Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μεταταγμένοι " Τα παιδιά ενός Κατώτερου Θεού "

Όταν ξεκίνησε η διαδικασία των μετατάξεων κινήθηκε όλος ο Μηχανισμός ώστε να έχει Αποτελέσματα το Χρονοδιάγραμμα της Διαδικασίας.
Η Επιτυχία του ήταν Απόλυτη...όλα είχαν γίνει σύμφωνα με το σχέδιο και πήραν τον δρόμο τους.
Μετά όμως τα πάντα θολώσανε...

- Καμία Ενημέρωση απο κανέναν Φορέα επίσημα και με υπογραφή
- Κυκλοφόρησε ένα τηλέφωνο και δοθήκαν οι Λίστες και πάλι χωρίς κάποια υπογραφή απλά κάποιες Λίστες που κυκλοφορήσαν στο Διαδίκτυο...
Απο εκεί και πέρα..
- Το Συνδικαλιστικό Σύστημα των Σιδηροδρομικών δεν δέχτηκε Αντιπροσώπευση κάποιων υπο μετάταξη Μελών που μετείχαν σε ΔΣ
- Το Συνδικαλιστικό Σύστημα δεν Φρόντισε έστω να ενδιαφερθεί και για μας τι θα απογίνουμε ή τουλάχιστον άν έγιναν κάποιες Ενέργειες δεν μας ενημέρωσε κανείς...εννοείται με κάποια γραπτά στοιχεία...
- Η Πολιτεία δεν είχε την στοιχειώδη ευαισθησία να μας ενημερώσει με κάποια Ανακοίνωση απο έναν φορέα της για την Έκβαση των Μετατάξεων...

Το μόνο που ακούμε φήμες επι φημών απο κάποιες εφημερίδες ή blogs χωρίς παραπομπές χωρίς στοιχεία απλά της μορφής "άκουσα να λένε" που κνείς δεν ξέρει τι κατεύθυνση και τι σκοπό έχουν αυτού του είδους οι Διαρροές...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Κανένας Φορέας δεν νοιάστηκε ότι υπαλληλοι "μπαρουτοκαπνισμένοι" με 28 και 30 χρόνια Υπηρεσίας και ενώ έχουν υπογράψει ότι βρίσκονται σε μιά Συνεχή Αγωνία για τη Δουλειά τους για το Μέλλον τους..
Κανένας Φορέας δεν έλαβε υπόψιν του ότι απο τον Νοέμβριο περίπου είμαστε όλοι σε μιά άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αγωνία...για μας για τις Οικογένειες μας και τα σχετικά..
και αναρωτιέμαι...

- Που είναι ο Πολιτικός Πολιτισμός...?
- Που είναι Ο Συνδικαλιστικός Πολιτισμός...?
- Που είναι Ο Επαγγελματικός Πολιτισμός τουλάχιστον απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.. και όχι μόνο...?

Άρα αποδυκνείεται ότι είμαστε απο όλους τα "Παιδιά ενός κατώτερου Θεού" μέσα στην Ελληνική Κοινωνία της Παραγωγής...Και τελικά κανένας Επίσημος Φορέας δεν έλαβε υπόψιν την προσφορά μας και τα χρόνια μας και τις ευαισθησίες μας αλλά και τα όνειρα μας στην Εργασία μας που δώσαμε όλοι και τη "ζωή μας"...
Απο κάτι τέτοια σημεία διακρίνεται σε κάθε Χώρα ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ...

5 σχόλια:

  1. Φίλε outland citizen δεν είναι μόνο οι μετατασσόμενοι που νοιώθουν παιδιά ενός κατώτερου θεού. Όλοι η Ελλάδα στενάζει κάτω από την αυταρχική ισοπέδωση των πάντων. Κατέστρεψαν εμάς και τις ελπίδες των παιδιών μας. Οι νέοι σήμερα δεν περιμένουν τίποτα για το δικό τους αύριο.

    Αυτά όμως έχουν μία εξήγηση. Το Πολιτικό μας σύστημα δεν αποτελείται από ουσιαστικούς θεσμούς. Εξασφαλίζει με αυταρχισμό την αυτονομία και την ατιμωρησία σε μια πολιτική ελίτ και περιορίζει τους πολίτες σε ένα ρόλο θεατρικού κομπάρσου την ημέρα των εκλογών απλά και μόνο για να γίνει μία ανούσια αναδιάταξη μέσα στην πολιτική ελίτ.

    Για αυτό κάθε μικρή αλλά καλά οργανωμένη και αποφασισμένη μειοψηφία, ακόμη και αν αποτελείται από λαθρομετανάστες, πετυχαίνει περισσότερα από τους ασύνδετους αδύναμους και ευρισκόμενους σε καταστολή πολίτες με την βοήθεια των ΜΜΕ και του χειραγωγημένου συνδικαλιστικού κινήματος.

    Η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό αυτό σύστημα είναι ένα μπαχαλοποιημένο θεατρικό σχήμα. Το βλέπουμε καθημερινά στον τρόπο που λειτουργεί. Στις παλινωδίες, στην αναποφασιστικότητα, στην προχειρότητα, στην ασχετοσύνη και στην ιδιοτέλεια που χαρακτηρίζουν την κάθε του πολιτικοοικονομική ενέργεια.

    Δυστυχώς δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα φέρουν την όποια διόρθωση. Η απελπισία και η ανέχεια των νέων θα φέρει τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Η αρχή είναι η δημιουργία οργανωμένων ομάδων απολιτικοποιημένων όπως για παράδειγμα το κίνημα «δεν πληρώνω», το οποίο τους έχει κατατρομάξει πίστεψέ με. Αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν αποφασισμένα τα όποια δημοκρατικά τους δικαιώματα και θα είναι οι πυρήνες που θα δημιουργήσουν το μεγάλο λαϊκό κίνημα.

    Χωρίς οργάνωση και χωρίς διεκδίκηση με αποφασιστικότητα η κατρακύλα δεν θα σταματήσει πριν φτάσουμε κομμάτια στον πάτο του γκρεμού που μας σπρώχνουν. Και με την ευκαιρία να πω ότι η διαδικασίες για την ίδρυση του συλλόγου πρέπει να επιταχυνθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στην διαδικασία των μετατάξεων δηλώθηκαν απαραίτητοι από το Δ.Σ. της εταιρίας όπως προβλέπει ο νόμος; Εάν ναι, πόσοι και ποιό ήταν το σκεπτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε "Αγνωσται οι Βουλαί του Κυρίου" κάποιοι Ναί με Διευθυντικό Δικαίωμα αλλά γιατί ουδείς γνωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΜΗΧ/ΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΜΕΤΑΤΑΣΩΜΕΝΟΥΣ [ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ]ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΜΕΤΑΤΑΣΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΦΟΥΛ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χρόνια της κατοχής κάποιοι κουκουλοφόροι υποδείκνυαν τούς πρός εκτέλεση πατριώτες καί στο τέλος οι Γερμανοί εκτελούσαν και αυτούς.Σας θυμίζει κάτι...........................βλ.τέως γ.γ.υπουργείου μεταφορών κ.ΤΣΙΟΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση