Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Εμείς είμαστε οι άσχετοι ή αυτοί;

Σε άρθρο του «ΕΘΝΟΥΣ» με τίτλο «Μεταρρυθμίσεις μόνο στα... χαρτιά» (ολόκληρο το άρθρο εδώ) αναφέρεται μεταξύ άλλων στις μετατάξεις μας:
«Μετατάξεις υπαλλήλων
2 Μπορεί τα διοικητικά συμβούλια του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να άναψαν το πράσινο φως για τις μετατάξεις των περίπου 2.500 εργαζομένων, ωστόσο κανείς εκ των υπαλλήλων δεν έχει ακόμη αποχωρήσει από τον προβληματικό οργανισμό.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει το υπουργείο Μεταφορών έχει να κάνει με τις ενστάσεις κάποιων άλλων υπουργείων, στα οποία πρόκειται να μεταταγούν υπάλληλοι του ΟΣΕ, με την αιτιολογία ότι δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο των υπηρεσιών για τις οποίες προορίζονται. Οι υπό μετάταξη υπάλληλοι παραμένουν στη μισθοδοσία του οργανισμού.
Βεβαίως και δεν έχουμε σχέση με το αντικείμενο των υπηρεσιών στις οποίες θα μεταφερθούμε.
Δεν το γνώριζαν αυτό όταν σχεδίαζαν τις μετατάξεις;
Δεν το γνώριζαν αυτό όταν σχεδίαζαν να μετατάξουν υπαλλήλους που σε ένα ή δύο χρόνια βγαίνουν στη σύνταξη;
Δεν το γνώριζαν αυτό όταν σχεδίαζαν να μετατάξουν υποχρεωτικά τους αρχαιότερους;
Οι σιδηροδρομικοί κάθε άλλο παρά άσχετοι είναι. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους και χάρη στις γνώσεις και το φιλότιμο που διαθέτουν μέχρι σήμερα κινείται ο σιδηρόδρομος. Άσχετοι είναι αυτοί που σχεδίασαν και πρωταγωνιστούν σε αυτή την παράσταση του θεάτρου σκιών.


4 σχόλια:

  1. Κανένας δεν είναι Άσχετος απλά ε΄δω στην Ελλάδα δεν υπολογίζουν καθόλου την οντότητα του Πολίτη δεν ξέρουν τι θα πεί Μεσοοικονομία και Μακροοικονομία και γενικά δεν ξέρουν τι θα πεί Δημόσιο εσκεμμένα γιατί έχουν σαν Στόχο να διαλύσουν το Κοινωνικό Κράτος .. οπότε τα υπόλοιπα ειναι Ελιγμοί για τ θεαθήναι και με αποτέλεσμα πάρουμε και άλλα ποσά με υψηλότερο Επιτόκιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενας Λοβερδος ειναι αυτος γιατι θελει στο υπ υγειας νοσηλευτες και οι σιδ/κοι λογικα δεν του κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα καταλαβαν οτι δεν κανουμε για τα νοσοκομεια?Αν η βλακεια ηταν αθλημα θα ειχαν παρει το πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι Επικίνδυνοι Ψεύτες και Λασπολόγοι...Πρέπει να τους τρέμουμε μέχρι να τοποθετηθούμε και αυτοί ακι τα κοματόσκυλα τους...Καθαροί Δεσμοφύλακες των Σιδηροδρομικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση