Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καφενείο

195 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠΟΤΕ?ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα στο Alter είπαν ότι οι πρώτοι που θα απολυθούν θα είναι οι μεταταγμένοι από Ολυμπιακή Οσε Τραινοσε. Αν ισχύει αυτό που είπε ο προηγούμενος συνάδελφος, ας μας πει κάποιος υπεύθυνα τί γίνεται. Και πώς θα πάρουμε σύνταξη όταν η κυβέρνηση λέει πώς θα κοπούν όλες οι συνταξιοδοτήσεις πριν τα 55 έτη. Θα μας τρελάνουν τελείως. Κάποιος εργατολόγος?? Τί δικαιώματα έχουμε ?? Τί μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε ?? Όλοι εμείς οι μεταταγμένοι δεν είμαστε προστατευμένοι εφ' όσον "σκορπίσαμε" σε διάφορες υπηρεσίες. Μέσα από το blog μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα ????
    Θεωρώ πως χωρίς να μας πιάνει πανικός πρέπει να βιαστούμε γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΘΝΟΣ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ 23/9/2011
    Για τον λόγο αυτό χτες πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφεραν ότι ο συνολικός αριθμός των εφέδρων μέχρι το τέλος του 2011 θα είναι 30.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου, αλλά τόνιζαν ότι δεν ισχύει η αναλογία 20.000 από τον ευρύτερο και 10.000 υπάλληλοι από τον στενό δημόσιο τομέα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν οι "έφεδροι" από τα υπουργεία και τα ΝΠΔΔ.
    Μεταξύ των προτάσεων που κατατέθηκαν στη διυπουργική επιτροπή και κερδίζουν έδαφος είναι:
    Να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του πλεονάζοντος προσωπικού από το 10% των 42.000 υπαλλήλων των 151 φορέων οι οποίοι πρέπει να καταθέσουν στοιχεία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
    Να ενταχθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας οι 5.508 μεταταχθέντες στο Δημόσιο από ΟΑΣΑ (1.440), από ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (1.568), καθώς και οι υπάλληλοι της πρώην Ολυμπιακής (2.500 περίπου).
    Να ενταχθούν σε εφεδρεία υπάλληλοι αορίστου χρόνου που έχουν προσληφθεί από το 2004 και έπειτα χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συγκεκριμένη πρόταση θέτει υποψήφιους προς εφεδρεία περισσότερους από 30.000 υπαλλήλους οι οποίοι μονιμοποιήθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα 164/2004, το γνωστό και ως "Διάταγμα Παυλόπουλου".
    Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι τοποθετήθηκαν σε θέσεις αορίστου χρόνου κυρίως σε δήμους, αλλά και σε ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, ύστερα από αλλεπάλληλες συμβάσεις έργου ή χρόνου που ξεπερνούσαν συνολικά τους 24 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού πρώτα μας άνοιξαν την πόρτα, μας έδωσαν μια κλωτσιά μας πέταξαν στην κυριολεξία έξω,και από πίσω έκλεισαν την πόρτα δυνατά, τώρα έρχονται για να μας ανοίξουν άλλη μια πόρτα και να μας πετάξουν έξω με την ίδια διαδικασία. Μετά από 30 χρόνια δουλειάς μας θεωρούν ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. Δεν τους κάνουμε. Και εφ' όσον είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ μας πετάνε σαν σκουπίδια. Ποιός είναι αυτός που θα μας αξιολογίσει πώς δεν είμαστε πλέον σωστοί και παραγωγικοί υπάλληλοι?? Η Ελλάδα πάλι τρώει τα παιδιά της. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Η αγανάκτηση ξεχιλίζει από όλους μας. Πότε όμως θα ανοίξουμε και εμείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πόρτα για να τους πετάξουμε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ.......
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,
    1] ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-Α Π Α Ν Τ Ε Σ- ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.
    2]ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,Η ΜΕΙΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 25000-50000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ, ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ 200000 ΧΙΛ. ΕΦΕΔΡΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΟΣΕ-ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΔΥΟ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 11,5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 6 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΝΤΕ ΣΤΑ 50-55 ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΡΕΥΜΑ,ΚΛΠ,ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ι Σ Ο Ι ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΕΦΕΔΡΙΑ,ΑΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ.ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΟΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ 200000 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ,ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΝΑΛΟΓΗΣΤΗΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο,τι και να γραψουμε εδω δεν αλλαζει τιποτε.Αντιο σε ολους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το χειρότερο είναι ότι κάθε πρωί διάφορες "πηγές" διαρρέουν και νέες,αντίθετες πληροφορίες!!! Χρειάζεται πληροφόρηση, ετοιμότητα, ψυχραιμία και υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την πρόταση μου την ξαναθέτω σε όλους. Να οργανωθούμε όλοι εμείς οι μεταταγμένοι από ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να βάλουμε κάποιον νομικό-εργατολόγο, να δούμε τί δικαιώματα έχουμε. Είμαστε σκόρπιοι σε διάφορες υπηρεσίες και μεμονομένα δεν θα γίνει τίποτε. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες δικλίδες ασφαλείας που μόνο ενωμένοι θα τις μάθουμε. ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι πιστεύω πώς θα προστατευτούμε. Εγώ έριξα την πρότασή μου................Αλλιώς όλοι μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ θα είμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ συνάδελφοι ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 24 Σεπτεμβρίου 2011 10:12 π.μ.
    Δεν είναι λύση να πούμε αντίο σε όλους. Λύση υπάρχει μόνο αν παλέψουμε ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο την Δευτερα το πρωι (εκλεισα ηδη ραντεβου) ξεκιναω επαφες με δικηγορο - εργατολογο.Εγω θα παω στα δικαστηρια διεκδικωντας τα δικαιωματα μου.Θα παω ακομη και μονος , δεν θα περιμενω οπως περιμενα στο παρελθον απο αλλους να ενεργοπιοηθουν και ... ακομη περιμενω.Οποιος ενδιαφερετε ας επικοινωνησει: efedriaose@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.ΜΙΛΑΝΕ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ 21/10/11.
    ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 10,12/24-09-2011 ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ,ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΛΑΥΤΗΣ..........ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Η΄΄ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι προσωποπαγείς θέσεις δεν καταργούνται, θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ μετατάξεων, δεν πρέπει οι μεταταχθέντες να θεωρηθούν νεοπροσλαμβανόμενοι μέσα στα έτη 2010, 2011 από τους φορείς υποδοχής και πολλά άλλα, που θα πρέπει να προσέξουν σήμερα οι.. νομοθετούντες (!), άλλως αύριο θα τα αναδείξουν τα δικαστήρια στην Ελλάδα και στην Ευρωπαική Ένωση.. Η επίκληση της κατάστασης ανάγκης της Ελλάδας ΔΕΝ θα καταλύσει κάθε έννοια δικαίου.. εργατικού κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
    Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" φύλλο Σαββατου 24 Σεπτεμβρίου 2011. σελ.26 Δήλωση από κ. Δημήτριο Κ.Βερβεσο δικηγόρο, μέλος ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 24 Σεπτεμβρίου 2011 3:52 μ.μ. Συνάδελφε συμφωνώ μαζί σου. Γιατί οι μισοί και παραπάνω για να μην πω σχεδόν όλοι μετατάχθηκαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Και τώρα θεωρούνται νεοπροσλαμβανόμενοι μέσα στο έτος 2011.Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΑΚ..........κανείς πιστεύω δεν θα κάτσει χωρίς προσπάθεια και να δεχτεί την εφεδρεία και μετά την απόλυσή του. Μια φορά μας έδιωξαν δεύτερη ουκ αντρός σοφου. Το θέμα είναι τί κάνει ο σύλλογος ?? Καλύτερα δεν είναι να κινηθούμε συλλογικά και ομαδικά ?? Μεμονωμένα ο καθένας μας ίσως δεν βγάλουμε και πολλά αποτελέσματα και τα έξοδα θα είναι τεράστια μιας και ο μισθός μας έπεσε στο ήμιση και παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένας βουλευτής..
    Share17
    1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και...
    απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Κλεισθένης γράφει. Κούρεμα του Ελληνικού χρέους στο 50% (για να ανασάνουμε). Η χρεοκοπία κουτσουρεμένη (αποικιοκρατικού τύπου). Μοίρασμα της κυβέρνησης σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (το πολιτικό κόστος γαρ). Οι μισθοί των δημόσιων υπαλλήλων στο μισό (για να μην απολυθεί κανένας). Οι συντάξεις στο μισό (για να σωθεί η πατρίδα). Τα πετρέλαια του Αιγαίου στο μισό [οι Τούρκοι έχουν ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο (Κ. Σημίτης)]. Η εθνική κυριαρχία στο μισό (επαλήθευση...
    της προφήτισσας πρώην προέδρου της βουλής). Φυσικά το φαγητό στο μισό, το σχολείο στο μισό, η υγεία στο μισό και πάει λέγοντας. Η νεολαία στο μισό (λόγω μετανάστευσης). Μήπως και το ευρώ στο μισό; Μήπως και η Θράκη στο μισό; Η Ήπειρος στο μισό; Η Μακεδονία στο μισό; Η λαϊκή αντίδραση στο μισό; Οι βουλευτικές έδρες των κομμάτων εξουσίας στο μισό; Το μόνο που θα παραμείνει σαν ολότητα είναι η ικανοποίηση των Ελλήνων πολιτών που αδυνατούν να γκρεμίσουν το σάπιο οικονομικοπολιτικό σύστημα. Στην μισή υγειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πρεπει να γινει επερωτηση στην βουλη για το θεμα μας .
    Δεν μπορει να παιζουν με τον πονο μας ?
    οικογενειαρχες 30 χρονων υπαλληλοι ειμαστε .
    κατι πρεπει να γινει ?
    Αυτοι δεν εχουν το θεο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΤΑΗΛΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΨΑ 30 ΧΡ. ΣΤΟΝ ΟΣΕ. ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 50 ΧΡ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΟΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΕΛΙΟΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΘΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέρισυ το φθινόπωρο ο τότε Υπουργός Εσωτερικών έστελνε επιστολές σε όλους τους φορείς για να του απαντήσουν για τα ΚΕΝΑ και τις ανάγκες που είχαν!Έτσι καταρτίστηκαν οι πίνακες με τις ΚΕΝΕΣ οργανικές και προσωποπαγείς (σύμφωνα με τους πίνακες) θέσεις, για τις οποίες υπέβαλλαν "εθελουσίως" αίτηση οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ... Και ακολούθησε η νόμιμη διαδικασία, για την οποία όλοι φώναζαν ότι καθυστερούσε! Και σήμερα οι μεταταχθέντες εργαζόμενοι του ΟΣΕ στις νέες θέσεις Πλεονάζουν; και θα είναι πρώτοι για την Εφεδρεία; Και θα καταργηθούν οι προσωποπαγείς θέσεις; Και τα ΜΜΕ πάλι παπαγαλάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θέλω να πιστεύω ότι ο συνάδελφος ανώνυμος (24/9/2011 3;52μμ) έχει δίκιο , σε κάθε ΦΕΚ των μετατάξεων γράφει: ''...μεταφέρονται οι κατωτέρω υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των ΟΣΕ ΑΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ με την ίδια εργασιακή σχέση , εκπαιδευτική βαθμίδα και ειδικότητα σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις , ως ακολούθως''...(ακολοθουν τα ονόματα)και συνεχίζει κάτω από τα ονόματα... ''Οι ανωτέρω συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις καταργούνται αυτοδίκαια με την κατά οιονδήποτε τρόπο ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την υπηρεσία των υπαλλήλων που τις κατέχουν.
    Η μεταφορά γίνεται με παράλληλη δέσμευση κενής οργανικής θέσης τακτικού προσωπικού , η οποία δεν πληρούται για όσο χρόνο υφίσταται η προσωποπαγής θέση.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το σάϊτ ότι δεν το παρακολουθούν μόνο οι μεταταγμένοι είναι πραγματικότητα διασταυρωμένη.

    Γι' αυτό προσοχή στα γραφόμενά σας, μην τούς δίνεται ΤΡΟΦΗ και ερεθίσματα για υλοποίηση των προτάσεων που ήδη έπεσαν.

    Όλοι μαζί θα πάμε μεμονωμένα δεν θα γίνει τίποτα.

    Όλοι έχουμε τις ανησυχίες μας και θα το αντιπαλέψουμε συντονισμένα,αλλά δεν χρειάζεται δημοσιοποίηση των ενεργειών.

    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ να γίνεται τηλεφωνικά.

    Θάρθει η στιγμή που θα λειτουργήσει το σάϊτ για την ενημέρωση όλων των μεταταγμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΔ συμφωνώ.............όλοι μαζί πρέπει. Μεμονομένα ο καθένας δεν θα καταφέρει τίποτε και θα ματώσει οικονομικά. Οι προσφυγές (αν χρειαστεί βέβαι) επιβάλεται να γίνουν ομαδικά. Θεωρώ ότι το blog αυτό δημιουργήθηκε για να είμαστε ενωμένοι όλοι οι μεταταγμένοι. Πρέπει λοιπόν να γίνει η αρχή και να κάνουμε ενέργειες όλοι μαζί ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Τότε μάλλον θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Δεν έχω καμμιά πρόθεση να σπείρω πανικό αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. BLACK TEAM καλημερα.Αν γνωριζεις ποιος λεει αυτες τις βλακεις πρεπει να μας τον πεις.Δεν μας φτανει η βλακεια της κυβερνησης να παιζουν και καποιοι παιχνιδια στην πλατη μας?Χρηστος Κατερινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΥΠΑΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ-ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ [ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ] ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΑΝ ΓΙΝΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΙΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΩΝΥΜΕ 1;16
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣΕΞΤΕ
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Οι
    μεταταχθέντες
    Εκτός του κριτηρίου που καθορίζεται από το πόσο κοντά είναι στη
    συνταξιοδότηση ένας υπάλληλος, καθώς και από το εάν έχει κατοχυρώσει
    συνταξιοδοτικό δικαίωμα, στην κυβερνητική επιτροπή συζητήθηκε να
    προταχθούν όσοι από τους 215.000 υπαλλήλους έχουν διοριστεί στον "στενό"
    και ευρύτερο δημόσιο τομέα από το 2004 μέχρι και το 2010, εκτός ΑΣΕΠ.
    Παράλληλα τέθηκε ως πρόταση να ενταχθούν σε εφεδρεία οι περίπου 5.000
    μεταταχθέντες από τον ΟΣΕ, τον ΟΑΣΑ και την πρώην Ολυμπιακή με το
    σκεπτικό ότι έχουν κριθεί πλεονάζοντες στους φορείς τους οπότε ως
    τέτοιοι μπορούν να χαρακτηριστούν και στον στενό δημόσιο τομέα.

    Στα κυβερνητικά πηγαδάκια συζητείται έντονα η πρόταση να διερευνηθεί το
    ενδεχόμενο ένταξης στο πλεονάζον προσωπικό και των 35.000 που
    μονιμοποιήθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου. Μάλιστα αναφέρθηκε
    ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι στην πλειονότητά τους διορίστηκαν με
    σχέση εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου μετά από αλλεπάλληλες
    συμβάσεις που ξεπερνούσαν τους 24 μήνες χωρίς αντικειμενικά κριτήρια.
    Ολη η συζήτηση περί κριτηρίων για το πλεονάζον προσωπικό "βρίσκεται στον
    αέρα" λόγω σοβαρών νομικών προβλημάτων, τα οποία θα εξετάσει ειδική
    νομοπαρασκευαστική επιτροπή από εμπειρογνώμονες των συναρμόδιων
    υπουργείων Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών.

    Το θέμα της εμπλοκής του ΑΣΕΠ στον διορισμό ενός υπαλλήλου είναι
    πολύπλοκο, αφού η ανεξάρτητη αρχή έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τις
    προκηρύξεις και τα αποτελέσματα διαγωνισμών αλλά με κριτήρια που
    καθόριζε η εκάστοτε νομοθεσία.
    Τα σενάρια
    Από την άλλη πλευρά, νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι ακόμα και η πρόσληψη
    των 35.000 με το ΠΔ Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε κατ' εφαρμογή
    κοινοτικής Οδηγίας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής
    Μεταρρύθμισης επεξεργάζεται σενάρια για την εφεδρεία. Θεωρείται σχεδόν
    βέβαιο ότι ακόμα και τα οριζόντια κριτήρια που καθορίζει σε εγκύκλιό του
    το υπουργείο Οικονομικών για τους 151 φορείς θα αντικατασταθούν από τη
    νομοθετική ρύθμιση που θα ψηφίσει άμεσα η κυβέρνηση. Σε αυτή θα
    περιλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν την επέκταση της εφεδρείας και
    στον στενό δημόσιο τομέα.
    Υπενθυμίζεται ότι το προεδρικό διάταγμα για την κατάταξη του
    πλεονάζοντος προσωπικού σε πίνακες του ΑΣΕΠ αφορά μόνο τα ΝΠΙΔ και θα
    συζητηθεί στο ΣτΕ στις 5 Οκτωβρίου. Οπότε αύριο που θα αποσταλούν τα
    στοιχεία από τους 151 φορείς και μέχρι τις 5 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχει
    επαρκές θεσμικό πλαίσιο για να ενταχθούν άμεσα στην εφεδρεία οι πρώτοι
    4.200 υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα παρακαλούσαμε να μην δημοσιεύονται ονόματα!

    Σβήστηκε ένα σχόλιο που περιείχε όνομα και μάλιστα προϊόν αόριστης φήμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όσον αφορά το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας του Βόλου το Εργατικό Κέντρο απαντάει στις πληροφορίες της δημοσιογράφου ότι δεν θα δεχθεί και άλλους διωγμούς στους ήδη ταλαιπωρημένους από προηγούμενους διωγμούς συναδέλφους. Μακάρι η κίνηση αυτή να εύρισκε μιμητές
    Όσο αφορά τις πληροφορίες μετά από συνάντηση με στέλεχος υπουργείου αυτές προέρχονται από συνάδελφο συνδικαλιστή σωματείου που δραστηριοποιείται στο εν λόγω υπουργείο.
    Γ. Γκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο λεβεντοπρόεδρος της ΠΟΣ κάνει κατάληψη στα γραφεία του ΟΣΕ σήμερα για τη μισθωτή εφεδρεία. Το ίδιο .....αγωνιστικός ηταν και για τις δικές μας τις μετατάξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανησυχία και τρέλα επικρατεί στους μεταταγμένους από ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ σέ φορείς του Δημοσίου με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών από δημοσιογραφίσκους.

    Η Διαχείριση θα δώσει τη λύση άμεσα με σχετική ανάρτηση Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ RAM

    Με αυτούς που κυβερνούν δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος και για τίποτα. Βρίσκονται σε πανικό, διαπιστώνουν μέρα με την ημέρα ότι έκαναν λάθος επιλογές, δεν έχουν το θάρρος να παραδεχθούν το λάθος τους και ακολουθούν τον φαύλο κύκλο μέχρι να βρεθεί ο από μηχανής θεός να σώσει την παράσταση του παραλόγου!

    Όμως οι μεταταχθέντες πράγματι στα μητρώα του δημοσίου εγγράφηκαν το 2011 και το σύστημα τους θεωρεί προσληφθέντες το 2011, αμείβονται όμως σε κλιμάκια σύμφωνα με τα χρόνια υπηρεσίας που είχαμε στους φορείς που προερχόμαστε. Μεταφερθήκαμε με τον νόμο 3891 ο οποίος λέει ρητά ότι μεταφερόμαστε σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση με παράλληλη δέσμευση κενής οργανικής θέσης και επιπλέον ίσχυσε κατά την μεταφορά μας η προσμέτρηση στην αναλογία του ένα προς πέντε που αφορά τις προσλήψεις στο δημόσιο.

    Το πιο πιθανό είναι να εξαιρεθούμε από την διαδικασία της εφεδρείας αλλά τελικά αν αυτό δεν γίνει και συμπεριληφθούν στη διαδικασία μεταταχθέντες αυτό θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια που θα ισχύσουν και για τους άλλους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κανείς δεν ξέρει πως θα βαρέσουν...Αλλά αφήνουν και διαρρέουν και άλλα θα κάνουν μιά παλιά τεχνική που αποπροσανατολίζει τις εργασιακές ομάδες και μετά τις πιάνει στον ύπνο..Θυμηθείτε όταν πρωτοανέλαβαν 6 μήνες δεν κινιόταν τίποτε ουτε φύλλο και δεν παρελάμβαναν κιόλας...έπειτα μιά ωραία πρωία τα κάνανε όλα...Στο καρτέρι μας συνηθίσανε πέρνουν μετάλιο στο ΣΑΦΑΡΙ των Δημ. Υπαλ. και των ΔΕΚΟ και με την ευλογία των γνωστών αγνώστων που το παίζουν ακόμα στυλοβάτες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εστε ετοιμοι, χωρις μιση κ παθη. Τα γεγονοτα τρεχουν. Εμεις πρεπει να μαστε οσο γινεται πιο προετοιμασμενοι, για οτι...καλο η κακο. το να διαφωνουμε τζαμπα κ βερεσε, κανεναν δεν αρμοζει...παμε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μονο εμείς οι σύζυγοι των μεταταχθέντων ξέρουμε πόσο ταλαιπωηθήκανε ...τι άγχος περάσανε και ακόμη περνάνε στις νέες τους θέσεις...ας μη γράφονται και λέγονται ανακρίβειες αν πρώτα δεν διασταυρώνονται...εμείς έχουμε την θέληση και την υπομονή να είμαστε πλάι τους....ας είναι και όλοι οι πρώην και νυν συνάδελφοι κοντά τους...ευχόμαστε στους εναπομείναντες στον οσε και τρενοσε κουράγιο που θα πάει θα τελειώσει κάπου αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. στην δική μου εγγραφή στο μητρώο που έχει εκκαθαριστεί έχει σαν ημερομηνία πρόσληψης αυτήν του ΟΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.....ΓΙΑ ΞΑΝΑΨΑΧΤΟ !!!! ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ. ΟΚ? ΟΡΓΑΝΩΣΗ....Κ ΟΤΙ ΣΩΣΟΥΜΕ. ΗΔΗ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ ( ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ..), ΕΙΠΕ : ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΦΥΓΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ......( ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΥΓΑΝ? ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ....ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΓΙΟΙ, Κ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ0 ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ???) ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ Η ΖΩΗ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πρόεδρε , αν το λες σε εμένα φυσικά και δεν θα το έλεγα επειδή έτσι νόμιζα αλλά το έχω τσεκάρει και στις 23/9 που μου έστειλαν το ηλεκτρονικό μήνυμα και χθες και σήμερα και τώρα και είναι όπως το λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ RAM μια χαρά είναι ή ώρα σύ μπερδεύτικες...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είναι δυνατό να μπλοκαριστεί η εργασιακή εφεδρεία με την έκδοση προσωρινών δικαστικών αποφάσεων αναστολής της σχετικής εντολής, για τους Οργανισμούς που δεν διαθέτουν πλεονάζον προσωπικό, τονίζει ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου του ΑΠΘ Αρις Καζάκος, σε συνέντευξή του στην «Ε».
    Προαναγγέλλει μαζικές προσφυγές των θιγομένων σε Διοικητικά Δικαστήρια και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς θεωρεί ότι η εντολή για εργασιακή εφεδρεία είναι «παράνομη» και «αντισυνταγματική», όμως στους Οργανισμούς χωρίς πλεονάζον προσωπικό η εντολή της κυβέρνησης δεν έχει ούτε την τυπική νομιμότητα που ορίζει ο δικός της νόμος (3986/2011) για την εργασιακή εφεδρεία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 37, παράγραφος 7).
    http://vathiprasino.blogspot.com/2011/09/blog-post_638.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και κάτι επι πλέον για να μορφωνόμαστε...χαχαχα
    http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/09/blog-post_5822.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολύ ωραίο το βιντεάκι ourland citizen...

    Όμως έχω μία απορία... αν τα χαράτσια, η ΔΕΗ, το νερό, το τηλέφωνο, η δόσεις για το αυτοκίνητο και το στεγαστικό, για την πιστωτική κ.τ.λ. δεν μετρούν σαν αποδείξεις... αλλά αποτελούν πάνω από το 50% των εξόδων μας πως θα μαζέψουμε το ποσοστό που θέλει ο μέγας Ναπολέων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι ανίκανοι που μας κυβερνάνε ξανασκέφτονται σύμφωνα με όσα ακούμε στις ειδήσεις,να οδηγήσουν στην εφεδρεία τους μεταταγμένους ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ξεχνώντας ότι οι περισσότεροι απο αυτούς χαρακτηρίστηκαν πλεονάζοντες με δική τους αίτηση,πιστεύοντας ενα κράτος απατεώνα που τους μίλησε για μετάταξη!!!
    Δηλαδή θα είμαστε οι πρώτοι ....εθελοντές απολυμένοι????
    Μήπως πρέπει να κάνει κάτι ο σύλλογος εάν φυσικά συνεχίζει να υπάρχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @GIDILarisa δεν τους νοιαζει πως θα τα βγάλουμε πέρα μας βλέπουν σαν ζωντανά και όχι σαν ανθρώπους..είμαστε γιαυτούς αναλώσιμοι...
    @ ΤΙΡΑΜΟΛΑ μήν απελπίζεσαι αστα αυτά που κυκλοφορούν αλλά επι πλέον ο Καζάκος έστειλα το link πιστοποίησε ότι είναι παράνομα αλλά επι πλέον μην ακούς οι μετατγμένοι καθάρισαν εντάχθηκαν είναι θέμα αν θα πιάσει την Υπηρεσία τους...ασε τα παπαγαλάκια που διαδίδουν διάφορα για να πανικοβάλλουν....Για όλους μας τίποτε δεν έληξε και για όλους μας είθε να μην συμβεί τίποτε..απο εκεί και πέρα βλέπουμε...το αν εισηγήθηκε ο καθένας ποιοί να απολυθούν δεν είναι και ο Θεός ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ..απο εκεί και πέρα όλοι μας κινδυνεύουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Να θυμαστε ... "εις αυριον τα σπουδαια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3896
    Εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης
    μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα ερ−
    γασίας και απασχόλησης − Εναρμόνιση της κείμενης
    νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/54/ΕΚ του Ευρωπα−
    ϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Ιου−
    λίου 2006 και άλλες συναφείς διατάξεις.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
    ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ
    2006/54/ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ
    ΤΙΤΛΟΣ Ι
    ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
    Άρθρο 1
    Σκοπός
    (Άρθρο 1 της Οδηγίας)
    Σκοπός του παρόντος νόμου είναι να εξασφαλισθεί η
    εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης
    μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργα−
    σίας και απασχόλησης, όσον αφορά:
    γ) τα επαγγελματικά συστήματα κοινωνικής
    ασφάλισης, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της
    Οδηγίας 2006/54/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και
    του Συμβουλίου.
    Άρθρο 2
    Ορισμοί
    (Άρθρο 2 παρ. 1 της Οδηγίας)
    Για την εφαρμογή του παρόντος νόμου, ισχύουν οι
    ακόλουθοι ορισμοί:
    στ. «επαγγελματικά συστήματα κοινωνικής ασφάλι−
    σης»: συστήματα που δεν διέπονται από την Οδηγία
    79/7/ΕΟΚ του Συμβουλίου, της 19ης Δεκεμβρίου 1978,
    περί της προοδευτικής εφαρμογής της αρχής της ίσης
    μεταχειρίσεως μεταξύ ανδρών και γυναικών σε θέματα
    κοινωνικής ασφαλίσεως (EEL 6 της 10.1.1979), και που
    έχουν ως αντικείμενο τη χορήγηση στους εργαζόμενους,
    μισθωτούς ή αυτοαπασχολούμενους, στα πλαίσια επι−
    χείρησης ή ομάδας επιχειρήσεων, οικονομικού κλάδου
    ή επαγγελματικού ή διεπαγγελματικού τομέα, παροχών
    που προορίζονται να συμπληρώσουν ή να υποκατα−
    στήσουν τις παροχές των εκ του νόμου συστημάτων
    κοινωνικής ασφάλισης, ανεξαρτήτως του αν η υπαγωγή
    στα συστήματα αυτά είναι υποχρεωτική.

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄
    ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
    Άρθρο 5
    Πεδίο εφαρμογής
    (Άρθρα 6, 7 και 8 της Οδηγίας)
    2. Καθ’ ύλην πεδίο εφαρμογής
    α) Στα επαγγελματικά συστήματα κοινωνικής ασφά−
    λισης που εξασφαλίζουν προστασία κατά των κινδύνων
    ασθένειας, αναπηρίας, γήρατος, συμπεριλαμβανομένης
    και της περίπτωσης πρόωρης συνταξιοδότησης, εργατι−
    κού ατυχήματος και επαγγελματικής ασθένειας, καθώς
    και ανεργίας.



    Άρθρο 7
    Περιπτώσεις διακρίσεων

    (Άρθρο 9 της Οδηγίας)
    1. Αντιβαίνουν στην αρχή της ίσης μεταχείρισης διατά−
    ξεις που βασίζονται στο φύλο, είτε άμεσα είτε έμμεσα,
    ιδίως σε σχέση με την ύπαρξη γάμου ή την εν γένει
    οικογενειακή κατάσταση, προκειμένου:

    στ) να επιβάλουν διαφορετικά όρια ηλικίας για τη
    συνταξιοδότηση,

    2. Στις περιπτώσεις που η χορήγηση των παροχών
    που απορρέουν από το παρόν κεφάλαιο επαφίεται
    στη διακριτική ευχέρεια των οργάνων διαχείρισης του
    επαγγελματικού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης,
    τα όργανα αυτά πρέπει να τηρούν την αρχή της ίσης
    μεταχείρισης ανδρών και γυναικών.

    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΙΑ Ο Κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ
    ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ Ν.3863/10 ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ
    Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 207
    8 Δεκεμβρίου 2010
    NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3896

    Εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης
    μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα ερ−
    γασίας και απασχόλησης − Εναρμόνιση της κείμενης
    νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/54/ΕΚ του Ευρωπα−
    ϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Ιου−
    λίου 2006 και άλλες συναφείς διατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα σε όλους!

    Όσο καλή βέβαια μπορεί να είναι μία ημέρα με τον «Μπένι» σε ρόλο Μέγα Ναπολέοντα, και συγνώμη αν αδικούμε τον μεγάλο στρατάρχη…( Όταν λέμε Μέγας Ναπολέων το μυαλό μας πάει λίγο και προς το «Δαφνί»… )

    Αλλά ας αφήσουμε τα δυσάρεστα για λίγο.

    Θέλουμε και από τη σελίδα μας να ευχηθούμε στον συνάδελφο Κωνσταντίνο (από την Αυστρία) ο οποίος το Σάββατο παντρεύει την κόρη του, καλά στέφανα, υγεία, προκοπή και ευτυχία στους μελόνυμφους και σε ολόκληρη την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τις καλυτερες ευχες στα παιδια , απο Θεσσαλονικη.Να σου ζησουν , συναδελφε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ειχα μια ελπίδα οτι θα με προσλάβει ο σαμαράς οταν με απολύσει το μούλικο του παπανδρέου,αλλά πάει και αυτή. Ε! ρε κρέμασμα απο ένα ψηλό πλατάνι και οι 300 αλήτες. Η μάλλον 301. Ο παπούλιας μαζί τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επιμενω.Πολυ καλα μας κανουν.ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τους ψηφισαμε ! Αυτο ΔΕΝ πρεπει να το ξεχναμε ΠΟΤΕ ! Ουτε εμεις , ουτε οι οικογενειες μας , ουτε οι φιλοι μας.ΔΕΝ πρεπει να το ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εφεδρεία σε δύο φάσεις
    Η πρόταση διαρθρώνεται σε δύο φάσεις και επτά διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές δράσεις:
    *Όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, και σε ΝΠΔΔ και σε ΝΠΙΔ του δημόσιου τομέα, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι κατά τους επόμενους 12-24 μήνες αποκτούν δικαίωμα εξόδου με πλήρη σύνταξη, τίθενται σε καθεστώς εφεδρείας.
    Μετά το τέλος της περιόδου εφεδρείας οι εργαζόμενοι συνταξιοδοτούνται με πλήρη σύνταξη, το επίπεδο της οποίας δε θίγεται από το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.
    *Οι υπάλληλοι του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ με σχέση δημοσίου δικαίου, οι οποίοι κατά τους επόμενους 12-24 μήνες αποκτούν δικαίωμα εξόδου με πλήρη σύνταξη, τίθενται σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, αφού προηγουμένως τερματιστεί η υπαλληλική σχέση τους με κατάργηση των οργανικών θέσεων που κατέχουν.
    Μετά την ολοκλήρωση της προσυνταξιοδοτικής περιόδου, οι παραπάνω υπάλληλοι λαμβάνουν πλήρη σύνταξη, το επίπεδο της οποίας δεν θίγεται από τη περίοδο του προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος.
    Από τις ανωτέρω δύο δράσεις εκτιμάται ότι μπορεί να συγκεντρωθεί αριθμός 18-20.000 εργαζομένων.
    *Οι εργαζόμενοι στους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα που καταργούνται, και μέρος των εργαζομένων των κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ των φορέων που απορροφώνται, συγχωνεύονται ή περιορίζονται, τίθενται σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.
    Η διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Οι εργαζόμενοι που διαθέτουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις, επαναπροσλαμβάνονται το ταχύτερο δυνατόν με βάση τα όσα προβλέπονται στο σχετικό ΠΔ. Θα δημιουργηθούν ειδικά προγράμματα επανακατάρτισης, στο πλαίσιο του ΟΑΕΔ, για όσους εργαζόμενους παραμείνουν στο καθεστώς εφεδρείας.
    Από τη δράση αυτή εκτιμάται ότι μπορεί να συγκεντρωθεί αριθμός περίπου 1.000 εργαζομένων.
    *Τερματισμός του προνομιακού καθεστώτος που έχει δοθεί σε δημοσίους υπαλλήλους και λοιπούς εργαζομένους που έχουν ήδη δικαίωμα πλήρους σύνταξης να παραμείνουν στην ενεργό υπηρεσία, παρατείνοντας το ηλικιακό όριο υποχρεωτικής αποχώρησης (δε θα ενταχθούν σε εφεδρεία αλλά σε άμεση συνταξιοδότηση).
    *Προβλέπεται ταχεία διαδικασία εντοπισμού υπηρεσιακών μονάδων φορέων της κεντρικής κυβέρνησης που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή διαθέτουν πολύ μεγάλο ποσοστό πλεονάζοντος προσωπικού.
    Η αξιολόγηση θα γίνει υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, με νομοθετημένα αντικειμενικά κριτήρια που εφαρμόζονται αυτόματα. Από το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές τις υπηρεσιακές μονάδες, θα ζητηθεί να αποδεχθεί μετάθεση σε άλλες υπηρεσίες ή, αλλιώς, να ενταχθεί σε καθεστώς εφεδρείας λόγω κατάργησης της οργανικής θέσης του.
    *Συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η αναδιάρθρωση ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ που καταργούνται ή συγχωνεύονται. Για τους εργαζόμενους στους φορείς αυτούς θα ισχύσουν τα προβλεπόμενα στη δράση 3.
    Από τις δύο τελευταίες δράσεις εκτιμάται ότι μπορεί να συγκεντρωθεί αριθμός περίπου 6000-7.000 εργαζομένων.
    Στα πλαίσια της Β' φάσης του σχεδίου που θα εφαρμοστεί την περίοδο 2012-2013 προβλέπεται:
    *Οργανώνεται διαδικασία αξιολόγησης της διάρθρωσης, των αρμοδιοτήτων και του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών, στο πλαίσιο των ευρημάτων της πρόσφατης μελέτης του ΟΟΣΑ για την ελληνική δημόσια διοίκηση, με στόχο τη μείωση των υφιστάμενων υπηρεσιακών μονάδων (όχι των θέσεων του υπηρετούντος προσωπικού) κατά περίπου 30%.
    Η αξιολόγηση θα γίνει με αξιοποίηση της Τεχνικής Βοήθειας της Ε.Ε., με τη συμμετοχή εξωτερικών εμπειρογνωμόνων και του ΟΟΣΑ. Ειδικά ως προς την αξιολόγηση του προσωπικού, η διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
    Το πλεονάζον προσωπικό που θα προκύψει και δεν θα είναι δυνατόν να απορροφηθεί παραγωγικά σε άλλες θέσεις στο δημόσιο τομέα, θα ενταχθεί σε καθεστώς εφεδρείας και σε προγράμματα επανακατάρτισης και εναλλακτικής κοινωνικής απασχόλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ποιοι θα μπουν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας

    http://stinygeiamas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/10/2011, ΩΡΑ 19,00, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΛΕΣΧΗ). ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΠΥΝ ΤΡΕΧΙΝΤΑ - ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Κ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Κ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ακομα κι οι Τουρκοι μας βαλλαν γυαλια.
    Δειτε ενα βιντεο

    http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=42962&s=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=1225#.TpcaU0rYb2Q.facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τροπολογιες στο υπο καταθεση πολυνομοσχεδιο απο τον ΥΠΟΙΚ, οπου καπου στη μεση του κειμενου εχει μια ενδιαφερουσα αναφορα για τους συναδελφους αρχαιοφυλακες

    http://www.neapnyka.gr/archives/%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf

    Αντιγραφω απο site αρχ/κων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σήμερα 25/10/11 και ώρα 21.00,πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μεταταγμένων πρώην προσωπικού κίνησης αμαξ/χιών.
    Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία,το κέφι και το ποτό άφθονο.
    Όλοι οι συνάδελφοι προσαρμόστηκαν στις νέες τους θέσεις και κατά γενική ομολογία απέδειξαν τον επαγγελματισμό τους όπως αλλωστε είχαν μάθει τόσα χρόνια στον ΟΣΕ κι όπως παραδέχθηκαν όλοι οι εκεί νέοι τους συνάδελφοι και προϊστάμενοι και σε πείσμα όλων εκείνων που μας θεώρησαν άχρηστους και περιττούς στον πρώην κλάδο κίνησης αμαξ/χιών και νυν κλάδο γενικών καθηκόντων.

    https://picasaweb.google.com/100961060998308304592/262011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΦΙΛΩΝ-ΣΥΝ/ΦΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΗ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝ΄ΑΠ΄ΟΛΑ, ΦΙΛΟΙ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ...ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ......ΕΙΠΑΜΕ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!! ΤΟ ΔΙΣ......ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΣΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. 226 ΤΕΥΧΟΣ Α /27- ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-2011 ΝΟΜΟΣ 4024, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ-ΕΦΕΔΡΙΑ-Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΣΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΠΟΠΟΛΤ ΚΥΡΙΕ GIDI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΕΜΒΒΡΙΟ Κ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 12 ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ Κ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΧΑΛΙΚΙΑ ΑΝΤΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
    ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ &
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    Νέο Βαθμολόγιο - Μισθολόγιο. Οδηγίες για την κατάταξη των υπηρετούντων υπαλλήλων στους βαθμούς βάσει των μεταβατικών διατάξεων (άρθρο 28) του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226 Α’/ 27-10.-2011)
    Ημερομηνία: 04/11/2011 16:15:34ΑΔΑ: 45ΒΣΧ-Β5Α
    Είδος: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Δεύτερου Κεφαλαίου του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015.
    Ημερομηνία: 14/11/2011 14:41:51ΑΔΑ: 4574Η-8ΜΘ
    Είδος: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
    ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΟΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Φιλε bestgeorge γνωριζεις κατι αλλο για τα περαν του πενθημερου απ οτι ανακοινωσε η ΠΕΥΦΑ στο site της κι αν ναι ναι, ενημερωσε μας να το ξερουμε και να πραξουμε αναλογως (μια κι εκλογες ερχονται).
    Παντως εμεις δεν ακουσαμε κατι διαφορετικο.
    Φιλικα Γιαννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΙΑΣ

    Αυτοδίκαιη απόλυση και προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα - άμεσες ενέργειες για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 33 του ν.4024/2011 (ΦΕΚ 226 Α’/ 27-10-2011)
    Ημερομηνία: 04/11/2011 16:18:33ΑΔΑ: 45ΒΣΧ-ΞΦΘ
    Είδος: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Κάτι σχετικά με την ενημέρωση…

    Το blog δεν είναι δημοσιογραφικό! Αυτά που στέλνετε, κάποιοι από σας, με email και αυτά που ξετρυπώνουμε μόνοι μας είναι «τα νέα» που μπορούμε να δημοσιεύσουμε.

    Ότι πιστεύετε ότι μπορεί να δημοσιευτεί και έχει κάποιο ενδιαφέρον για τους μεταταχθέντες στείλτε το στο email: metaose@gmail.com. Βάζοντας μαζί και τυχόν δικά σας σχόλια και συμπεράσματα… αν θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ Κ VARGIAN ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Κ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΑΝ 5ΝΘΗΜΕΡΟΥ Κ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΣ "ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ ΒΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ".Κ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Κ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΤΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Συνάδελφε RAM μέσα από τα σχόλιά σου βρήκα κάποιες διευκρινιστικές πληροφορίες που με βοήθησαν πάρα πολύ. Συνέχισε την ενημέρωση των μεταταγμένων με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εφαρμογή διατάξεων του άρθρου 34 του ν. 4024/2011 περί κατάργησης κενών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και εργασιακής εφεδρείας
    Ημερομηνία: 15/11/2011 10:15:43ΑΔΑ: 457ΒΧ-Ν1Κ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    Οι αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να
    εκδοθούν, από το κατά περίπτωση αρμόδιο όργανο, διαπιστωτικές πράξεις ένταξης του
    προσωπικού από 1.1.2012 στην εργασιακή εφεδρεία, με την παρέλευση ενός (1) μηνός
    από τη δημοσίευση του νόμου, ήτοι έως 27.11.2011, οι οποίες δεν δημοσιεύονται στην
    Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, υπόδειγμα Β’).
    Επισημαίνεται ότι:
     Το προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) των
    φορέων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 34 του ν. 4024/2011,
    οφείλει να υποβάλει στις ανωτέρω Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού, το
    αργότερο έως 20.11.2011, Υπεύθυνη Δήλωση για τον ακριβή αριθμό συντάξιμου
    χρόνου ασφάλισης όχι μόνο στον φορέα που υπηρετεί, αλλά και τυχόν συντάξιμη
    προϋπηρεσία που διαθέτει σε άλλους φορείς (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, υπόδειγμα Γ’).
    ΠΡΟΣΟΧΗ:
    Συντάξιμη προϋπηρεσία που δεν θα αναφερθεί στην ανωτέρω υπεύθυνη
    δήλωση θα προβλεφθεί ώστε να μην προσμετρηθεί στον υπολογισμό του
    συντάξιμου χρόνου του υπαλλήλου κατά τη μελλοντική συνταξιοδότησή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πού χαθήκαμε ρε παιδιά? Τι γίνεται με τις εφεδρείες και με το μισθολόγιο? Που είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΣΕ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΜΕ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΤΟΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΜΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ.ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΩΗΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. φιλε ΣΤΡΑΤ , δεν νομιζω να χαθηκαμε.... μπορει να μην εχουμε τοσο πολυ ενδιαφερον για ''ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΣΕ'', αλλα νομιζω οτι ολοι ειμαστε εδω, κ προσπαθουμε να εχουμε καποια επαφη. Μπορει να μην μιλαμε συνέχεια, αλλά ολοι λιγο-πολυ μπαινουμε στο σαϊτ ΜΑΣ !!! αυτό δείχνει κ η επισκεψιμότητα τά του. καλό λοιπόν είναι να ανασκουμποθούμε κ να αναθερμάνουμε τις σχέσεις που ειχαμε τόσα χρόνια κ χρόνια. Εδω στην ΛΑΡΙΣΑ έχουμε πριγραμματίση μια καθαρή συγκέντρωση του κλάδου μας (κινηση-κακο αυτο κ ρατσιστικο..), την Πραρασκευή 9-12-2011, στον ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ! το ΠΚ ΣΙΔ/ΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. Εκει απ' οτι ακουω κ λεγεται παρα-παρα πολοι συν/φοι νυν κ αει, θα βρεθούμε να τα πούμε οπως παλια-παντα. Την αλλα Παρασκευη 16-12-2011, παλι κάποιοι, που τους αρέσει αυτού του είδους οι συνευρέσεις, θα βρεθολυμε πάλι εκεί, μιάς κ θα είναι ο Τελικός Του ΤΑΒΛΙΟΥ 2011. Σιγουρα θαμαστε 35-45 παλιοί κ αεί συνάδελφοι!!! Μην νομιζουμε δηλαδή οτι 27-28 χρόνια συνβίωσης κ φιλίας σχολάνε με εναν νόμο, η με έναν ΓΑΠ, ΜΑΠ ΦΑΠ Η όπως θές πέστον. Ελπίζω κάποιος να έχει τραβήξει φοτο κ να τις ανεβάσουμε εδω. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ-ΘΕΛΗΣΗ) !! ΤΑ...ΛΕΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΠΟΠΟΛΤ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΛ:6933318571. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΝΕΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΟΟΦΥΛΑΚΩΝ-ΣΙΔ/ΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...............

    http://vargian.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΡΟΕΔΡΕ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που 'ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ΄θα ερθουμε στο τσιμπουσι πιστεουμε καπου να μας βολεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Εννοείται οτι : οι ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ !!!! ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ...ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑς ...ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΖΕΝΥ !!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ Η ...Η...Η... ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΟΤΙ , ΜΑ ΟΤΙ Κ ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΗ Κ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΤΑΣΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ...ΟΥΤΕ...ΟΥΤΕ... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ !!!! ΟΠΩΣ Κ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ. GENY ΝΑΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Κ ΟΛΑΘΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΚΑΛΑ μπορει να πανε !!!! (οσο για το ΠΑΣΟΚ....αστο...καποιοι, τωρα μετανοησανε. εστω !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΡΟΕΔΡΕ Η geny ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. είμαι σύζυγος μεταταχθέντα...έχουμε περάσει πολλά...και δεν μας έφθανε όλο αυτό τώρα έρχεται και η εφεδρεία ....καλό κουράγιο σας εύχομαι και δύναμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Η κυρία geny είναι σύζυγος μεταταχθέντα σε παλιότερο σχόλιό της μας το έκανε γνωστό.
    Αλλά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ αν και τα παρακολουθεί όλα και δεν του ξεφεύγει τίποτα ήταν να την πατήσει.


    (Γελάμε χα..χα..χα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ.
    ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ € 400 ΜΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ € 240 ΔΗΛΑΔΗ €160 – €170 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΜΥ.
    ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ
    ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ( 01/06/2011 ) ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ ΚΑΘΑΡΑ €295 – €320 ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ € 400
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ:

    ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΑΡΓΑΔΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΚΩΣΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    ΛΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΜΠΟΥΖΙΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Saki Οι απαντήσεις στο σάϊτ στην Υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. όσοι δούλεψαν απο 16 απριλίου πήραν ολόκληρο το δώρο....περίπου 380 ευρώ....όσοι μετατάχθηκαν αργότερα το πήραν κουτσουρεμένο....ανάλογα δηλ με τις ημέρες εργασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. όσοι δούλεψαν απο 16 απριλίου πήραν ολόκληρο το δώρο....περίπου 380 ευρώ....όσοι μετατάχθηκαν αργότερα το πήραν κουτσουρεμένο....ανάλογα δηλ με τις ημέρες εργασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. εεεε ...καπου καπου , κάνουμε κ κανένα φαουλάκι !!!!! λάθη είμαστε.... σορυ Τζένη. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ...ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΕΥΧΟΜΑι ολοψυχα στους ΜΕΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ και τις οικογενειες τους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ επισης και ελπιζω το 2012 να ειναι ποιο ηρεμο απο το ταραχωδες 2011,που ανετρεψε τις ζωες μας.Πανω απο ολα ομως ΕΥΧΟΜΑΙ Υ Γ Ε Ι Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Εύχομαι με τη σειρά μου καλές γιορτές σε όλους τους εργαζόμενους και ειδικά στους μεταταγέντες από τον ΟΣΕ που το 2011 είχαμε την τιμητική μας.
    Εύχομαι κι επιθυμώ το 2012 να είναι καλύτερο,να είμαστε αισιόδοξοι, το αγωνιστικό μας φρόνημα να είναι υψηλό,να είμαστε αλληλέγγυοι, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις επιθέσεις που δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Συμφωνα με την ΠΕΥΦΑ θα παραμείνουν κλειστά και μη επισκέψιμα Μουσεία και Αρχαιολογικοί Χώροι την 31η Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧ-ΚΕΣ Κ ΝΥΧΤ-ΚΕΣ ΦΕΚ:2883 ΤΕΥΧΟΣ Β ΣΕΛΙΔΑ 42223

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Π Ε Υ Φ Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΝΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΣΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΤΡΑ 6972920466

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
    Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα ατομικά δάνειά τους.
    Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα σταυροκοπιέται.
    Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!». Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν. «Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι του λοιπού υποψήφιος βουλευτής».

    Νεκρική σιγή στην αίθουσα. Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.
    «Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.
    Την επομένη ο Πρόεδρος δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Φιλοι αρχαιοφυλακες το δελτιο τυπου που εξεδωσε σημερα η ΠΕΥΦΑ τι θελει να πει ....(Ως εκ τούτου, το επόμενο τριήμερο, των φώτων 6 και το Σαββατοκύριακο
    7-8/01/2012, αρνούμαστε να παρανομήσουμε χωρίς να υπάρχει η σχετική έγκριση, τόσο για τη λειτουργία των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, όσο και για την εργασία-αμοιβή μας. )...
    Θα παραμεινουν κλειστα τα μουσεια και οι αρχαιολογικοι χωροι?Δεν το λεει ξεκαθαρα.
    Δεν υπαρχει καλη ενημερωση,τα περισσοτερα τα μαθαινουμε απο το ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΠΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ (Ημερήσιους και νυχτερινούς).
    Οπως ξέρετε με απόφαση του ΥΠΠΟΤ ΦΕΚ 2883/20-12-2011 καθορίζετε σε οκτάωρη η ημερήσια εργασία των αρχαιοφυλάκων. Και αυτό σε υλοποίηση της εγκυκλίου 14757/25-07-2011 του υπουργείου Διοικητικής μεταρύθμισης. Τι αναφέρει η απόφαση 14757; Το εξής απλό και γνωστό στους πάντες: Οτι η εβδομαδιαία εργασία στο Δημόσιο είναι σαράντα ώρες. Για όσους έχουν πενθήμερο οκτώ ώρες την ημέρα και για όσους έχουν εξαήμερο έξι και σαράντα ώρες την ημέρα.
    Θα περίμενε λοιπόν κανείς το αυτονόητο μετά την απόφαση του ΥΠΠΟΤ για οκτάωρο. Οτι δηλαδή εφαρμόζεται αυτομάτως και το πενθήμερο.
    Οι αχιφύλακες όμως είτε απο άγνοια εφαρμογής του πενθημέρου είτε επειδή πήραν συνδικαλιστικές εντολές απο κάπου,προσπαθούν να εφαρμόσουν εξαήμερη εργασία οκτώ ωρών,δηλαδή 48 ώρεσ την εβδομάδα!! Παραβιάζοντας την εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής μεταρύθμισης. Αλλοι ισχυρίζονται προφανώς απο άγνοια οτι αν εφαρμοστεί το πενθήμερο θα πρέπει να κλείνουν τα Μουσεία τπ Σαββατοκύριακο. Αλλοι δε οτι μόνο ετσι θα πληρωνόμαστε τα πέραν πενθημέρου. Δηλαδή θα δουλεύουμε εξαήμερο οκτάωρο με 48 ώρες την εβδομάδα για να πάρουμε 120 Ευρώ; Τόσο λένε βγαίνει το πέραν πενθημέρου με το ενιαίο μισθολόγιο. Θα δεχτούμε τέτοια αυθαιρεσία; Θα δουλεύουμε περισσότερο απο όλο τον κόσμο του Δημοσίου για να πάρουμε λιγότερα απο όσα παίρνουμε σήμερα; Περιμένω τίς απόψεις σας και τις πληρφορίες που έχετε για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Καλή χρονιά σε όλους.
    ΤΙΡΑΜΟΛΑ άνοιξε την ιστοσελίδα και βρείς όλα όσα σε βασανίζουν.
    http://www.taxnews.info/ores/
    Νομίζω πως είναι πολύ απλά όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Υπαρχει και μια ανακοινωση-ενημερωση της ΠΕΝΑ για το ωραριο ,δειτε εδω http://penagreece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Αριθμ. ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/Α3/Φ.52α/122886
    Καθορισμός ωραρίου εργασίας του φυλακτικού προ−
    σωπικού των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
    του ΥΠ ΠΟΤ.
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
    Έχοντας υπόψιν:
    1. Τις διατάξεις:
    α) του Ν. 3979/2011 (Α΄/138) «Για την ηλεκτρονική δια−
    κυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».
    β) της αριθμ. ΔΙΑΔΠ/ΦΒ1/14757/25−7−2011 (Β΄/1659) από−
    φασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και
    Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με την οποία τροποποι−
    ήθηκε η αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Γ2γ/οικ/1692/27−6−2006 (Β΄/769)
    απόφαση «Καθιέρωση ωρών προσέλευσης και αποχώ−
    ρησης των υπαλλήλων των δημοσίων υπηρεσιών και
    των ΝΠΔΔ».
    γ) της αριθμ. ΔΙΑΔΠ/ΦΒ1/22088/3−11−2011 εγκυκλίου του
    Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρο−
    νικής Διακυβέρνησης «Διευκρινίσεις για την εφαρμογή
    του νέου ωραρίου εργασίας» (ΑΔΑ 45ΒΖΧ−Ρ2Λ).
    2. Το Π.Δ. 191/2003 «Οργανισμός του Υπουργείου Πο−
    λιτισμού» (ΦΕΚ Α΄/146).
    3. Το Π.Δ. 186/2009 «Συγχώνευση των Υπουργείων
    Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης» (ΦΕΚ 213/Α΄/
    7−10−2009)
    4. Το Π.Δ. 110/2011 «Διορισμός Αντιπροέδρων της Κυ−
    βέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυ−
    πουργών» (ΦΕΚ 243/Α΄/11−11−2011)
    5. Το υφιστάμενο ωράριο λειτουργίας των Μουσείων
    και των Αρχαιολογικών Χώρων του ΥΠ ΠΟΤ.
    6. Τις ανάγκες εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας
    των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων του ΥΠ−
    ΠΟΤ και τις φυλακτικές ανάγκες αυτών καθ’ όλη τη
    διάρκεια του εικοσιτετραώρου, με αιχμή την ώρα λει−
    τουργίας τους και μισή ώρα προ και μετά της ενάρξεως
    αυτής, αποφασίζουμε:
    1. Καθορίζουμε το ωράριο εργασίας του φυλακτικού
    προσωπικού των Μουσείων και των Αρχαιολογικών
    Χώρων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, ως
    εξής:
    Α) Για τους κλάδους ΔΕ Φύλαξης − Πληροφόρησης
    και ΥΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΤ
    και για τις ειδικότητες ΔΕ Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ
    Φυλάκων, ΥΕ Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΥΕ Φύλαξης και
    ΥΕ Φυλάκων του ΥΠΠΟΤ, ορίζεται ωράριο εργασίας σε
    φυλακές εργασίας (βάρδιες), με ώρες έναρξης και απο−
    χώρησης, ως εξής:− 06:00 ώρα προσέλευσης και 14:00 ώρα αποχώρη−
    σης
    − 07:30 ώρα προσέλευσης και 15:30 ώρα αποχώρησης
    −14:00 ώρα προσέλευσης και 22:00 ώρα αποχώρησης.
    Η κατανομή των εργαζομένων στις ανωτέρω φυλακές
    εργασίας (βάρδιες) γίνεται κατά περίπτωση από τον
    αρμόδιο για έκαστο των Μουσείων και Αρχαιολογικών
    Χώρων με κύρια απορρόφηση των εργαζομένων σε βάρ−
    δια που καλύπτει το ωράριο λειτουργίας των Μουσείων
    και Αρχαιολογικών Χώρων.
    Β) Για τον κλάδο ΔΕ Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων του
    ΥΠΠΟΤ και για τις ειδικότητες ΔΕ Νυκτοφυλάκων και ΥΕ
    Νυκτοφυλάκων του ΥΠΠΟΤ, ορίζεται ωράριο εργασίας
    ως εξής:
    − 22:00 ώρα προσέλευσης και 06:00 ώρα αποχώρη−
    σης.
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
    Κυβερνήσεως.
    Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Φιλε theostar τα λέει όλα ο Γερουλάνος στο πιο πάνω έγγραφο. Ο νόμος 3979/2011 που επικαλείται καθώς και η απόφαση στο β) εδάφιο μιλάνε για εβδομάδα 40 ωρών στο Δημόσιο. Είτε σε πενθήμερη είτε σε εξαήμερη βάση. Και ΄΄εμείς΄΄ προτείνουμε στο υπουργείο εβδομάδα σαράντα οκτώ ωρών για να διατηρήσουμε την αμοιβή για το πέραν πενθημέρου. Η οποία αμοιβή με το καινούριο μισθολόγιο ακούγεται οτι θα είναι ψίχουλα. Και όλα αυτά θα τα παρουσιάσουν κάποιοι σαν μεγάλη συνδικαλιστικη επιτυχία.Να δουλεύοθμε περισσότερο για λιγότερο μισθό!!! Πρόταση συνδικαλιστική είναι όχι του υπουργείου,δυστυχώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΕ ΤΙΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΛΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 8ΩΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΦΙΓΚΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 16/1 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑ ΒΟΗΣ.

      Διαγραφή
  122. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος άλλωστε με αυτόν τον τρόπο εργαζόμασταν και στον ΟΣΕ.
    Όσο για την αμοιβή των πέραν του πενθημέρου και των αργειών είναι πολύ χαμηλές και εξαρτώνται απο τα χρόνια υπηρεσίας.
    http://www.dim-syn-arx.blogspot.com/2011/12/19122011.html
    Η παραπάνω σελίδα είναι απο μια ανακοίνωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που οφείλω να πώ οτι στο θέμα της ενημέρωσης κάνουν καταπληκτική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος άλλωστε με αυτόν τον τρόπο εργαζόμασταν και στον ΟΣΕ.
    Όσο για την αμοιβή των πέραν του πενθημέρου και των αργειών είναι πολύ χαμηλές και εξαρτώνται απο τα χρόνια υπηρεσίας.
    http://www.dim-syn-arx.blogspot.com/2011/12/19122011.html
    Η παραπάνω σελίδα είναι απο μια ανακοίνωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που οφείλω να πώ οτι στο θέμα της ενημέρωσης κάνουν καταπληκτική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος το soundtrack του παρακάτω τραγουδιού του Τζιμάκου μέχρι το τέλος
    http://www.youtube.com/watch?v=o077DmJPHHg&feature=related
    Έχω την εντύπωση πως εκεί θα οδηγηθούμε γιατί είμαστε περήφανος,έξυπνος λαός και μπορούμε να μεταφράζουμε μηνύματα απ' όπου κι άν προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ευχαριστούμε τον συνάδελφο theostar για τα καλά του λόγια.Ελπίζουμε οι συνάδελφοι απο ΟΣΕ-ΤΡΕΝΟΣΕ να παραβρεθούν στην ετήσια Γεν. Συν.και να ακουστούν με δημιουργικές πρωτάσεις που έχει ανάγκη σήμερα ο κλάδο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΘΩΣ ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΧΛΙΔΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ "ΠΕΥΦΑ" ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΜΕ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ Κ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ( ΒΕΡΥ:ΚΟ:ΚΙΟΥΣ) Κ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Φιλοι αρχαιοφυλακες στο εκκαθαριστικο της μισθοδοσιας υπαρχει κρατηση 9 ευρω με κωδ 9120 για το 'ΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙ.?'Ξερετε τι ειναι αυτος ο συλλογος ,τι κρατηση ειναι αυτη κλπ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε Notis
      Σχετικά κρατηση 9 ευρω με κωδ 9120 για το 'ΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙ.? ειναι η συνδρομή για τον εν.σύλ. του ΥΠΠΟΤ που ΈΧΕΙ ΈΔΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΊΚΗ'Πρωφανώς εργάζεσαι σε κάποια υπηρεσία που βρίσκεται σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΡΑΚΗ.Είναι ο ενοιαίος σύλλογος οπου ειναι μέλη ολοι οι υπάλ.ανεξαρτήτου κλάδου η ειδικότητας του υπποτ. προφανως ΄΄εγινες μέλλος χωρις να το γνωρίζεις.Η ιστοσελίδα του είναι http://silyppo.gr

      Διαγραφή
  128. Την Δευτέρα 16-01-2012 θα βρίσκομαι στη Αθήνα για την ετήσια γεν. συνέλευση της ΠΕΥΦΑ κι ελπίζω να βρώ πολλούς Συνάδελφους.
    Είναι καθήκον ολων μας να συμμετέχουμε για ν'
    αποκρούσουμε αυτήν την χυδαία επίθεση που δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Και το νου σας αρχαιοφύλακες!! Μεθαύριο στις εκλογές της ΠΕΥΦΑ να επανδρώσετε τα ψηφοδέλτια των μεγάααααλων κυβερνητικών παρατάξεων,αυτών των ίδιων που σας ξαπόστειλαν απο τον ΟΣΕ,ψηφίζοντας και όλους εκείνους τους .....επαγγελματίες συνδικαλιστές του ΥΠΠΠΟΤ (γιατί επαγγελματίες συνδικαλιστές υπάρχουν παντού). Μη μασήσετε ρε!! Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Χαρές και πανηγύρια και ...επιτυχίες στην ιστοσελίδα της ΠΕΥΦΑ. Κατάφεραν τελικά με υπουργική απόφαση να παίρνουμε τα ίδια λεφτά δουλεύοντας παραπάνω. Κάνω λάθος; Γιατί δεν καταδέχονται να δώσουν και πολλές εξηγήσεις μέσα απο την ανακοίνωση.Περισσότερα υπάρχουν στη σελίδα της Νέας Πνύκας απότι είδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. εεεε ΑΡΧΑΙ---ΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ Κ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΑΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ, Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΛΩΤΣΟΥΣ Κ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    Η ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΖΟΜΕΝΟΙ, Η ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΑΠΕΣ.........ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΑ Κ ΤΙΡΑΜΟΛΑ Κ ΤΟ ΝΟΥΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΡΩΗΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΣΣΤ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΥΠΟΨ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΕΙΑΧΑΡΑΝΤΡΑΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΡΑΜΟΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΣΚΑΤΟ" "ΛΙΠΟΣ" ΕΡΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1 ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΠΛ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝΕ Κ ΧΛΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Χρειαζόμαστε μια ένωση μαχητική, ανεξάρτητη από την κυβέρνηση και την εργοδοσία, πανταχού παρούσα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις διαθέσεις αντίστασης, ικανή να σπάσει τον φόβο και την ηττοπάθεια, να εμπνεύσει ελπίδα και αισιοδοξία. Και χρειαζόμαστε και εκπροσώπους που πιστεύουν σ’ αυτά. Χωρίς εκπτώσεις και στρογγυλέματα.

    Δουλειά – Συλλογικές Συμβάσεις – Ασφάλιση και Σωματείο για ΟΛΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΥΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 16/01/2012 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Από σήμερα ξεκινά η συλλογή υποψηφιοτήτων.Οι συνάδελφοι που επιθυμουν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία στο dim-syn-arx@hotmail.com η στο neapnyka@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ...ακόμα πιστεύετε σε συνδικαλιστες και κόμματα...για τις καρέκλες τους δουλεύουν βρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. που ήταν αυτοί όταν σας μετέθεταν,,,ο σώζων εαυτώ σωθήτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. φίλε geny.Μπορει να έχεις δίκιο για αρκετά πράγματα σε σχέσει με τους συνδικαλιστές αλλά δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Τα σωματεία και οι συνδικαλιστές αντλούν την δύναμή τους
    απο εμάς τους ίδιους που τους ψηφίζουμε
    Εμείς είμαστε τα σωματεία. Όσο δυναμικότερη και μαζικότερη είναι η συμμετοχή μας τόσο περισσότερο δυναμώνουν.
    Όσον αφορά τον ΟΣΕ όλοι γνωρίζαμε τι θα γίνει αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.
    Τα σωματεία μάς εκλιπαρούσαν ν’ αγωνισθούμε και είχαν προκηρύξει πολλές φορές απεργιακές κινητοποιήσεις, όμως εμείς αδιαφορούσαμε.
    Αφορμή για να γράψω τα παραπάνω, ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στον ΟΣΕ όπου
    βγήκαν στην εργασιακή εφεδρεία συνάδελφοί μου που στα 33 χρόνια που εργαζόμασταν
    μαζί δεν απεργήσανε ποτέ.
    Έχουνε δίκιο ν’ αναρωτιούνται που είναι το σωματείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Εάν σκίζαμε τις καταστάσεις με τα ονόματα των κολλητών τους και τους πετούσαμε
    Έξω από τα πολυτελή ξενοδοχεία στους δρόμους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους
    Τι θα γινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Άρα συν/φε RAM συμφωνούμε πως υπάρχουν άνθρωποι με καθαρό κούτελο και είναι στο χέρι μας να τους προωθήσουμε και να τους στηρίξουμε για το καλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ..ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΑ 650 ΕΥΡΩ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ),ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ....ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ(ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΦΙΛΟΙ Κ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΝΑΜΑΣΤΕ Κ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ...ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ , ΠΑΛΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΕ-ΤΡΕΝΟΣΕ, ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΛΑΞΑΜΕ ''ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ'' ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΗ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΗ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ & ΕΞ' ΑΝΕΚΑΘΕΝ & ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΙΣΚΟΥΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο 1 ΟΣΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΘΑΡΑ Κ ΞΑΣΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ. Κ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ......! ΔΗΛ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ(-ΜΕ, να μην βγαζω εξω την πάρτη μου), ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!! ΟΥΤΕ ΚΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ''ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ'', ΟΥΤΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ-ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΘΕΜΑ: Καθορισμός των ωρών απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες
    ημέρες, πέραν της εβδομαδιαίας υποχρεωτικής εργασίας, για μόνιμο και με σχέση
    εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου φυλακτικό προσωπικό των
    Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων του ΥΠΠΟΤ, για το 2012.
    Αριθμ.Πρωτ.2/4661/0022/Aθήνα 1-2- 2012
    Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
    1. Καθορίζουμε, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 παρ. 7 του Ν. 4024/2011,
    μέχρι σαράντα οκτώ (48) ώρες κατά μήνα την απασχόληση κατά τις Κυριακές και
    εξαιρέσιμες ημέρες, πέραν της υποχρεωτικής εβδομαδιαίας εργασίας, για καθένα από τους
    συνολικά χίλιους εννιακόσιους πενήντα έξι (1.956) μονίμους υπαλλήλους των κλάδων ΔΕ
    Φύλαξης – Πληροφόρησης, ΔΕ Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων και ΥΕ Ημερησίων Φυλάκων
    και υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των ειδικοτήτων
    ΔΕ Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ Φυλάκων, ΔΕ Νυκτοφυλάκων, ΥΕ Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
    ΥΕ Φυλάκων, ΥΕ Φύλαξης και ΥΕ Νυκτοφυλάκων, που υπηρετούν στις Περιφερειακές και
    Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΥΠΠΟΤ και απασχολούνται με την φύλαξη των
    Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων που υπάγονται στο ΥΠΠΟΤ.
    2. Αρμόδιοι για τη διαπίστωση πραγματικής παροχής της ανωτέρω απασχόλησης καθίστανται
    οι κατά Υπηρεσία Προϊστάμενοι των υπαλλήλων.
    Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    & TOYΡΙΣΜΟΥ
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Αυτο ειναι το ΦΕΚ για Κυριακες κ εξαιρεσιμες?Για την 6η μερα εργασιας τι προβλεπεται?
    Για πες μας RAM τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ:
    Σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά οτι προσπαθούν... (για να πληρωθούμε δεδουλευμένα)
    Σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά οτι κάνουν οτι μπορούν... (γι΄αυτά που δικαιούμαστε)
    Σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά οτι όπου να΄ναι υπογράφονται...
    Κι εσείς βλέπετε τα εξοφλητικά και τους τραπεζικούς λογαριασμούς μείον...
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΙΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ (κατά τον Γ.Μπαμπινιώτη)

    1. δενδρόβια, εντομοφάγος σαύρα μήκους 17-25 εκατοστών, με χαρακτηριστική ικανότητα να αλλάζει ταχύτατα το χρώμα της προσαρμοζόμενη στο φυσικό της περιβάλλον. Μετακινείται εξαιρετικά αργά, διαθέτει μεγάλη ουρά για να βοηθείται στη αναρρίχησή της, επιμήκη γλώσσα με την οποία συλλαμβάνει τη λεία της, ενώ τα κωνικά, εξογκωμένα μάτια της μπορούν να περιστρέφονται προς κάθε κατεύθυνση και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.
    2. άνθρωπος που προσαρμόζει τις ιδέες, τις αρχές και τα φρονήματά του στο εκάστοτε κοινωνικό περιβάλλον κατά το συμφέρον του, χωρίς ποτέ να έχει ειλικρινή και τοποθέτηση ο ίδιος.

    Σημείωση:
    ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Καθορισμός των ωρών απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, πέραν της εβδομαδιαίας υποχρεωτικής εργασίας, για μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό καθαριότητας των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων του ΥΠΠΟΤ, για το 2012
    Ημερομηνία: 22/02/2012 12:47:54ΑΔΑ: ΒΟΖ8Η-Ε0Ι
    Είδος: ΚΥΑ (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ )

    Καθορισμός των ωρών απασχόλησης πέραν του πενθημέρου, καθ’ υπέρβαση της εβδομαδιαίας υποχρεωτικής εργασίας, για μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό καθαριότητας των Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων του ΥΠ.ΠΟ.Τ
    Ημερομηνία: 22/02/2012 11:58:14ΑΔΑ: ΒΟΖ8Η-80Χ
    Είδος: ΚΥΑ (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ )

    Καθορισμός των ωρών απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, πέραν της εβδομαδιαίας υποχρεωτικής εργασίας, για μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου φυλακτικό προσωπικό των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων του ΥΠΠΟΤ, για το 2012
    Ημερομηνία: 22/02/2012 11:51:30ΑΔΑ: ΒΟΖ8Η-79Ι
    Είδος: ΚΥΑ (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ )

    ΦΙΛΕ Notis ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΚΥΑ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Η ανεξάρτητη παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας δεν επιχορηγείται από καμία πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΟ., ούτε στηρίζεται ή στηρίζει κανένα μηχανισμό εξουσίας. Είναι κατάθεση ψυχής των εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Κατορθώσαμε εδώ και δέκα χρόνια να είμαστε χώρος έκφρασης της άποψης όλων εκείνων που προσπαθούν, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες τους, να συγκροτήσουν έναν άλλο πόλο, υγιούς συνδικαλισμού- χωρίς παραταξιακές δεσμεύσεις, ο οποίος αναδεικνύει τα προβλήματα και συγκρούεται με την εξουσία για την επίλυσή τους προς όφελος των εργαζομένων.
    Ενισχύστε με την ψήφο σας τη φωνή της Δημοκρατικής Συνεργασίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των Αρχαιοφυλάκων
    χωρίς διαχωρισμούς και πελατειακές σχέσεις
    χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις
    χωρίς εκβιαστικά διλήμματα
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΥΦΑ
    1. Αβραάμ Θεόδωρος του Δημητρίου Πέλλα
    2. Αγά Μαργαρίτα του Βασιλείου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    3. Ακρίβος Σωτήρης του Ιωάννη Βόλος
    4. Αξιώτης Κων/νος του Σεραφείμ ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    5. Βαγενάς Κων/νος του Αγγελή Μ. Αιγίου
    6. Βεζυράκης Ανδρέας του Γεωργίου ΚΕΜΑ
    7. Βογιατζής Αθανάσιος του Νικολάου Πέλλα
    8. Γράσιας Μάρκος του Πέτρου Δισπηλιό Καστοριάς
    9. Δελατόλας Νικόλαος του Πέτρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    10. Δελνιώτης Ιωάννης του Γεωργίου ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    11. Ζαχαροπούλου Παγώνα του Λουκά Μ. Δελφών
    12. Ζήσης Παναγιώτης του Ιωάννη Όσιος Λουκάς
    13. Ηλιάκης Δημήτριος του Νικολάου Φαιστός-Κρήτη
    14. Ηλιόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    15. Κανδρή Ευτυχία του Αποστόλου Θήβα
    16. Καπνίση Παρασκευή του Γεωργίου Ζάκυνθος
    17. Καραμποδούρη Χαρίκλεια του Ιωάννη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    18. Κατσούλος Δημοσθένης του Βασιλείου Ακρόπολη
    19. Κιάρης Μιχαήλ του Ηλία Κως
    20. Κουκάς Ανδρέας του Γεωργίου ΚΑ’ ΕΠΚΑ
    21. Κουκουρέμπα Θεοδώρα του Ιωάννη Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    22. Κουτσουπάκης Χρήστος τουΠαναγιώτη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    23. Μανουσαρίδης Λάζαρος του Αλεξάνδρου Αρχ. Συλ. Κοζάνης
    24. Μαραγκός Σωτήριος του Ιωσήφ Λάρισα
    25. Μαραθιά Βασιλική του Ιωάννου Α’ ΕΠΚΑ
    26. Μπαρτά Παναγούλα του Ευθυμίου Μ. Δελφών
    27. Μπεζάς Βασίλειος του Χρήστου Καβάλα
    28. Μπρέσιακας Ευάγγελος του Αριστείδη ΕΑΜ
    29. Όστριας Γεώργιος του Θεοδώρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    30. Παναγιωτόπουλος Ηλίας του Γεωργίου Μουσείο Καλαμάτας
    31. Παναγόπουλος Ηλίας του Νικολάου Ακρόπολη
    32. Παπαδημητρίου Βασίλειος του Δημητρίου Καρδίτσα
    33. Παπαδόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη Ακρόπολη
    34. Πατσιάς Χριστόδουλος του Μενελάου Μουσείο Πειραιά
    35. Περρής Μιχαήλ του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    36. Πλατιώτης Διονύσης του Δημητρίου Εθν.–Λαογρ. Μακεδ./Θράκης
    37. Ρήγας Παναγιώτης του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    38. Ρώτας Αντώνιος του Δημητρίου ΜΕΛΤ
    39. Σαριγιανίδης Γεώργιος του Ιωάννη Όλυνθος
    40. Σκούτας Κων/νος του Ανδρέα Φρούριο Πάτρας
    41. Σπυριδόπουλος Κων/νος του Γεωργίου Δίον
    42. Τόλιας Θεόδωρος του Χαραλάμπους Βόλος
    43. Τσιντώνης Παναγιώτης του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    44. Χαρχάλου Κέρκυρα του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    45. Χατζάκη βασιλεία του Νικολάου Α’ ΕΠΚΑ
    46. Χατζηιωαννίδης Γεώργιος του Βασιλείου Αμφίπολη
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    1. Τσιτούρας Σπυρίδων του Κων/νου Λαμία

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΟΥ
    1. Ακρίβος Σωτήρης του Ιωάννη Βόλος
    2. Παπαδημητρίου Βασίλειος του Δημητρίου Καρδίτσα
    3. Μαραγκός Σωτήριος του Ιωσήφ Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΥΠΠΟ
    1. Αβραάμ Θεόδωρος του Δημητρίου Πέλλα
    2. Αγά Μαργαρίτα του Βασιλείου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    3. Ακρίβος Σωτήρης του Ιωάννη Βόλος
    4. Αξιώτης Κων/νος του Σεραφείμ ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    5. Βαγενάς Κων/νος του Αγγελή Μ. Αιγίου
    6. Βεζυράκης Ανδρέας του Γεωργίου ΚΕΜΑ
    7. Βογιατζής Αθανάσιος του Νικολάου Πέλλα
    8. Γράσιας Μάρκος του Πέτρου Δισπηλιό Καστοριάς
    9. Δελατόλας Νικόλαος του Πέτρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    10. Δελνιώτης Ιωάννης του Γεωργίου ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    11. Ζαχαροπούλου Παγώνα του Λουκά Μ. Δελφών
    12. Ζήσης Παναγιώτης του Ιωάννη Όσιος Λουκάς
    13. Ηλιάκης Δημήτριος του Νικολάου Φαιστός-Κρήτη
    14. Ηλιόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    15. Κανδρή Ευτυχία του Αποστόλου Θήβα
    16. Καπνίση Παρασκευή του Γεωργίου Ζάκυνθος
    17. Καραμποδούρη Χαρίκλεια του Ιωάννη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    18. Κατσούλος Δημοσθένης του Βασιλείου Ακρόπολη
    19. Κιάρης Μιχαήλ του Ηλία Κως
    20. Κουκάς Ανδρέας του Γεωργίου ΚΑ’ ΕΠΚΑ
    21. Κουκουρέμπα Θεοδώρα του Ιωάννη Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    22. Κουτσουπάκης Χρήστος τουΠαναγιώτη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    23. Μανουσαρίδης Λάζαρος του Αλεξάνδρου Αρχ. Συλ. Κοζάνης
    24. Μαραγκός Σωτήριος του Ιωσήφ Λάρισα
    25. Μαραθιά Βασιλική του Ιωάννου Α’ ΕΠΚΑ
    26. Μπαρτά Παναγούλα του Ευθυμίου Μ. Δελφών
    27. Μπεζάς Βασίλειος του Χρήστου Καβάλα
    28. Μπρέσιακας Ευάγγελος του Αριστείδη ΕΑΜ
    29. Όστριας Γεώργιος του Θεοδώρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    30. Παναγιωτόπουλος Ηλίας του Γεωργίου Μουσείο Καλαμάτας
    31. Παναγόπουλος Ηλίας του Νικολάου Ακρόπολη
    32. Παπαδημητρίου Βασίλειος του Δημητρίου Καρδίτσα
    33. Παπαδόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη Ακρόπολη
    34. Πατσιάς Χριστόδουλος του Μενελάου Μουσείο Πειραιά
    35. Περρής Μιχαήλ του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    36. Πλατιώτης Διονύσης του Δημητρίου Εθν.–Λαογρ. Μακεδ./Θράκης
    37. Ρήγας Παναγιώτης του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    38. Ρώτας Αντώνιος του Δημητρίου ΜΕΛΤ
    39. Σαριγιανίδης Γεώργιος του Ιωάννη Όλυνθος
    40. Σκούτας Κων/νος του Ανδρέα Φρούριο Πάτρας
    41. Σπυριδόπουλος Κων/νος του Γεωργίου Δίον
    42. Τόλιας Θεόδωρος του Χαραλάμπους Βόλος
    43. Τσιντώνης Παναγιώτης του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    44. Τσιτούρας Σπυρίδων του Κων/νου Λαμία
    45. Χαρχάλου Κέρκυρα του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    46. Χατζάκη βασιλεία του Νικολάου Α’ ΕΠΚΑ
    47. Χατζηιωαννίδης Γεώργιος του Βασιλείου Αμφίπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΑΔΑ: Β4ΠΩΗ-9ΩΟ
    Αρ.Πρωτ.: οικ.2/16519/0022
    Αθήνα, 24/2/2012
    ΘΕΜΑ: «Καθορισμός επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας της παρ. 1 του
    άρθρου 15 του Ν.4024/2011 (ΦΕΚ 226/A/27-10-2011)
    Αποφασίζουμε
    1. Καθορίζουμε το μηνιαίο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τους
    μόνιμους και δόκιμους πολιτικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους με σχέση εργασίας
    ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου (ΙΔΑΧ - ΙΔΟΧ) του Δημοσίου,
    Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού ανά κατηγορία ως εξής:
    α) Κατηγορία Α΄ σε εκατόν πενήντα (150) ευρώ.
    β) Κατηγορία Β΄ σε εβδομήντα (70) ευρώ.
    γ) Κατηγορία Γ΄ σε τριάντα πέντε (35) ευρώ.
    Η απόφαση αυτή, που ισχύει από 1/5/2012, να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
    Κυβερνήσεως.
    ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 465
    24 Φεβρουαρίου 2012
    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    Καθορισμός επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιει−
    νής εργασίας της παρ. 1 του άρθρου 15 του Ν.
    4024/2011 (ΦΕΚ 226/A΄/27−10−2011). ....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΠΟΤ (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΡΑ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΣ,ΑΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ...ΦΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΝ),ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.Υ.Φ.Α ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΚ:
    ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ;
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!!
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ:ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΡΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΥΦΑ; ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ!!!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΡΕΠΠΑΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΕΥΦΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ.
    ΠΟΣΟ Μ.......ΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΦΙΛΕ ΤΙΡΑΜΟΛΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΛΦ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΚΑ(ΠΑΣΚ) Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΟΙΝΤ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑ ΚΟΤΑΡΙΔΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΥΦΑ;(ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 04-03-12) ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑ ΚΟΤΑΡΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΑΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Οι αρχαιρεσίες είναι ένα όπλο στα χέρια μας. Μας προσφέρεται η ευκαιρία να δώσουμε δύναμη στην δύναμή μας να ισχυροποιήσουμε την ΔΑΣ και το ΠΑΜΕ.
    Συνάδελφοι
    Έρχονται πολύ χειρότερα.Όσο βαθαίνει η κρίση αντικειμενικά προκύπτει η αναγκαιότητα για μαζικά σωματεία και δυνάμωμα του κινήματος ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να παλέψουν ενάντια στη βαρβαρότητα που ζούνε.
    Τα σωματεία να γίνουν ορμητήρια αγώνων για τους εργαζόμενους και όχι <> των κυβερνήσεων για να περνούν τα αντεργατικά μέτρα.
    Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Γ.Σ είναι μια ευκαιρία για να προκύψει ένα νέο ελπιδοφόρο μήνυμα
    Συνάδελφοι σιδηροδρομικοί στηρίξτε το ψηφοδέλτιο της
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
    (ΔΑΣ )
    Ψηφίστε τους μεταταγμένους συν/φους μας από τον ΟΣΕ

    ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ ΤΗΣ Π.Ε.Υ.Φ.Α.

    1 Αθηναίος Εμμανουήλ του Αριστείδη Μ. Λαυρείου
    2 Αλεβιζάτος Παναγιώτης του Γεράσιμου ΕΑΜ
    3 Ανδρινόπουλος Αλέξανδρος του Λάμπρου Μ. Καλαμάτας
    4 Αθανασίου Ευαγγελία του Παναγιώτη Μ. Καρύστου
    5 Βαξεβάνη Μυρσίνη του Σταύρου Μ. Καλαμάτας
    6 Βενέτης Αθανάσιος του Ιωάννη ΕΑΜ
    7 Βούλγαρης Αποστόλης του Αναστασίου Μ.Θεόφιλου Βόλος
    8 Ηλιόπουλος Κων/νος του Παναγιώτη Διονυσιακό θέατρο
    9 Θεοδωρίδης Θεόδωρος του Ευαγγέλου ΚΘ’ ΕΠΚΑ
    10 Καπλάνη Μάγδα του Αντωνίου ΕΑΜ
    11 Κατσένιος Κων/νος του Ευθυμίου Αμφιάρειο
    12 Κουτρή Άρτεμις του Δημητρίου ΑΜΘ
    13 Κωστόπουλος Γιάννης του Βασιλείου Ακρόπολη
    14 Μαρινοπούλου Κων/να του Παναγιώτη Αρχαία Αγορά
    15 Νάκας Επαμεινώνδας του Γεωργίου ΕΑΜ
    16 Παπαβασιλείου Θεόδωρος του Γεωργίου 7η ΕΒΑ
    17 Παπαδημητρίου Αθανάσιος του Γεωργίου Ολυμπιείο
    18 Σιδηράς Στάθης του Λουκά Μ. Δελφών
    19 Σταυρακάκης Γιώργος του Εμμανουήλ Μ. Ηρακλείου
    20 Τζανετόπουλος Κων/νος του Φώτη ΕΑΜ
    21 Τζέλλας Βασίλης του Δημητρίου ΒΧΜ
    22 Τζοάννου-Βαξεβάνη Μαρία του Παύλου Μέσα Λέσβου
    23 Τοσιούδης Παναγιώτης του Νικολάου Διαχρονικό Λάρισας
    24 Τριανταφύλλου Ευστράτιος του Γρηγορίου Μέσα Λέσβου

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΥΠ.ΠΟ.

    1 Αθηναίος Εμμανουήλ του Αριστείδη Μ. Λαυρείου
    2 Αλεβιζάτος Παναγιώτης του Γεράσιμου ΕΑΜ
    3 Ανδρινόπουλος Αλέξανδρος του Λάμπρου Μ. Καλαμάτας
    4 Αθανασίου Ευαγγελία του Παναγιώτη Μ. Καρύστου
    5 Βαξεβάνη Μυρσίνη του Σταύρου Μ. Καλαμάτας
    6 Βενέτης Αθανάσιος του Ιωάννη ΕΑΜ
    7 Βούλγαρης Αποστόλης του Αναστασίου Μ.Θεόφιλου Βόλος
    8 Ηλιόπουλος Κων/νος του Παναγιώτη Διονυσιακό θέατρο
    9 Θεοδωρίδης Θεόδωρος του Ευαγγέλου ΚΘ’ ΕΠΚΑ
    10 Καπλάνη Μάγδα του Αντωνίου ΕΑΜ
    11 Κατσένιος Κων/νος του Ευθυμίου Αμφιάρειο
    12 Κουτρή Άρτεμις του Δημητρίου ΑΜΘ
    13 Κωστόπουλος Γιάννης του Βασιλείου Ακρόπολη
    14 Μαρινοπούλου Κων/να του Παναγιώτη Αρχαία Αγορά
    15 Νάκας Επαμεινώνδας του Γεωργίου ΕΑΜ
    16 Παπαβασιλείου Θεόδωρος του Γεωργίου 7η ΕΒΑ
    17 Παπαδημητρίου Αθανάσιος του Γεωργίου Ολυμπιείο
    18 Σιδηράς Στάθης του Λουκά Μ. Δελφών
    19 Σταυρακάκης Γιώργος του Εμμανουήλ Μ. Ηρακλείου
    20 Τζανετόπουλος Κων/νος του Φώτη ΕΑΜ
    21 Τζέλλας Βασίλης του Δημητρίου ΒΧΜ
    22 Τζοάννου-Βαξεβάνη Μαρία του Παύλου Μέσα Λέσβου
    23 Τοσιούδης Παναγιώτης του Νικολάου Διαχρονικό Λάρισας
    24 Τριανταφύλλου Ευστράτιος του Γρηγορίου Μέσα Λέσβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο .....ΣΑς ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. geny εγω λέω να ψηφίσουν.Αλλά οχι τους επαγγελματίες συνδικαλιστές της ΠΕΥΦΑ ειδικά των μεγάλων παρατάξεων.

      Διαγραφή
  162. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ:
    Σταμάτησαν τα μηνύματα με SMS και συνεχίζουν ακάθεκτοι με ανακοινώσεις , που παραπέμπουν σε παράταξη και όχι σε σωματείο, εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου.
    Μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των συναδέλφων, που έχουν στεγνώσει οικονομικά, για την καθυστερημένη και κουτσουρεμένη πληρωμή των εξαιρέσιμων:
    Επιτίθενται σε «συκοφάντες» και «κινδυνολόγους» που τα είχαν καταγγείλει και προβλέψει όλα αυτά.
    Απολογούνται εν είδει Υπουργείου; Οικονομικής Διεύθυνσης; Για την καθυστερημένη και κουτσουρεμένη καταβολή εξαιρέσιμων.
    Διαβεβαιώνουν (πάλι;) ότι για το 2012 δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ ξέρουν ότι υπάρχει.
    Καμιά αναφορά για τις ευθύνες σας;
    ΓΙ ΑΥΤΟ … ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    Μην τα χάσουμε αυτά τα παλληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΑΝΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Κ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΛΙΣ 15:30 ΣΤΑΛΘΕΝ :ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ;ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛ Η ΚΥΑ ΠΕΡΑΝ 5ΗΜΕΡΟΥ ΜΕ 40 ΩΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝ ΛΟΓ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ; ΑΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 19938 !!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΕΣ Κ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓ ΣΕ ΡΙΑΛΙΤΥ. ΑΠΛΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΓΑΝΕ ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΝΚΗ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ "ΔΗΜΟΣ" ΝΥΝ "Π.Α.Κ.Α" Κ ΠΙΣΩ ΦΑΚΑ.ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Π.Α.Κ.Η.Τ.Ε.Σ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε armagedon,
      Πέραν όλων αυτών που σωστά αναφέρεις, υπάρχουν και χειρότερα:
      Το μητρώο μελών της ΠΕΥΦΑ που φέρει την υπογραφή του Προέδρου και του Γραμματέα της ΠΕΥΦΑ εμφανίζονται ως μέλη συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων και συνάδελφοι που έχουν διαγραφεί προγενέστερα της σύνταξης του μητρώου.
      Με κομψό τρόπο έβγαλαν από το μητρώο μερικούς από αυτούς, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, αλλά έχουν κι άλλους.
      Οι άνθρωποι παίζουν με τη νομιμότητα των εκλογών και δεν καταλαβαίνουν ότι θα πέσουν μέσα στο λάκκο που άνοιξαν για άλλους.
      Έχουν γνώση οι (αρχαιο)φύλακες.
      * ξέχασα να σου πω ότι συνεχίζουν τα SMS.

      Διαγραφή
    3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΑΝΤΖ ΕΒΓΑΛΑΝ 88 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ,ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΧΑΡΤΙΑ ΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Κ ΑΙΤΙΕΣ. ΤΟ ΦΕΚ 2883 ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΑΔΟΝΗΣ 6-2/2-10/22-06 ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ.Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΔΟΥΠΟ Κ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ.

      Διαγραφή
  163. Συναδελφοι αρχαιοφυλακες ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΚΑ[ΠΑΣΚ] μας πηγαν στο 8ωρο και 6ημερο και εχουν χειροτερα σχεδια για τον κλαδο. Τα εχουν βρει με τη εξουσια δεν θελουν να χασουν τη καρεκλα,αλλα ειναι χαμενοι απο χερι,η επαρχια δεν προκειται να τους ψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΦΙΛΕ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ Κ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Κ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ "ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ" ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ!!!!!!!!!!!!! ΑΙΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΚΟΛΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Παιδια τι γινεται με τα εξαιρεσιμα των αρχαιοφυλακων,ποσο ειναι η ωρα τελικα?
    Αλλα λενε οι πινακες και αλλα παιρνουμε στο χερι,λιγωτερα εννοειται.
    Φαινεται σαν να πληρωνομαστε μονο το ημερομισθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. NOTI. Oi πινακες ειναι χωρις τις κρατησεις 25-30%.Σου ευχομαι οπως και ολους αρχαιοφυλακες αλλα και τους φιλους μου που μεταταχθηκαν σε αλλες υπηρεσιες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Επίσης για τον Ιανουάριο τα εξαιρέσιμα δεν έχουν υπολογιστεί με οχτώ ώρες, αφού τότε δουλεύαμε λιγότερο. Εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους τους πρώην και νυν συναδέλφους, τους υπόλοιπους μεταταγμένους και τις οικογένειές τους. Η Ανάσταση του Κυρίου ας σηματοδοτήσει τη δική μας Ανάσταση και την απαλλαγή από το δικό μας Γολγοθά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Πολυ κλάμα πέφτει σε γνωστό κλαδικό σιδηροδρομικό Blog γιατί ο Σαμαράς είπε στο Ζάππειο πως θα πωληθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!
    Φαίνεται πως, η περισσεύει η υποκρισία, η δεν ξέρουν πως απο πέρυσι τον Ιούνιο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι στη λίστα με τις ΔΕΚΟ που πρόκειται να πωληθούν. Και σε αυτή τη λίστα την έβαλε το ΠΑΣΟΚ.
    Δεν ξέρουν οτι η πολιτική και των δύο είναι ίδια; Δεν ξέρουν οτι εδώ και έξι μήνες συγκυβερνούν και τα σχεδιάζουν και τα ψηφίζουν όλα μαζί;
    Αλήθεια που κρύφτηκαν όλα εκείνα τα γαλάζια παλληκάρια που έσκιζαν τόσο καιρό τα ρούχα τους για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
    Οπου είχαν κρυφτεί και τα πράσινα τόσο καιρό θα μου πείς.
    Η μήπως δε θυμούνται γαλάζιοι και πράσινοι οτι σε δέκα πέντε μέρες έχουμε εκλογές και μπορούμε να τους καταδικάσουμε και τους δύο για την πολιτική τους; Η μήπως τους έπιασε και αυτούς ο φόβος μήπως μείνει η Ελλάδα ακυβέρνητη!!!
    Μετα τις 6 Μάη κανενας δε δικαιούται να λέει οτι δεν ήξερε.
    Θα τα έγραφα όλα αυτά σαν σχόλιο στο συγκεκριμενο Blog αλλά τα σχόλια περνάνε απο λογοκρισία. Οτι δεν αρέσει κόβεται. Είναι η καινούρια αντίληψη για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και για τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ANOIΞTE TO BLOG ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. 62,5% η μειωση των μισθών των μεταταγμενων Σιδ/κων,
    62,5% και η μειωση του ποσοστου του πασοκ στις εκλογές.
    Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    http://vargian.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Καθορισμός επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας της παρ.1 του άρθρου 15 του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄/27-10-2011) για υπαλλήλους του ΥΠΠΟΤ.
    Ημερομηνία: 08/05/2012 14:40:40ΑΔΑ: Β49ΚΗ-Ζ39
    Είδος: ΚΥΑ (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ )
    ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΜΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Στην πρόσληψη 1.300 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσουν μέσα στο επόμενο δίμηνο 40 Εφορείες Προϊστορικών ή Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, καθώς και έξι μουσεία, μεταξύ των οποίων και το Μουσείο της Ακρόπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Για πειτε μας τι γινεται ,βρεθηκε η 434/13-4-1983 ΠΡΆΞΗ ΤΡΙΜΕΛΛΟΎΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ που ψαχνουν οι μετ.συναδελφοι ?
    Ολοι μαζι να βοηθησουμε τα παιδια αυτα που βρισκονται σε δυσκολη φαση.
    Καποιος απο μας θα κρατα αρχειο σιγουρα.
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΤΟ 2013 ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ............,
    ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Αύριο η συγκέντωση των μεταταχθέντων σιδηροδρομικών

    To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών καλεί όλους τους συναδέλφους που μετατάχθηκαν με το Νόμο 3891 (αναγκαστικά και προαιρετικά) σε συγκέντρωση το ΣΑΒΒΑΤΟ 19/1/2013 και ώρα 10.00’ π.μ.,
    στα γραφεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6, 4ος όροφος), με θέμα: «Διαθεσιμότητες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΑΔΑ= ΒΕΙ7ΟΞ7Μ-ΩΧΣ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΑΔΑ= ΒΕΙ7ΟΞ7Μ-ΩΧΣ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Μετά απο πολύ-πολύ καιρό. Το φέγον είναι προς το παρόν, (ενω ...είχαμε κάπως ηρεμήσει ::), οι πρόσφατες διαθεσιμότητες, μετατασόμενων συναδέλφων απο ΟΣΕ. Προς το παρόν πρόκειται για ΥΕ συν/φους, που μετατεθήκαν στο ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Τωρα τι θα επακολουθήσουν! μάλλον όλοι το αντιλαμβανόμαστε. Κ ολοι μας καταννοούμε ότι όπου κι αν μεταταχθήκαμε, είμαστε ''ξένα σώματα'' κ οι πρώτοι που όλοι βλέπουν ότι πρέπι να τους αδειάζουμε την γωνιά. Αυτο που μας μένει , είναι να ξανα-αναδιοργανωθούμε κ ενωθούμε, για να είμαστε έτοιμοι σ ότι προκύψει. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση