Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αργά αλλά… προχωρούν οι μετατάξεις μας.

Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με την «πρόοδο» των μετατάξεών μας επικρατεί μία εκνευριστική σιωπή.
Σήμερα όπως μας ενημέρωσε συνάδελφος, ο οποίος μετατάσσεται στο Υπουργείο Υγείας, ότι του τηλεφώνησαν από το εν λόγω υπουργείο και τον ενημέρωσαν ότι ο φάκελός του έχει ελλείψεις. Συγκεκριμένα του είπαν ότι λείπουν όλα τα δικαιολογητικά πλην της φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας, και του ζήτησαν να τους τα στείλει με ΦΑΞ.
Ο συνάδελφος τα έστειλε και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο να διαπιστώσει αν τα πήραν όλα σωστά και αν είναι εντάξει ο φάκελός του.
Όπως ήταν φυσικό, τους ρώτησε ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια και πήρε την απάντηση ότι όταν ολοκληρωθεί η εξέταση των φακέλων στο Υπουργείο Υγείας θα τους μεταβιβάσουν στο Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο θα αναλάβει να μας ειδοποιήσει.

12 σχόλια:

  1. Το προεδρειο της ΠΟΣ δε μπορει να κανει μια παρεμβαση να ενημερωθη και να ενημερωση τους συναδελφους που αγωνιουν για την πορεια των μεταταξεων? Γιατι αδιαφορουν? Ας βγει καποιος να κανει μια εγκυρη ενημερωση γιατι αλλιως δικαιολογημενα τους τα χωνουν οι συναδελφοι.Ας σταθουν στο υψος των περιστασεων.Περιμενουμε να δουμε θα βγει καπιος? Ε Ι Δ Ω Μ Ε Ν ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπιδοφορο.....συμφωνα με το περπατημα του ελληνικου δημοσιου, μαλλον καλα πανε οι μεταταξεις.....(γιατι αλλιως βλεπω κλεισιμο του σιδ/μου)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ΣΤΡΑΤΙΚ, ποια ΠΟΣ κ ποια σωματεια? εδω η ΠΕΠΑ πηρε αποφαση ( κ το περπαταει κιολας) ,οσοι καναν αιτηση μετ/ξης απο το ΔΣ της, να αντικατασταθη!!! λες κ δεν εξελεγη κανονικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναδελφοι,και ΠΟΣ υπαρχει και σωματεια,μονο που συμφωνησαν τελικα με τους πολιτικους τους προισταμενους και μας εχουν ξεγραψει ηδη!Τωρα το μονο που σκεφτονται ειναι να σωσουν το τομαρι τους γιατι η επομενη φουρνια θα ειναι των απολυσεων.Καλη τους ΤΥΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναλαμβάνω πάλι. Αφου είμαστε μετετασσόμενοι γιατί τα σωματεία μας κρατάνε λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη εχω ασχοληθει και παλαιοτερα με μεταταξη αν δεν δουμε δημοσιευση εστω και ενος φεκ δεν μπορω προσωπικα να πω οτι ολα προχωρουν.μακαρι να διαψευστω. ειναι και ολα αυτα για την 25η μαρτιου που μας πριζουν και μας αγχωνουν περισσοτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mη φοβόσαστε για τις 25 Μαρτίου.Θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης ο Γιώργος και θα δείτε τι έχει να γίνει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 1000 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!!!!!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΕΦΑΠΑΞ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Δούλεμα του Δουλ΄ματος ώώώ Δούλεμα....ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ, έχω κάνει αίτηση για μετάταξη σε νομό στον οποίο δεν είχε προβλεφθεί κενή θέση της ειδικότητάς μου. Από ό,τι μου είπαν τηλεφνωνικά στο υπουργείο εσωτερικών, σαν και εμένα είναι άλλοι 50. Έχει κανείς πληροφόρηση τί γίνεται με εμάς. Στο υπουργείο εσωτερικών μου είπαν οτι θα μας ανακοινώσουν νέα λίστα με κενές θέσεις για να κάνουμε νέα αίτηση.Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά μην ακούτε κανέναν. Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος που αναφέρει ότι αν δεν εκδοθεί έστω και το πρώτο ΦΕΚ με τη σχετική ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) που να αναφέρει τη μετάταξη ενός έστω συναδέλφου, δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτε. Επίπρόσθετα, δεν έχει ακόμα γίνει τίποτε με το θέμα τψν συναδέλφων που είτε δήλωσαν θέσεις σε νομούς που δεν είχαν δηλωθεί είτε δεν υπήρχαν θέσεις στους νομούς που εργάζονταν (Μεσσηνία πχ) για τους οποίους δεν έχει γίνει τίποτε επί της ουσίας. Οπότε να είστε καχύποπτοι, να έχετε υπομονή και μακάρι να προχωρήσει το συντομότερο η δημιουργία του συλλόγου. Αλήθεια, μπορεί κάποιος από ρα παιδιά που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία να ενημερώσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή η ιστορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση