Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το υπ' αριθμ. 191 δεύτερο ΦΕΚ με μετατάξεις απο ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Φεύγω... γειά σας!
Στις 24 Μαρτίου 2011 δημοσιεύτηκε και το υπ’ αριθμόν 191, δεύτερο ΦΕΚ με μετατάξεις από τον ΟΣΕ και πάλι προς το υπουργείο εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης. (Υπάρχει στα «έγγραφα»)
Κατ’ αρχήν ευχόμαστε στους συναδέλφους που συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες του ανωτέρω ΦΕΚ καλή τύχη και κουράγιο σε όλη τη διαδικασία της μεταφοράς τους στη νέα θέση.
Πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε Πάσχα ξανά στο τραίνο, τώρα ανέκαμψαν οι ελπίδες μας για γρήγορη υλοποίηση όλων των μετατάξεων ώστε να τερματιστεί αυτή η ψυχοφθόρα και αρρωστημένη κατάσταση.
Οι διαδικασίες για την ίδρυση του συλλόγου πρέπει να επισπευστούν. Τα πρώτα προβλήματα από αυτά που θα ακολουθήσουν τις μετατάξεις θα μας χτυπήσουν σε λίγο την πόρτα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

44 σχόλια:

  1. .

    Συναδελφοι παρτε τηλ στα υπουργεια σας ,ρωτηστε μη τους αφηνετε να χαλαρωνουν,πιεστες τους μονο ετσι θα προχωρησουμε πιο γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γληγορη τυχερε...good luck,,,,,,Mac IKAS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις μετατάξειςτου Υπουργείου Πολιτισμού υπάρχει κάτι νεότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29-03-2011 ΕΦΥΓΑΝ 27 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια , το ξαναγραφω.ΚΑΝΕΝΑ Υπουργειο ΔΕΝ εχει στειλει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο Εθνικο Τυπογραφειο για ΦΕΚ εκτος απο το Υπουργριο Εργασιας και Αμυνας.Οτιδηποτε νεωτερο , εδω.29/03/2011
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια , το ξαναγραφω.ΚΑΝΕΝΑ Υπουργειο ΔΕΝ εχει στειλει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο Εθνικο Τυπογραφειο για ΦΕΚ εκτος απο το Υπουργειο Εργασιας και Αμυνας.Οτιδηποτε νεωτερο , εδω.29/03/2011
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχραιμια , ναι , αλλα μας εχουν φλομωσει στα ψεμματα.Δεν ξερω αν τα εχουν υπογραψει ή οχι , αλλα κι αν ακομα τα υπργραψαν , τα κρατανε στα γραφεια τους και δεν τα δινουν για δημοσιευση στο ΦΕΚ.Εγω ομως πιστευω οτι (για τους δικους τους λογους / για να παιξουν τα δικα τους παιχνιδια ) ΔΕΝ τα υπεγραψαν.Και δεν ξερω κι αν θα (προλαβουν να ) τα υπογραψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δ 21 Δ/ΝΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝ/ΚΩΝ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 37 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ. 29 03 2011 ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 27 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ
    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΚ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σεβομαι την ορθοτητα της πληροφοριας σου συναδελφε, εξ αλλου ολοι εχουμε κοινο στοχο και καλη διαθεση αλλα το οτι "ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 27 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ " ΔΕΝ σημαινει οτι πηγαν για ΦΕΚ.Σημαινει οτι ειναι στο Υπουργειο Υγειας.Πρεπει να τα ΣΤΕΙΛΟΥΝ για ΦΕΚ.Και μακαρι να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι ειμαι απολυτως σιγουρος.Ειναι διασταυρωμενη πληροφορια απο δυο διαφορετικες αξιοπιστες πηγες απο πρωτο χερι.Μακαρι να εκανα λαθος και να ηταν και απο αλλα Υπουργεια για ΦΕΚ Εθνικο Τυπογραφειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ..ΜΑΘΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ..ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤ. ΚΑΙ....ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και πιο ειναι το ταμειο αυτο να καταλαβουμε ολοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επομενος μεταταγομενος30 Μαρτίου 2011 στις 12:37 π.μ.

    Αυριο ποσα ΦΕΚ εχει το δελτιο τυπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TΟ ΠΑΛΙΟ ΤΕΒΕ ΒΕΒΑΙΩΤΩΝ ΕΙΣΠΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 210 5279000 το τηλέφωνο του Εθνικού Τυπογραφείου.Μόλις ακούσετε το ηχογραφημένο μήνυμα πατάτε την επιλογή 2. Οι κυρίες που απαντούν είναι εξυπηρετικότατες! Μπορείτε να δώσετε το όνομά σας και να σας πουν αν έχει δημοσιευτεί κάτι με αυτό το όνομα. Επίσης μπορείτε να ρωτήσετε ποιοι φορείς έχουν στείλει τα σχετικά χαρτιά για τις μετατάξεις ΟΣΕ & ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να εκδοθεί ΦΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδια , για να βφει ενα ΦΕΚ πρεπει πρωτα να πανε τα χαρτια στο Εθνικο Τυπογραφειο , να περασουν εκει απο νομικο ελεγχο κλπ.Το θεμα ειναι οτι εκτος απο το Υπουργειο Εργασιας και Αμυνας κανενα αλλο Υπουργειο ΔΕΝ εχει στειλει ΤΙΠΟΤΕ.Αυτους που πρεπει να πιεσουμε ειναι τους Φορεις Υποδοχης μας, για να στειλουν τα χαρτια στο Εθνικο Τυπογραφειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΕΚ εχουν παει τα χαρτια απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 32008
    Στη σελιδα του εθνικου τυπογραφειου βαζετε τον κωδικο εκει που λεει αναζητηση ΦΕΚ με ΚΑΔ και παρακολουθειτε την εξελιξη
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξερει κανεις αν 1 του μηνος παρουν προκαταβολη εμεις οι μετατασσομενοι η αρχισε η νηστεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΚΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ KOSTAS ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΚΥΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙΡΟ?ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΕ? ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΔ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωστα , παλικαρι μου.Απο το υπουργειο θα παει για ΦΕΚ.Δεν νομιζω να περιμενεις πολυ παντως.Απ οτι φαινεται πρεπει να πηραν φορα.Ισως επειδη περιμενουν την τροικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οοοοοοοοταν το Υπουργειο σου αποφασισει να στειλει τα χαρτια σου στο Εθνικο Τυπογραφειο , τοτε παιρνεις ΚΑΔ , ( δηλαδη Κωδικο Αριθμο Δημοσιευσης) που ειναι κατι σαν Αριθμος Πρωτοκολου για το Εθνικο Τυπογραφειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΟ ΕΘΝ. ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ ΑΜΥΝΑΣ. (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...)ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΑΚΕΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΥΠΟΘΟΥΝ.....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπραβο κωστα. εισαι ωραιος .
    καλα που τα λες και με λεπτομερειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς ΠΡΟΕΔΡΟΣ.Ξεχνας το Υπουργειο Εργασιας . που τα εστειλε πρωτο στο Εθνικο Τυπογραφειο.
    Προς Ανώνυμος (30 Μαρτίου 2011 8:02 μ.μ.).Αν το εννοεις , ευχαριστω πολυ.Αν κανεις πλακα , τα λεω με λεπτομερειες , επειδη υπαρχουν συναδελφοι που δεν τα γνωριζουν και τα λαμογια καραδοκουν για να μας παραμυθιασουν.
    Στο Εθνικο Τυπογραφειο , χρειαζονται 5 - 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες , συνηθως, πριν εκτυπωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά απο που προκύπτει ότι του Υπουργείου Πολιτισμού είναι στο τυπογραφείο? Βάζω τον ΚΑΔ 32008 και δε μου ανοίγει το υπο επεξεργασία έγγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κωστα για το ενδιαφερον σου εννοω.
    και εγω προσωπικα ευχαριστω τετοια
    ατομα που ενδιαφερονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η πρώτη μετάταξη που έγινε στη Λάρισα ακούει στο όνομα Γρηγόρης. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ (GR K), εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο ΓΛΗΓΟΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΡΗ?
    δεν κοιμασαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς DESMOTIS τους λες το ονομα σου και τον αριθμο μητρωου και ετσι φαινεται αν εισαι στις λιστες για ΦΕΚ
    Το εγγραφο δεν ανοιγει γιατι ειναι υπο επεξεργασια,θα το δεις οταν τυπωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΥΛΑΞ ΑΓΓΕΛΟΣ: Eυχαριστώ.Θα πάρω αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. συναδελφοι μηπως ακουσατε κατι για τις μεταταξεις προς τις υπηρεσιες που υπαγονται στο υπ.εσωτερικων?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΜΕΤΑΤΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ? ΘΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου γνωρίζει κανείς κάτι; Είμαστε 4-5 άτομα αν θυμάμαι καλά που προοριζόμαστε για εκεί. Θεωρητικά μιλώντας δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο κώλυμμα δεδομένου ότι η υπηρεσία στελεχώνεται εκ του μηδενός με μετατασσόμενους από όλο το δημόσιο (είχε βγει και προκήρυξη σχετικά μέσα στον Ιανουάριο) ωστόσο δεν έχει υπάρξει εμφανής εξέλιξη μέχρι σήμερα. Γνωρίζει κανείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γεια σας συνάδελφοι. Ξέρει κανείς κάτι για το υπουργείο υγείας, για τις μετατάξεις στα νοσοκομεία; ¨ΒΟΗΘΕΙΑ¨. Ελπίζω για όλους μας να πάνε όλα καλά.
    Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μηπως γνωριζετε για τις μεταταξεις απο υπουργιο εσωτερικων ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση