ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ, να ασχολειται κ με το παιδι του, Το μπλογκ του! Τι αλλο κα'ι'μο εχει? Πως παν τα γαλάρια , η κατα πως παν τα στερφα? μην γινεσαι κ εσυ Χαράλαμπις. Εσυ εισαι αλλου ειδους FOLAS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mε το επιδομα αδειας εχουμε καποιο νεωτερο?Το εχει παρει καποιος συναδελφος?
    Για οσους χρωστανε στο ΟΣΕ εχει ερθει καποια ειδοποιηση για να πληρωσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Αν δεν μας πληρώσουν στους νέους φορείς σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε για ψωμί! Τον ΟΣΕ με τι θα τον πληρώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για το επίδομα αδείας σημερα το πηρα απο το λογιστήριο ΟΣΕ. Πηγα επιτοπου με απλη ταυτοτητα τα παίρνεις εκει, πολυ απλα και χωρις προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εμεις που ειμαστε στη επαρχια πως θα το παρουμε?ιδου η απορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΤΟ IBAN ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ απο ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ . Πάρτε τηλέφωνο το λογιστήριο,δώστε τους ένα αριθμό λογαριασμού και την άλλη εβδομάδα θα είναι μέσα. Τηλέφωνο ΤΡΑΙΝΟΣΕ 2105297322 Βικτωράτος υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλο Σαβατοκυριακο σ' ολους. Απο Δευτερα παλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχω αρκετό διάστημα να σχολιάσω αλλά δεν μπορώ να είμαι μόνον αναγνώστης βλέποντας τον
    Ανώνυμο Νο 1 να τα βάζει με τον Ανώνυμο Νο 2 και όλοι μαζί ξάπλα στον καναπέ να αφήνουμε τα καυτά θέματα της εποχής μας να τρέχουν, υποθηκεύοντας το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

    Θέλω λοιπόν την προσοχή σας.

    Τα κτήνη μας έφεραν 70 χρόνια πίσω. Οι κλέφτες και οι λωποδύτες του μέλλοντός μας και των ονείρων μας σπρώχνουν τώρα ένα λαό στην πείνα και την ξεφτίλα.

    Αθήνα του 2011 και του Μνημονίου.

    Αθήνα του 1941 και των ναζί κατακτητών

    Εβδομήντα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται.

    Τραγωδία.

    Δεν πρέπει να μοιρολατρούμε με σταυρωμένα χέρια και να προσπαθούμε πιός Ανώνυμος θα υπερισχύσει του άλλου Ανώνυμου.
    Φιλικά και επώνυμα ΑΔ (Αθαν. Δεμερτζής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλησπερα σε ανωνυμους και επωνυμους.Μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε τα μισθολογικα κλιμακια απο το υπ.πολιτισμου γιατι μας εστειλε το υπουργειο χαρτια τα οποια μας λενε σε ποιο κλιμακιο ειμαστε.Χρηστος Κατερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για τα κλιμάκια του ΥΠΠΟΤ μπές στο penagreece.blogspot.com και κοίταξε τις παλαιότερες αναρτήσεις. Εκεί κάπου υπάρχει το μισθολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ .Ελπιζω να εισαι ΔΕ.ΜΚ8 1171,ΜΚ7 1206, ΜΚ6 1241, ΜΚ5 1275, ΜΚ4 1308, ΜΚ3 1343,ΜΚ2 1377, ΜΚ1 1412.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρήστο για σένα και για όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα μισθολογικά κλιμάκια που υπάρχουν στους φορείς που έχουμε μεταταχθεί, υπάρχει σχετική ανάρτηση στο σάϊτ " Στην Υγεία μας".
    stinygeiamas.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ Κ.ΦΛΩΡΟΠ....., ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. (ΕΙΠΕ!!!). ΙΔΩΜΕΝ !!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΦ'ΑΠΑΞ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καποια συγκεκριμενη πληροφορια εχουμε?

    πολλα και διαφορα γραφονται ετσι για εντυπωσεις.

    ας σοβαρευτουμε λιγο.

    παμε για μισο χρονο απληρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SOTAK ΚΑΙ ΑΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1061 ΕΥΡΩ (Υ.Ε.6)ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ....ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ......ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η εργασία μας στους νέους φορείς είναι πλέον 8ωρο και γι'αυτούς που εργάζονται πάντα πρωί υπάρχουν δυσκολίες στη διευθέτηση άλλων προσωπικών τους υποχρεώσεων.
    Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάποιο νόμο για τις δίωρες άδειες ας μας το γνωστοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ζήτησε απο την υπηρεσία που δουλεύεις το Δημοσιουπαλληλικό κώδικα Είναι γραμμένο τι δικαιούσαι απο άδειες και τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στον Δημοσιουπαλληλικό κώδικα ΔΕΝ αναφέρεται η χορήγηση δίωρης άδειας ίσως σε κάποια συμπληρωματική εγκύκλιο.
    Αν γνωρίζει κάποιος κάτι άς μας δώσει τα φώτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://dipe-peiraia.att.sch.gr/basikes_egkyklioi.htm/2007_05_14_adeies_neos_kodikas.pdf Διευκρινίσεις για τη χορήγηση αδειών στους δημοσίους υπαλλήλους βάσει του νέου Υπαλληλικού Κώδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ευχαριστώ GP για την δημοσίευση του Νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημερα. Οφειλω να συγχαρω τον συν/φο, Χ.ΜΠΟΥΔΑΛΑΚΗ, για την κινηση του, αν και ειμαι αντιθετος του να παραιτειται καποιος, αλλα απο μεσα πρεπει να πολεμαει κ διορθωνει οτι βλεπει στραβο. Συν τοις αλλοις, πρεπει να πω οτι : καπως αργα καταλαβες το τι γινεται σ΄αυτη τη χωρα, στον σιδηροδρομο κ στον συνδικαλισμο που τοσα χρονια ειναι εκλεγμενος απ' οτι λεει. Τελος παντων ''καλλιο αργα...''.
    Τωρα κατι αλλο . τι γινεται κε Διαχ/στα?? ολα πανε καλα? ποτε θα κανουμε κανενα γκαλοπ? για δραστηριοποιησου!!! Τελος η λεκτικη διαμαχη με τον Χρηστο. Ολα γιναν κατανοητα. εμπρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημερα. Οφειλω να συγχαρω τον συν/φο, Χ.ΜΠΟΥΔΑΛΑΚΗ, για την κινηση του, αν και ειμαι αντιθετος του να παραιτειται καποιος, αλλα απο μεσα πρεπει να πολεμαει κ διορθωνει οτι βλεπει στραβο. Συν τοις αλλοις, πρεπει να πω οτι : καπως αργα καταλαβες το τι γινεται σ΄αυτη τη χωρα, στον σιδηροδρομο κ στον συνδικαλισμο που τοσα χρονια ειναι εκλεγμενος απ' οτι λεει. Τελος παντων ''καλλιο αργα...''.
    Τωρα κατι αλλο . τι γινεται κε Διαχ/στα?? ολα πανε καλα? ποτε θα κανουμε κανενα γκαλοπ? για δραστηριοποιησου!!! Τελος η λεκτικη διαμαχη με τον Χρηστο. Ολα γιναν κατανοητα. εμπρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χθες ηρθε στην ΛΑΡΙΣΑ, κ δη ο ΣΩΤΑΚ, κ επισκεφθηκε-ξεναγηθηκε στο Π.Γ.Ν.Λ. παρουσια ολων των μεταταγμενων συν/φων! Μονο που ελειπε ο ΣΑΚΗΣ, για να γινη η σχετικη ψαλμωδια, στον χωρο της νεας εργασιας του. Οποτε αναγκαστικα θα ξαναεπισκεφτη ο αντιπροσωπος της Αυστριακης Αρχαιοφυλακης, τον εκλεκτο συναδελφο, οταν θα ειναι στην θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η δίωρες άδειες χορηγούνται με σκοπό τη διευκόλυνση των υπαλλήλων για κάποιες έκτακτες περιπτώσεις ή για συναλλαγές τους με το Δημόσιο. Πρόκειται για τρείς δίωρες άδειες το μήνα, η άδεια αυτή δεν είναι θεσμοθετημένη, αλλά συνηθίζεται σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες και η χορήγησή της ανήκει στη διακριτική ευχέρεια των προϊσταμένων.

    Σημειώνεται ότι οι άδειες αυτές χορηγούνται κανονικά στις κεντρικές υπηρεσίες των Υπουργείων στις Νομαρχίες κ.τ.λ.

    Επίσης στον Υπαλληλικό Κώδικά (κεφ. ΣΤ’ «άδειες διευκολύνσεων» άρθρο 50) καθιερώνεται η χορήγηση ειδικής άδειας μίας ημέρας ανά δίμηνο σε υπαλλήλους που χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές και απασχολούνται μπροστά σε οθόνη οπτικής απεικόνισης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ωρών ημερησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πιο πανω, ο GP, γραφει σε ποια διευθυνση αναφερει για τις αδειες που δικαιουται ο καθε υπαλληλος. ((τωρα εσυ GD, τι αδειες θελεις? μηπως σκάβ΄ς? κ μπα'ί'λτσις ?? τφεκι !!=ανοιξε το τηλ. καμια φορα !!!)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπράβο πρόεδρε, έμαθες και Μπαλαμπιώτκα.
    Έχεις δάσκαλο τον Σάκη;
    Οι Μπαλαμπιώτες από τη Ραψάνη κατάγονται οι περισσότεροι!
    Άμα θες Ζηργιώτικα ξέρεις που θα απευθυνθείς ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καλημερα. το ειπε κι ο Σωκρατης ο σοφος : γηρασκω αει διδασκομενος! ετσι κ εγω. τωρα για σενα .....τι να πω? οτι εισαι ανεπιδεκτος? μην παρεξηγηθω κιολας !!!!GD ε GDFL !!! Kανε κ καμια δλια, ολο χασομερια εισαι. σηκωσε κ κανα τηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΟΙΤΑΞΤΕ Κ ΤΟ ''ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ''. ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΩΜΑΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αργυρίου Κων/νος14 Ιουλίου 2011 στις 2:19 μ.μ.

    Το ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ γράφει στο Καφενείο κατά τις ώρες που "υποτίθεται" ότι εργάζεται και τα Σαββατοκύριακα μούγκα, είναι τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κωνσταντίνε αυτό δεν είναι καρφί!!! Τηλεγραφόξυλο και βάλε είναι...

    Άχ ρε Πρόεδρε... απο τη μία σου έχουν αδυναμία και απο την άλλη αμολάν κάτι πρόκες σαν κολώνες τις ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στα διπλανά blog διάβασα για κοινή συνάντηση των σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλ. μηχανοδηγοί,κίνηση και προαστιακός, με θέμα τις εξελίξεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το μεσοπρόθεσμο που μιλάει για την πώλησή της.
    Σφίξανε τα γάλατα!! Ειδικά όταν η ΠΕΠΕ ""καταδέχεται"" μετά απο τόοοοοοσα χρόνια να συναντήσει σωματεία άλλων κλάδων τα πράγματα φαίνεται είναι πολύ σοβαρά. Πάντοτε έβλεπε τον εαυτό της πολλά πόδια ψηλότερα απο τους άλλλους.
    Α! ρε ΓΑΠ!! και αυτούς τους ένωσες τελικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημερα. Λοιπον απογεματα κ σαββατοκυριακο, παω για πλιτσι-πλιτσι, οπως καναν κ καποιοι ΑΡΧ/Φ, σε καποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ημερομηνιες (ταχαμου-ταχαμου...). Αλλα μαλον θα γραφτω κ εγω στον ΦΑΛΑ, ωστε να μετατραπη σε ΦΑΛΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ποσα μπανια εχεις κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εχω κανει πολλων ειδων : κολυμπαω α)στο χρημα, β)σε πελαγη ευτυχιας, γ)στο ψεμα, δ)μεσ΄ στην καλη χαρα, ε)στη θαλασσα, στ) στην πισινα, ζ)στο ποταμι , η)σε μπαρα, θ)στο διαστημα, ι)στ΄αστερια, κ σε ποσα αλλα....Λοιπον ειπαμε ανωνυμα σχολια ισον ανυποστατα, αντε μην φωναξω τον Σακη !!! θα σας ψοφηση στις ψαλμωδιες, ειναι και σκασμενος.....θα σας φαη μαυρη μαρμαγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αργυρίου Κων/νος15 Ιουλίου 2011 στις 8:29 μ.μ.

    Στις 12:29 μάλλον ήταν το τελευταίο σχόλιο του Προέδρου. Από Δευτέρα πάλι. Ο Αποδευτέρας, σαν τον Γιακουμάτο. Θα ησυχάσουμε το Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ενημερώνω όλους τους συναδέλφους ότι σήμερα πληρώθηκαν οι μεταταγμένοι (4 από ΟΣΕ και 1 από ΤΡΑΙΝΟΣΕ) από τον Δήμο Θέρμης (Θεσσαλονίκη). Πληρώθηκαν τα αναδρομικά Μαϊου Ιουνίου και από 1η Αυγούστου κανονικά ο μισθός.
    Ξεκίνησε η πληρωμή των μεταταγμένων...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Άρχισαν οι πληρωμές εμείς των πρόνοιας κατά τον Δεκέμβριο θα δούμε ζεστασιά στη τσέπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ 1% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΠΔΥ. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η απάντηση που έδωσε ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ μετά από γραπτό αίτημα του Pressdaimon με συννημένο το υπόμνημα του ΡΩΜΑΝΙΑ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜ.ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:22η-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ
    ΤΜΗΜΑ:Β'

    ΣΧΕΤ:α)Εγγραφο σας αριθμ.ΥΠ.ΠΟ.Τ./ΔΙΟΙΚ/Β/54947/7-6-11
    β)Η απο 14-6-11 αιτηση του κ......

    Απαντωντας στο ανωτερο σχετικο εγγραφο σας,και την (β) σχετικη αιτηση,αναφορικα με τα διαλαμβανομενα σ'αυτο,σας πληροφορουμε τα εξης:
    Στην παρ.9 εδαφ.β και γ του αρθρου 16 του Ν.3891/2010 οριζεται οτι <>

    Επισης συμφωνα με τις διαταξεις της παρ.22 του αρθρου τριτου του Ν.3845/2010 οπως συμπληρωθηκε με τις διαταξεις του αρθρου 2 του ν.3899/2010
    Απο τη ρητη διατυπωση των ως ανω διαταξεων,σαφως συναγεται οτι για τους μεταφερομενους υπαλληλους απο τις Εταιριες ΟΣΕ Α.Ε και ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε θα ληφθει υποψη για την καταταξη τους στα Μ.Κ του Ν.3205/2003 ολος ο χρονος υπηρεσιας που ειχαν στις εταιριες ΟΣΕ Α.Ε ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
    οι προυπηρεσιες που ειχαν στον ιδιωτικο τομεα,δεν λαμβανονται υποψη για την καταταξη τους στα ως ανω Μ.Κ.Επισης δεν δικαιουνται να διατηρησουν προσωπικη διαφορα λογω της ρητης καταργησης της με τις διαταξεις του αρθρου 2 του Ν.3899/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλη βδομαδα, καλημερα. ειδικα χαιρετισμους στον Σωγαμπρο κ.Ντινο μας, μιας κ ειναι ξενητεμενος σε ξενη χωρα (Αουστρια), μακρια απ΄του μακρυχωρ΄, του τρεφουμε ειδικη αγαπη. Βεβαια δεν τον αφηνουμε να υσηχαση κ τον ζαλιζουμε ολιγον, αλλα αυτος σαν τακτικοτατος απογεματινος πελατης του καφενε μας, ειναι παντα καλοδεχουμενος κ ο ιδιος κ τα τηλεγραφοξυλα του, που λεει κ ενας αλλος Φολερμπάν. Για καθηστε φρονιμα κ οι δυο σας , αντε μην αλλαξω πορεια, κολυμβητες του Πηνειου, του γλυκου νερου ηθελα να πω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ 1% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΠΔΥ. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ?

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜ,ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΦΑΠΑΞ ΕΜΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς κ.(!)GD: ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΨΟΦΙΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ. κ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ, ΕΚ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ. ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Το ομορφόπαιδο της Τιθορέας δεν αδειάζει γιατί όπως οι ομοιόβαθμοί του <> έτσι και αυτός έχουν φορτωθεί ένα τορβά μπλόκ εισιτήρια και χτυπάνε τα 12άωρά τους μόνοι επί αμαξ/χιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Dear Mr President
    Please write a comment whatever, provided they are not in working hours.
    Yours sincerely
    Argyriou K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΠΕΡΓΙΑ και διαφορετική άποψη.

    Την Τετάρτη 20/7 η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των Υπηρεσιών Υγείας – Πρόνοιας.

    Περισσότερα στο σάϊτ Υγείας
    stinygeiamas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Liebste ntinako unsere Wunder mit Ihrem Drängen auf pis mir etwas, das ich voll und ganz verstehen. Ich frage mich allerdings, k mit Ihnen, denn .. wir nur am Nachmittag zu schreiben; Was willst du Beweise dafür, dass heute morgen funktioniert; die Arbeit, die Sie in Ihren Nachmittag, nach dem Bad des Volkes;; Freundlichkeit Herr Präsident

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 接下来请写在中国。如果我们的国际咖啡馆我们做的好!

    Ο επόμενος παρακαλώ να γράψει στα Κινέζικα. Αν είναι να το κάνουμε διεθνές το καφενεδάκι μας να το κάνουμε για τα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. TO ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕ ΣΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΚΛΠ.εξ' αλλου γι αυτο ειναι το καφενειο. σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αργυρίου Κων/νος19 Ιουλίου 2011 στις 7:36 μ.μ.

    GiDi, σωστός ο Πρόεδρος.
    Με προβληματίσατε όμως και οι δύο.
    Ενδιαφέρονται οι Γερμανοί για την Υγεία και οι Κινέζοι για τον Πολιτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Υπάρχει κάποιος συν/φος που εργάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών για να του ζητήσω μια μικρή εξυπηρέτηση;
    Ευχαριστώ
    Θεοδωρίδης Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΕΔΡΕ ασε τον λαο να εκφραζει τα απωθημενα του σε οποια γλωσσα θελει.Κομπλεξαρουν γνωριζοντας οτι για να γινεις ΠΡΟΕΔΡΟΣ πρεπει να εχεις ΑΡΧΙ.....ΓΙΚΕΣ ικανοτητες.Εγω που σε γνωρισα απο κοντα στις εκδρομες ειμαι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. καλημερα. μερσι ΣΩΤΑΚ, αλλα αυτο που δεν καταλαβε ο GD κ (επιμελως..)αγνοησε ο ΝΤΙΝΟΟΟΣ, ειναι οτι απλα ηθελα να πω κατι στην γλωσσα του (του Ντινοοο).Αλλως σαφως κ ειμαι υπερ της μητρικης....!Λοιπον ΣΩΤΑΚ, θα υσχιση οτι παντα...κ ξανα προς τη δοξα τραβά! μολις αρχιση το ψαξιμο για νεο προορισμο, θα ΄σαι απ΄τους κυριως συμβουλους !!οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΤΟ Π.Γ.Ν.Λ. εχουν ερθει οι φακελοι μας,(απο τραινοσε μονο) κ ετσι θα σταματηση το ψαλτηρη κ η αγωνια του Σακη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 27 /7 ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ). ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΕ.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος μεταταγμενος στο ΜΟΥΣΕΙΟ που ζητας.Αν θελεις να ρωτησεις κατι το τηλ ειναι 2108217717

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΘΕΑΘΗ Ο ΣΑΚΧΑΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓ-ΚΑΡΑΜΑΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ. ΦΥΛΑΞ Κ σΙΚΑς ΠΑΡΕΑ, ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΡΙΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΟΊ΄ΚΑ...ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΑΚΟ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ ΣΩΤΑΚ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. καλημερα. Βαλε κε Διαχ/στη μας...κανα δημοψηφισμα(ετσι για να προηγηθουμε της κυβερνησης), κανα gkalop (που λεν κ στο χωριο μας), καμια ψηφοφορια, κατι τελος παντων ετσι για να ταραξουμε τα λιμναζοντα....... ΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 27/7 ΣΤΟ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ????ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ??Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ,ΟΨΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΑ Μ.Κ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ΄΄ΔΕΗ,ΕΒ ΖΑΧΑΡΗΣ,ΟΑΕΔ....ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ΄΄ Η΄΄ ΟΙΚΟΔΟΜΗ,ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΠΛΕΚΤΗΡΙΟ ΚΛΠ.
    ΟΠΩΣ. Ν.1505/1984 ΑΡΘΡΟ 16,Ν 3156/2003 ΑΡΘΡΟ 22,
    Ν 1405/1983, Ν 2470/1997 ΑΡΘΡΟ 17,Ν 3205/2003 ΑΡΘΡΟ 15, ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 576/1977 ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΝΟΜΟΣ 3205 ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2α . ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ 3891/10 ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ.Ο Ν 3899/2010 ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ.ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΦΕΚ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΦΕΚ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Β. ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ Η΄΄ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ Η΄΄ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τελικα για αυτους που πληρωθηκαν απο το ΥΠΠΟΤ τι λεφτα περιπου θα παιρνουμε το μηνα? Βγαινει κανενα συμπερασμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Οσοι του ΥΠΠΟΤ πληρωθηκαν σημερα πηραν μονο το κλιμακιο τους επι 4 μηνες(απο 15/4μεχρι 15/8.Χοντρικα 5300.Υπολογιστε τον μηνα 1600-1900 αναλογα με την οικογ κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. sotak σου είναι εύκολο να με καλέσεις στο
    6975855182.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ= ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ 1343, ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟΔΩΣΗΣ 106, ΤΡΟΦΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜ. 210, ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ 120,ΣΥΖΥΓΟΥ 35, ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 47.ΔΗΛΑΔΗ 1861 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΜΕΙΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑΠ-ΟΤΕ ,ΤΕΑΔΥ ,ΟΑΕΔ, ΕΦΟΡΙΑ,ΠΡΟΝΕΙΑΣ-ΕΦΑΠΑΞ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ= ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 1250 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ "ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ 26/7 ΤΗΣ 1:23ΜΜ",ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΦΡΟΣΥΝΗ Κ ΣΥΝΑΙΣΗ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 205 ΑΤΟΜΑ Κ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΣΝΚΗ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΝΑ ΚΗΠΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΤΗΝΑ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΑΣ.ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ 11 ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΑΣ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΟΛΤ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ Κ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΕ Κ ΤΡΕΝΟΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ"ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; ΗΡΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ;;;; ΦΙΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ BESTGEORGE,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 205 ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΛΑΚΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ.BESTGEORGE ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΟΠΩΣ:ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,Κ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΧΤΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΡΟΕΔΡΕ ενα επιδομα τροφης νοσοκομων 210ευρω τι ειναι;Σας το
    δινουν να βγαζετε τα....κοριτσια εξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. sotak ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΤΙ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ,ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 23760 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011
    ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.......ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ?
    ΑΝΩΝ. 8΄00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΓΙΑ ΤΟΝ 8΄39 ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ[Ε Ν Ι Α Ι Ο Μ Ι Σ Θ Ο Λ Ο Γ Ι Ο ] ΒΑΣΙΚΟΣ , Κ.Λ.Π. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞΤΡΑ ΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ..ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ..Κ.Λ.Π ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ,ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ,ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΜΙΣΘΟΣ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΟΩ.ΤΕΛΟΣ..ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ...ΑΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΝΤΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γράψε τέτοια να τα διαβάσει ο γκάπ και να τα κόψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μιλατε για μισθους ακομη ? Δεν ξερετε οτι ειμαστε με σχεση εργασιας Ιδιωτικου Δικαιου Αοριστου Χρονου , και θα κριθουμε ΟΛΟΙ υπεραριθμοι ? Δηλαδη παμε για εργασιακη εφεδρεια για ενα χρονο και μετα απολυση.ΟΛΟΙ μας.Θα δειτε σε λιγο καιρο τι θα συζηταμε σ αυτο το μπλογκ.Δεν θα χρειαστει να περιμενουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Φιλε και πρωην συναδελφε παραμενοντα στον ΟΣΕ μην προσπαθεις να βγαλεις το αγχος σου βαζοντας μας ολους σε ενα τσουβαλι (μεταταγμενους και παραμενοντες).
    Εμεις το λουκι το περασαμε καιρος ειναι να περασετε κι εσεις το δικο σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9'34 /31-07-201 ΘΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΩ ΦΙΔΑΚΙ ΔΙΜΑΝΤΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΑΡΑΧΝΗ ΡΙΧΝΕΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. "Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
    η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση"

    Επειδή η σοβαρότητα έχει χαθεί προ πολλού, από
    ορισμένους, πρέπει να αφαιρεθεί το δικαίωμα της
    ανωνυμίας από όλους.

    Τα σέβη μου στον Πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Σέ όσους δεν κατέχουν τον τίτλο του ΑΡΧΟΝΤΑ ή του ΜΙΚΡΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ή δέν κάνουν διακοπές ΟΛΟ το καλοκαίρι, με την επάνοδό μου τούς εύχομαι καλό μήνα και καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ν 3
    15-05-2011 -7.21 ΜΜ .ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ 4/08/2011 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΔΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΛΠ. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.Π.Δ.Δ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 10 α,β,γ,δ.ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3891/10 ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ.ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΗ ΦΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 3.58/05-08-2011 ΣΧΟΛΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 11 ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. 3513/2006 ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 17,ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Καλημερα σε ολους. Ψηφιστηκε ενας συμπληρωματικος νομος για τα πλασματικα χρονια. Ειναι λιγο μπερδεμα για να τον διαβασεις. Εχει ασχοληθει κανενας? Ξερει κανενας να μας πει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.28/6-8-2011 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ 3.58 ΚΑΙ 7.14 /5-8-2011
    ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ....καφενοβιοι πολυ ραχατι εχει πεσει,
    πηρατε τα πεντοχιλιαρα εσεις στο πολιτισμου και λουφαξατε, καντε και καμια βουτια για εμας τους αμισθους υπαλληλους....πιεστε και κανα ρακι...
    θα γυρισει ο τροχος θα πληρωθει και ο φτωχος...
    καλη συνεχεια του καλοκαιριου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ξερει κανενας εαν εκτος του στρατου ΄΄παιζουν΄΄ αλλα πλασματικα χρονια για να φυγουμε νωριτερα για οσους ειναι ασφαλισμενοι πριν την 01/01/1983?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. πολυ παραλια επεσε τελευταια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Υποτιθεται οτι δημιουργησαμε συλογο , οτι θα προσπαθουσαμε να λυσουμε προβληματα , οτι ,
    οτι ...
    Τελικα , καναμε απλως ενα μπλογκ να λεει ο καθε πικραμενος ο,τι του καταιβει και τιποτε αλλο.ΤΙΠΟΤΕ.Εκτος απ το να δωσουμε στον Ρωμανια χρηματα , για να μας πει οτι ο καθενας μας πρεπει να το σκεφτει πολυ καλα πριν αποφασισει για το σε ποιον ασφαλιστικο φορεα πρεπει να ενταχθει.
    Μηπως ειμαστε και υπερηφανοι γι'αυτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αντι να κανεις κριτικη σαν γνησιος Ελληνας γιατι δε λες ποιο προβλημα αντιμετωπιζεις αυτη τη στιγμη που θα μπορουσε να το λυσει ο συλλογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. MHN ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΑΥΡΙΟ.[ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Για να υπάρξει σύλλογος θα πρέπει να αναγνωρισθεί απ'το Πρωτοδικείο και να υπάρξει και Διοικητικό Συμβούλιο.
    Όλοι μας θα ζητούσαμε ενημέρωση και εξηγείσεις από τούς εκλεγμένους συναδέλφους που θα απαρτίζαν το Δ.Σ.
    Προς το παρόν βολευτείτε απ'την οικειοθελή προσφορά κάποιων συναδέλφων που με τόσα πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που λαμβάνουν σε λίγο θα αδρανοποιηθούν και θα τους ψάχνουμε και αυτούς αλλά δε θα τους βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ειλικρινα πιστευει καποιος οτι θα πρεπει να πουμε "ευχαριστω" σε οποιον επεμεινε να πληρωσουμε τον Ρωμανια , για να μη μας πει τιποτε απολυτως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ο πνιγμενος απ΄τα μαλλια πιανεται....ετσι κ με τον καθε Ρωμανια...κ αλλους που θα ακολουθησουν...ισως.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΚΟΨΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΓΚΙΑΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΓΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ΄΄ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΚΙΑ ΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Στο ΥΠΠΟΤ μας ενημερωσαν για το πόσα χρήματα θα πάρει το δεύτερο γκρούπ που θα πληρωθεί στις 26 Αυγούστου. Σε σχέση με αυτούς που ήδη πληρώθηκαν διαπιστώνω διαφορές ανάμεσα ακόμα καισε άτομα με ίδια προσόντα (κλιμάκιο,οικογενεικά βάρη κ.λ.π). Ξέρει κανένας τίποτα σχετικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:58 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΕΝΝ0ΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΗΛ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ?ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Απο το Σωματειο των φυλάκων ρώτησαν και μας είπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 1) Ολοι οι μετατασσόμενοι να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες που ανοίκουν για να απογραφούν άμεσα.
    Η προθεσμία τελειώνει.
    Στον ΟΣΕ δεν είχαμε κάνει απογραφή.

    2)Να επικοινωνήσουν με το κεντρικό ταμείο ή με τις γραμματείες των συγκροτημάτων που ήταν στον ΟΣΕ γιατί σε κάποιους ο ΟΣΕ πίστωσε κάποια διαφορά γύρω στα 100 €πουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Για να απογραφούμε πρέπει να επικοινωνήσουμε με τη γραμματεία του νέου φορέα που ανήκουμε;
    Μέχρι πότε είναι η προθεσμία;
    Γιατί δεν μας έχουν ενημερώσει, τόσο ανεύθυνοι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ και οι εκφραστές του πρέπει εδώ και τώρα να μας εξηγήσουν τι σημαίνουν τα αρχικά της ονομασίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον το ΣΟ που βρίσκεται στη μέση δεν σημαίνει Σοσιαλιστικό .
    Σοσιαλισμός σημαίνει αξιοκρατία ίση κατανομή του οποιουδήποτε βάρους απέναντι στους πολίτες (ποσοστιαία) ειδικά όταν υπάρχει ύφεση και κρίση.
    Σοσιαλισμός δεν σημαίνει να εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο τα «καλά παιδιά», να μη μπορεί να μειωθεί η φοροδιαφυγή να μην ελέγχονται τουλάχιστον αυτοί που κατασπαράζουν οικονομικά τους πολίτες και είναι γνωστοί. (μεσάζοντες στις τιμές των προϊόντων, μονοπώλια κ.α )
    Αυτά και άλλα πολλά διότι η κρίση βαθαίνει και το τίμημα δεν κατανέμεται δίκαια και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Αγανακτισμένος πολίτης και μεταφερόμενος από τον Ο.Σ.Ε σε άλλο φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Τριπλό σοκ: Κατάσχεση ενός μισθού τον Αύγουστο!!!

    Περισσότερα στο σάϊτ Υγείας

    stinygeiamas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αύριο αφού μελετήσω την εγκύκλιο για την απογραφή μας στους νέους φορείς εργασίας θα επανέλθω με διευκρινήσεις και ημερομηνίες.

    Την Παρασκευή που ήρθε η εγκύκλιος μας βρήκε στο σχόλασμα και δεν έχω δει λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΝΟΜΟΣ 4002 , ΦΕΚ 180, ΤΕΥΧΟΣ Α ,22-08-2011 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 10. ΓΙΑ ΟΣΕ-ΤΡΕΝΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

    Όλοι οι μετατασσόμενοι να επικοινωνήσουν με τις Διευθύνσεις Προσωπικού που ανοίκουν για να προβούν στην επικαιροποίηση των στοιχείων απογραφής.

    Περισσότερα στο σάϊτ Υγείας
    stinygeiamas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ''ΣΑΚΗΣ'' , ΚΕΡΝΑΕΙ. 26/8/2011 ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ (6-7-8/11), Κ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ''. Ο ΣΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΨΕΛΝΕΙ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΜΕΝΑ ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Κοίτα ΠΡΟΕΔΡΕ κι εμένα Σάκη με λένε και πληρώνομαι κι εγώ στις 26/08/2011 μετά από 3 μήνες απλήρωτος.
    Εγώ δεν θα κεράσω, προτείνω όμως να πάμε όλοι μαζί να μας κεράσει ο Ρέππας και οι πρώην συνδικαλιστές μας που με την ανοχή τους πέρασε ο νόμος για την "εξυγίανση" ΟΣΕ – ΤΡΕΝΟΣΕ.
    Νομίζω ότι θα χαρούν πολύ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 102 ΜΕΡΕΣ

    Επιτέλους μετά από 102 μέρες όλοι οι μεταφερόμενοι από τον Ο.Σ.Ε και την ΤΡΕΝΟΣΕ προς το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» πληρωθήκαμε για πρώτη φορά σήμερα 26/08/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια σας!

    Λέγομαι Χρήστος, από Θεσσαλονίκη, μετατάχθηκα εντός του Αυγούστου. Αν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος της συντονιστικής, εδώ στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου; Έστειλα και e-mail στο metaose@gmail.com με δυο ερωτήσεις.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΠΕΛΛΗΝΙΕΣ 2011.ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΛΟ ΠΤΥΧΙΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Χρήστο θα καλέσεις το 6972386000 και θα μιλήσεις με τον Σεΐζη τον Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Σύμφωνα με εγκύκλιο το υπουργείου οικονομικών παρακρατείται ποσοστό 2% επι του συνόλου των ακαθάριστων αποδοχών υπερ των ανέργων.Εισφορά αλληλεγγύης ονομάζεται νομίζω.Αφορά το στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα ΔΕΚΟ κ.λ.π. Εκτός εαν γίνονταν ήδη κρατήσεις στους εργαζόμενους κάποιου φορέα υπέρ των ανέργων. Να σημειώσω εδω οτι ειμαι μεταταγμένος στο ΥΠΠΟΤ. Επικοινώνησαν λοιπόν κάποιοι συνάδελφοι με το λογιστήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τους είπαν οτι στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγινε κράτηση μόνο 0,5%.
    Μήπως ο σύλλογος θα πρέπει να το ψάξει λίγο;Γιατί μόνο 0,5%; Μήπως ήδη γινόταν κράτηση 1,5% και τώρα κρατάνε το υπόλοιπο; Σε μας πόσο τελικά κρατάνε; Λογικά θα πρέπει το ίδιο δηλαδή 0,5%.Είναι έτσι η απο εμάς θα κρατήσουν 2%;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Δ.ΚΟΥΤΡ. είπε...
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ) ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΑΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!! ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!
    ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΥΠΠΟΤ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ειναι αυτο που λενε .

    βρε που καταντησαμε .

    καλα δεν ειμασταν εκει που ειμασταν.

    εγω ουτε κρυο ουτε ζεστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3896/08-12-2010 ΦΕΚ 207 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ .............ΟΔΗΓΙΑ 2006/54/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.......ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1-γ,ΑΡΘΡΟ 2-στ,ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2-α,ΑΡΘΡΟ 6,ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1-στ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΑΣ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΠΟΤΕ,ΣΤΗΝ Γ.Γ.Κ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ,ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Για τους συναδέλφους του ΥΠΠΟΤ.
    Σύμφωνα με εγκύκλιο που πήγε στο λογιστήριο,απο τον οκτώβρη θα γίνει κράτηση 5% για το Ταμείο προνοίας των δημοσίων υπαλλήλων.Κράτηση που φυσικά και λογικά δεν μας αφορά αφου παίρνουμε εφάπαξ απο το δικό μας ταμείο.
    Ομως η εγκύκλιος οπως άλλωστε συνηθίζεται δεν είναι σαφής.
    Πήραμε τηλέφωνο το λογιστήριο και τους το είπαμε και είπαν θα το ψάξουν. Να έχουμε το νού μας μη γίνει οπως και με την εισφορά αλληλεγγύης που μας κράτησαν 2% ενω κανονικά ηταν 0,6%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΠΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΣΜΕΔΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ 1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. καλησπερα συναδερφοι!Αφου μετα απο σχεδον 5 μηνες πληρωθηκαμε τι ανακαλυψα?οι υπαλληλοι του υπ.πολιτισμου ειναι 2 ταχυτητων.Ειμαι στο ΥΕ 6 κλιμακιο (σωστα αφου δεν εχω λυκειο)και ο συναδερφος εργατοτεχνιτης του δημοτικου ειναι ΔΕ 6 με τα ιδια με αποτελεσμα να εχουμε 180 ευρω διαφορα.Πως γινετε λοιπον και οι δυο να ειμαστε στον ιδιο κλαδο (εργατοτεχνιτες)να ειμαστε διαφορετικα αμοιβομενοι?Την λουφα τους να την αντεξω αλλα αυτο οχι.Δεν φτανει που μολις πηγαμε αρχισαν να τους λουφαρουν οι προισταμενοι τους (ανιση μεταχειριση προσωπικου)να παιρνουμε και λιγοτερα?Θα γινει της πορνης.Χρηστος απο Κατερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Παρακαλω πολυ οποιος συναδερφος μεταταγεντας εχει υποβαλλει αιτηση συνταξιοδοτησης τους τελευταιους 2-3 μηνες, να επικοινωνησει στο email vargian@gmail.com.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Φρένο στη μείωση μισθών λόγω μετάταξης.
    Με απόφασή του στην υπόθεση c-108/10 το ΔΕΚ έκρινε ότι "το δίκαιο της Ένωσης απαγορεύει την ουσιώδη μείωση των αποδοχών των μετατασσόμενων εργαζομένων".
    Τι απόψεις υπάρχουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Στους ΗΣΑΠ σημερα εγιναν οι μεταταξεις του προσωπικου και τα δρομολογια μειωθηκαν 50%.
    Στον ΟΣΕ οι παραμενοντες συναδελφοι μας, φροντισαν με την πληρωμη αναπαυσεων αλλα και την εντατικοποιηση της εργασιας, να κυκλοφορησουν ολα τα τρενα αυξανοντας παραλληλα και το εισοδημα τους.
    Τους 'ευχαριστουμε'......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. προς ανώνυμο 9/9 1:22μμ
    η απόφαση της υπόθεσης που αναφέρεις έχει σχέση με το Π.Δ. 178/2002 - οδηγία 77/187/ΕΟΚ περί προσεγγίσεως των νομοθεσιών των κρατών-μελών...και όπως είπε νομικός-εργατολόγος σε μεταταγμένο συνάδελφο μηχανοδηγό "...για την μετάταξή σου δεν γίνεται τίποτα αλλά την προσωπική διαφορά θα την πάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. αναλυτικότερα...
    Οδηγία 2001/23/ΕΚ του Συμβουλίου της 12ης Μαρτίου 2001 περί προσεγγίσεως των νομοθεσιών των κρατών μελών, σχετικά με τη διατήρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε περίπτωση μεταβιβάσεων επιχειρήσεων, εγκαταστάσεων ή τμημάτων εγκαταστάσεων ή επιχειρήσεων.
    Σκοπός της οδηγίας είναι να εξασφαλίσει τη συνέχεια των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε περίπτωση μεταβίβασης μιας επιχείρησης.

    Σύμφωνα με την οδηγία, η μεταβίβαση δεν συνιστά βάσιμο λόγο απολύσεως για τον εργοδότη τον οποίο αφορά η μεταβίβαση. Ωστόσο, μπορούν να γίνουν απολύσεις για οικονομικούς, τεχνικούς ή οργανωτικούς λόγους, ή ακόμη για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων οι οποίοι δεν καλύπτονται από τη νομοθεσία σχετικά με την προστασία έναντι των απολύσεων.
    Η παρούσα οδηγία συγκεντρώνει στο ίδιο κείμενο την οδηγία 77/187/ΕΟΚ και την τροποποίησή της από την οδηγία 98/50/ΕΚ. Αυτές οι δύο οδηγίες καταργήθηκαν με την επιφύλαξη των υποχρεώσεων των κρατών μελών όσον αφορά τις προθεσμίες μεταφοράς στο εθνικό δίκαιο (βλ. κατωτέρω πίνακα παραπομπών). Όλες οι αναφορές στην οδηγία 77/187/ΕΟΚ νοούνται ότι γίνονται στην παρούσα οδηγία.
    Βέβαια στην c-108/10 αποφασίζεται:
    ''Για τους λόγους αυτούς, το Δικαστήριο (τμήμα μείζονος συνθέσεως) αποφαίνεται:

    1) Η πρόσληψη, από διοικητική αρχή κράτους μέλους, του προσωπικού που εργαζόταν για άλλη διοικητική αρχή με αντικείμενο την παροχή επικουρικής φύσεως υπηρεσιών στα σχολεία, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες συντηρήσεως και διοικητικής υποστηρίξεως, συνιστά «μεταβίβαση επιχειρήσεως» εμπίπτουσα στο πεδίο εφαρμογής της οδηγίας 77/187/ΕΟΚ του Συμβουλίου, της 14ης Φεβρουαρίου 1977, περί προσεγγίσεως των νομοθεσιών των κρατών μελών, των σχετικών με τη διατήρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε περίπτωση μεταβιβάσεων επιχειρήσεων, εγκαταστάσεων ή τμημάτων εγκαταστάσεων, εφόσον το εν λόγω προσωπικό συνιστά οργανωμένο σύνολο εργαζομένων οι οποίοι προστατεύονται από τη σχετική με την προστασία των εργαζομένων νομοθεσία του κράτους μέλους αυτού.


    2) Εφόσον η μεταβίβαση επιχειρήσεως, κατά την έννοια της οδηγίας 77/187, έχει ως συνέπεια την άμεση εφαρμογή, στους εργαζομένους της επιχειρήσεως αυτής, της ισχύουσας για τον εκδοχέα συλλογικής συμβάσεως και οι σχετικοί με τις αποδοχές όροι της συμβάσεως αυτής σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με την προϋπηρεσία, το άρθρο 3 της οδηγίας αυτής απαγορεύει την ουσιώδη μείωση των αποδοχών των εν λόγω εργαζομένων, σε σχέση με τα ισχύοντα αμέσως πριν τη μεταβίβαση, εφόσον η μείωση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η προϋπηρεσία τους στον εκχωρητή, ισότιμη προς την προϋπηρεσία των εργαζομένων στον εκδοχέα, δεν έχει ληφθεί υπόψη από τον εκδοχέα κατά τον προσδιορισμό του εισαγωγικού μισθολογικού κλιμακίου τους. Απόκειται στο αιτούν δικαστήριο να διαπιστώσει αν, στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπήρξε τέτοια μείωση αποδοχών.''
    αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Παιδιά ηρεμήστε με τις προσωπικές διαφορές λόγω μετάταξης. Δεν πήρατε χαμπάρι οτι έρχεται μισθολόγιο σκούπα που ισοπεδώνει και εξομοιώνει τους πάντες?? Ποιά προσωπική διαφορά αφου δε θα υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται!
    Θα τον σηκώσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. κάποιος συνάδελφος ρώτησε και απάντησα τίποτε άλλο.
    Από τι να ηρεμήσω;
    και σε κάθε περίπτωση σίγουρα αποτελεί δεδικασμένο έστω και για το διάστημα μέχρι το νέο μισθολόγιο...εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω... τότε να μας το πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. και δεν μιλάει πουθενά η απόφαση για προσωπική διαφορά...αν τη διαβάσεις θα δεις ότι λέει για μείωση αποδοχών πέραν της σύμβασης που έχουμε υπογράψει και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (δηλαδή συλλογική σύμβαση) για τους δημοσίους μόνιμους υπαλλήλους...δεν ισχύουν τα ίδια για εργαζόμενους αορίστου χρόνου που έχουν υπογράψει σύμβαση εργασίας...το ίδιο ισχύει δηλαδή και για τις περικοπές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , όπου δεν έγινε μετάταξη αλλά άλλαξε ο εργοδότης ο οποίος έκανε μισθολογικές περικοπές...
    όπως επίσης μιλάει και για την προϋπηρεσία , αυτό δεν έχει σχέση με το μισθολόγιο αλλά καίει αρκετούς από μας γιατί χάνουμε κλιμάκια...
    και αυτά για όσους τους νοιάζει...όποιος δεν τον ενδιαφέρει καλά θα κάνει να αφήσει στην άκρη εξυπνάδες και ειρωνείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ note ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 162/Α 12-07-2002 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 178,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος πως οι συλλογικές συμβάσεις δεν παίρνουν ΦΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Φίλε μου.Στον ΗΣΑΠ δεν είχε εισχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ο κοματικός εργατοπατερισμός.(1)Δεν είχαν όμως τοποθετήσει και νεκροθάφτες απ' το παράθυρο όπως έγινε με τον ΟΣΕ (Προαστιακός).(2)Είναι μόνο στην Αττική, κι η σύναξη, συζήτηση, συμφωνία είναι ευκολώτερη.(3)Είχαν και το παράδειγμα από μας που προηγηθήκαμε, και είχαν κάπως οργανωθεί και για μετά. Πάντως εγώ από του απομείναντες (πλήν εξαιρέσεων) δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Τώρα που χειμωνιάζει (ο χειμώνας περισσότερο είναι στις καρδιές μας μ' αυτά που γίνονται να κάνονισουμε να βρεθούμε και σε κανονικό Καφενείο.(Δεν φτάνουν τα μισθά για παραπάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. δεν νομίζω να υπάρχει ΦΕΚ πάντως είναι στη επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση του 1993.
    δεν μπόρεσα να τη βρω...στο διαδίκτυο δεν υπάρχει... είναι παλιά...
    όπως και να έχει καταργήθηκε από την φετινή σύμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Συνάδελφοι μεταταγμένοι, στην πιο κάτω διεύθυνση στο βίντεο στο you tube
    «Συμετοχή των σιδηροδρομικών στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Θεσσαλονίκη»
    πρωταγωνιστούν τα παλικάρια που προσπαθούν πολλά χρόνια να σώσουν το σιδηρόδρομο
    οι
    συνδικαλιστές ;;;;;;;;;;;
    σιδηροδρομικοί ;;;;;;;;;;;

    http://www.youtube.com/watch?v=UiUMXj-_8qQ&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Συγνώμη ξέχασα να βάλω εισαγωγικά στη λέξη "παλικάρια"

    Να μην αλλοιώνουμε και την έννοια των λέξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Πράγματι όλοι μαζί... καλό!
    Που το κονόμησες; μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Πρωτοι απο ολους αυτους θα επρεπε να ντρεπομαστε ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι που χρονια ολόκληρα τους επιτρεπαμε να μας εκπροσωπουν και να ειναι οι "σωτηρες" μας.Αυτοι και ο αρχηγος τους (το ξανθο κοντουλικο ανθρωπακι με την πρασινη !!! μπλουζα) το μονο που εκαναν ηταν η "δουλεια" που τους ειχε ανατεθει.Με αντιτιμο το προσωπικο οφελος , την αργομισθια , την προαγωγουλα , την τοποθετηση στο γραφειο κλπ , απλα μας κοροιδευαν και μας "πουλουσαν".Και εμεις τα κοροιδα τους ακολουθουσαμε.Βεβαια καποιοι τους εφτυναν.Τον κοντο υπαρχιτσελιγκα τον πεθαναν στο φτυσιμο.Ξερετε τι απαντουσαν ολοι τους ? ΒΡΕΧΕΙ !!! Εμεις φταιμε και οχι αυτα τα τιποτενια σκουληκια.Εμεις και μονο εμεις.Και πρωτος απο ολους εγω !Και ντρεπομαι γι αυτο.Ειλικρινα ντρεπομαι.Συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Εγκυκλιος με τους οργανισμους, που μερος του προσωπικο τους θα μπει σε εργασιακη εφεδρεια..αμεσα.
    Δωστε βαση στο Νο 129 & 148

    http://news.in.gr/files/1/2011/efedreia12.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2ο ΚΥΜΑ. ΤΟ 3ο ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΕΝΤΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΜΑΧΑΙΡΙ 30 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ.[ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΙΑ].
    ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ 13-09-2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. καιρος να την κανουμε για συνταξη,ο διαχειριστης ας αναρτησει τον νομο 3896/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. «Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών
    Πριν μερικούς μήνες η Κυβέρνηση υπακούοντας στην Τρόϊκα με νόμο που ψήφισε στη Βουλή έδιωξε το 50% των Σιδηροδρομικών. Σήμερα η Κυβέρνηση κατ΄απαίτηση των εντολοδόχων της, οι οποίοι ζητούν να «χυθεί το αίμα» των εργαζομένων, σπρώχνει στην απόλυση σε πρώτη φάση το 10% των εναπομεινάντων Σιδηροδρομικών.
    Η αντίδρασή μας θα είναι ΑΜΕΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
    Η Διοίκηση της Π.Ο.Σ.»

    Μιλάμε ότι τα «παλικάρια» της Π.Ο.Σ. θα σώσουν το 10% των σιδηροδρομικών που θα ενταχθεί στη λίστα της μισθωτής εφεδρείας. Ξέχασαν όμως οι «λεβέντες» να μας πουν τι έκαναν με εμάς τους μεταταγμένους;
    Πέρασε η εποχή που οι συνδικαλιστές της Π.Ο.Σ έκαναν ότι ήθελαν βόλευαν και ξεβόλευαν. Σήμερα δεν περνάει η μπογιά τους και ευτυχώς γιατί πάλι τα ίδια θα έκαναν. Ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΓΑΠ,Βενιζέλο,Τρόικα,ΔΝΤ.....τρέμετε!!!!!! Η....ΠΟΣ θα αντιδράσει άμεσα και δυναμικά!!!!!! Τη βάψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΠΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΤΣΙΓΚΙΝΑ Κ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ "ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΡΕΑ" Κ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Προς τους πρώην συναδέλφους μου στον Ο.Σ.Ε

    Αγαπητοί πρώην συνάδελφοι και ειδικά εσείς που παρακολουθείτε το Μετά τον ΟΣΕ από την αρχή της δημιουργίας του και πολλές φορές χτυπάτε ύπουλα και εκ του υποτίθεται ασφαλούς ήρθε η ώρα να σας πω δύο λογάκια:
    Η αλήθεια είναι πως αρκετοί από εσάς μας ξεκόψατε από συναδέλφους πριν καλά –καλά μεταταχθούμε, μας ειρωνευτήκατε, μας υποτιμήσατε για την υποτίθεται λάθος επιλογή μας, μας πονέσατε πολύ.
    Ισχυρίστηκαν κάποιοι ότι δεν φεύγουν από το σιδηρόδρομο επειδή τον αγαπούν και δεν τον προδίδουν.
    Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά και από συνδικαλιστές ότι δεν είναι μετατάξεις αλλά θα πάμε σε φορέα υποδοχής και το ερμήνευαν ως ταμείο ανεργίας, ή ότι θα απολυθούμε και θα προσληφθούμε ως νέοι υπάλληλοι (με ότι αυτό συνεπάγεται), ή ότι εμείς έχουμε την ευθύνη της μεταφοράς μας επειδή η αίτηση μεταφοράς αρχίζει: Με ατομική μου ευθύνη…….. ενώ το Με ατομική μου ευθύνη αναφερόταν στην βεβαιότητα των προσωπικών μας στοιχείων, ή ότι θα απολυθούμε εντελώς.
    Στην πραγματικότητα αγαπητοί πρώην συνάδελφοι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη, μεταφερθήκαμε με όλα μας τα δικαιώματα.
    Στην πραγματικότητα παίξατε μαζί μας χωρίς να αισθάνεστε στενοχωρημένοι και χαμένοι αλλά νικητές και δικαιωμένοι.

    Σήμερα με βάση τον Αρ. Πρωτ. ΕΓ_ΕΚΟ 1597/ 12 Σεπτεμβρίου 2011 του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ζητείται σε πρώτη φάση από τον ΟΣΕ και την ΤΡΕΝΟΣΕ 10% Πλεονάζον προσωπικό για εργασιακή εφεδρεία και σε δεύτερη φάση το σύνολο των υπολοίπων εργαζομένων τίθεται σε διαδικασία αξιολόγησης με την υποστήριξη εξωτερικών συμβούλων που θα προσληφθούν με ευθύνη του φορέα και θα τελούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ

    Μήπως τελικά δικαιωνόμαστε εμείς για τη επιλογή μας;
    Μήπως εσείς δεν είχατε καταλάβει πώς έχουν τα πράγματα;
    Μήπως το δίλλημα δεν είχε να κάνει με το πόσο αγαπάει κάποιος το σιδηρόδρομο αλλά με το πόσο είχε διαβάσει και είχε καταλάβει τον νόμο του 3891/2010
    Μήπως με την ψήφιση του νόμου 3891/2010 άλλαζαν τα πάντα για τον ΟΣΕ και την ΤΡΕΝΟΣΕ;
    Μήπως η συμπεριφορά σας απέναντι μας ήταν απαράδεκτη και κακή;

    Σίγουρα πάντως εύχομαι να μη χάσει κανένας εργαζόμενος τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Αρ. Πρωτ. ΕΓΔΕΚΟ 1597 12.09.2011 Πλεονάζον προσωπικό και εργασιακή εφεδρεία.

    http://www.taxnews.info/news/efedreia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΔΕΝ ειναι ωρα , να κανουμε τον θετικο απολογισμο της επιλογης μας να φυγουμε απο ΟΣΕ - ΤΡΕΝΟΣΕ.Να αναγκαστουμε ουσιαστικα να φυγουμε απ'το σπιτι μας.Να βγαλουμε την πικρα μας για την συμπεριφορα ΚΑΠΟΙΩΝ.Ειναι ωρα να σταθουμε διπλα σε ΟΛΟΥΣ , μα σε ΟΛΟΥΣ , τους ( για παντα ) συναδελφους μας , αλλυλεγγυοι σε ΟΛΟΥΣ τους φιλους (και μη), σε αυτη την δοκιμασια που δυστυχως φαινεται οτι αρχιζει να τους χτυπα.Με ολη την ειλικρινεια , ειμαι ετοιμος και διατεθειμενος να κανω Ο,ΤΙ περναει απο το χερι μου και να συμπαρασταθω με ολες μου τις δυναμεις στα παιδια που μαζι τους περασα πολλα ομορφα χρονια , που μαζι τους ξενυχτησα , πεινασα , κουραστηκα , κρυωσα ,κινδυνεψα ...
    Ειμαι απολυτως βεβαιος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των μεταταγμενων συναδελφων αισθανεται οπως εγω και θα ειμαστε μαζι παρωντες σε ολους τους αγωνες που θα δωσουν οι (για παντα )συναδελφοι και φιλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Ανώνυμος είπε...
    ΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ....ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ? Η Κ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. κωστα εμεις οι μεταταγμενοι απο εφεδρεια πως το καταλαβενεις? κινδυνευουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ,ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΠ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.[ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ]ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΑΡΕ ΚΟΣΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΛΙΓΕΣ ΛΟΓΙΑ Κ ΚΑΛΑ,ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ Γε Ηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Στο «μικροσκόπιο» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου βρίσκονται 389 φορείς του δημοσίου τομέα, με στόχο τον εξορθολογισμό των δαπανών τους.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αντιπροεδρίας, σε εξέλιξη βρίσκεται η συλλογή δεδομένων από εποπτευόμενους φορείς του δημοσίου μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής που βρίσκεται στη σελίδα http://antiproedros.gov.gr/merge .

    Σκοπός της επεξεργασίας, όπως αναφέρει η αντιπροεδρία είναι η συλλογή στοιχείων για τη λειτουργία των εποπτευόμενων φορέων του δημοσίου, ο εξορθολογισμός των δαπανών και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών από το κράτος προς τους πολίτες.

    Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στους εποπτευόμενους αυτούς φορείς ενδέχεται να ενταχθούν στο θεσμό της εργασιακής εφεδρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Φιλε "bestgeorge", σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Σ'ευχαριστω πολυ και ειλικρινα.
    Φιλε "Ανωνυμε" 16 Σεπτεμβρίου 2011 12:41 μ.μ. ,με ρωτας "πως το καταλαβαινω , αν κινδυνευουμε εμεις που μεταταχθηκαμε".Δεν μπορω βεβαια να το ξερω και πιστευω οτι ουτε οι υπουργοι μπορουν να το ξερουν ακομη.Εκτιμω ομως οτι διατρεχουμε πολυ μικροτερο κινδυνο απο αυτον που διατρεχουν τα παιδια που εμειναν πισω.Και οσοι απο εμας πηγαν σε ΝΠΔΔ κινδυνευουν ακομη λιγοτερο.Το θεμα ειναι ομως να συμπαρασταθουμε στα παιδια που εμειναν πισω , να τους βοηθησουμε , στο κατω κατω της γραφης , αν οχι επειδη ειναι αδελφια μας , εστω και μονο επειδη "οταν παιρνει φωτια το σπιτι του γειτονα, θα κινδυνευσει και το δικο σου σε λιγο".Το να βοηθησουμε τα παλικαρια ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ στον εαυτο μας τον ιδιο , αν σεβομαστε τα τοσα χρονια που περασαμε εκει μαζι τους.Και να ξεχασουμε και πικρες και αντιπαλοτητες και μισος για ολους που τυχον δεν συμπαθουσαμε.Να αγωνιστουμε μαζι τους , να αγωνιστουμε δυνατα και πραγματικα να μην απολυθει , οχι ο φιλος που αφησαμε πισω , αλλα και ο συναδελφος που μαλωσαμε μαζι του , που δεν ειχαμε ουτε "καλημερα".ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ...ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΚΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΤΖΕΛΟΡΤ ΠΑΡΤΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΑ ΧΕΣΑΤΕ....ΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΠΡΟΕΔΡΕ τι εγινε;Εξαφανιστικες απο την πιατσα.Ειναι αληθεια οι φημες οτι ξαναγυρισες στην πρωην εργασια σου σαν...ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Τι μας λες sotak? Ο Πρόεδρος που τα ρίχνει χύμα σε όλους για λάθη περι πληρωμής αναπαύσεων και εκούσια ή ακούσια συμμετοή στο «παιχνίδι του συστήματος» έγινε ο ίδιος ιδιώτης επενδυτής; Πάει χάθηκαν, ή μάλλον ξεπουλήθηκαν οι αξίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. SOTAK και Ανώνυμε τα σχόλιά σας παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ μόνο που ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν έχει χρόνο να σας διαβάσει και να ανταποδώσει τον σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ . ΕΝΩΜΕΝΟΣ , ΔΥΝΑΤΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ , ΣΩΤΑΚ Κ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΤΣΕΩΣ ανωνυμισκοι, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΤΡΟΊ΄ΚΑ Κ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΒΟΥΛΗ. ΣΕ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ......ΓΚΕΚΕ? Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΝ, ΛΕΜΠΕΝΤΕΒ , ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ Κ ΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Πριν από λίγο σε δελτί ειδήσεων μεγάλου καναλιού αναφέρθηκε πώς θα απολυθούν όσοι έχουν προσωποπαγείς θέσεις, αφού αυτές πρώτα καταργηθούν. Τί σημαίνει αυτό για όλους τους μεταταγμένους συναδελφους του ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Σημαινει πολυ απλα οτι θα μεινουμε ανεργοι συναδελφε.Φυσικο ειναι να μας απολυσουν πρωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 25ΕΤΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ?ΕΦ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Προς ανώνυμο 22 Σεπτεμβρίου 2011 5:40 μ.μ.

    Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον έχεις προσληφθεί πριν τις 01/01/1983 συνταξιοδοτείσαι:
    α) 60 χρονών με μειωμένη σύνταξη ή
    β) 65 χρονών και Χ/35 χρόνια εργασίας(όπου Χ είναι τα χρόνια που έχεις)
    Αν έχεις προσληφθεί μετά τις 01/01/1983 συνταξιοδοτείσαι:
    α) 60 χρονών με μειωμένη σύνταξη ή
    β) 65 χρονών και Χ/40 χρόνια εργασίας(όπου Χ είναι τα χρόνια που έχεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Συνάδελφοι. Μήπως ρε γαμώτο κατουρήσαμε στο πηγάδι; λέω μήπως..Όπου πάμε (έτσι όπως πάμε) μας στοχοποιούν. Στόχος των ΜΜΕ είχμε γίνει στον ΟΣΕ, στόχος και τώρα. Δεν αντέχω άλλο να είμαι στόχος των εκφραστών του Γκαίμπελς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Σε δελτίο είδησεων απόψε στις 8 (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρνω το όνομα του καναλιού και του δημοσιογράφου), αναφέρθηκε πώς οι πρώτοι που θα βγουν σε εργασιακή εφεδρία θα είναι οι μεταταγμένοι της πρώην Ολυμπιακής. Χρονικά αμέσως μετά μεταταχθήκαμε εμείς ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Άραγε τί σημαίνει αυτό???????????? Πιστεύω πώς όλοι λίγο πολύ καταλαβαίνουμε. Δεν υπάρχει κάποιος να μας προστατέψει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. 22 Σεπτεμβρίου 2011 9:00 μ.μ. Φίλε νομίζω πώς δεν είναι ακριβώς έτσι. Όσοι προσλήφθήκαμε στον οσε πριν τις 1-1-1983 μπορούμε να βγούμε σε σύνταξη με 35 χρόνια υπηρεσίας ή με όριο ηλικίας στα 58.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ ΣΕ ΦΟΡΕΑ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ,ΑΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΙΑ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ 3896/10-ΦΕΚ 207/08-12-2010 ΤΕΥΧΟΣ Α . ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΜΕ.[ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ] Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΑΡΘΡΟ 1 γ ,ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ. 22 α , ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡΑΓ. 1 στ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ???ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΤΑΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΕΛΙΟΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή