Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Το πρώτο ΦΕΚ με μετατάξεις από ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Φεύγω... τώρα φεύγω!
Από τις 16 Μαρτίου 2011 κυκλοφόρησε το υπ’ αριθμόν 168 ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ ΦΕΚ στο οποίο δημοσιεύονται τα ονόματα των πρώτων συναδέλφων μας που μετατάσσονται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Το ΦΕΚ υπάρχει στην καρτέλα έγγραφα εδώ.
Εκείνο που μας προκάλεσε την εντύπωση είναι ότι πολλοί από αυτούς καταλαμβάνουν κενή οργανική θέση και όχι συνιστώμενη προσωποπαγή.
Κατ’ αρχήν να ευχηθούμε στους συναδέλφους που μετατάσσονται πρώτοι, καλό κουράγιο και να τους πάνε όλα καλά στη νέα τους θέση.
Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον από αυτούς έχει πρόσβαση στη σελίδα μας, να μας ενημερώσει με email για τις διαδικασίες που ακολουθούν την έκδοση του ΦΕΚ. Δηλαδή σε πόσες μέρες ειδοποιήθηκαν, πως ειδοποιήθηκαν, πόσες μέρες περιθώριο έχουν για να μεταβούν στη νέα τους θέση, και τι άλλο τους ζητούν εν πάσει περιπτώσει, ώστε να ενημερωθούμε και οι υπόλοιποι.
Άντε και στα δικά μας…

45 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ των πρώτων ονομάτων διαπιστώνουμε το ξεκίνημα υλοποίησης των ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ. Μετά από είκοσι επτά χρόνια και κάτι παραγωγικής προσφοράς και σκληρής εργασίας στην επιτέλεση του κοινωνικού μας έργου,εργαζόμενοι στον ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατόπιν εντολής ΤΡΟΊ΄ΚΑΝΩΝ δυνάμεων και οχι μόνο πραγματοποιείται ο ξεριζωμός μας και σαν νέοι πρόσφυγες ψάχνουμε για καινούργιες πατρίδες-Υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστω με το καλό να αρχίσει η διαδικασία των μετατάξεων γιατί τώρα είμαστε μετέωροι και με τις υπογραφές μας στο έλεος και την ομηρία των Πάντων...Δείτε πως μας αντιμετώπισαν οι πάντες σαν ανύπαρκτους όσο για τον ξεριζωμό είναι γεγονός αυτό δεν θα το ξεχάσουν ούτε τα εγγόνια μας..Ποιοί διέταξαν και ποιοί βοήθησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΦΕΚ
    1. ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.3899 ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;;
    2. ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;
    ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;
    ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ;; ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου για το θέμα των αποδοχών τα πράγματα είναι δυστυχώς εντελώς ξεκάθαρα με το νόμο 3899/2010. Θα λαμβάνεις στη νέα σου θέση ότι ακριβώς προβλέπεται για εκεί με βάση τα χρόνια προυπηρεσίας σου και δε θα υπάρχει προσωπική διαφορά σε σχέση με τις τακτικές αποδοχές που λάμβανες στον ΟΣΕ. Για το δεύτερο που ρωτάς δε μπορώ να σου απαντήσω. Απλά αν θυμάμαι καλά ο Κουτρουμάνης είχε προφορικά δεσμευτεί ότι θα δει θετικά το ζήτημα των εφάπαξ των μετατασσόμενων και θα έφερνε κάποια σχετική τροπολογία να περάσει με κάποιο νόμο στη βουλή για να ξεκαθαρίζει το θέμα. Μέχρι στιγμής απ όσο ξέρω δεν έχει υπάρξει τίποτε και αυτό θα ήταν εκτιμώ ένα σοβαρό θέμα για να υπάρχει πίεση από πλευράς συλλόγου μετατασσόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γι΄ αυτο γινεται κ ο συλλογος μας !!! θα καλυψει ολα αυτα τα διλημματα. ασφαλιστικα, συνταξιοδοτικα, μισθολογικα, σχετικα με το εφ΄ απαξ μας, κ οτι αλλο...ολοι να οργανωθουμε, κ οσοι ασχολουνται πιο ενεργα , να ενημερωνουν ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΣ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΠΑΞ.
    Συνάντηση της ΠΟΣ με τον κ. Γ. Κουτρουμάνη
    Το Προεδρείο της Π.Ο.Σ. συναντήθηκε χθες 22/3/2011 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη, με αντικείμενο τη δέσμευση της Κυβέρνησης μέσω του αρμοδίου Υπουργού για την επίλυση του θέματος του εφάπαξ βοηθήματος ώστε να μην προκύπτει καμία μείωση για τους δικαιούχους από το νέο μισθολογικό σύστημα.Ζητήθηκε από τον Υπουργό να συνεχιστούν οι κρατήσεις υπέρ του Ταμείου Προνοίας Προσωπικού ΟΣΕ στα ίδια ποσά ως είχαν μέχρι σήμερα. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ρητά ότι αποδέχεται το αίτημα για την παρακράτηση έως ότου λυθεί το θέμα με νομοθετική ρύθμιση που ο ίδιος θα εισάγει στη Βουλή.
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξερει κανεις οταν επιστρεψουν οι καταστασεις μετα το λογιστηριο του κρατους στο φορεα υποδοχης ποσες μερες κανουν για να πανε για ΦΕΚ?
    οι λιστες για το ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ειναι ακομη στο λογιστηριο του κρατους
    Σημερα ο Σαχινιδης ειπε στη ΤV οτι τα εχει υπογραψει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μετα το φεκ σε ποσες μερες φευγουμε?
    σε 14 μερες δηλ. χαιρεταμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύμφωνα με τη συνέλευση που πραγματοποίθηκε στη Λάρισα στις 17/02/2011 ο ορισμός της Πανελλαδικής Συντονιστικής επιτροπής του υπό ίδρυση συλλόγου μετατασσομένων ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ που γεωγραφικά έχει εκπροσωπηθεί στίς περιοχές ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ όπως έχει δημοσιευθεί. 1)ΤΩΡΑ δίνει αγώνα δρόμου για την εγγραφή μελλών ή δυνατών όλων των μετατασσομένων. 2)Παράλληλα η διερευνητική επαφή με δικηγορικά γραφεία είναι σε καλό δρόμο. 3)Σύντομα θα αναρτήσουμε διεκδικητικό πλάνο του μεταφερόμενου προσωπικού. Αυτά πρός το παρών για μια μικρή ενημέρωσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απάντηση στο παραπάνω σχόλειο (Αρη;) ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ.εισαι όμως γάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Τα αποτελέσματα του ΟΣΕ σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα και θα δούμε εάν έχουμε καταφέρει. Σας υπενθυμίσω ότι μέσα στις υποχρεώσεις που έχουμε, είναι μέσα στο 1ο τρίμηνο λειτουργίας του ΟΣΕ, μετά την αναδιάρθρωση, να εμφανίζει αποτελέσματα και να μην καταγράφει ζημιές. Σε ό,τι αφορά τις μετατάξεις, βεβαίως κι έχουν γίνει. Επειδή ένα ζήτημα το οποίο δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και απασχόλησε ήταν ότι οι μετατάξεις του ΟΣΕ δεν έχουν γίνει. Έχω υπογράψει το σύνολο των μετατάξεων ως υπεύθυνος Υφυπουργός στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σημερα επικοινωνησα με την γραμματεια του Σαχινιδη και μου ειπαν οτι για το ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    εχουν υπογραφει και εχουν φυγει τα εγγραφα,πιστευω οτι το ιδιο ισχυει για ολους.
    Απο τη ΚΑΡΟΛΟΥ τωρα πληροφορια 140 ατομα πανε για ΦΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΘΕΣΗ .ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2002.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΚ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ..ΥΠΟΜΟΝΗ....ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 970 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παλικαρια , ας παμε πρωτα στις νεες θεσεις και μετα αυζηταμε για μισθους.Το λεω αυτο γιατι εκτος απο το Υπουργειο Εργασιας και Αμυνης , ΚΑΝΕΝΑ αλλο Υπουργειο ΔΕν εστειλε το παραμικρο στο Εθνικο Τυπογραφειο μεχρι πριν απο λοιγα λεπτα.Η πληροφορια ειναι 100% σιγουρη.Αν ξερει καποιος αλλος κατι ας το γραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιβεβαιώνω ότι μετά από σημερινή επικοινωνία με το εθνικό τυπογραφείο, το μόνο ΦΕΚ μετατάξεων που έχει έρθει και αναμένει δημοσίευση στο τυπογραφείο αφορά 5 άτομα για φορείς του Υπουργείου Άμυνας. Αυτό πιθανόν να δημοσιευτεί προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Όλα τα άλλα αναμονή. Πάντως, φαίνεται πως όπου οι θέσεις έχουν ξεκαθαρίσει η διαδικασία προχωρά με γοργούς για τα δεδομένα του δημοσίου ρυθμούς, οπότε υπομονή. Προσωπική εκτίμηση, τις επόμενες 2-4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι παραμονές Πάσχα, θα δημοσιευτούν σε ΦΕΚ αρκετές εκατοντάδες ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ουτε ΕΝΑ Υπουργειο εκτος του Υπ.Εργασιας και Αμυνας ΔΕΝ εχει στειλει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο Εθνικο Τυπογραφειο για δημοσιευση.Η πληροφορια ειναι 100% σιγουρη.
    Μολις πηγαν τα πρωτα ονοματα για ΦΕΚ το δημοσιευσα εδω.Και υπ'οψιν οτι ΔΕΝ βγηκαν στο ΦΕΚ ολα τα ονοματα που πανε στο Υπ.Εργασιας.Δεν ξερω γιατι , αλλα ειναι ακομα στη Γενικη Γραμματεια του Εθνικου Τυπογραφειου (10 μερες).
    Ο,τι αλλο νεο υπαρξει, θα δημοσιευθει εδω.
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εως τις 31 πρεπει να ειναι στις θεσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΤΙΣ 31 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο 3899/2010 αφορα μονο τους υπαλληλους του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΟΤΑ,να σταματησει αυτη η σαχλαμαρα και τους νομους να τους διαβαζουμε σωστα.οι μεταταξεις ειναι αυτες ου γινονται για τον καλλικρατη!εμεις διατηρουμε οτι προβλεπει ο νομος 2515 αρθρο 20.το προβλεπει ο 3891.συμφωνα με τις πρωτες μεταταξεις που δημοσιευθυκαν δεν αλλαζει τιποτα απο τον νομο 3891!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απο θεσσαλονικη ειμαι,ηρθαν επισημα χαρτια για τις 31 για τους συναδελφους της κινησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΚΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ?ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι εννοεις "της κινησης" ?
    Τι εννοεις "επισημα χαρτια" ?
    Μηπως να γινουμε λιγο πιο συγκεκριμενοι συναδελφε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμε 25/3 10:59μμ καλό είναι να διαβάζεις προσεκτικά τους νόμους. Η παράγραφος 22 του άρθρου 2 του Ν3899/2010 που μνημονεύεται στις αποφάσεις μεταφοράς προσωπικού ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε φορείς του Υπουργείου Εργασίας, λέει ότι ως δημόσιος τομέας για την εφαρμογή της εξάλειψης της προσωπικής διαφοράς κατά τη μετάταξη από φορέα σε φορέα από 1/1/2010 και μετά, νοείται αυτός που ορίζεται στην περίπτωση
    1 του άρθρου 1Β του ν. 2362/1995, συμπεριλαμβανομένων
    και των Ν.Π.Ι.Δ. που ελέγχονται και χρηματοδοτούνται
    κυρίως, από Ο.Τ.Α. και Ο.Κ.Α. Η ισχύς της παραγράφου
    αυτής αρχίζει από 1.1.2011. Αν βρεις την περίπτωση 1 του άτθρου 1Β του Ν2362/1995 θα δεις ότι λέει επί λέξει: «Άρθρο 1Β
    Ορισμοί
    Για τους σκοπούς του παρόντος νόμου, οι κατωτέρω
    όροι έχουν την ακόλουθη έννοια:
    1. Δημόσιος τομέας: περιλαμβάνει την Γενική Κυβέρ-
    νηση και τις δημόσιες επιχειρήσεις κατά την έννοια των
    παραγράφων 1, 2 και 3, καθώς και τους δημόσιους οργα-
    νισμούς κατά την έννοια της παραγράφου 6 του άρθρου
    1 του ν. 3429/2005 (ΦΕΚ 314 Α΄).

    Όπως βλέπεις μέσα από μια ανούσια παράθεση διαδοχικών άρθρων νόμων καταλήγουμε στο ότι για την εφαρμογή της παρ. 22 του Ν3899/10 δημόσιος τομέας είναι αυτός που καθορίζεται στο Ν3429/2005. Συμπέρασμα: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν3899/10, ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ Ν3891/10. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Η ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο νόμος που διευκρινίζει τι ορίζει το περιβόητο άρθρο 1Β (περίπτωση 1) του Ν2362/1995 είναι ο Ν3871/2010, ΦΕΚ Α 141, 17/8/2010:
    http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/ce/00/3e/ce003e10404264dfa5c1fa10c5ee0ab01655c855/application/pdf/fek2010a141.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συγνωμη να κανω μια ερωτηση τελικα επειδη ακρη δεν εβγαλα.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ Η΄ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Δ Ε Ν Ε Χ Ο Υ Μ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O νόμος τό λέει ξεκάθαρα πάς μέ τά χρήματα πού παιρνουν εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΥΔΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΦΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ?
    ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ή ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. λοιπον συναδελφοι,πηγαινουμε μονο με τον βασικο και το χρονοεπιδομα που εχουμε (τωρα αλλαξε και ειναι ολο ενα}.επιδοματα επιπλεον του οικογενειακου και των τεκνων θα παρουμε οτι παιρνουν και οι συναδελφοι που ηδη εργαζονται εκει που θα μεταταγουμε.μην χανεσται σε νομους και αλλα.το συμαντικοτερο ειναι οτι δεν χανουμε τις 15000 ευρω οταν με το καλο και πρωτα ο θεος συνταξιοδοτηθουμε.εδω χρειαζεται λιγο προσοχη.θα σας απαντησω στο αμεσο μελλον.πρεπει και το μπλοκ να παραμεινει ζωντανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συνάδελφε 27/3 11:47πμ, αυτό που γράφεις αποτελούσε τη λεγόμενη προσωπική διαφορά όπως την καθόριζε ο Ν3891/10. Δηλαδή η τότε προσωπική διαφορά ήταν η διαφορά του ποσού (βασικός+χρονοεπίδομα παλιάς θέσης)-(βασικός+χρονοεπίδομα νέας θέσης). Όπως εγραψα τόσες φορές πριν, μετά την ψήφιση του Ν3899/10 δεν ισχύει τίποτε από αυτά (αναδρομική ισχύς από 1/1/10). Γκε γκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ (ΓΚΕ ΓΚΕ Κ.Λ.Π.) Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ
    ΜΙΣΘΟ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΞΕΡΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΤΡΑΙΝΟΣ?ΓΚΕ-ΓΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συνάδελφε 27/3 11:47πμ που στηρίζεις την αποψή σου για τις 15000 ευρώ;;;
    Γνωρίζεις μήπως τι θα γίνει και με το εφάπαξ;;;
    Καλό είναι να δίνουμε πληροφορίες τεκμηριωμένα και όχι χωρίς να είναι σίγουρες, έτσι ώστε να είμαστε εφοδιασμένοι με στοιχεία χρήσιμα για μελλοντικές διεκδικήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΩΝ 3ΚΑΙ13ΜΜ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΤΑ 15000 ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟ 40% ΔΙΟΤΙ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ 29 ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΣΕ Η ΤΡΕΝΟΣΕ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΘΑ ΧΑΣΩ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΜΙΣΘΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ.ΓΚΕ ΓΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΕΚ 191 24/3/11 ΑΛΛΑ 110 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μην μπλέκουμε παιδιά με νόμους και άρθρα τώρα. Θα τα δούμε όταν πληρωθούμε στις νέες θέσεις. Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η δημιουργία του συλλόγου και να κρατήσουμε την επικοινωνία, να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε για οτιδήποτε, μέσα απο το Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σχετικά με τις μετατάξεις σε φορείς αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών, μήπως υπάρχει κάποια πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδια , το ξαναγραφω.ΚΑΝΕΝΑ Υπουργειο ΔΕΝ εχει στειλει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στο Εθνικο Τυπογραφειο για ΦΕΚ εκτος απο το Υπουργριο Εργασιας και Αμυνας.Οτιδηποτε νεωτερο , εδω.
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση