Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Έσχατη λύση οι απολύσεις στο Δημόσιο»

Τάδε έφη Δημήτριος Ρέππας. Τον πιστεύουμε;
«Στην πολιτική μας δεν υπάρχει κεφάλαιο με τίτλο απολύσεις», επισήμανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δ. Ρέππας σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης με τους δημοσιογράφους.

Να υπενθυμίσουμε τις διαβεβαιώσεις κορυφαίων υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού για το ότι:
-«δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»;
-«δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ»;
-«δεν θα θιγούν άλλο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι»;
-«θα παταχθεί επιτέλους η φοροδιαφυγή»;
Στο λεξικό δίπλα στη λέξη απάτη και αναξιοπιστία θα πρέπει να έχει το παρακάτω βίντεο:

Φτάνουν αυτά για να μας πείσουν για την ανααξιοπιστία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ή θέλουμε και άλλα για να πειστούμε ότι πρόκειται για την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση σε παγκόσμια βάση; Και να θυμίσουμε ότι στερείται λαϊκής εντολής για να κάνει αυτά που κάνει. Επειδή την λαϊκή εντολή την έκλεψε με δόλο, παρουσιάζοντας συνειδητά και με γνώση της πραγματικότητας ένα προεκλογικό πρόγραμμα ξένο με τις προθέσεις της και αφού εξαπάτησε και υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων, εφάρμοσε τα γνωστά μνημόνια οδηγώντας πρώτα τον Έλληνα και μετά την Ελλάδα στον εξευτελισμό και την χρεοκοπία.
Αφού φρεσκάραμε λίγο τη μνήμη μας για την αξιοπιστία των ΠΑΣΟΚΩΝ συνεχίσουμε με το άρθρο:
Άφησε, ωστόσο, ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν απολύσεις υπαλλήλων των υπό κατάργηση ή συγχώνευση ΔΕΚΟ στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν να ενταχθούν στη διαδικασία που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο.
Ο κ. Ρέππας έκανε ακόμη γνωστό ότι με το νέο μισθολόγιο που θα τεθεί σε ισχύ κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο, αν και το σχετικό νομοσχέδιο θα δοθεί προς δημόσια διαβούλευση εντός του Ιουλίου, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων θα εξαρτώνται από τη βαθμολογική τους εξέλιξη, η οποία θα είναι προϊόν αξιολόγησης.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αναφερόμενος στο θέμα που ανέκυψε με τις απολύσεις των υπαλλήλων των υπό κατάργηση ή συγχώνευση ΔΕΚΟ, επισήμανε ότι «ο εφαρμοστικός νόμος είναι σαφής», ενώ τόνισε ότι «δεν υπάρχει αντίκρουση με την έκθεση της τρόικας».
Παραδέχθηκε, παρά ταύτα, ότι στην περίπτωση κατά την οποία για το πλεονάζον προσωπικό των ΔΕΚΟ δεν εφαρμοστούν οι τέσσερις προϋποθέσεις που τίθενται στον εφαρμοστικό νόμο τότε υπάρχει πρόβλημα.
Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις;
Κατ΄ αρχάς το πλεονάζον προσωπικό των υπό κατάργηση ή συγχώνευση ΔΕΚΟ τίθεται σε καθεστώς εφεδρείας για 12 μήνες και αμείβεται με το 60% του μισθού του.
 Σε αυτό το διάστημα θα καταβληθούν προσπάθειες είτε να μεταταγεί στο Δημόσιο μετά από έγκριση του ΑΣΕΠ που θα δίδεται με συγκεκριμένα κριτήρια τα οποία απομένει να καθοριστούν, είτε να απασχοληθεί με το καθεστώς μερικής απασχόλησης ή με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, είτε να ενταχθεί σε προγράμματα εθελούσιας. Αν τίποτε από όλα αυτά δεν συμβεί, τότε θα απολύεται.
Αναφερόμενος στο νέο μισθολόγιο, ο κ. Ρέππας, σημείωσε ότι με το ισχύον καθεστώς υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι εργάζονται και δεν αμείβονται και εργαζόμενοι οι οποίοι αμείβονται χωρίς να εργάζονται. Εκανε ακόμη γνωστό ότι καταβάλλονται προσπάθειες το νομοσχέδιο για το νέο σύστημα αμοιβών να καταρτιστεί αυτή την περίοδο. Θα τεθεί ωστόσο προς έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και αμέσως μετά θα δοθεί προς δημόσια διαβούλευση πριν έλθει για ψήφιση στη Βουλή.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε ότι με το νέο μισθολόγιο:

- Θα υπάρξει σύνδεση των μισθών με τη βαθμολογική εξέλιξη των υπαλλήλων η οποία θα είναι προϊόν αξιολόγησης.
- Καταβάλλεται προσπάθεια να «ποσοτικοποιηθούν» οι συνέπειες από την εφαρμογή του για το σύνολο των δαπανών του Δημοσίου.
- Θα καταστεί πράξη η κινητικότητα στο Δημόσιο.
«Στόχος μας είναι να υπάρχουν υπάλληλοι του κράτους και όχι κάθε ξεχωριστού υπουργείου», είπε ο κ. Ρέππας.
Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι υπάλληλοι θα μπορούν - για ορισμένες τουλάχιστον θέσεις όπου δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα - να μεταφέρονται από τη μία υπηρεσία στην άλλη ανάλογα με τις ανάγκες που ανακύπτουν
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε ακόμη ότι θα τηρηθεί σε απόλυτους αριθμούς η αναλογία 10:1 μεταξύ των αποχωρήσεων και των προσλήψεων προσωπικού..
Συμπέρασμα: Όσο νωρίτερα απαλλαγούμε απο αυτούς τους «αξιόπιστους» «εθνοσωτήρες» και ξεπουλητάδες όσο - όσο της δημόσιας περιουσίας τόσο το καλύτερο...
Τα σχόλια ενδιάμεσα (με κίτρινο και πλάγια γράμματα) και το βίντεο είναι δική μας προσθήκη. 


42 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ Ο ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...........ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ........
    ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ
    ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ .... ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗΣ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΡΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .....ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα, μεσα απ την καρδια μου ελπιζω τα παιδια , οι συναδελφοι , οι φιλοι ,που αφησαμε πισω μας στον ΟΣΕ-ΤΡΕΝΟΣΕ να μην απολυθουν.Δεν μπορω να φανταστω τιποτε πιο καταστροφικο , πιο εφιαλτικο για τις ζωες των ανθρωπων (περα απο θεματα υγειας φυσικα) απο τη απολυση.Ειμαι βεβαιος οτι ολοι συμφωνειτε με την αποψη μου και νομιζω οτι ολοι μας θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να συμπαρασταθουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στα παιδια.Δεν εχω ιδεα με ποιον τροπο , αλλα ειλικρινα πιστευω οτι θα πρεπει να βοηθησουμε με καθε τροπο.Ειναι νομιζω ηθικο μας χρεος απεναντι τους , αλλα και απεναντι στον εαυτο μας και στο (επαγγελματικο)παρελθον μας.Και , ναι , το θυμαμαι οτι πολλοι κανανε ο,τι μπορουσαν για να μας "διωξουν" και να μεινουν αυτοι και να "σωθουνε".Αλλα , εδω μιλαμε για την πλειοψηφια , οχι για μερικους ηλιθιους μονο.Μιλαμε για τους δικους μας ανθρωπους.Τους φιλους και συναδελφους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ φιλε Κώστα να βοηθήσουμε,αλλά νομίζω ότι λίγα είναι καθαρά παιδιά.Τα περισότερα είναι ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερεις συναδελφε, "Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2011 11:06 μ.μ." ποσο ασχημα θα νιωθω (κι εγω και ολοι μας φανταζομαι) αν δεν βοηθησουμε ? Κι ας ξερουμε οτι αναμεσα στους καλους φιλους και συναδελφους που αφησαμε υπαρχουν , οχι μονο κομματοσκυλα οπως λες , αλλα και ρουφιανισκοι , "βολεψακηδες" , ανθρωποι που οταν τους ρωτουσα αν εκαναν αιτηση για μεταταξη , μου απαντουσαν "εγω δεν κανω μαλακιες".... Αλλα μαζι τους υπαρχουν και οι αλλοι.Οι καλοι συναδελφοι και φιλοι , αυτοι που δουλεψαμε μαζι με βροχη , κρυο , χιονι , στα δυσκολα και στα ομορφα , που καναμε μαζι Ανασταση , που , που , που ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το επίδομα αδείας σημερα το πηρα απο το λογιστήριο ΟΣΕ. Πηγα επιτοπου με απλη ταυτοτητα τα παίρνεις εκει, πολυ απλα και χωρις προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.ΕΠΙΔΟΜΑ=1/2 ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ=150Ε.2.ΜΙΣΘΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΒΑΛΤΕ - ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.3.ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΟΚ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΑΛΛΑ.ΕΝΙΑΙΟ Κ.Λ.Π.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΑΡΑ ΣΑΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Υ.Σ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΓΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ? ΜΑΝΤΕΨΤΕ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς "Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2011 7:20 μ.μ.".Ισως συναδελφε αν μας δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες να μπορεσει καποιος να βοηθησει με καποιον τροπο.Ισως καποιος εχει τις γνωσεις να σε συμβουλεψει σωστα για το τι να κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 7.20 μ.μ. Αυτή που σε στείλανε ξέρανε περισσότερα απο αυτούς που βρήκες.Τους το επισήμανες.Τωρα να μαντέψω....σύμβουλος του πρωθυπουργού .Καλό κουράγιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΕΠΠΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ και επαυξάνω Ανώνυμε του παραπάνω σχολίου.
    Με την ιδέα και μόνο να είμαστε Απολυμένοι και όχι μεταταγμένοι μας πιάνει ΤΡΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενταξει τοτε στειλλτε του και μια ευχαριστηριο επιστολη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να ρωτησω, ημουν και ειμαι σε μητρωτητα οταν εγινε η μεταταξη μου.ξεχασα υποχρεωτικη.δεν ειναι παρανομη η μεταταξη αυτη απο τη στιγμη που ο νομος προστατευει τη μητρωτητα? ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάρχουν μετταταγμένοι που πιστεύουν οτι τη γλυτώσαμε λογω Ρέππα? Απλά δεν είχαν σφίξει ακόμα τα γάλατα των απολύσεων. Ο ίδιος ο Ρέππας μιλάει τώρα για απολύσεις που μπορεί να είναι αναπόφευκτες.
    Μας ξωπετάξανε μην τους στήσουμε και άγαλμα τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσο για τη μητρότητα που επικαλείται η συναδέλφισσα θα πρέπει να ρωτήσει πιστεύω κάποιον δικηγόρο αν στην προστασία αυτή συμπεριλαμβάνεται και η μετάταξη.
    Δεν ξέρω που υπηρετούσες αλλά είναι παρακινδυνευμένο να προσπαθήσεις να γυρίσεις πίσω.Τίποτα δεν είναι οπως το αφήσαμε και σε λίγο καιρό θα υπάρχουν χοντρά προβλήματα ειδικά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μακάρι να βγώ ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγανακτησμένος πολίτης11 Ιουλίου 2011 στις 1:09 μ.μ.

    Στον Ανώνυμο που είπε: «ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΕΠΠΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. »

    Αν και πιστεύω ότι δεν σοβαρολογείς και κάνεις πλάκα, δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να μιλάς σοβαρά!
    Δεν φτάσαμε τυχαία εδώ που φτάσαμε!

    Τετρακόσια με εξακόσια χρόνια τουρκοκρατίας άφησαν κουσούρια… Δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω, γιατί αν δεν κατάλαβες ακόμη τίποτα δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις.

    Άντε βρε να χαίρεσαι τον Ρέππα, να τον καμαρώνεις υπουργάρα, και σου εύχομαι να πάρει και η ομαδάρα σου πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συναδερφοι δεν ξεχναμε και δε θα ξεχασουμε ποτε τον ρεπα που ψηφιζοντας τη τελευταια μερα το νομοσχεδιο για τις μεταταξεις ανεφωνησε "οι μαγκες δεν υπαρχουν πια, τους πατησε το τρενο"
    ΥΣ.
    Στο χωριο μου λενε μια παροιμια "με τη σειρα ξυνονται τα γομαρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΜΕΤΑ ΟΣΕ", ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ,ΤΟΥΣ 12 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ Ν.993/79 ΚΤΛ,ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΟΝΑΙ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ,,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΛΠ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aπορια.Θα τους κανουν και γραμματοσημα....να μη μας ματιασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παραμενουμαι Τ.Α.Π.Ο.Τ.Ε..η ΟΧΙ μια απαντηση παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΟΝΟ ΤΑΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 5.11 ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 4.51

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑΠΟΤΕ, οσοι εχουν πανω απο 25χρονια ασφαλισης στο ΤΑΠΟΤΕ, παραμενουν εκει. Οσοι εχουν λιγοτερα, το ψαχνουν, ρωτανε ποσα παιρνουν συνταξη οι νεοι συναδελφοι τους, ποσες κρατησεις εχουν κ αποφαζιζουν. Αλλα μαλλον ΤΑΠΟΤΕ να διαλεξουν. Συντομα θα μας απαντησουν οι δικηγοροι, πιστευω. Οισυντονιστες να κινηθουν οσο μπορουν, καλοκαιρι γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Χρήστο, 11 Ιουλίου 2011 4:51 μ.μ.
    «ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΜΕΤΑ ΟΣΕ", ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ,ΤΟΥΣ 12 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ Ν.993/79 ΚΤΛ,ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΜΕ 20 ΕΥΡΩ κ.τ.λ. κ.τ.λ.»

    Νομίζουμε ότι είναι ξεκαθαρισμένο και κατανοητό από καιρό. Η Ιστοσελίδα μας «Μετά τον ΟΣΕ» βοηθά τα μέγιστα στο στήσιμο του συλλόγου μας, αλλά δεν είναι ένα και το αυτό με τον σύλλογο!

    Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας και όλοι οι διαχειριστές κατέβαλαν και αυτοί την εφ’ άπαξ εισφορά των 20€ στον ταμία του νομού του ο καθένας αντίστοιχα, όταν γράφηκαν στον υπό ίδρυση σύλλογο. Τι υπονοείς όταν λες έδωσες 20€ και τι σχέση έχει αυτό με αυτά που γράφονται στις αναρτήσεις και τα σχόλια της ιστοσελίδας;

    Το τι σε ενδιαφέρει αλλά και την άποψή σου μπορείς να την εκφράσεις κόσμια μέσα από τα σχόλια σου, στην ιστοσελίδα που σε φιλοξενεί. Αν πιστεύεις όμως ότι θα μας υποδείξεις το τι θα γράφουμε ή ακόμη χειρότερα αν πιστεύεις ότι θα φιμώσεις τις δικές μας απόψεις τότε πιστεύεις λάθος.

    Πριν γράψουμε κάτι εδώ μέσα, έστω και αν είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι, όταν αυτό που θέλουμε να γράφουμε αφήνει υπονοούμενα, καλά είναι να βάζουμε και το μυαλό μας να δουλέψει λίγο. Κανείς δεν είναι αλάθητος αλλά επίσης και κανείς βλάκας δεν έχει ταμπέλα, από αυτά που γράφει και λέει τον καταλαβαίνουμε! Ας είμαστε λοιπόν λίγο προσεκτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το δωρο απο το ταμειο με την ταυτοτητα.ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Μοναστηριου .......για μηδενικο λογαργισμο.Προφανος και για μεταταγμενους.Μας εχουν διαγραψη,τελος επι πιστωσει μονο επι παλαμη. Λεφτα υπαρχουν...με πιασαν τα γελια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα συνάδελφοι μεταταγμένοι,πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα με το θέμα του ΕΦΑΠΑΞ,υπο την καθοδήγηση δικηγόρου με αιτήσεις, αγωγές προς το ταμείο πρίν είναι αργά,να πάρουμε αναλόγικα ότι δικαιούμαστε λόγω αποχώρησής μας απο τον ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνω με τον πασχαλη.
    πρεπει κατι να κανουμε συντομα. ειναι χρηματα που μας ανηκουν να μην μας τα φανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ
    1) ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1982 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1984 ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΩ.
    Ο 3891/2010 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΛΕΕΙ ΟΤΙ: « Ο μεταφερόμενος κατατάσσεται σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο με βάση το συνολικό χρόνο υπηρεσίας στις Εταιρίες. Ο συνολικός αυτός χρόνος αποτελεί πραγματική υπηρεσία για όλα τα ζητήματα υπηρεσιακής και μισθολογικής κατάστασης. Αν υπάρχει πλεονάζων χρόνος λογίζεται ως διανυθείς στο βαθμό κατάταξης». ΚΑΙ
    2) ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Ν. 576/1977
    ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 18ο ή ΑΠΟ ΤΟ 17ο ΚΛΙΜΑΚΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ BLOG:ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΗΣΑ
    ΟΥΤΕ ΕΘΙΞΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΣΜΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΗΡΑ 176,97ΕΥΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ 176,97 ΕΥΡΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ [ΔΩΡΟ] ΔΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ .ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επιστολή παραίτησης συνδικαλιστή του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας

    Μετά από σχεδόν 30 χρόνια ενεργούς συμμετοχής μου σαν μέλος του Σ.Σ.Θ., βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να καταθέσω την παραίτησή μου από μέλος του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδος..
    Οι λόγοι της παραίτησής μου έχουν να κάνουν με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία και την απάθεια που δείχνουν τα ελεγχόμενα συνδικαλιστικά όργανα (ΓΣΕΕ, ΠΟΣ, Εργατικά κέντρα, Σ.Σ.Θ.).
    Δεν αντέχω άλλο να με κοροϊδεύουν άνθρωποι που εκπροσωπούν αυτό το τερατούργημα που έφτιαξαν οι πολιτικοί της χώρας μας απ’ την οικουμενική κυβέρνηση και μετά και θέλουν να το λένε και εταιρεία.
    Δεν αντέχω να βλέπω συναδέλφους που έχουν προσφέρει πολλά στον σιδηρόδρομο και με 33 χρόνια υπηρεσία, να διώχνονται με μετάταξη και να κάνουν τους κλητήρες σε διάφορες άσχετες «υπηρεσίες του δημοσίου».
    Δεν αντέχω να βλέπω τόσα χρόνια τον σχεδιασμό της λειτουργίας του σιδηροδρόμου κατά πως βολεύει τα ΚΤΕΛ .
    Και όλα αυτά να συμβαίνουν και οι «εκπρόσωποι των εργαζομένων» σε όλες τις βαθμίδες, να αναλώνονται σε συναντήσεις με βουλευτάδες που ψήφισαν υπέρ του να γίνονται όλα αυτά και Δημάρχους που χάσανε τους Μεσογειακούς και ψάχνουν κονδύλια από ότι νομίζουν πρόσφορο.
    Από όλα αυτά που ζούμε σήμερα μπορώ πλέον να βγάλω το συμπέρασμα και να πω πως ήταν λάθος μου η εκλογή μου με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ-Σ την περίοδο 2000-2006, γιατί από άγνοια και ανοησία συμμετείχα στο πανηγύρι της τελικής τερατοποίησης του σιδηροδρόμου από υπηρεσία για την κοινωνία σε εταιρεία εκμετάλλευσης του εαυτού της.
    Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, που ίσως γίνουν θέμα συλλογισμού με κάνουν να υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας.
    Χρήστος Μπουδαλάκης
    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Χρήστο. 12 Ιουλίου 2011 7:44 μ.μ.

    Αυτά που έγραψες είναι λίγα σχόλια παραπάνω για να τα διαβάσει όποιος έχει αμφιβολία.

    Δεν σου είπαμε «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», βάλαμε κάποια πράγματα στη θέση τους γιατί δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει εδώ μέσα.

    Αν πιστεύεις ότι οι πολιτικοί είναι «οι καλύτεροι άνθρωποι» αυτό είναι δικαίωμά σου, έχεις το ελεύθερο να το εκφράσεις σαν άποψη αλλά δεν θα μπορέσεις να μας το επιβάλεις σαν σωστό.

    Ναι! Ο απαράβατος όρος να είναι κόσμια τα σχόλια υπάρχει, μέχρι σήμερα έτσι διατηρήθηκε και ελπίζουμε να μπορέσουμε και στο μέλλον να το διατηρήσουμε έτσι!

    Επειδή οι συνάδελφοι έχουν σοβαρότερα προβλήματα να προβάλλουν μέσα από την ιστοσελίδα από το να ασχολούνται με το τι πιστεύεις εσύ για τους «γραβατάκηδες» και για την ιστοσελίδα, ευχαριστούμε για το «άντε γειά» και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημερα. Οφειλω να συγχαρω τον συν/φο, Χ.ΜΠΟΥΔΑΛΑΚΗ, για την κινηση του, αν και ειμαι αντιθετος του να παραιτειται καποιος, αλλα απο μεσα πρεπει να πολεμαει κ διορθωνει οτι βλεπει στραβο. Συν τοις αλλοις, πρεπει να πω οτι : καπως αργα καταλαβε το τι γινεται σ΄αυτη τη χωρα, στον σιδηροδρομο κ στον συνδικαλισμο που τοσα χρονια ειναι εκλεγμενος απ' οτι λεει. Τελος παντων ''καλλιο αργα...''.
    Τωρα κατι αλλο . τι γινεται κε Διαχ/στα?? ολα πανε καλα? ποτε θα κανουμε κανενα γκαλοπ? για δραστηριοποιησου!!! Τελος η λεκτικη διαμαχη με τον Χρηστο. Ολα γιναν κατανοητα. εμπρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΓΝΩΜΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΥΝΔ "ΧΡΗΣΤΟ" ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΄ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ "ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙΣ"ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΥΝΔ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ "ΣΥΝΔ"ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΠΩΣ:ΜΠΛΟΚΟΣΕ,ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΛΑΜΕΝΑ ΝΕΑ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΜ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συναδελφοι Μεττατασσομενοι Καλησπερα.Γνωριζει κανεις αν καποιος συν/φος εχει πλειρωθει απο καποια Υπηρεσια Στις 27/6 η σημερα?Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λεφτά υπάρχουν, αλλά οι μεταταγμένοι δεν τα είδαν ακόμη!

    Κουράγιο αδέρφια, πάνω που έχουμε συνηθίσει να την βγάζουμε άφραγκοι θα πληρωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟ ΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΓΝΛ ΣΥΝ/ΦΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΠΩΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΧΑΡΙΣΤΗΚΗ ΒΟΛΗ.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΑ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ. Α Π Ο Λ Υ Σ Η.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟ ΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΓΝΛ ΣΥΝ/ΦΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΠΩΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΧΑΡΙΣΤΗΚΗ ΒΟΛΗ.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΑ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ. Α Π Ο Λ Υ Σ Η.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τον πρώην(;) Πρόεδρο της ΠΕΠΑ?
    Τι έγινε είχαμε αλλαγές στην Διοίκηση της ΠΕΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΑΧ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ 13 ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 13/7/2011 ΘΑ ΠΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΟΥ (6οs) ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παιδια , οταν μιλαμε για "πρωην" προεδρο της ΠΕΠΑ , μιλαμε για τον "σοφο" προεδρο ? Αυτον που οταν τον ρωτησαν τι να κανουμε με τις μεταταξεις , απαντησε " ο σωζων εαυτον σωθητω " ? (Σωθηκαμε προεδρε , σωθηκαμε που φυγαμε !!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση