Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Να κλείσει άμεσα μία ΔΕΚΟ, για παράδειγμα ο ΟΣΕ


«Ο πολιτικός κόσμος δείχνει ανίκανος να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και όσο η κυβέρνηση αδυνατεί να βάλει με τα σπλάχνα της, να κλείσει άχρηστους κρατικούς οργανισμούς και να λάβει μέτρα, είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε χρεοκοπία και έξοδο από την ευρωζώνη», δήλωσε στο ΣΚΑΪ η οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, «με τη φορολογία η χώρα βυθίζεται πιο βαθιά στην ύφεση, το ρευστό τελειώνει στα τέλη Σεπτεμβρίου και εάν τελικά δε δοθεί η 6η δόση, τότε πάμε για στάση πληρωμών... Η κυβέρνηση θα πρέπει να κλείσει άμεσα μία ΔΕΚΟ, για παράδειγμα τον ΟΣΕ, να απολύσει άχρηστους υπαλλήλους, και να επιδείξει σοβαρότητα στο ζήτημα των βαρέων και ανθυγιεινών χωρίς να περιμένει το 2013».
Για δεινή και αδιέξοδη οικονομική κατάσταση έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και επεσήμανε ότι οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος από την πολιτική και κοινωνική πίεση.

14 σχόλια:

  1. Ειναι αληθεια οτι εκεινος ο ΛΥΤΡΑΣ διαδιδει οτι απο την τρενοσε περισευουν 40 ατομα στην καρολου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λέει η κυρία Ξαφά. Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις που ακούγονται από το πρωϊ. Πρέπει να απαλλαγεί το κράτος από τους άχρηστους υπαλλήλους... και δεν μπορώ να φανταστώ πιο άχρηστους από τους οσετζήδες. Πριν απαντήσετε σκεφτείτε. Σκεφτείτε τι προσέφεραν και τι πήραν μέχρι σήμερα!!! Αξίζει κάποιος σιδηροδρομικός να αμοίβεται με 1800 ευρώ όταν επιστήμονες παίρνουν 600 και 800 ευρώ... σκεφτείτε και μετά απαντήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ.....ανωνθμε ΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 7,15,ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΟΣΕΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΕΣΥ Η ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωρα να αλλαξεται βανελακια?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΞΑΦΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 7:15 ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΣ 2300 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1500.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΗΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΕΞΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2010 40000 ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΨΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ...ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩΤΑΤΟΙ !!! ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΕΦΕΡΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ''ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ''. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΦΡΟΥΣ (ΤΟΘΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ), ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, Κ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ , ΚΛΠ ΚΛΠ. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΑΝΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αληθεια υπαρχει καποιος που πιστευει οτι αν σταματησουν οι "ΟΣΕτζηδες" να παιρνουν 2300 , θα σταματησουν τα λαμογια να τσουβαλιαζουν εκατομυρια απο (π.χ.) υποβρυχια που γερνουν ? οτι αν "κλεισει μια ΔΕΚΟ , π.χ. ο ΟΣΕ" , θα φτιαξει αυτη η χωρα και θα δωθουν περισσοτερα χρηματα π.χ. σ αυτους που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα ? γιατι αν υπαρχει καποιος που τα πιστευει αυτα ( κι αλλα παρομοια ), πρεπει γρηγορα να τον δει γιατρος.Ισως ενας απο τους γιατρους-βουλευτες που διαθετει η χωρα.Δυστυχως οι "επιστημονες" θεολογοι σπανιζουν πια στο κοινοβουλιο.Δεν αναγνωριστηκε οσο επρεπε η αξια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όλοι ήμαστε εργαζόμενη.Επιστήμονες με πολλά ευρώ στον ιδιωτικό τομέα όπως η βουλευτές και χωρίς οκτάωρο φυσικά. ΔΕΝ ψόφησε η κατσίκα πρόλαβε και την έσφαξε ο γείτονας.ΚΑΙ αφού δεν έπιασε η κατάρα μας έμεινε να τους 'κατά'ψηφίσουμε μήπως και σώσουμε την κατσίκα, και σταματήση η φαγωμάρα.?@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ:3/09-19:15 Κ 5/09-13:41 ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΧΑΜΕΝΕ ΤΗΣ 13:41 ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ Κ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΕΣΥ Κ Η ΞΑΦΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ; ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!! ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως οι σπουδέ για να γίνει κάποιος επιστήμονας βοηθούν να γίνει κι ένα κάλο τεμπελόσκυλο.Δεν ξέρω άν εκτός απ' το διάβασμα του κώλου και τα ξενυχάδικα, αν ποτέ ξενύχτησε δημιουργηκά.Πάντως κάτι επιστήμονες σπουδαγμένοι καταφέραν να βουλιάξουνε αρχικά επιχειρήσεις πο οι πατεράδες τους στήσανε,κι αργότερα οικονομίες κάνοντας και λεγοντας επιστημονικά μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διατυπώνω την απορία. Πόσοι απ' τους 300 βολευτές έχουν ασκήσει πραγματικά επάγγελμα κι όχι στα χαρτιά, ξεκινώντας απο φοιτιτηκά κοματόσκυλα αρχικά εξελισσόμενοι αργότερα σε άλλου είδους κοματόσκυλα (π.χ. εγρατοπατερικά) και με την μαλακία του έλληνα βολευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Κ ΜΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Κ ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ Κ ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ Ο BESTGEORGE ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥ:ΑΝΩΝΥΜΑΚΙΟΥ 03/09 7:15 Κ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ:05/09 1:41ΜΜ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Κ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Κ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΟΝ 98.9 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΓΑΠΑΚΙΑ Κ ΓΑΠΑΚΗΣ Κ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Κ ΜΕ ΑΛΟΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ Κ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ (MIXANODIGOIOSE.BLOGSPOT.COM) K ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΠ ΑΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΠΟΥ Η Κ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ. ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ Α RADIO 98.9, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΥΟ "ΑΝΩΝΥΜΑΚΙΑ" Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση