Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η Κοινωνική Υπεράσπιση για ένα "Εγκλημα"

Στην Πολιτική τον Συνδικαλισμό και το Εμπόριο χρειάζεται παρα πολλές φορές Φαντασία για να υπάρξουν απρόσμενες θετικές Καταστάσεις....όπως για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν παρόντες και αντιπροσωπεία ή Συνοργανωτές Σιδηροδρομικοί στην παρακάτω Ενέργεια..

Σαν μεταταγμένος Σιδηροδρομικός μετά απο 27 χρόνια χαιρετίζω και συγχαίρω την παρακάτω ενέργεις και πιστεύω ότι σαν εμένα αισθάνονται σχεδόν όλοι οι Σιδηροδρομικοί...


"Επίσης αναφέρθηκαν στα πλαστά στοιχεία ως προς το χρέος του ΟΣΕ καθώς και στην επιβατική κίνηση των συρμών, στοιχεία που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να περικόπτουν δρομολόγια, παραδίδοντας την «πίτα» των μεταφορών στα οδικά συμφέροντα (παραχορησιούχους αυτοκινητόδρομων, αυτοκινητοβιομηχανία, ενεργειακά λόμπυ, ΚΤΕΛ, εταιρίες οδικών μεταφορών). Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις περιφεριακές γραμμές, οι οποίες καταργούνται ακόμα πριν καλά-καλά λειτουργήσουν, αφήνοντας τα πλατιά κοινωνικά στρώματα αποκομμένα από την εύκολη, φτηνή, οικολογική και ασφαλή μετακίνησή τους για χάρη των συμφερόντων που θέλουν τη διάλυση του σιδηροδρόμου στη χώρα"

Διαβάστε Περισσότερα παρακάτω






ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση