Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καφενείο

197 σχόλια:

  1. @ vargian

    Η επιθυμία σου είναι και δική μας.

    Μόλις τελειώσουν τα αρχεία «δίπλα» και το on-line βιβλίο εσόδων – εξόδων, που μας κούρασε αρκετά τις τελευταίες μέρες, θα δημιουργηθεί σελίδα album με τα γλέντια μας, και όχι μόνο. (Με τις κορμάρες μας και τους κοιλιακούς μας. Εγώ δηλαδή ένα μόνο κοιλιακό έχω αλλά κανείς δεν ξέρει τι κόπο έκανα και τι βάσανα πέρασα πάνω από τα αναμμένα κάρβουνα για να τον γυμνάσω)

    Ας μην ξεχνάμε ότι «η φτώχια θέλει καλοπέραση», στις τάξεις των μεταταγμένων η φτώχια κατασκήνωσε μόνιμα, οπότε η καλοπέραση επιβάλλεται να γίνει το σήμα κατατεθέν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να λυθεί το θέμα με τα εξοφλητικά, επειδή όσο μένει αναπάντητο ο καθένας λέει ότι θέλει.

    1ον) Δεν υπάρχει κάτι επίσημο υπηρεσιακά που να ζητάει την αποστολή εξοφλητικών κάπου. Είναι κάτι που γίνεται μόνο και μόνο για διευκόλυνση ανεύρεσης στοιχείων σχετικά με τα δικαιούμενα οικογενειακά επιδόματα.

    2ον) Δεν είναι απαραίτητο να σταλούν τα εξοφλητικά από όλους. Όσο περισσότερα σταλούν τόσο πιο εύκολα θα συμπληρωθούν οι καταστάσεις με τα δικαιούμενα επιδόματα για να επιταχυνθεί η διαδικασία πληρωμής μας.

    3ον) Το πρόβλημα δημιουργείται από την κακή αποστολή των φακέλων από τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. Οι φάκελοι αυτοί περιέχουν κενά και μερικές φορές χρειάζεται να γίνουν απανωτά τηλεφωνήματα για να συμπληρωθούν τα κενά με τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν δημοσιοποιήθηκε κάτι γιατί απλά δεν μπορούν να δημοσιευτούν παρόμοιες παραλείψεις και ενέργειες. Είναι κάτι που αφορά την συλλογή στοιχείων σχετικά με την πληρωμή μας. Τα εξοφλητικά του Μαρτίου περιέχουν αυτά τα στοιχεία και απλά και μόνο διευκολύνουν την κατάσταση.

    4ον) Η ενημέρωση από την αρχή δεν έγινε σωστά και υπήρξαν παρεξηγήσεις. Μετά από τηλεφωνήματα που έγιναν δόθηκαν οι εξηγήσεις και ο λόγος που ζητήθηκαν τα εξοφλητικά. Οι κατά τόπους συντονιστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Βγάλτε μία φωτοτυπία το εξοφλητικό του Μαρτίου και δώστε το μέχρι τη Δευτέρα στους κατά τόπους συντονιστές.

    Το θέμα είναι καλά να μην πάρει διαστάσεις που δεν του αναλογούν. Απλά γίνονται κάποιες προσπάθειες να πληρωθούμε μερικές μέρες νωρίτερα με όποιον πρόσφορο τρόπο βρίσκουν οι υπεύθυνοι. Γιατί πολλοί από την πλευρά μας τους ενοχλούν συνέχεια για το θέμα αυτό. Αυτό είναι όλο και όλο. Όλοι να βοηθήσουν θέλουν στο πρόβλημα που έχουμε με την καθυστέρηση στην πληρωμή. Ας μην τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ
    ΦΕΚ 198/29-11-10 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΡΙΘ.120 ΚΑΙ ΦΕΚ 202/1-12-10 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 125 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ke GD το προβλημα δεν ειναι μονο του ΥΠΟΤ, αλλα κ ολων των μετ/νων. Πρεπει να βρεθει μια κοινη γραμμη τακτοποιησης των οικονομικων θεματων μας! Μαλλον το προβλημα εστιαζεται στον ΟΣΕ , κ στο ποσο γρηγορα θα στειλει τους φακελους μας στα αρμοδια Υπουργεια. Αν μπορσουμε κ πιεσουμε ωστε να γινη γρηγορα αυτη η αποστολη, τουε γρηγορα θα λυσουμε τα μισθοδοτικα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΥΣ3 Ιουνίου 2011 στις 10:38 μ.μ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.Οι υπάλληλοι, που μας ήρθαν από τον ΟΣΕ, έχουν ήδη αρχίσει να εντάσσονται στο δυναμικό μας με επιτυχία και το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι και οι ίδιοι βλέπουν πολύ θετικά τα νέα τους καθήκοντα», διευκρινίζει ο κ. Γερουλάνος.
    2,Ήδη, έχουν δρομολογηθεί οι μετατάξεις του προσωπικού από οργανισμούς, όπως ο ΟΣΕ, και οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού, προκειμένου «να κρατούμε ανοιχτά τα μνημεία μας όλη την ημέρα τους μήνες του καλοκαιριού».
    Συνέντευξη υπουργού Πολιτισμού Π. Γερουλάνου,
    Δυο σχολια απο τον υπουργο με μεγαλη σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΜΦΙΦΟΛΙΕΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν πολλά σοβαρά ζητήματα που πρέπει να δρομολογηθεί η επίλυσή τους, κάποια απ΄αυτά που ήδη έχουν επισημανθεί και από άλλους συναδέλφους είναι:
    1. Η αναγνώριση της εκτός ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ προυπηρεσίας μισθολογικά.
    2. Οι 12 μισθοί.
    3. Η επιλογή ασφαλιστικού φορέα (έχει πάρει το δρόμο του, περιμένουμε απαντήσεις).
    Για τα δύο πρώτα έχω τη γνώμη ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνάδερφοι, όσα και να δώσετε στους δικηγόρους, δεν πρόκειται να αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία εκτός ΟΣΕ-ΤΡΕΝΟΣΕ. Μίλησα σήμερα με μια φίλη δικαστικό, και διάβασε το νόμο... είναι απολύτως ξεκάθαρος. Ότι καινα κάνουμε θα χάσουμε απλώς.
    Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρετε τι μισθό θα παίρνουμε τώρα στο δημόσιο μετά τις νέες κρατήσεις, όντας στο ΤΑΠΟΤΕ??? Αφήστε το καλύτερα. Όταν μου το είπε το λογιστήριο του φορέα μου κόντεψα να λιποθυμήσω. Πολύ κάτω από χιλιάρικο παιδιά!!!! Σκέτη τρέλα σας λέω... έπαθα ΣΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΟΡΕΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ....ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η'ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ;ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ....ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ;ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ Η' ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ;ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλη βδομαδα σ' ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟ ΦΕΚ 353

    ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

    // ΑΡΗΣ // ΚΑΙ ΘΥΜΙΟΣ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚ. ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ιλε παρε τηλ. στο γενικο λογιστηριο του κρατους, κ ρωτησε που βρισκεται το θεμα σας. Αυτο το τηλ. που εχω ειναι 2103338395. αλλα εκει ειναι ο υπαλληλος που ηταν αρμοδιος για το Υπ.Υγειας. Τον ρωτας ποιος ειναι αρμοδιος για το Δικαιοσυνης κ παιρνεις τηλ. Δεν θελει ντροπη...ολοι ειναι εξυπηρετικοι κ φιλικοι. αν δεν ξερει του λες να σου πη που πρεπει να παρης για να μαθης. ολα αυτα επειδη δεν μπορω να παιρνω τωρα το πρωι εγω. οκ? θα το βρης μην κολωνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυκλοφόρησε μια φήμη ότι του Υππο Ν. Αττικης πληρώθηκαν η θα πάρουν κάποια προκαταβολή. Αληθεύει η είναι παραμύθι να μας κάποιος συν από Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καποιος συναδελφος παραπανω εγραψε οτι "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....".Μπορει αυτο να το πει καποιος στον κ.κ. Γιαννακιδη που με το μονο που ασχολειται στο blog του ειναι με το αν ηταν νομιμες οι μεταταξεις μας και με το ποσο μεγαλο κακο παθαμε που φυγαμε απο αυτη την υπεεεεροχη εταιρια που λεγεται Ο.Σ.Ε. ? ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ κ.κ.Γιαννακιδη ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ! Ειναι αντιληπτο ? Αντε που οποιος πικραμενος θελει κανει ενα ρημαδοblog και νομιζει οτι μιλαει εκ μερους χιλιδων ανθρωπων , προσπαθωντας να τακτοποιησει το τομαρι του.Ή μηπως εχω αδικο κ.κ.Γιαννακιδη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ.
    Σήμερα αποφασίσθηκε στη Λάρισα η Συντονιστική επιτροπή να κάνει περιοδεία στους νέους χώρους εργασίας των μετατασσομένων ερχόμενοι σε επαφή με τους διοικητές,προέδρους,διευθυντές και προϊσταμένους των νέων φορέων εργασίας και ιδίων των εργαζομένων συναδέλφων μας για την καταγραφή τυχόν ανακυψάντων προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κίνησή σας αυτή είναι πολύ καλή και πρέπει να τήν κάνουμε κι εμείς.
    Δημοσιεύστε τα αποτελέσματα αυτής της περιοδείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5.58 Μ.Μ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΠΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
    ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oι υπάλληλοι των υπηρεσιών και των οργανισμών που καταργούνται θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ αργία και εθελουσίας εξόδου από το Δημόσιο.

    Στην περίπτωση της αργίας με αναμονή μέχρι την μετάταξη μετά την κρίση τους μέσω ΑΣΕΠ θα παίρνουν το 50%. Όσοι δεν κριθούν μετατάξιμοι θα περιμένουν να φτάσουν ως τη σύνταξη παίρνοντας τον μισό μισθό. Στη δεύτερη περίπτωση της εθελουσίας το ποσοστό του μισθού. πάει στο 70%

    Υπάρχει και η τρίτη περίπτωση όπου οι υπάλληλοι θα μπορούν να επιλέξουν την εθελούσια αποχώρηση για 2 ως 5 χρόνια λαμβάνοντας το 70% του μισθού, χωρίς επιδόματα, και με όλες τις κρατήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝ. ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ 1]ΔΙΕΥΘ.ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ 2] ΔΙΕΥΘ.ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 3] ΔΙΕΥΘ. ΑΣΦ. ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ''''ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ''''ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.Ο...ΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ 3... ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στο ΥΠΠΟ Θες/νίκης ήρθε ανακοίνωση ότι θα πληρωθούν οι πρώτοι 27 Ιουλίου κι οι υπόλοιποι αυγουστο (Ανακοίνωση σωματείου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι φάκελλοι προσωπικού που απέστειλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΥΠΠΟΤ ηταν οι 180 πλήρεις και οι υπόλοιποι με πολλές ελλείψεις. Αυτοί οι 180 συνάδελφοι θα πληρωθούν στις 27 Ιουλίου (τώρα μπαίνει στο σύστημα η πληρωμή Ιουλίου),οι υπόλοιποι και αφου συμληρωθούν οι ελλείψεις μάλλον Αύγουστο. Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες. κ
    Καταλαβαίνουμε οτι κατα κύριο λόγο η καθυστέρηση οφείλεται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και προς τα εκεί θα έπρεπε να έχουμε ενοχλήσει. Οι άνθρωποι στο λογιστήριο του ΥΠΠΟΤ φαίνεται να κάνουν οτι μπορούν.Εγινε και παρέμβαση απο την ομοσπονδία του ΥΠΠΟΤ προς το ΓΓ του Υποργείου και οι εντολές είναι να επιταχυνθεί όσο γίνεται η διαδικασία.Λίγη υπομονή ακόμα συνάδελφοι.Τόσα και τόσα περάσαμε τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντε να μπουμε σε μια σειρα,οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα για ολους.Οι συναδελφοι εχουν υποχρεωσεις που δεν μπορουν να περιμενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σημερα πηρα τηλεφωνο στο υπ.δικαιοσυνης στο τηλ. 2103338377 την κ'Παπα μου ειπε οτι εχει τους φακελους εκει για υπ.δικ.ελεκτικο συνεδριο μεχρι την αλλη εβδομαδα ελπιζει να τους υπογραψει ο υπουργος και μετα θα φυγουν για φεκ. Οποιος θελει να μαθαινει νεοτερα να παιρνει την κ.Παπα.ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O τελευταιος κλεινει την πορτα,κλειδωνει,και τα κλειδιατιγινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα κλειδιά να τα δώσετε στους συνδικαλιστές της ΠΟΣ που τόσο πολύ μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν να τα βάλουν στη ...λεβέντικη κ.........
    τους.

    Και για να μη λέτε οτι λέω κακές κουβέντες κλειδοθήκη τους εννοώ!!! χαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καποιοι το λενε.....ΛΟΥΚΕΤΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την ερχόμενη Τετάρτη (15 Ιουν 2011), αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε τίποτα απρόοπτο, θα αφήσουν την όμορφη «Βιέννη» ο Κωνσταντίνος και ο SotAk και κατά το μεσημέρι θα επισκεφτούν την πόλη μας.

    Σκοπός της επίσκεψης όπως πάντα υψηλής προτεραιότητας και μεγίστης σημασίας υπηρεσιακή υπόθεση. Το τσιπουράδικο στο οποίο θα γίνει η ανωτέρω σύσκεψη δεν έχει επιλεγεί ακόμη και θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

    Ο Πρόεδρος, ο SakXat και ο υποφαινόμενος θα επιμεληθούν τις λεπτομέρειες. Ο ΑΔ θα αναλάβει την δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος.

    Δηλώσεις συμμετοχής στην σύσκεψη γίνονται δεκτές και με απλά σχόλια στο καφενείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλημερα. Λοιπον πολλα-πολλα βλεπω με Αυστριακους κε GD.τι τρεχει? πολυ πολιτισμος επεσε. θα παραπολιτιστητε ολοι οι ΥΠΟΤ. Πρεπει να σας ελεγχουμε καθε κινηση σας εμεις οι του Υ.Υ.ΚΟΙΝ.ΑΛΛ. !! (Το λεει κ ο τιτλος μας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΕΤΥΤΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ
    ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΦΙΛΙΚΑ Γ ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γ ΓΚ, Εμεις ειμαστε κ οι 2 Β ΓΚ. ΟΚ? Γιαννακη εσυ εχεις την μυγα μαλλον. Εγω απλως στιγματιζω......εξ αλλου η παραγκα ειναι ελληνικοτατο οικημα κ δη αρχαιο (μηπως θελει κ φυλαξη?) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μερσι για τις ευχες κ επισης. κ τρεξε το θεμε δικηγοροι κλπ. ο Σακης ειναι τρελαμενος. αμα σε μπλαξη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 15 Ιουνίου 2011 σημαδιακή μέρα για σύσφιξη σχέσεων και ανταλλαγή απόψεων με την αποστολή που θα έρθει από Βόλο, η ημέρα αυτή είναι μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ γι'αυτό σε ανταπόδοση της φιλοξενίας δεν πρέπει να λήψει κανείς Λαρισαίος.
    Δεν θα φάμε την δικαιολογία ότι σχολάμε στις τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΕΔΡΕ 1)οσον αφορα την απορια σου γιατι ο Γ.Δ κοιταζει..... προς ΑΥΣΤΡΙΑ η απαντηση ειναι απλη.Τωρα που εφυγε απο τη...ΣΚΕΠΗ ΣΟΥ ψαχνει να βρει το ...ΦΩΣ του και εδω εχουμε ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.2)Ελπιζουμε εκτος απροοπτου τη ΤΕΤΑΡΤΗ που θα ρθουμε ΛΑΡΙΣΑ να εισαι εκει γιατι λογω...ειδικοτητας μετα τη χθεσινη μας κρεπαλη να μας εξετασεις και ισως μας δωσεις κανενα χαπι η βοτανο. ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Sotak στη προηγούμενη ζωή σου πρέπει να ήσουν ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ και τότε τα βέλη σου όπως και τώρα σημαδεύαν κάποιον Επιφανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανδρών επιφανών, πάσα γή Sotak.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για τους αρχαιοφυλακες,ξερει κανεις αν πρεπει να γραφτουμε σε σωματειο(ΠΕΥΦΑ-ΠΕΝΑ κλπ)για να πληρωθουμε?
    Ετσι ακουγεται,παρακαλουμε μια διευκρινηση πανω στο θεμα αυτο απο τους γνωριζοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ναι έτσι είναι ακριβώς! Και στον ΟΣΕ όσοι δεν ήταν γραμμένοι στην ΠΕΠΑ δεν τους πλήρωναν. Τρέξε να γραφτείς γιατί θα μείνεις απλήρωτος.

    Και ας σοβαρευτούμε και λίγο (μεγάλα παιδιά είμαστε…)

    Πριν γράψουμε «ότι ακούγεται» καλά είναι να βάζουμε και λίγο το μυαλό μας να δουλεύει.

    Η ΠΕΥΦΑ και η ΠΕΝΑ είναι πρωτοβάθμια σωματεία που δραστηριοποιούνται στον χώρο που μεταταχτήκαμε. Η εγγραφή στα συνδικαλιστικά σωματεία είναι προαιρετική, δεν έχει καμία σχέση με την εργασιακή σου σχέση και επίσης δεν έχει καμία σχέση με το αν και πότε θα ολοκληρωθούν μηχανογραφικά τα στοιχεία μας για να πληρωθούμε.

    Βεβαίως και θα γραφούμε στην ΠΕΥΦΑ και οι νυχτοφύλακες θα πρέπει να γραφτούν στην ΠΕΝΑ αυτό όμως είναι μία συμμετοχή στα συνδικαλιστικά του χώρου μας και σίγουρα δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με την πληρωμή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπράβο ρε GiDi!! Πάντα νηφάλιος και με τεκμηριωμένη μάλιστα άποψη.Ελικρινά μπράβο και ας μην έτυχε να σε γνωρίσω προσωπικά. Είμαι νυχτοφύλακας και έχω γραφτεί στην ΠΕΝΑ. Αυτό νομίζω πρέπει να κάνουν κάποια στιγμή οι νυχτοφύλακες, όπως οι ημερήσιοι στην ΠΕΥΦΑ.Και φυσικά δεν αποτελεί προυπόθεση για να πληρωθούμε γαμώ το κερατό μου!! Αν είναι δυνατόν!! Οτι ακούμε το καταπίνουμε αμάσητο και μετά απορούμε γιατί μερικούς μας έσερναν απο τη μύτη τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ "ΔΕΣΜΩΤΗ"ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΥΝ Κ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔ ΠΑΡΤΟΝ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Κ ΓΙΑΤΙ;ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ;ΕΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΣΘΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ 2012/3ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΕΥΦΑ ΤΖΙ ΝΤΙ Κ ΔΕΣΜΩΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Κ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟΣ,Κ ΓΙΑΤΙ 400 ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Κ 194 ΑΠΟ ΙΕΚ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ; Κ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανεξάρτητη ΚΙΝΗΣΗ Αρχαιοφυλάκων.
    Πως σας φαίνεται;
    Ανεξάρτητη όμως, οχι στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ bestgeorge
    Πάντα μου άρεσε ο παλμός και η ζωντάνια σου.

    Μεταταχτήκαμε στο Υπ.Πο.Τ. σαν ΔΕ Φύλακες Αρχαιοτήτων με σχέση ΙΔΑΧ. Το μόνιμο προσωπικό που βρήκαμε ονομάζεται ΔΕ Φύλαξης – πληροφόρησης. Πιθανόν να μην διαφέρουμε καθόλου, αλλά μπορεί και να διαφέρουμε σε πολλά. Αυτά θα τα βρούμε στην πορεία.

    Ας ξεκινήσουμε όμως τις σκέψεις μας με το δεδομένο ότι είμαστε πρόσφυγες και δεν είμαστε εισβολείς στον χώρο του Υ. Πο. Τ. και ιδιαίτερα σ’ αυτόν τον πολύπαθο κλάδο, ούτε θα επιθυμούσαμε να μας θεωρήσουν αντιπάλους σε κάτι οι συνάδελφοι που βρήκαμε στον χώρο αυτό και η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους μας καλοδέχθηκαν.

    Η αντιμετώπιση που είχαμε από το πρώην δικό μας συνδικαλιστικό κίνημα, των ισόβιων εργατοπατέρων της μετριότητας και της ανυπαρξίας, δικαιολογεί το πάθος με το οποίο μιλούμε όλοι ενάντια στον κομματικό συνδικαλισμό.

    Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπερασπιστούμε τις ιδιαιτερότητες που τυχόν θα έχουμε σαν ΙΔΑΧ, καθώς και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε σαν μετατασσόμενοι. Μπορεί όμως να έχουμε δίπλα μας τους συναδέλφους που βρήκαμε εδώ, δεν είναι απαραίτητο να είναι σαν τους πρώην «δικούς» μας συνδικαλιστές. Εγώ μάλιστα τους λίγους που γνώρισα τους θεωρώ αξιόλογους.

    Δεν πρέπει να ανησυχούμε, έχουμε πείρα πια από συνδικαλιστικό ξεπούλημα και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας ξαναεξαπατήσει. Επιπλέον έχουμε το βήμα μας, το οποίο θα μας κρατάει ενημερωμένους, ενωμένους και κατά συνέπεια σημαντικούς. Ας μην μπούμε λοιπόν σε αυτό το χώρο σαν μαινόμενοι ταύροι σε υαλοπωλείο, μέχρι το Μάρτιο του 2012 έχουμε χρόνο και πείρα να δούμε και να κρίνουμε.

    Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε θυμωμένοι, πικραμένοι, απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι Αν όμως οι άνθρωποι αυτοί μας απλώσουν το χέρι ας κάνουμε στην άκρη τα ακραία συναισθήματα που μας διακατέχουν και ας μην το δαγκώσουμε. Ας το κρατήσουμε και που ξέρεις μπορεί δίπλα – δίπλα να κερδίσουμε πολλά στους δύσκολους καιρούς που θα ακολουθήσουν.

    Ελπίζω να καταλάβουν τα υγειά στοιχεία στον χώρο που ήρθαμε ότι το κοινό συμφέρον επιβάλει να συμπορευτούμε. Το πρώτο βήμα θα το κάνουμε εμείς με την εγγραφή μας στην ΠΕΥΦΑ το δεύτερο είναι δικό τους, να μας πείσουν ότι είναι διαφορετικοί από τους πρώην δικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ bestgeorge
    Η ΠΕΝΑ ειναι σωματειο για τους νυχτοφυλακες και για αυτους θα παλευει και θα αγωνιζεται, εγω σαν ημερησιος αρχαιοφυλακας δεν εχω καμια δουλεια με τη ΠΕΝΑ η οποια προσπαθει να πετυχει ενοποιηση των κλαδων φυλαξης -πληροφορησης και νυχτοφυλακων.Καταλαβαινεις βεβαια οτι αν γινει αυτο θα κανεις και νυχτερινη βαρδια.Προσπαθουν ακομα να εργαζονται στο νομιμο ωραριο τους που ειναι 22.00 μμ -06.00πμ .Οπως βλεπεις δεν μας συνδεουν και πολλα με τη ΠΕΝΑ
    Η σελιδα της ειναι αυτη http://penagreece.blogspot.com/
    οποιος θελει μπορει να μπει και να μαθει καποια πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επίσκεψη κλιμακίου από την «γειτονική Βιέννη» θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011.

    Πρόεδρε, η πτήση τσάρτερ αναμένεται να προσγειωθεί στη Λάρισα κατά τις 17:00’. Ο SakXat είναι ήδη ενήμερος.

    Άνθρωποι από τον χώρο της υγείας και του πολιτισμού θα συμμετάσχουν στην πολύ σημαντική αυτή συνάντηση. Η επιλογή του μεζεδοπωλείου (όπου θα λάβει χώρα η σύσκεψη) θα εξαρτηθεί και από τον καιρό, αν είναι καλός θα επιλεγεί υπαίθριο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 17.00 !!!!!!!!!!!! λοιπον εδω υπαρχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κε GD!!απο το πρωι (καθ΄οσον ΑΠΕΡΓΙΑ !!!!...) θα υπαρχει υπερμετρος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!. Τωρα αν οι Βιεννεζοι εχουν ..κενο στις 17.00 μμ , sory (που λεν κ στο χωριο μας..), αλλα μαλλον μοιαζει με κατι αλλο παρα πολιτιστικες ανταλαγες κ επισκεψεις !!! οκ? γκεκε? εκ του ασφαλους? δεν μετραει ουτε εχει εννοια τετοιου ειδους ενεργεια. Λοιπον εμεις κε Δια/στα, απο πρω'ι'ας θα ειμαστε στο ποδι. Ωρα 10.00 ΣΤΗΝ Κ.ΠΛΑΤΕΙΑ ! στο γνωστο σημειο. GKEKE ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπερα ρε αδερφια...Μηπως ξερει κανεις σε ποιο σωματειο ανηκουμε και εμεις τα εργατακια (ΥΕ)στο υπ.πολιτισμου.Σαν να μου νομιζω οτι το blog ασχολειτε μονο με τους φυλακες στο υπουργειο μου(παραπονο).Μονο να ξερετε τι τραβαμε στο μπουρδελο που πηγαμε!!!!!!! Χρηστος Κατερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Υπάρχει πρωτοβάθμιο σωματείο εργατο-τεχνιτών στο ΥΠΠΟΤ. Στην εφορεία που ανήκεις θα ρωτήσεις Χρήστο απο την Κατερίνη.Τώρα για το χαρακτηρισμό που λες εξαρτάται που δούλευε ο καθένας και τι βρήκε εκεί που πήγε.Για πολλούς ο ΟΣΕ ήταν μεγάλο μοναστήρι.Ασε που όταν είμαστε εκεί, μπουρδέλο τον λέγαμε και τον ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πρόεδρε, οι Βιεννέζοι δεν έχουν καθόλου κενό αύριο. Πρωί-πρωί κολύμπι στον Δούναβη (συγγνώμη, στον Παγασητικό), καφεδιά στο Rivera, μετά του σχετικού βλεφαριάσματος, στην Κάτω Γατζέα και μετά πτήση για την πρωτεύουσα της Σαχάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο κοματικός συνδικαλισμός είναι πεθαμένος για μας και για πολλούς συναδέλφους μας στους νέους φορείς που μεταταχθήκαμε.
    Όπως απαξιώθηκαν οι πολιτικοί και δεν μπορούν να εμφανιστούν πουθενά, έτσι θα απαξιωθούν και οι κοματικοί συνδικαλιστές.
    Όσο νωρίτερα το καταλάβουν και αποσυρθούν τόσο καλύτερα γι αυτούς ... και για μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Πες μας με 2 λογια αν θελεις τι τραβατε εκει στη Κατερινη μηπως μπορουμε να βοηθησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμε 14 Ιουνίου 2011 11:59 μ.μ.

    Ο κομματικός συνδικαλισμός δεν πέθανε τώρα, ήταν νεκρός από την αρχή απλά δεν το ήξερε. Και δεν το ήξεραν και αυτοί που τον λιβάνιζαν. Βλέπουμε όμως ακόμη και τώρα την ΠΑΣΚ να πρωτεύει σε συνδικαλιστικές εκλογές. Πράγμα που σημαίνει ότι μερικοί ακόμη πιστεύουν ότι μπορεί κάτι καλό να βγει από το νεκροτομείο.

    Το κακό προέρχεται από τις προτεραιότητες που δίναμε εμείς τόσα χρόνια. Ο συνάδελφος που ήταν καλός στο τάβλι και συμφωνούσε μαζί σου για τα ποδοσφαιρικά, δεν ήταν καλός για συνδικαλιστής όμως αυτόν ψήφιζες. Θεωρούσες την ψήφο σου ποδοσφαιρική υπόθεση, ή κάτι που το κέρδιζε ο άλλος με το καλό τάβλι.

    Τώρα αν επιτέλους κατάλαβες ότι η ψήφος πρέπει να εκλέξει τα κατάλληλα άτομα, που δεν συμβιβάζονται με το σύστημα, δεν υποκύπτουν σε κομματικές γραμμές και βάζουν το συμφέρον του κλάδου αλλά και του συνόλου πάνω από παρατάξεις και κόμματα ίσως κάτι να αλλάξει.

    Δεν σου φταίνε οι κομματικοί συνδικαλιστές. Την δύναμή τους την αντλούσαν από εσένα, από τον κάθε εσένα και τον κάθε εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Χρήστο πραγματικά δεν ξέρω και εγώ τι μπορεί να είναι αυτό που σε βασανίζει εκεί στην Κατερίνη. Αν δεν θέλεις να το δημοσιεύσεις στείλε ένα απλό email ή συζήτησέ το με την Μαρία να μας το στείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και τώρα ας σοβαρευτούμε και λίγο.

    Πρόεδρε, δεν μπορεί να τα θέλεις όλα στα μέτρα σου. Πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα. O SakXat κανονικά ήταν απογευματινός (και προσωπικό ασφαλείας), όμως άλλαξε και πήγε πρωϊνός, για να είναι ελεύθερος το απόγευμα. Εμείς δεν ήμαστε δημόσιοι υπάλληλοι σαν μερικούς – μερικούς… Δουλεύουμε πρωΐ – απόγευμα, Πάσχα, Χριστούγεννα, Γιορτές, Κυριακές και αργίες και είμαστε και προσωπικό ασφαλείας.

    Αν θέλουμε να πάμε κάπου αλλάζουμε βάρδιες, υποχρεωνόμαστε και ζητούμε εξυπηρετήσεις. Ενώ κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κάθε απόγευμα είναι ελεύθεροι και Σαββατοκύριακα πάνε και στον Πλαταμώνα άμα λάχει…

    Λοιπόν το απόγευμα θα είμαστε όλοι παρόντες στην (απογευματινή) σύσκεψη. Το πρωΐ οι εργαζόμενοι ως προσωπικό ασφαλείας, θα τραβάνε το κουπί τους. (Σαν το κανό του γιώργου ένα πράγμα, που τον έπιασε τρικυμία και έτρεχαν τα σκάφη του λιμενικού να τον μαζέψουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δύο και κάτι μετά τα μεσάνυχτα :
    Διαβάζω τα σχόλιά σας και για πρώτη φορά νιώθω πάρα πολύ ήρεμος και χαλαρός.
    Διάβασα ότι ελέω Γάλλων επενδυτών θα υπάρξουν 600 απολύσεις στον ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έτσι επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ότι κάναμε το σωστό βήμα.
    Απογευματινή Σύσκεψη διοργανώθηκε για σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα.
    Χαλαρά είμαι μέσα. Τώρα δεν κάνω πίσω σε τίποτα γιατί λέω ΜΙΑ και ΚΑΜΙΑ( 16/6 το τελευταίο τρένο και 17/6 στον ΑΡΙΣΤΕΑ ).
    Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τώρα πού έφθασε η ώρα την Ανάρτηση της Αρχικής Σελίδας στο σάϊτ
    stinygeiamas.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλημερααααα. Σημερα μην ξεχνιέστε !!! Α Π Ε Ρ Γ Ι Α ! ! ! Κ μετα οι πασης φυσεως ....πολιτιστικες επαφες κ παρέες !! ΟΚ? Κ μη πη κανεις οτι δεν ηξερε !!! Εκτος κι αν συμπλέει με τις νέες εξαγγελιες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λοιπον πολλα ευτραπελα διαβαζω τωρα τελευταια, για συνδικαλισμο, συνδικαλιστες, επιτυχιες, ανικανοτητες , κλπ κλπ. Προσεξτε, μην προσβαλετε την νοημοσυνη κανενος, κ εστε εγκρατεις κ συμμαζεμενοι, ειδικα οσοι με οποιονδηποτε τροπο ΚΑΤΙ προσωπικο κερδισατε , παραπανω απο αλλους ! κ δεν το αξιζετε φυσικα!!! να μην αναφερω περιπτωσεις , δεν ειναι ενωτικο (οπως λεει κ καποιος αλλος...). Ας τα αφησουμε.... Τωρα οσον αφορα τις αλλαγες, τις , βαρδιες, την συνεχομενη εργασια που επικαλειται ο GD, κ ολα τα σχετικα, ειναι οοόοτι ισχυε απο καταβολης (του κ μερικων αλλων) στον σιδ/μο : οποιος δεν θελει να κοσκινιση..... Χρονια ολοκληρα χορτασαμε δικαιολογιες. Τωρα εξ' αλλου δεν υπαρχει κ λογος! ας παμε για πλιτςι-πλιτςι (...λεει ταχα μου-ταχα μου), κ ολα τ΄αλλα ας τα αφησετε... Για ναμαστε κ ξηγημενοι !!! Οι απογευμετινές συνευρεσεις ειναι σαν τα ...αγγλικα τσα'ι'α καποιων ψυλομήτων κυριών. Μην παρασυρεσαι η δικαιλογεις(-σαι) ΑΔ !! ΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη μαζί με τον ΘΥΜΗ σε λίγο θα λάβει χώρα στο νέο χώρο εργασίας μας.
    Μετά θα συνεστιάσουμε στα μέρη μας υποχρεωτικά αφού στη Λάρισα οι άλλοι κανόνισαν να γίνει
    απογευματινό τσάι Πρόεδρε και εμένα δεν με βολεύει αλλά θα πρέπει να μείνω ενωτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΙΑ .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ .ΡΑΠΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτην την ωρα οι Κυριες της συνοδειας της SISSY, δεξιωνονται απο τις κυριες ''επι των τιμων'' , της αυτου εξοχοτητας , του τζαμιου του ΓΕΝΗ -ΣΕΧΙΡ!!αλλα ακομα κ το φεγγαρι κρυφτηκε ωστε να μην θωρει αυτο το απεχθες γεγονος. Ας το λαβουν σοβαρα υπ΄ οψιν τους οσοι επιθυμουν κ πρατουν ετσι. Να ειναι οτι ηταν παντα !!! Φιλοτομαριστες !! βεβαια δικαιολογιες υπαρχουν για ολα. Ηθελα αλλα δεν μπορουσα, -να αφησω τα αρχαια μονα τους! μην μας τα κλεψουν κιολας! Ακομα κ οι ΄΄Βυζαντινοι΄΄(μεντελ-φρανκ-μαυρος-τασουρινο-κλπ-κλπ), ταχα φοβηθηκαν για τα σπανια φυλακτρα τους κ δεν ξεκολησαν σημερα, που ολοι ηταν στους δρομους , ωστε να λειψουν απο το υψιστο καθηκον τους. Τομαρια !!! πισω εχει η αχλαδα την ουρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πρόεδρε αφού σε πειράζει το ρημάδι γιατί το πίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τι λάσπη ρε Πρόεδρε, τρομάξαμε να σε ξυπνήσουμε, τελείωσε η μπαταρία στα κινητά να σε παίρνουμε, αλλά που να ακούσεις… Δεν το βαστάς το βαρύ πιοτό, σε πειράζει !

    Κάτσε να συνέλθεις και τότε τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλημερα. οταν ζοριζεσαι γινεσαι συπία. παγια τακτικη. τωρα αν εσεις με πηρατε 1 τηλ. στις 17.47 κ ειχατε την απαιτηση να σας απαντησω κ να παρευρεθω στην συναντηση ωριμων κυριων για τσα'ι', ενω ειχαμε πη για μεσημεριανη συνευρεση ( η οποια πραγματοποιηθηκε με απεργους, μεταταγμενους κ μη...κ ουχι με ...τομαρια), ειστε πολυ λαθος. Τωρα αν το σηκωνω η οχι το ξερεις πολυ καλα !!!! folas e folas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΕΔΡΕ καταλαβες οτι στη απογευματινη συναντηση των ... ωριμων κυριων δεν θα περνουσε το παραμυθι και τα φυκια για μεταξωτες κορδελες που πουλουσες τοσα χρονια στους...υπηκοους σου,γιαυτο προτιμησες τα ...πρωινα πιπινια.Η παρεα επαιρνε σε ολα τα τηλ(εχεις και πολλα...τρομαρα σου)αλλα το ροχαλητο σου ηταν δυνατοτερο απο τον ηχο κλησης.Αλωστε την ωρα που ξυπνησες επινες ..πραγματικο ΤΣΑΙ και οχι σαν το δικο μας.Εμεις παντως περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ .Ελπιζουμε οταν ξαναρθουμε να μας τιμησεις με την παρουσια σου.Οι ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ σε συγχωρουν ο Gi Di ομως δυσκολα ,εκτος αν παρει... χοντρα ανταλλαγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. σωτακ, ξερεις τι χοντρο θα παρη ο GD !! Τελος παντων, οι εδω αρχ/κες αλλο που δεν θελαν. Δικαιολογιες για δηθεν απαραιτητοι, προσ. ασφ. , κ αλλα τετοια, που κανα παντα. Θα ελεγξω κ τι εγινε στην Βιεννη. Αλλα σαφως κ σου εχω εμπιστοσυνη,-το ξερεις καλα-. εδω ειμαστε , ολοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΕΦΑΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΖΙΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ ΘΕΤΙΚΑ,Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ, Ο ΑΔ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ 14/6 8.25ΠΜ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΕΤΩΠΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΡΩΤΗΣΑ Κ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚ Κ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ Ο ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΝ Κ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔ ΣΩΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ 50 ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΕΥΦΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΕ ΤΗΣ 14/6 8.25ΠΜ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΔΩ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΕΡΑΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣ" ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΕΥΦΑ ΠΕΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΘΕΣΜΟΤΗΘΕΙ ΤΟ 75% ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΑΒ-ΚΥΡ.Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 4ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣ ΠΕΥΦΑ ΠΕΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ" ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ 09-11ΠΜ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ Κ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΚΤΗ Κ Η "ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Απο την ΤΡΕΝΟΣΕ ΄΄φευγουν΄΄ οι φακελοι ολων οσων εχουν μεταταγει, με την σειρα που εχουν βγη τα ΦΕΚ. Καποια καθυστερηση υπηρχει σχετικα με οσους εχουν καποια οφειλη (- σε καποια αξοφληση τους), κ πρεπει να την τακτοποιησουν. Μεχρι τελη του μηνα εχουν φυγει ολοι οι φακελοι μας. Υπομονη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Άντε επιτέλους να πληρωθούμε γιατί..........σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε βενζίνη για να πάμε στις δουλειές μας.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. bestgeorge βλέπουμε ξανά το ίδιο συνδικαλιστικό έργο που βλέπαμε και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οταν έγινε η ΠΕΠΑ το τι λάσπη, τι χολή, τι παραπληροφόρηση έπεσε απο τα παραδοσιακά σωματεία και απο τους παραδοσιακούς συνδικαλιστές που κάθονταν στις παραδοσιακές καρέκλες καθώς και απο τις παρατάξεις που μέτραγαν τα κουκιά, δε λέγεται. Διασπαστικό σωματείο την είπαν,προσωπικά συμφέροντα ανακάλυψαν σε κάποιους λες και εκείνοι ήταν οι ανιδιοτελείς αγωνιστές,θα διαλύσουν τον κλάδο της κίνησης έλεγαν κλπ.
    Κομματόσκυλα υπήρξαν ,ανίκανοι υπήρξαν,αλλά διασπαστικό σωματείο δεν ήταν.
    Το ίδιο γίνεται και τώρα. Είμαστε νυχτοφύλακες και ερχόμενοι εδώ βρήκαμε ενα πρωτοβάθμιο σωματείο νυχτοφυλάκων που έκανε εκλογές. Τι ποιό φυσικό και φυσιολογικό να γραφτούμε και να το στηρίξουμε ψηφίζοντας. Θα δείξει η πορεία πως θα πάει και που είναι η αλήθεια και το ψέμα.Οσο για τους αφελείς που λές, θα πρέπει να σου πώ ότι στις Δημοκρατίες η διαφορετικη απο τη δική σου άποψη είναι δικαίωμα και δε πρέπει να καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς. Αλλωστε ξέρω πολλά πράσινα,μπλέ ,κόκκινα,πολύχρωμα κλπ στρατιωτάκια που ανακαλύψανε τον ακομμάτιστο και αδιάσπαστο συνδικαλισμό....οταν έφυγαν με μετάταξη. Πιστεύω να μην είσαι κανένας απο αυτούς. Και για το Σωτήρη που λές, μακάρι όλο το κακό του συνδικαλισμού στον ΟΣΕ να ήταν αυτός!!!
    29 χρόνια γνωριζόμαστε όλοι.
    Και ένα τελευταίο. Πολλοί απο αυτούς που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τον κομματικό συνδικαλισμό σε λίγο καιρό θα τα ξεχάσουν όλα και εκεί θα πάνε πάλι και θα προσκυνήσουν γιατί μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν χρόνια τώρα.
    Και κάτι άλλο. Εκεί που πήγαμε, χρόνια τώρα υπάρχουν εργαζόμενοι ..αιχμάλωτοι και υπόδουλοι στην κυριολεξία των συμβάσεων αορίστου χρόνου. Τους φόβιζαν,τους εκβίαζαν τους πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ευκαιρία εμείς τώρα να αλλάξουμε κάποια απο αυτά ο καθενας απο το μετερίζι του. Χωρίς αφελείς χαρακτηρισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. τι ωρα εχει προσελευση στον προφητη λιακο σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ωρα...καλη!! Αλα για καλούς !! 20,30 μμ κ μην μου μην πης οτι δεν ηξερες!!!!! παρ΄ολ΄αυτα .....συγχωρητεοι, για 1η κ τελευταια, γιατι παντα ετσι κανατε..... τελουμε εν εξελιξει!!!! δεν χωρανε ΤΟΜΑΡΙΑ , χωρις γούνα !!! οι ΛΥΚΟΙ δειχνουν δοντια ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τα συγχωροχαρτια εχουν σφραγιδα πaπα
    η ειναι πλαστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔ ΣΩΤΗΡΗ;ΕΙΠΑ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΡΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΕΠΕΔΙΩΚΕ Κ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΟΣΕ Κ ΤΡΕΝΟΣΕ ΟΧΙ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΛΑΔΩΝ ΜΑΖΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΥΦΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ Κ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.Κ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔ ΝΥΧΤΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΓ Ο ΣΩΤ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔ. Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ Κ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!! Ο ΣΩΤ Κ ΛΕΜ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλή διασκέδαση στους συναδέλφους που σμίξανε απόψε στο προφήτη Ηλία της Λάρισας.
    Κάποιοι μείναν από καύσιμο καθ'ότι απλήρωτοι γι'αυτό δεν συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συναδελφοι και φιλοι, θεωρω οτι ολα τα σχολια σας εχουν εναν κοινο σκοπο. Να βγει κατι καλο για ολους μας και οχι να ξεκινησει καμμια φαγωμαρα , σε ενα υπουργειο που η λειτουργια του παραπεμπει στο μεσαιωνα. Τα πραγματα λοιπον ειναι ξεκαθαρα.Το συνδικαλιστικο κινημα στο χωρο ειναι ανυπαρκτο και το βρισκεις μονο σε "μη συνδικαλιστικες" δραστηριοτητες, ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! Ολοι μας γνωριζομαστε καλα μεταξυ μας και δεν εχει κανενα νοημα να δημιουργουμε εντυπωσεις "περιεργες" με ανωνυμες καταχωρησεις , σε βαρος συναδελφων και δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για "κατινιες" Καλη συνεχεια σε ολους. ΣΩΤΗΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έ εσείς οι αρχαιοφύλακες έχετε δικό σας σάϊτ να γράφετε το ΜΕΤΑ -ΟΣΕ είναι κοινό .
    Σας Βαρέθηκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το ΜΕΤΑ-ΟΣΕ είναι blog για τους μεταταγμένους απο ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ άσχετα σε ποιά υπηρεσία μετατάχτηκαν. Δε νομίζω οτι μπορεί να λογοκριθούν τα γραφόμενα. Οποιος βαριέται να διαβάζει συγκεκριμένες καταχωρήσεις απλά να μην τις διαβάζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ18 Ιουνίου 2011 στις 3:51 μ.μ.

    ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 2 ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΘΑΛΛΑΣΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΠΑΚΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ(ΚΟΙΝΩΣ ΛΑΣΠΗ).
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ...ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ...ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Κάτι δε πάει καλά εκεί πάνω στη Λάρισα-Βόλο!!! Πολλές κραιπάλες και ασωτείες βλέπω. Για μια βόλτα κατα την Πάτρα να δείτε τι σημαίνει...χριστιανική αγιορείτικη ζωή με νηστεία και προσευχή {καλό ε!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. καμια ειδηση για πληρωμη ?
    ακουσα θα μας δωσουν και αυξηση ειναι αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. προεδρε καλησπερα σε σκεφτομουν ολλοι μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τα νέα για την πληρωή δεν είναι και τόσο ευχάριστα για το ΥΠΠΟΤ τουλάχιστον που εχω ακούσει. Μία παρτίδα συναδέλφων θα πληρωθεί 27 Ιουλίου,άλλοι λένε για 40 άλλοι για 90 άτομα.
    Μια άλλη ομάδα 27 Αυγούστου και πάει λέγοντας. Ας όψονται τα τσακάλια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που φρόντισαν να καθυστερήσουν όσο γίνεται οι φάκελοί μας. Αλλά αυτοί καλά περνάνε έμαθα. Εχουν πέσει επάνω στο πτώμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τρώνε τις τελευταίες σάρκες της. Αφου μας έδιωξαν άρχισε η πληρωμή των αναπαύσεων!!! Ναι καλά ακούσατε. Αλλά θα έρθει και η σειρά τους και θα είναι πολλή χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ευκαιρια να τα οικονομισουν.
    αλλα.αλλα μετα απο λιγο τι?
    μετα τι?
    θα οικονομανε ?
    για πες γιατι εγω δεν καταλαβαινω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Σωστα διαβασατε ! Τους πληρωνουν αναπαυσεις για να πανε τα τρενα επειδη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ !!!!
    Και το καλυτερο .... αυτοι δεχτηκαν με χαρα !!!!
    Ποση βλακεια , ποση ηλιθιοτητα μπορει να κρυβει ενας ανθρωπος μεσα του !!!
    Ηθελα να ξερω την γνωμη των "τρισπιθαμων" και των "σοφων" μεγαλοσυνδικαλισταραδων, γι' αυτες τις πληρωμες αναπαυσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αν την ημερα της απολυσης τους , τους την πληρωσουν σαν ημερα αναπαυσης , θα πουν και "ρυχαριστω"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αν την ημερα της απολυσης τους , τους την πληρωσουν σαν ημερα αναπαυσης , θα πουν και "ευχαριστω"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Για ποιούς συνδικαλισταράδες λέτε; Μήπως για αυτούς που έτρεξαν πρώτοι να πληρωθούν;
    Αυτοί, την ώρα που ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ βαδίζει ολοταχώς για το παγόβουνο,ξηλώνουν τα ασημικά του. Μόνο που δε μπορούν να σκεφτούν ότι στο πάτο της ιδιωτικοποίησης που θα πάνε δε θα τους χρησιμεύσουν σε τίποτα.
    Πάντως πιστεύω ότι το θεμα θα πρέπει να πάρει έκταση και να μη το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ας πληρωσει ο σύλλογος για μια καταχώρηση-καταγγελία στον τύπο. Στην πολύπαθη, ακέφαλη,διαλυμένη και βουτηγμένη στα ελλείμματα ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού διώξανε άρον άρον με μετάταξη το προσωπικό,τώρα πληρώνουν αναπαύσεις λόγω έλλειψης προσωπικού!!! Και φυσικά ελέω του αχυράνθρωπου διευθύνοντα. Ο λαλίστατος και πολυξερίδης Τσόκας που έσκιζε τα ρούχα του στα κανάλια για τις μεγάλες αμοιβές,το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η πληρωμή αναπαύσεων αυτών που σώθηκαν και παρέμειναν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι γεγονός.

    Λόγω των μετατάξεων δημιουργήθηκε μεγάλη έλλειψη προσωπικού κίνησης και ας επανδρώνονται όλων των τύπων οι αμαξοστοιχίες πλέον με έναν υπάλληλο γενικών καθηκόντων.

    Η πληρωμή των εναπομεινάντων αναπαύσεων είναι δικό τους θέμα και να είναι σίγουροι ότι θα το βρουν μπροστά τους (πρόσφατα μάτωσε ο κλάδος τους με την συναίνεση των συνδικαλιστών).

    Δικό μας όμως πρόβλημα κυρίαρχο για επίλυση να το ερευνήσει η Συντονιστική ομάδα είναι η πληρωμή των αναπαύσεων και αδειών παρελθόντων ετών και δη των συναδέλφων που μετατάχθηκαν από τον ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΣΤΑ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΤΑΙ?
    ΠΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Για τα χρεωστικά που λέει ο ανώνυμος 20 Ιουνίου 2011 8.41 θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο ΟΣΕ η ΤΡΑΙΝΟΕ και να σας πουν. Λογιστήριο ΤΡΑΙΝΟΣΕ τηλ.210-5297322.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΗΛ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΣΕ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ Κ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΠΟΛΤ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΚ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 26Χ-1Μ-20ΗΜ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 5ΜΚ ΤΖΙΝΤΙ ΜΕ27Χ-0ΜΝ-27ΗΜ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 4ΜΚ.ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ.ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ Κ ΑΠΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ,ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚ ΑΓΩΝΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΑΠΗΡΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΠΕΠΑ Κ ΤΗΣ ΝΤΑΠΙΠΑ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΕΠΕΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ.ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΠ.ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ,Κ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ:Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΑ Κ ΤΗΣ ΠΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Α.Δ. καλησπερα αναφερομενος στα παραπανω σημερα πηρα ενα χαρτι απο ΓΘ που με ενημερωνει για πληρωμη οφειλομενων αναπαυσεων σε 4 δοσεις αν θελει οGD ας επικοινωνησει μαζι μου ΒΑΣΙΛΗΣ papadimitrioubillis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ bestgeorge ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 4 ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 2000 ΕΥΡΩ.ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Παλικαρια , καμμια κυβερνηση δεν θα απολυσει τους αλητακους μονο.Θα απολυσουν πολλους καλους φιλους και συναδελφους και ισως ενα - δυο αλητακους.Αρα θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι , κατα την αποψη μου.Επειδη υπαρχουν μερικοι που τους αξιζει , οχι μονο η απολυση αλλα και τι λυντσαρισμα ακομη , δεν θα πρεπει να ευχομαστε τα χειροτερα για τα παιδια.
    Τα καλυτερα ευχομαι και να μην παθει κανεις τιποτε, να μην απολυθει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Χαλαρώστε παλληκάρια, είμαστε και σε ηλικία κρίσιμη, μην ανεβάζετε την πίεση σας για ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν. Και όταν λέμε παρελθόν εννοούμε πολύ παρελθόν. Όπως θα έλεγαν και οι αρχαιοφύλακες, εξ υμών, παλαιολιθικής εποχής και βάλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ειχα κανει μια προταση , να δημιουργηθουν καταλογοι με τα ονοματα , τα τηλεφωνα και που πηγε ο καθενας μας , για να ξερουμε ολοι , ανα πασα στιγμη , που εχουμε φιλους που ενδεχομενως θα χρειαστουμε στο μελλον.Θα γινει τιποτε με αυτο ? Φιλε GD , στο ειχα προτεινει απο τον Ιανουαριο και 2 - 3 μηνες μετα εκανα την ιδια προταση και απο το blog.Συμφωνησαμε ολοι οτι ειναι ωραια και ευκιλα πραγματοποιησιμη ιδεα , αλλα ... ακομη τιποτε.Τι λετε ? Θα το κανουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Παιδιά ηρεμήστε και δείξτε ανωτερότητα .
    Δεν αξίζει για δέκα λαμόγια να την πληρώσουν και οι υπόλοιποι πρώην συνάδελφοι.
    Σκεφθείτε ότι θα μπορούσε να ήμασταν εμείς στη θέση τους, αν και πολλοί απ’ αυτούς θα ήθελαν να είναι στη δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 16/06/2011 ΜΕ ΚΑΔ.71902 ΤΕΥΧΟΣ.Γ. ΤΟ ΤΗΛ,2106494821 .Κ΄ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΕΚ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αντε, να φυγετε κι εσεις παιδια για το Ελεγκτικο, να ησυχασετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. προς bestgeorge
    δεν καταλαβα καλα σε ποιο κλιμακιο ηθελες να εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. φεκ 384/16-06-2011για υγειας θα κυκλοφορησει μεσα στην εβδομαδα για καδ 61769........61780

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Πραγματικα εκπλησομαι για το μενος εναντιον οσων παραμειναν !!! Λες κ κανονιζουμε εμις το τι μελλει γενεσθε. Δηλαδη αν ηταν στο χερι καποιων απο μας να κανονισουμε το μελλον οσων (κακων συναδελφων..) παραμεινανε, θα γινομαστε χειροτεροι κι απ' αυτους, κ ισοι η χειροτεροι απο τους...δημιους-αφεντικα μας? Μα δεν καταλαβαινουμε οτι ετσι πετυχαινουν τον σκοπο τους=διαιρει κ βασιλευε! παντα θα διαιωνιζομαστε ως ΘΥΜΑΤΑ? Εν ταξει καποιοι, λαθεμενα κ εν γνωσει τους , γιναν τομαρια πουλημενα ! Μεχρι ποτε θα διαιωνιζουμε αυτην την κατασταση? εμεις δεν λεγαμε καθηκια ολους τους ....απεναντι? Δημοσιογραφους-συνδικαλιστες- βουλευτες- καπιταλΗστες - μικροπολιτικους- ελ.επαγγ/τιες- κ οποιον εν γενει ηθελε να φυγουμε απο την δουλεια μας. Τωρα πρεπει να γινουμε ΄΄βασιλικωτεροι του βασιλεως΄΄??? ΟΧΙ κ ολοι να ειμαστε υπερ των συν/φων μας, που μια ολοκληρη ζωη μαζι καναμε τα παντα. Ο ενας εκλανε κι αλλος αναπνεε! 27-28-30-32 χρονια τωρα. Κ να θυμομαστε οτι παντα θαμαστε φιλοι κ συν/φοι. Τωρα θελουν κι αυτοι την υποστηρηξη που εμεις δεν ειχαμε ολο τον χειμωνα.ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ο ΟΣΕ πληρώνει αναπαύσεις και άδεια σε προσωπικό που έχει μεταταχθεί. Από το Διαύγεια http://diavgeia.gov.gr/ στο κουτάκι «Αναζήτηση για» γράψτε αυτό: ΑΔΑ: 4Α3Η46ΨΧΕΔ-0 ή αυτό: ΑΔΑ: 4Α3Η46ΨΧΕΔ-4 ή αυτό: ΑΔΑ: 4Α3Κ46ΨΧΕΔ-Π υπάρχουν αρκετές ακόμα σχετικές αποφάσεις για πληρωμή αναπαύσεων. Όσοι έχουν υπόλοιπα αναπαύσεων ή αδειών προηγούμενων ετών από ΟΣΕ ή ΤΡΑΙΝΟΣΕ ας κάνουν αίτηση να πληρωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΝΔ Κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΜΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΣΟΜΕΝΩΝ. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ.ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΝΙΜΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΕΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Λογιστήριο ΤΡΑΙΝΟΣΕ τηλ.210-5297322. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ21 Ιουνίου 2011 στις 6:20 μ.μ.

    ΠΡΟΣ bestgeorge
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ 5 ΚΛΙΜΑΚΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΔΩΣΩ; ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ. Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΟΚ; ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Κ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ Κ ΓΝΩΜΗ; Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Κ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΞ21 Ιουνίου 2011 στις 10:14 μ.μ.

    Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΞ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ
    Πέρασαν δύο περίπου μήνες από τη μεταφορά μας στο ΥΠΠΟΤ, στο χώρο της Ακρόπολης και θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το τι επικρατεί και στους αντίστοιχους αρχαιολογικούς χώρους της επαρχίας.

    Και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ας ξεκινήσω με κάτι που αφορά όλους:
    Ψέμα 1ο
    Από συνδικαλιστές του χώρου, μας δηλώθηκε, ότι κατόπιν ενεργειών τους, η πλειοψηφία των μεταταγμένων θα πληρωθεί 27 Ιουλίου και οι υπόλοιποι 27 Αυγούστου.
    Η αλήθεια είναι ότι στις 27 Ιουλίου θα πληρωθούν 40 έως 50 άτομα και με το ρυθμό που πηγαίνουν θα φτάσει ο Δεκέμβρης και δεν θα έχουν πληρωθεί όλοι.
    Πληροφορίες από άλλους εργασιακούς χώρους αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να τους δώσουν προκαταβολή έναντι.
    Ψέμα 2ο
    Από συνδικαλιστές του χώρου, μας δηλώθηκε, ότι κατόπιν ενεργειών τους, τα φυλάκια που βρίσκονται στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ο οποίος είναι ο Νο1 σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικός χώρος της χώρας και ένας από τους πρώτους στην Ευρώπη, θα αντικατασταθούν σύντομα με νέα, τα οποία θα έχουν και air condition. Με έκπληξη είδαμε εργάτες να τα βάφουν εξωτερικά και ούτε κουβέντα για αλλαγή.
    Όπως πολλοί δεν γνωρίζετε, τα εν λόγω φυλάκια βρίσκονται εγκαταλειμμένα σε άθλια κατάσταση, μέσα στον ήλιο, μέσα στη σκόνη, με πόρτες και παράθυρα που μπάζουν και χάσκουν από παντού και είναι αδύνατον να σταθεί κάποιος εκεί μέσα κάτω από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ακρόπολη.
    Συμπέρασμα:
    Δεν μπορούμε να έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αστείους τύπους που θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές (και κάθονται στα γραφεία τους με air condition), είτε γιατί είναι ανίκανοι, είτε γιατί συνειδητά εξαπατούν τον κόσμο.
    Επειδή όμως δεν είμαστε πια παιδάκια να μας κοροϊδεύουν, (αρκετή κοροϊδία έχουμε φάει) και ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΥΧΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    Ένα άλλο θέμα είναι αυτό των ωραρίων και σ’ αυτό θα ήθελα την άποψη των συναδέλφων από την επαρχία.
    Υπάρχουν διακρίσεις στα ωράρια μεταξύ «παλιών» και «νέων» συναδέλφων;
    Στην «ασφάλεια» των χώρων εργάζονται ισότιμα όλοι;
    Πως είναι οι συνθήκες εργασίας τώρα που μπήκε το καλοκαίρι;
    Καλό είναι να ανοίξουμε έναν διάλογο και γι αυτά τα θέματα.
    Ας είναι καλά το blog που μας βοηθάει σ’ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Απαντώντας στο συν ´πρώην συνοδό´σχετικά με τα χρεωστικα μας στον ΟΣΕ σε τηλ επικοινωνία που είχα χθες με το λογιστήριο της Τραινοσε μου ανέφερε ότι.
    Αν υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο θα πιστωθει στο λογαριασμό μας που είχαμε( επίδομα άδειας για τους μήνες που αναλογούν)
    Αν είναι χρεωστικο θα μας δοθεί αρ. Λογ. για κατάθεση του ποσού και αποστολή με φαξ του αποδεικτικού της κατάθεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ "ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΚΟΣ-ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ" ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΑΙΡ-ΚΟΝΤ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Κ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Κ ΣΥΝΔ-ΚΑ.21/6 6:20ΜΜ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΗ ΟΙ"ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ Κ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ.ΠΧ ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ 6:00-10:30 ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ Κ ΟΧΙ ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ!!! Κ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Κ ΒΡΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΡΟΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΚΥΛΟ ΤΗΣ ΜΟΥΧΛΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.ΑΣΤΕΙΟΙ ΤΥΠΙΣΚΟΙ ΣΥΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΔ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ,ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΚΕΠΕΚ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ Κ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. κατι νεοτερο για πληρωμη?

    ειναι σε εξελιξη το θεμα η εχει

    φρεναρει καπου?

    κατι δεν παει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΠΡΟΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑ"
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ...ΚΑΝΤΗΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. πολυ πλακα εχουμε........συνεχιζουμε να συμπεριφερομαστε σαν ....οτι ναναι !!! αλλα λεμε τωρα αλλα σε λιγο! που οδηγουμαστε? μαλλον χασαμε την μπαλα! το μονο σωστο ειναι οτι ''πρεπει να ξυστουμε μονοι μας''. οκ? ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ !! ασχετα αν καποιοι (ακομα κ τωρα..), δεν το παραδεχότανε!!!!! Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ( ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. σημερινο νεο μολις απογραφηκα στη σελιδα apografi.gov.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Πρέπει όλοι μαζί κάτι να κάνουμε για την πληρωμή μας συνάδελφοι. Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Εγώ προσωπικά σε λίγο δεν θα έχω βενζίνη να πάω στην δουλειά μου. Για συγκοινωνία ούτε λόγος εκεί που είναι..................Από ότι έμαθα από κάποιους παλιούς συναδέλφους και άλλοι είναι στην ίδια κατάσταση....................
    Θα σκεφτούν ποτέ ότι δουλεύουμε τόσους μήνες και δεν πληρωνόμαστε ?? Πώς ζούμε ?? Πώς ταϊζουμε τα παιδιά μας ?? Δεν συζητώ τί γίνεται με δόσεις δανείου.
    Έλεος πια. Μας κουράσατε όλοι εσείς εκεί επάνω που αποφασίζεται για εμάς χωρίς εμάς............
    Συγγνώμη για τον τόνο μου συνάδελφοι αλλά το θέμα με τις πληρωμές μας ως πού θα φτάσει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. αυριο πεμπτη 20.30 ολοι οι μεταταγεντες της λαρισας για καφε στον χωρο travel stop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Από το λπγιστήριο της υπηρεσίας που μετατάχθηκα τηλεφώνησε μια συνάδερφος στην Καρόλου να ζητήσει πληροφορίες για το πότε θα έρθουν οι φάκελοι. Η συμπεριφορά της υπαλλήλου του ΟΣΕ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Έβρισε, πολύ άσχημα τη συνάδερφο και της έκλεισε το τηλέφωνο προτρέποντας μάλιστα να σταματήσει να ασχολείται με το θέμα.
    Το πρόβλημα παιδιά είναι πολύ έντονο πλέον. Όλοι οι τυχάρπαστοι τιποτένιοι κρατούν την τύχη μας στα χέρια τους και το γλεντούν τρελά!! Όλα τα χαμένα κορμιά της καρόλου, όλοι οι κομπλεξικοί και οι χαβαλεδιάρηδες ελληναράδες κάνουν πλάκα με μας...Εγώ προχωρώ σε καταγγελία σοτ συνήγορο του πολίτη. Ενημερώθηκα σχετικά... και όποιος θέλει ακολουθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Το χαρτί που έβγαλε ο Ρωμανιάς για την προϋπηρεσία δεν έγινε δεκτό από την υπηρεσία που πήγα... Μάλιστα γέλασαν με αυτά που γράφει...Ρόμπα έγινα!!!! Τι θα κάνουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Λοιπον σημερα μιλησα με τον συν/φο κο Φλωροπουλο, κ ειπε οτι: οι φακελοι που δεν εχουν σταλει ακομα ειναι διοτι απο την μισθοδοσια της ΤΡΕΝΟΣΕ (οπου βρισκεται ΜΟΝΟΝ ενας ανθρωπος !), δεν εχουν ερθει σ΄αυτον καποια χαρτια. Τα περιμενει για να ολοκληρωση τον φακελο του κεθενος κ να τα στειλει οπου πρεπει, στο καθε υπουργειο. Τον ρωταω ποτε περιπου , υπολογιζει , λεει, μετα απο 15-20 μερες.Αυτα μου ειπε , αυτα σας μεταφερω. Τωρα αυτο με το χαρτι του Ρωμανια, που το εδωσε ο ανωνυμος? Κ γιατι γελασανε? Ισως αναγεται σ΄αυτο που λενε οτι, οπου πηγαμε μετραει μονο ο χρονος ΟΣΕ κ οχι οεκτος, στην μισθοδοσια. Μετραει μονο συναξιμος.(κ γιατι ανωνυμος?????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΠΡΟΕΔΡΕ και στο ΒΟΛΟ που ηρθαν τα χαρτια σε ορισμενους του ΥΠΠΟΤ δεν αναγνωριζουν την εκτος ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΟΣΕ υπηρεσια, αλλα μονον αν ειναι στο στενο δημοσιο τομεα.Στον συν Β.Π που ειχε προυπηρεσια στο ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ την αναγνωρισαν και τον εβαλαν συμφωνα με τα χρονια στο κλιμακιο 3.Οτι και να κανουμε παντως ακομα και δικαστικα να παμε η υποθεση ειναι χαμενη απο χερι,γιατι ο νομος οσον αφορα το δημοσιο ειναι ξεκαθαρος.Το ιδιο ειναι και για την προσωπικη διαφορα εφοσον υπαρχει ο νομος 3899

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ .ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΔΩ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟ .ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΦΕΚ 384/16-6-2011 ΓΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 22-06-2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ Ο ΚΑΔ 71902 ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ Γ.Γ.ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 20-06-2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΕΚ ΤΗΛ Γ.Γ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 2103385404,2103385405,2103385433 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΣΕ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΙΝΤΕ Η ΟΥΡΑ ΕΜΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Παόκι απο Θεσσαλονίκη23 Ιουνίου 2011 στις 4:21 μ.μ.

    ΄Πρός τους Διαχειριστές.
    Καλα ολα τα άλλα θέματα με τα οποία ασχολείστε, αλλά να σκέφτεστε και τους συναδέλφους που δεν έχουν μεταταγεί ακόμη και όταν βγαίνει ενα ΦΕΚ, όπως το σημερινό (ΦΕΚ Γ 403-16.06.2011)για το ΥΠ.Δικαιοσύνης,να γίνεται ανάρτηση για να ενημερώνονται οι συνάδελφοι.Το συγκεκριμένο ΦΕΚ κυκλοφόρησε στις 09.30π.μ.
    Σεϊζης Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. στο νομοσχεδιο για αναμορφωση σεπε που κατατεθηκε στην βουλη 16-06-2011 το αρθρο 88 που υπηρχε στην διαβουλευση εξαφανιστηκε απο το νομοσχεδιο[μας εδινε το δικαιωμα να επιλεξουμε ασφαλιστικο φορεα (ισχυε για οσε και εθελ )δημοσιο η στον φορεα που ανηκουμε] δηλαδη παραμενουμε στο ταποτε.το νομοσχεδιο θα το βρειτε στην ΒΟΥΛΗ κατατεθεντα νομοσχεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΞ23 Ιουνίου 2011 στις 6:08 μ.μ.

    Απ’ ότι μας ενημερώνει συνάδελφος από το Βόλο, μετά από καταγγελία, πήγε προχθές για έλεγχο η Επιθεώρηση Εργασίας, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και παραμονής των Φυλάκων και Νυχτοφυλάκων του ΥΠΠΟΤ.
    Δεν είναι ώρα να έρθουν και στην Ακρόπολη;
    Έχουν γνώση οι Φύλακες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. @giorgoszazaskos 23 Ιουνίου 2011 3:00 μ.μ.

    Φίλε Γιώργο, Οι συντονιστές δεν είναι έμμισθοι υπάλληλοι ούτε υποτακτικοί κανενός μας. Εθελοντικά προσφέρθηκαν να βάλουν «λίγο πλάτη» εκεί που κανείς δεν ήταν πρόθυμος να το κάνει και να προχωρήσει έτσι η προσπάθεια που κάνουμε. Μπορεί να έχουν και τα δικά τους προβλήματα τα οποία για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να τους απομακρύνουν από τις όποιες υποχρεώσεις με τα κοινά! Αν νομίζεις ότι σε κάποια πόλη, εν προκειμένω στην Κατερίνη, υπάρχει πρόβλημα ως προς τον συντονισμό στο Γενικό Νοσοκομείο, επειδή η συντονίστρια είναι στην αρχαιολογικό χώρο του Δίου, τότε μπορείς να προσφέρεις εσύ αυτή τη βοήθεια στους μεταταχθέντες στο ΓΝΚ. Επικοινώνησε με το email της Διαχείρισης (metaose@gmail.com).


    Φίλε Γιάννη (Παόκι από Θεσσαλονίκη) 23 Ιουνίου 2011 4:21 μ.μ.

    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι διαχειριστές του blog δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις και «μας την λές» ότι το ΦΕΚ για το Ελ.Συν. είναι από τις 9:30 δημοσιευμένο και δεν το αναρτήσαμε;
    Καλοκαίρι ήρθε, οι ρυθμοί θα είναι οπωσδήποτε χαλαρότεροι, στη ζωή μας έχει μπει μια «εξωστρέφεια» (Θάλασσα, πλατεία, χωριό, κήπος, βουνό, ψάρεμα, κ.τ.λ. είναι καλοκαιρινές δραστηριότητες και μένει πολύ λίγος ή και καθόλου χρόνος για υπολογιστή κατά τη διάρκεια της ημέρας).
    Να φανταστείς ότι τηλέφωνο με πήρανε για το επικριτικό σχόλιό σου. Από μόνος μου θα το έβλεπα αργά το βράδυ ή και αύριο ίσως.

    Θέλω να σου θυμίσω και εσένα ότι και οι διαχειριστές των blogs εθελοντικά κάνουν αυτό που κάνουν. Ότι έχουν και αυτοί δικαίωμα στην χαλάρωση των ρυθμών που επιβάλλει το καλοκαίρι. Για να λειτουργήσουν και να συντηρηθούν όλα αυτά κάποιοι διαθέτουν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο. Το κάνουμε γιατί μας αρέσει, δεν περιμένουμε να ακούσουμε κάποιο ευχαριστώ, αλλά όμως ρε Γιάννη δεν πάει πολύ να μας επικρίνουν επειδή πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα ή λείψαμε για βόλτα στο χωριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΠΡΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑ.Κλιμακια της επιθεωρησης εργασιας θα επισκευθουν ΟΛΟΥΣ τους αρχαιολογικους χωρους στην Ελλαδα για ελεγχο,μετα απο εντολη του ΥΠΟΥΡΓΟΥ.Γιαυτο ολοι οι φυλακες και οι νυχτοφυλακες οταν δεχθουν την επισκεψη πρεπει να μη φοβηθουν αλλα απεναντιας να αναφερουν με καθε λεπτομερια τυχον ελλειψεις που εχουν στο χωρο τους.Μην ξεχνατε οτι τα φυλακια ηταν ρημαδιο καθως δεν υπηρχαν μονιμοι υπαλληλοι παρα μονον stage και δεν υπηρχε ενδιαφερον απο κανενα και για τιποτα.Εμεις που αναγκαστηκα βρεθηκαμε σ αυτο το χωρο πρεπει να ενδιαφερθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Φιλοι ενα σημαντικο γεγονος : ο Σακης σημερα εκανε το πρωτο του μαθημα στα ΚΟΜΠΙΟΥΤΑΑΑΡ !!! Υπο την επιβλεψη- καθοδηγηση του Αχιλλαρα, εκανε 12΄ να ανοιξη το ΚΟΜΠΙΟΥΤΑΑΑΡ!! Κ αλλα 7΄ να κανη την επικοληση !!! τα μαθηματα συνεχιζονται........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΞ23 Ιουνίου 2011 στις 7:58 μ.μ.

    Προς sotak και οχι μόνο...
    Πρέπει να κάνουμε κάτι κι εμείς, για σκεφθείτε το.
    Κλιμάκια κατόπιν εντολής υπουργού...
    Ποιός τους έχει εμπιστοσύνη;
    Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά και τα προβλήματα αυτά χρονίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Παόκι απο Θεσσαλονίκη23 Ιουνίου 2011 στις 10:09 μ.μ.

    Φίλε Διαχειριστή.
    Κατ΄αρχήν,το σχόλιο δεν είναι επικριτικό,ούτε
    ΄΄σας την λέω΄΄,οσο για το εθελοντικά και εγώ εθελοντικά εργάζομαι για το καλό του συλλόγου μας.Εξ΄άλλου ούτε σαββατοκύριακο είναι,ούτε περίοδος αδειών για να υπάρχει χαλάρωση.Οταν όμως υπάρχουν συνάδελφοι που περιμένουν με αγωνία την μετάταξή τους,ειδικά με όσα δυσάρεστα ακούγονται και γίνονται τον τελευταίο καιρό στον ΟΣΕ(εργασιακή εφεδρεία- απολύσεις) το λιγότερο που ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουμε,είναι να τους ενημερώνουμε το ταχύτερο για να ηρεμήσουν και αυτοί.Οταν με το καλό ολοκληρωθούν όλες οι μετατάξεις,τότε μπορούμε να ασχοληθούμε με τα μπάνια του λαού.Τότε που όλου οι συνάδελφοι θα βρίσκονται στις νέες τους θέσεις και θα μπορούν και αυτοί να πηγαίνουν ήρεμα για μπάνιο η΄βόλτα στο χωριό.
    Σεϊζης Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Οι Επιθεωρητές Εργασίας πρέπει να ενημερωθούν και για μια Πανελλήνια πρωτοτυπία και όχι μόνο να ενημερωθούν αλλά να το καταγγείλουμε κιόλας:
    ΟΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΠΟΤ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!!!! Με βάση ποιό νόμο και ποιό σκεπτικό άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΡΑΜΠΑΛΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΥΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΞΑΠΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Πολυ σωστα νυχτερινε ανωνυμε (!!!???). Φραμπαλας, αλλιως θα ημουν κι εγω Σακης !!! Εσυ ομως δεν ξερουμε ποιος κ τι μερους του λογου εισαι? η εισαι ΟΝΤΩΣ....ΑΝΩΝΥΜΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Παντως δεν σε ειδα εδω μαζι με τις αλλες ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ !!! Ημηπως δεν σε γνωρισα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΠΡΟΕΔΡΕ τι εγινε΄;Αρχισαν τα .... λευκα κοριτσακια να σε κανουν ...παιχνιδακια.Για δειξτα τι θα πει...γιατρος.Οσο για τον ΡΑΨΑΝΙΩΤΗ τον φιλο μου πες του οταν ειναι να κλειση το κομπιουταααρ για να μην καθυστυερει να το ...βγαζει απο την πριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Οπως τα λες ΣΩΤΑΚ. Ειναι κ πολες οι ρουφιανες........717 νοσηλευτριες!!! Αλλα η εδω, η δικια μας ντε, δεν μου φανερωθηκε. Οταν με βλεπει θα κρυβεται....Αλλα θα την μπλαξω σε κανενα αποκρυφο εργαστηριο... οσο για τον Σακη οσο παει κ διαπρεπει. Θα του πω να τραβαει το καλωδιο απο μακρια, η να το τραβαει καμια κλωτσια το κομπιουταααρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΕΝΟΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. καλη βδομαδα....(κουτσουρεμενη βεβαια, για ΚΑΠΟΙΟΥΣ..).Πραγματι περνουσα καλα. Κ ηταν η δουλεια της ζωης μας!! Αλλα παντου θα περναω καλα κ. ΧΔ ! Εσυ? πως τα πας??? ευχομαι Αριστα, κ οσο καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ακουγόταν από τότε στη τραινοσε ότι οι "συνάδελφοι" διοικητικοί όταν κάτι δεν τους αφορούσε τα έβγαζαν για τους υπόλοιπους με ρυθμό χελώνας!!!τώρα όμως το παράκαναν από τον Μάρτιο που βγήκαν τα πρώτα ΦΕΚ μέχρι σήμερα είναι 4(τέσσερις) μήνες!!!και μισός άνθρωπος να ήταν εκεί έπρεπε να έχει έτοιμες τις διακοπές μισθοδοσίας...πότε θα τις ετοιμάσει σε 15 μέρες μέσα στο καλοκαίρι πριν ή μετα την άδειά του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. "note" , εσυ τι φωναζεις ? Ο φακελος σου πηγε στον ΟΑΕΔ την 01/06/2011.Παλι η ΤΡΕΝΟΣΕ σου φταιει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΑΥΡΙΟ ΟΛΌΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΑΙΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕ΄
    ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ[π.χΑΡΧ/ΦΥΛΑΚΕΣ κ.αλλοι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Σωστα!!!. οσοι παντα εψαχναν δικαιολογιες, ακομα ψαχνουν (κ λενε οτι τις εχοθν κιολας..). Σαν να συμφωνουν με τα κυβερνητικα πεπραγμενα , κ αναμενομενα. Αλλα ολα εδω πληρωνονται!!! το μελλον τους ανηκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Κατοπιν συνεννοησης με τον Φλωρόπουλο οσοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εχουν υπολοιπα αναπαυσεων 1)να
    κάνουν ΑΙΤΗΣΗ πληρωμης των αν/σεων, 2)να επισυναψουν ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ του λογαριασμου που θα βαλουν τα λεφτα(iban) και 3)ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ απο το χαρτι που πηρε ο καθενας οπου αναγραφονταν τα υπολοιπα των αναπαυσεων.Τα εντυπα να κατατεθουν στο αντιστοιχο Γ Π για να σταλλουν στην ΑΘΗΝΑ. (ταδε εφη ΣΩΤΑΚ !! γιατην μεταφορα: ΠΡΟΕΔΡΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ: Ο εφαρμοστικός νόμος για τις εργασιακές σχέσεις, τις προσλήψεις,τους μισθούς, τις απολύσεις και την ανεργία.
    Καθιερώνεται η μισθωτή εφεδρεία και προετοιμάζεται το έδαφος για απολύσεις στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.
    Το τυχόν πλεονάζον προσωπικό των ΔΕΚΟ καταγράφεται σε πίνακες κατάταξης που καταρτίζονται από το ΑΣΕΠ (τα κριτήρια κατάταξης θα καθοριστούν με προεδρικό διάταγμα). Το προσωπικό αυτό παίρνει για δώδεκα μήνες το 60% του μισθού του. Ένα μέρος του προσωπικού αυτού θα μεταφερθεί σε φορείς του δημοσίου (τηρώντας το ένα προς πέντε ή προς δέκα ανάλογα), ένα μέρος μπορεί να απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες του δημοσίου, ένα άλλο μέρος με μερική απασχόληση και για όσους δεν ενταχθούν σε καμία από τις κατηγορίες αυτές είναι ανοιχτό το θέμα ειδικού προγράμματος εθελούσιας εξόδου (δεν αναφέρονται λεπτομέρειες) και απολύσεων (άρθρο 37 § 7).
    Για το 2011 οι προσλήψεις στο δημόσιο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ θα ακολουθούν τον κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις. Για τα έτη 2012 έως 2015 μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις (άρθρο 37 § 2).
    Οι προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου περιορίζονται για το 2011 κατά ποσοστό 50% σε σχέση με το 2010 και κατά ποσοστό 10% ανά έτος από το 2012 έως το 2015 (άρθρο 37 § 3).
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να πάρουν άδεια χωρίς αποδοχές πέντε ετη από δύο που ισχύει σήμερα (άρθρο 37 § 4).
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ζητήσουν μείωση των ωρών εργασίας μέχρι 50% με ανάλογη μείωση του μισθού (άρθρο 37 § 5).
    Η δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης στο δημόσιο περιορίζεται από σαράντα σε είκοσι ώρες το μήνα (άρθρο 38 § 1).
    Γίνεται ευκολότερη η δυνατότητα ανανέωσης συμβάσεων ορισμένου χρόνου χωρίς να υπάρχει υποχρέωση μετατροπής σε αορίστου (άρθρο 41).
    Δίνεται η δυνατότητα διευθέτησης του χρόνου εργασίας και για υποχρεωτικό δεκάωρο για έξι μήνες το χρόνο. Οι επιπλέον ώρες εργασίας υποτίθεται ότι θα αφαιρεθούν το επόμενο εξάμηνο (άρθρο 42).
    Για τους νέους 18 έως 25 ετών καταργεί την όποια σύμβαση ισχύει προβλέποντας τη δυνατότητα ατομικής σύμβασης που θα προβλέπει μισθό 20% κάτω της ισχύουσας οποιασδήποτε μορφής (εθνικής, κλαδικής, ομοιοεπαγγελματικής, επιχειρησιακής) συλλογικής σύμβασης (άρθρο 43).
    Μπαίνουν περισσότερες προϋποθέσεις απ’ αυτές που ισχύουν σήμερα για την πρώτη επιδότηση ανεργίας. Σήμερα για πρώτη επιδότηση ο άνεργος πρέπει να έχει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του και το τελευταίο 14μηνο να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας. Το άρθρο 39 § 1 ορίζει ότι οι προϋποθέσεις για πρώτη επιδότηση είναι 200 ημέρες εργασίας την τελευταία διετία και 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια.
    Για δεύτερη επιδότηση εκτός από τις άλλες απαιτήσεις που ισχύουν σήμερα θα πρέπει να έχει και 150 ημέρες εργασίας μετά τη λήξη της προηγούμενης επιδότησής του (άρθρο 39 § 2).
    Μέχρι σήμερα οι επιδοτούμενοι άνεργοι δικαιούνται μισό επίδομα ανεργίας το Πάσχα αν έχουν πάρει επίδομα ανεργίας για τρεις μήνες το διάστημα 1/1 έως 30 Απρίλη. Διαφορετικά δικαιούνται 3 ημερομίσθια για κάθε μήνα επιδοτούμενης ανεργίας. Τα Χριστούγεννα δικαιούνται ολόκληρο το επίδομα ανεργίας αν έχουν πάρει επίδομα για τέσσερεις μήνες κατά το διάστημα 1/5 έως 31/12. Αυτά αλλάζουν και για να πάρει κάποιος το δικαιούμενο επίδομα Πάσχα ή Χριστουγέννων θα πρέπει να παίρνει επίδομα ανεργίας για όλο το ανάλογο διάστημα. Διαφορετικά και στις δύο περιπτώσεις θα πάρει επίδομα ίσο με 3 ημερήσια επιδόματα για κάθε μήνα (άρθρο 39 § 3).
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ(ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ)ΤΗΣ 26/6 10:05 ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ:ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΑΡΧΑΙΑ-ΑΓΟΡΑ,ΕΘΝΙΚΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΠ,Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:"ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ".ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,Κ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΓΑΠΑΚΗ Κ ΤΩΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΓΑΠΑΚΙΩΝ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟ 2010 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ Κ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Κ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ "ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΣΚΙΩΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ "ΑΝΟΙΞΤΕ"!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΜΑΤ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010"ΣΤΟ YOU TUBE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΓΙΑ ΤΟΝ 10.05
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ?

    ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. (γιατον .....10,20 ανευθυνο-ανωνυμο).εσυ αυτο σε νοιαζει? τι εχει? η τι εχεις παθει κ εσυ κ ολοι οι σαν εσενα... εργαζομενοι? η μηπως αισθανεσαι ΥΠΕΡΑΝΩ κ στο απυροβλητο? Μαλλον εισαι ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ !! ( βεβαια δεν σε ξερω, γιατι μπορει παντα να ησουν.....ετσι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΠΡΟΕΔΡΕ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑΣ28 Ιουνίου 2011 στις 4:39 μ.μ.

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. 288.355 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΡΑΣΗ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 1.000.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα μισθολογικά κλιμάκια που υπάρχουν στους φορείς που έχουμε μεταταχθεί, υπάρχει σχετική ανάρτηση στο σάϊτ " Στην Υγεία μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 27/6 10:05ΜΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΩΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ;Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΩ. ΑΠΟ΄ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΙΛΗΜΑ "ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ" ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔ ΟΤΙ ΡΕΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Καλημερα.Στους αρχαιοφυλακες, bestgeorge, ανηκουν ο GD, ολοι οι ΑΦ..., ο ΣΟΤΑΚ, κ καποιοι αλλοι που δεν αναφερονται ονομαστικα. Εγω ειμαι στο Υγειας (αλλα καποιοι εχουν ανιατη ασθενεια κ οτι κ να κανω.....). ΜΕΡΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κε Διαχειριστη (τρομαρα σου..) , βαλε κ καμια ψηφοφορια να ανανεωθη το ενδιαφερον μας. Ολο θα στα χωνω για να περναει η ωρα? Βαρεθηκα....Ξυπνα, ανανεωσου, τελματωμενε ΑΦ-Φ...! Βαλε πχ, ποσο λιγοτερο θα θελε να δουλευει καποιος μετα τον νεο νομο (μεσοπροθεσμο)? 6 μηνες τον χρονο? 4 μερες εβδομαδιαια? 4 ωρες ημερησια? σε μισθωτη εφεδρεια ας πουμε? Οπρωτος που θα ψηφιση ελπιζω, να προλαβω ναμαι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Παρ΄ολ΄αυτα καποια ΠΑΠΑΡΙΑ, ακομα κ τωρα συνεχιζουν να φυλανε τον ΠΙΣΙΝΟ τους. Εδω θα΄μαστε ολοι , αλλα αυτοι που εχουν την ουρα στα σκελια για πολους κ διαφορους λογους (οπως πχ οσοι εχουν συγγενεις κ με συμφεροντα που απτονται αμμεσα απο την κακη εκβαση..τακτοποιημενοι-σωμ. ασφ.-ηλιθιοι-ανεγκεφαλοι-φολες-..),γενικως.....! Ηγγικεν γαρ η ωρα της.......! Τομαρια εδω ειναι η κολαση εδω κ ο παραδεισος! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ .ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. προεδρε αμα σε πειραζει μη πινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ..τσιπουρογονα που επεσαν στη ΛΑΡΙΣΑ τελικα ειναι ποιο επικινδυνα απο τα αντιστοιχα δακρυγονα που επεσαν στην ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα μισθολογικά κλιμάκια που υπάρχουν στους φορείς που έχουμε μεταταχθεί, υπάρχει σχετική ανάρτηση στο σάϊτ " Στην Υγεία μας".
    stinygeiamas.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Καλημερα. Αν καποιος θελει να πη η δηλωση κατι, ειναι πρεπον κ σωστο να βαζη κ το ονοματακι του. Τοσα χρονια εχουμε χορτασει ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. Μην συνεχιζει το ιδιο εργο. Ας πη οτι θελει επωνυμα, θα ειναι κ πιο σεβαστη η αποψη του. Ας βαλη ονομα πχ Γκαραγκιοζης...κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Τωρα μαλιστα σε καταλαβαμε ολοι....ποσο σωστος εισαι!!! αλλα γιατι τσατιζεσαι? Παντα παραδεχομαι οσα με αναλογουν κ ειμαι υπευθυνος. Κ δεν κανω εκ του ασφαλους πραγματα. Μαλλον εσυ κρυβεσαι, οσο μπορεις βεβαια. Γιατι απ΄τον εαυτο σου δεν μπορεις να κρυφτης. Κ για να μαθαινεις, δεν ειμαι εγω ο διαχειριτης του εδω μπλογκ. Αν στα σβυνει καποιος , θα ειναι γιατι θα γραφεις ΚΟΤΣΑΝΕΣ, οχι δηλαδη οτι εσυ εισαι λαχανο, καθε αλλο ! ! ! σε κοβω για κανονικο ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Πρόεδρε άκου κι αυτό:
    Θέλεις να πιστεψω ότι η διαχείρηση απο μόνη της σβήνει επιλεκτικά εμένα και αφήνει εσένα να κακοποιείς τη ελληνική γλώσσα;
    Δεν τσαντίζομαι εγώ.
    Μη ξεχνάς στο καφενείο γράφουμε.
    Σημ. Λέγεται και γράφεται ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και όχι ΓΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ...εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Κ παλι δεν καταλαβες , σωστα το εγραψα το ψευδονυμό σου, με Γ μπροστα απο το ονομα του μαυροματη. Αν το ψαξης θα δης οτι, κ βεβαια δεν ειμαι εγω ο διαχ/στης του μπλογκ. Σιγα-σιγα θα μαθης (οπως ελεγε κ ο Διογενης...). Και για να εισαι στο καφενειο , πρεπει νασαι κ καφενοβιος, αλλιως....καποιος σε πεταει ο ξ ω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ https://docs.google.com/document/d/1uQ5J-HiEPgrIebge9GbOYcrAlQ9xML9mII364fwK5Ng/edit?hl=en_US&pli=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤ" ΟΤΙ ΤΟΝ "ΑΝΩΝΥΜΑΚΙΟ Κ ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ ΑΡΧ-ΚΩΝ"ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ Κ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΚΡΙΤΑ,ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑΚΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Κ ΛΑΙΚΟ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΜΕ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΥΡΑΚΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Ο GiDi που είναι ρε παιδιά. Μήπως έκανε καμμία κόντρα μετάταξη για το ΛΟΥΒΡΟ; Μας λείπει ειλικρινά.
    Και ηρεμήστε λίγο. Χαλαρώστε
    Χαιρετισμούς απο Πάτρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Μερσι bestgeorge. Κι οπως λεει κ ο ΣΤΡΑΤ, πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι μηπως κ καταφερουμε κατι καλυτερο. Στο μπλογκ της Υγειας κ Αρχαιοφυλακων, γραφει κατι ο ΣΩΤΑΚ, οτι η εκτος ΟΣΕ-ΤΡΕΝΟΣΕ εργασια δεν μετραει σαν προυπηρεσια, ασχετα αν ειναι αναγνωρισμενη απο τον ΟΣΕ η οποιον αλλο φορεα μεχρι τωρα. Μετραει μονο σαν συνταξιμα χρονια. Αστα...βραστα. Κ που ειμαστε ακομα.....Λοιπον καλο Σαβατοκυριακο σ' ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Ο GiDi ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ .ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ξερετε αν θα μας πληρωση το επιδομα αδειας ο ΟΣΕ γιατι σημερα που ειδα τον λογαριασμο της τραπεζας δεν ειχαν μπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ στη πραγματικότητα όπως έκανα και εγώ.

    Μόλις ενημερώθηκα απ'το σάϊτ του ΥΓΕΙΑΣ για το βασικό μισθό στο νέο μου φορέα, έκανα τον λογαριασμό:

    Χωρίς πια Προσωπική Διαφορά και την Εκτός ΟΣΕ προϋπηρεσία (έγινε σχετική αναφορά από Sotak).

    Βασικός ανάλογα με το κλιμάκιο
    Επιδόματα Οικογενειακά και αντίστοιχα των φορέων που είναι ο καθένας μας
    Κρατήσεις για ΤΑΠΟΤΕ - ΤΑΥΤΕΚΟ - ΠΡΟΝΕΙΑΣ.

    Αρα:
    ΒΑΣΙΚΟΣ + ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ = 1200€
    στην καλύτερη περίπτωση και χωρίς ΔΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Τα χαρτιά μας από τον ΟΣΕ έπρεπε να τα πάρουμε την μέρα που φεύγαμε ….
    Αυτό μου έδηξε ο δικηγόρος μου σε νόμο που δεν συγκράτησα.
    Εγώ ξεκίνησα με εξώδικο και όπως μου διευκρίνισε μπορώ να κάνω και μήνυση για οικονομική βλάβη από τη καθυστέρηση πληρωμής μου.
    Διευκρινίζω ότι ο δικηγόρος δεν θα πληρωθεί για να κάνει κάτι που θα έχει κέρδος ….
    Μόλις πάρω αποτελέσματα θα ενημερώσω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Σημερα καποιος συν/φος μετ/νος ''χτυπησε'' στην Εμπορικη την καρτα του κ ειδε οτι μπηκε η εξοφληση του Μαη. Μαλλον τα βαλαν χτες μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. μετατασομενος ....χτυπησα την καρτα και μου εβαλαν απο τον οσε 178 ευρω επιδομα αδειας στον λογαριασμο που ειχα με τον οσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μετα απο ελεγχο των ενσημων μου (και ακομη ενος συναδελφου) ανακαλυψα οτι ΔΕΝ μας εχουν κολησει ενσημα (εμενα και του αλλου συναδελφου, δεν μπορω να ξερω για ολους) για το τριμηνο Ιουλιου/Αυγουστου και Σεπτεμβριου , του 2003 ! Συμβουλευω ΟΛΟΥΣ να διαπιστωσουν αν εχουν ολα τα ενσημα τους / ειδικα για το συγκεκριμενο τριμηνο.Ειναι ευκολο να γινει αυτο για τα ενσημα απο το 2002 και μετα που το ΙΚΑ τα εχει μηχανογραφημενα.Δυστυχως δεν ειναι καθολου ευκολο να γινει για τα ενσημα των προηγουμενων ετων.
    Υ.Γ.Ακομη περιμενω να σταλουν (με mail) τα ονοματα/τηλεφωνα και οι φορεις υποδοχης που πηγαν οι μετατασομενοι συναδελφοι σε ολη την Ελλαδα.Νομιζω οτι ειχαμε συμφωνησει οτι ειναι καλη ιδεα.Αλλαξε κατι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Δηλαδή ρε bestgeorge της 1 Ιουλίου 2011 12:56 π.μ. τι υπονοείς, ότι κάποιοι που γράφουν ανώνυμα ή με ψευδώνυμο και είναι δικαίωμά τους, εσύ μπορείς να τους βρίσκεις και να τους απειλείς;
    Προσέχετε τι γράφετε γιατί θα κάνετε ζημιά στο blog.
    Με ότι δεν συμφωνεί κάποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Αγαπητοί συνάδελφοι το blog είναι είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης και σύντομα θα ψάχνεται να το βρείτε.
    Η τελική κατάληξη του blog είτε σας αρέσει είτε ΟΧΙ θα κλείσει .
    Στο κλείσιμο του blog ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΕΤΑΙ και σεις είτε ανώνυμα ή ΟΧΙ .
    Έχουμε ήδη διαχωρισθεί κλαδικά με τα επί μέρους προβλήματα που μας απασχολούν στους νέους φορείς εργασίας που έχουμε μεταταχθεί και αυτά θα προσπαθήσουμε να αντιπαλεύομαι.
    Όσο σχολιάζεται ανώνυμα ή ΟΧΙ αλλά ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ συμβάλλεται στο γρήγορο κλείσιμο του BLOG.
    Σας το δηλώνω επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Οταν λες το δηλώνεις επώνυμα να υποθέσουμε οτι ΑΔ είναι το ονομά σου και ΣΤΕΛΕΧΟΣ το επωνυμό σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή