Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πρώτο κύμα ιδιωτικοποιήσεων


Το πρώτο βήμα για την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου, λιμανιών, περιφερειακών αεροδρομίων, των ΕΛΤΑ και άλλων περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου κάνει το υπουργείο Οικονομικών.
Δημοσίευσε προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαδικασία επιλογής χρηματοοικονομικών και τεχνικών συμβούλων, με στόχο την «άμεση» προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων. Οι υποψήφιοι έχουν μόλις μία εβδομάδα για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καθώς ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων ορίστηκε η 25η Ιουλίου.

Σιδηρόδρομος   
Αφορά στην αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του τομέα συντήρησης τροχαίου υλικού, καθώς και την εμπορική εκμετάλλευση των σταθμών Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Βόλου και Λάρισας.  
Ο σύμβουλος που θα επιλεγεί θα προτείνει και τη διαδικασία για την απόσχιση του κλάδου συντήρησης από τον ΟΣΕ όπου υπάγεται σήμερα, προκειμένου να ακολουθήσει η ιδιωτικοποίησή του. Σχετικά με τους σταθμούς, εξετάζεται και η πώληση των δικαιωμάτων που έχουν σε αυτούς σήμερα το Δημόσιο και η ΓΑΙΑΟΣΕ.

48 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΞΥΠΝΩ ΗΣΥΧΟΣ. ΕΚΦΡΑΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΙΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ...ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ.
    Υ.Σ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙΣ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΙΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΧΟς ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ??. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ.... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΙΟ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ???ΒΑΣΙΛΙΑς ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΣΕ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21/07/2011 Σήμερα 596,70 € οι ημερήσιες εισπράξεις, πρώην προϊσταμένου του ΓΠΑ /Λάρισας που με εγκύκλιο του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα κάνει έλεγχο στις αμαξοστοιχίες και θα εκδίδει εισιτήρια σε όσους δεν πρόλαβαν να εφοδιασθούν (οι περισσότεροι).

    Ας είναι καλά ο θεός που με φώτισε και με φύλαξε να μην αναλάβω πρώτον προϊστάμενος του ΓΠΑ /Λάρισας
    και δεύτερον επί κεφαλής των εκδοτηρίων της Λάρισας
    και εγκλωβιζόμουν στο σύστημα και δεν μπορούσα να κάνω αίτηση για Μετάταξη.

    Αρνήθηκα προ 10 μηνου τις προτάσεις αυτές και φαίνεται ότι έκανα τις σωστές επιλογές.

    Παραμένω Σιδηροδρομικός , έμαθα να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο, να φορτώνω βαλίτσες να βοηθάω την τρίτη ηλικία και όχι μόνο, να τρυπάω εισιτήρια ,να είμαι επί κεφαλής του τρένου λόγω βαθμού και ειδικότητας, να μηχανοδηγώ και να τηρώ δρομολόγιο ξεκουράζοντας τον Μηχανοδηγό.

    Ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε και τώρα είμαι ένας ανενεργός Διοικητικός υπάλληλος στον Αριστέα και όχι ένας ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το ...να μηχανοδηγω δε χρειαζοτανε να το γραψεις. Μη βγαλουμε και τα απλυτα μας στη φορα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ επίκαιρο και τρομακτικό το περιεχόμενο της ανάρτησης του φίλου μας Α.Δ.
    Επειδή νοιώθω ακόμη σιδηροδρομικός, σφίχτηκε το στομάχι μου από άγχος, διαβάζοντας για χρηματοοικονομικούς συμβούλους, άμεση ιδιωτικοποίηση και προθεσμίες μιας εβδομάδας!

    Όμως για ηρεμήστε παληκάρια. Το ότι κάποιος νοιώθει πιο ήσυχος επειδή έφυγε έγκαιρα από τις εταιρίες ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ιδιωτικοποιούνται και πωλούνται όσο – όσο, δεν σημαίνει ότι υμνεί αυτούς που μας κατάντησαν να αισθανόμαστε κάτοικοι τριτοκοσμικής χώρας!

    Η Ελλάδα είναι πειραματόζωο στα χέρια των Γιωργάκηδων και των μάγων του ΔΝΤ που μας κουβαλήσανε, εφαρμόζουν λάθος συνταγές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά, έχουμε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή, γιατί «κάποιοι» τα κάνανε μαντάρα με την υιοθέτηση συνταγών τύπου μνημονίου και κάποιοι εφαρμόζουν μεθόδους για να μας σώσουν που προκαλούν φόβο στους υπόλοιπους λαούς!

    Η φράση «να μην γίνουμε σαν την Ελλάδα» ακούγεται όλο και πιο τακτικά σε Πορτογαλία, Ισπανία κ.τ.λ. και εμένα με κάνει να νοιώθω ντροπή για το πώς κατάντησαν την Ελλάδα μας και τους Έλληνες και μίσος για αυτούς που μας κατάντησαν έτσι!

    Όμως, όπως και να το κάνουμε, και εγώ νοιώθω τυχερός που δεν δουλεύω πια στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είμαι πολύ καλύτερα εκεί που πήγα με κριτήριο την ψυχολογική ηρεμία και τις εργασιακές συνθήκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελω να γραψω κατι και ειλικρινα δεν μ'ενδιαφερει πως θα το κρινουν καποιοι.Ημουν ενας φουκαρας συνοδος για πολλα χρονια.Δουλευα με συνειδηση κι εβλεπα πολλους απο "εμας" να γινονται προισταμενοι , ελεγκτες , ερχιελεγκτες ,κ.λ.π.Κι αλους απο "εμας" να μπαινουν σε γραφεια για χρονια ατελειωτα, τσεπωνοντας (ελεω "ΜΟΔΑ") πολυ περισσοτερα απο εμενα που δουλευα σαν το σκυλο. Δεν εγλυφα , δεν ημουν "αρεστός", δεν ανηκα σε κανενα απο τα δυο μεγααααλα κομματα.Δεν ειχα δηλαδη καμμια ελπιδα να γινω προισταμενος.Και δεν μιλαω για γραφειο , γιατι εκει οι θεσεις ηταν παντα πιασμενες απο τα γνωστα "δικα μας παιδια".Προκυρηχθηκαν λοιπον οι μεταταξεις και ημουν απο τους πρωτους που εκαναν αιτηση.Οταν τα "δικα μας παιδια" εβαζαν ο,τι "βυσμα" ειχαν και δεν ειχαν για να μεινουν.Διαφοροι "βαρια αρρωστοι ΥΚΕΤΥ" εμειναν με "διευθυντικο δικαιωμα" , αλλοι βοηθοι και παρατρεχαμενοι ετρεχαν κι εγλυφαν "κοντους" και "χοντρους" παρακαλωντας για τη "θεσουλα" τους.Αλλοι κατευθυνοταν προς το "1110" , σαν "αξια μελη του κομματος" κι αλλοι "εφτιαχναν ομαδες" για Γευγελη και Κουλατα και υποσχονταν να παρουν μαζι τους τους φιλους τους.Κι εμεις φυγαμε.Χωρις να ξερουμε που παμε , χωρις κανεις να ενδιαφερθει , εστω και λιγο , για το που θα καυαληξουμε.Και πολλοι , παρα πολλοι, "συναδελφοι" γελουσαν κατω απ τα μουστακια τους που φευγαμε εμεις και "γλυτωναν" αυτοι.Εγω πηγα εκει που ηθελα να παω.Και βρηκα τα πραγματα καλυτερα , πολυ καλυτερα, απο οτι περιμενα.Και νιωθω ασφαλης.Και δεν νιωθω "βλακας" πια.και το χαιρομαι αυτο.Και δεν με νοιαζει και δεν με ενδιαφερει τι θα απογινουν τα "δικα μας" παιδια , τα κομματοσκυλα.Και αυτοι που γελουσαν κατω απ τα μουστακια τους.Στενοχωριεμαι μονο για λιγους.Για παρα πολυ λιγους καλους συναδελφους.Αλλα ειναι (δυστυχως) λιγοι.Κι ας βγει ενας , να με πει "ψευτη".Ενας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΚΡΙΝΩ!!!!! Καποιοι την περιοδο των μεταταξεων δειξανε τον καννιβαλισμο τους.Και μεχρι προχθες εδειχναν τα εξωφλητικα τους με προκλητικο τροπο ξεροντας οτι εμεις ειμαστε απληρωτοι. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. λΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
    ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΑΡΙΑ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
    ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ,ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ,ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ
    ΑΝΕΥΘΥΝΑ,ΜΙΚΡΑ ΜΥΑΛΑ,ΤΗ ΡΟΤΑ ΣΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ
    ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.

    ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΟΥ
    ΔΙΑΣΥΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΣΟΥ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ 'ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ'ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ
    ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ,ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ,

    ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ,ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ
    ΘΑΜΠΩΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ, ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ
    ,ΣΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΑΛΛΗ ΓΗ,ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ
    ΦΤΩΧΗ ΣΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΗ,ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΥ ,ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,ΤΑΡΧΑΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ,ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΥΑ ΣΟΥ
    ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΦΡΙΧΤΑ,ΚΡΥΦΑ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΑΝΟΣΚΙΑΖΟΥΝ

    ΤΑΖΟΥΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ
    ΟΛΟ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ,ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ'
    'ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ'ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ
    'ΔΕΙΛΟΙ,ΜΟΙΡΑΙΟΙ,ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ,ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΛΗ,ΑΝΤΑΜΑ
    ΞΕΠΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ Κ ΣΥΝΔ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΔ, ΤΖΙΝΤΙ,Κ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.ΜΗ ΜΕ ΕΞΩΘΗΤΕ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟΣ ΦΙΛΕ ΑΔ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΠΟΛΤ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 3.5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΟΙ "ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ-ΚΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΤΣΑΤΣΟΓΛΕΙΦΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΜ- ΤΗΣ ΕΕΠΕΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ".ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ: ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ, ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙ!!!!!!!!!;;;;; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΦΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΩΒΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ,ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΚΟΚΟ"ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΟΙ ΑΔ Κ ΤΖΙΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΙΣΤ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ22 Ιουλίου 2011 στις 12:09 μ.μ.

    ΑΔ οταν λες πρωην προισταμενος του ΓΠΑ ΛΑΡ ποιον εννοεις ,κανενα κονσερβοκουτι μηπως?Γιατι δεν παρακολουθω τις εξελιξεις.Δως μας λεπτομερειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς ανωνυμο 21/07 8.59
    Ξεχασες να αναφερεις και καποιους αλλους που ηρθαν στον κλαδο ουρανοκατεβατοι με μεταταξη γιατι ο μπαμπακας τους δουλευε εκει (κι ηταν και βολεμενος), κι ειχαν και την απαιτηση να γινουν και προισταμενοι.
    ΥΓ Εκτος αν το δικαιουταν επειδη ειχαν μεγαλα αυτια. Αυτα κι οποιος καταλαβε καταλαβεπρος ανωνυμο 21/07 8.59
    Ξεχασες να αναφερεις και καποιους αλλους που ηρθαν στον κλαδο ουρανοκατεβατοι με μεταταξη γιατι ο μπαμπακας τους δουλευε εκει (κι ηταν και βολεμενος), κι ειχαν και την απαιτηση να γινουν και προισταμενοι.
    ΥΓ Εκτος αν το δικαιουταν επειδη ειχαν μεγαλα αυτια. Αυτα κι οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλεπω οτι "σφαζονται παλικαρια" για τους "βολεμενους".Κοντρες για το ποιο κομματοσκυλο ηταν / ειναι πιο βολεμενο.1110, δελτιοθηκες , γραφεια , ΥΚΕΤΥ , ΜΟΔΑ. Αγνωστες λεξεις για μενα.Αισθανθηκατε ποτε λιγη ντροπη ολοι εσεις που εισασταν μερη του συστηματος? Η΄ το μονο που σας ενοιαζε ηταν πως θα βολρυτειτε καλυτερα εσεις και οι παρεες σας ? Δεν νομιζω οτι εχει αδικο ο Ανώνυμος 21/07 8.59.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν το ευχομαι, το αντιθετο μαλιστα , αλλα πολυ θα ηθελα να δω τις φατσες
    ολων των τυπων που "ελυναν κι εδεναν" τοσα χρονια , μολις μπει το ΛΟΥΚΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν πηζαμε με τη ζεστη στην Καλαμπακα οι προισταμενοι ηταν αρχοντες.Και τα
    αλλα "λουλουδια" στα κλιματιζομενα γραφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. konte , pires sto lemo soy ton kolito soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στη θεσσαλονικη "το ΠΑΣΟΚ ειναι 'δω ενωμενο δυνατο".Ενωμενο στο μοιρασμα των θεσεων φυσικα.Μοιραζαν μεταξυ τους τις καλες θεσεις / αλλος ετοιμαζοτενε για το υκετυ αλλος για τη βου΄λγαρια σημειωτης αλλος εκλεινε 2 3 καρεκλες για τις πληροφοριες αλλοςδιευθηνση επιβατων και παει λεγοντας.Ο αρχισυνδικαλιστης ηταν ηδη με τη παρεα του στο παλιο σταθμο.μοιρασαν τις θεσεις και μετα ηρθε η σφαλιαρα.Η' δεν ηρθε ακομα η μεγαλη σφαλιαρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βαρεθηκα ν ακουω ολους αυτους που δεν εφυγαν να κοροιδευουν μας που φυγαμε.οταν ειμασταν στον οσε εγλυφαν οποιον εβλεπαν μπροστα τους και πολλοι καταφεραν με αυτο το τροπο να γινουν προισταμενοι να πιασουν γραφεια να πιασουν τον παπα απ τ α.....α.τωρα τι θελετε και μιλατε?αφηστε μας εμας στην ησυχια μας και κοιταξτε τα χαλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. συναδελφοι. και αυτοι που εμειναν και αυτοι που εφυγαν τραβανε τον δικο τους προσωπικο γολγοθα,πιστευω οτι κανενας μας δεν εφυγε επειδη το ηθελε εφυγε γιατι του το επεβαλε δια νομου η πιο αθλια και αναλγητη κυβερνηση που περασε ποτε απο αυτο το τοπο με την συμφωνη γνωμη των πρωην ακαταλληλοτερων του αντωνακη. αυτα για να γνωριζουμε ποιους δεν πρεπει να τιμησουμε με τις ψηφους μας.τελος για τους εναπομειναντες συν ευχομαι τα καλυτερα και μακαρι να διατηρησουν αξιοπρεπεις αποδοχες και μια σχεση εργασιας με χαρακτηριστικα μονιμοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ena eho na po stous koumantadorous : OUST !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Δ.
    Λυπαμαι ειλικρινα για σενα και τα γραφωμενα σου.
    Μην το παιζεις και εσυ εργατικος και καλος υπαλληλος,πρεπει να ντρεπεσαι,μερος του συστηματος ηςαν και εσυ για πολλα χρονια?
    Ουτε τα μισα χρονια δεν ησαν στο τρενο.Βολεψακιας και καρεκλοκενταυρος μια ΖΩΗ"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Δ.
    Λυπαμαι ειλικρινα για σενα και τα γραφωμενα σου.
    Μην το παιζεις και εσυ εργατικος και καλος υπαλληλος,πρεπει να ντρεπεσαι,μερος του συστηματος ηςαν και εσυ για πολλα χρονια?
    Ουτε τα μισα χρονια δεν ησαν στο τρενο.Βολεψακιας και καρεκλοκενταυρος μια ΖΩΗ"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B5RAKZstKax8YWZmZGVlZDktMDU3Zi00YzQ5LWJmOGMtOGU3MjFiM2ViZDFh&hl=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδια μην τους κανετε την χαρη.το συστημα μας βαζει να τσακωνωμαστε.οχι δεν ειναι ετσι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.ψυχραιμια συναδελφια οι θα γυρισει ο τροχος για ολους μας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι.Ουτε οταν ειμασταν στον ΟΣΕ βραζαμε στο ιδιο καζανι ουτε τωρα.Εμεις βραζαμε πανω στα τρενα , κι αυτοι αρπαζαν ΜΟΔΑ αραχτοι.Τακτοποιουσαν και τα φιλαρακια τους σε θεσουλες.Τωρα ειναι η σειρα τους να βρασουν.Στο ζουμι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν εχει αδικο ο συναδελφος Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2011 11:40 μ.μ.Με τα λουκετα προ των πυλων βραζουν στο ζουμι τους.Δεν ειναι κακο.Θυμαστε πως χαμογελουσαν οταν φευγαμε ?Ας βρασουν λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΥΚΕΤΟΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΑΝΕ.ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΣΤΡΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ποιος είναι ο κοντός...γιατί δεν λες ονόματα..φοβάσαι ακόμη ποιοι πινανε ούζα.. ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ, Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ "ΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΝΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ "Ο Β΄ΥΠΟΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΤΟΥ ΣΣΒΕ" Κ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔ ΤΟΤΕ "ΠΡΟΒΑΤΑ" Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΣΣΒΕ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ 54 ΣΥΝΔ ΤΗΣ ΘΝΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΕΦΥΓΑΝ" ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μας θεωρουσαν προβατα γιατι και μεις σαν προβατα φερομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εμεις (που φυγαμε) ειμασταν τα "προβατα" , κι αυτοι
    ( που εμειναν ), ηταν οι "γατες" , οι "τσελιγκες" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 6:11 ΤΗΣ26/7 ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ Κ ΖΩΗ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ "ΓΑΤΟΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΕΣΥ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Κ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΙΑ,ΕΤΣΙ Κ ΦΥΓΑΜΕ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ".ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Κ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΙΜΑ Κ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ "ΔΙΓΡΑΜΕΣ Κ ΛΗΓΜΕΝΕΣ" ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ Κ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ "ΠΥΡΣΟ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΡΙΟΛΟΥ ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Σε τροχιά ...ιδιωτικοποίησης με απολύσεις

    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=111715222

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με το ΦΕΚ 484 τεύχος τρίτο 21 Ιουλίου 2011 μεταφέρονται στη Σίβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων από τον ΟΣΕ Α.Ε. και ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κείμενο από το 'Μεσοπρόθεσμο' , που αναφέρεται στην αναζήτηση συμβούλων και επενδυτών για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Μηχανεργοστάσια

    http://sidirodromikanea.blogspot.com/2011/07/blog-post_1800.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σύντροφοι και συντρόφησες γυρίζοντας απο άδεια διαπιστώνω οτι η φαγωμάρα καλά κρατεί. Τώρα αυτή που εργάζονταν πολύ η φανέλες ειναι κρεμασμένες στην ηλεκτροκίνηση . ΑΠΟΡΙΑ Μ Π Α Ο Υ Λ Α ΠΟΙΟΥΣ Λ Ε Ν Ε .. Πληρωθήκαμε . . . Παιδιά κανένας που μετάνιωσε που ψήφισε Π Α Σ Ο Κ έτσι για το γκάλοπ. Να ξέρουμε αν συνεχίζεται να διαμαρτυρόμασται για να έχουμε να λέμε η βάλαμε μυαλό και δεν πιστεύουμε αυτους τους δεξειους . Πολλές απαντήσης ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΤΗΣ 10:13 27/7 ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!!!!!! Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΛΓΕΙΝΟΙ Κ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΕΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ,ΚΑΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ.ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΕΙ "Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ" Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΑΠΑΚΗ Κ ΓΑΠΑΚΙΩΝ ΤΙΝΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΜΥΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΛΕΙ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ,Κ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΥΛΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ Κ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΙΦΟΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φυσικά το ΠΑΣΟΚ να ειναι καλα .Τωρα γι΄αυτους που το ψηφίζουν ειναι το ποιος θελεις να σε γ........θεμα βάρους .Η θεμα ψέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μηπως καποιος προσπαθει απλως να μας μπερδεψει ?
    Εγω τα σχολια που διαβασα ηταν για κατι "κοντους" , κατι "υποτσελιγκες" , κατι τυπους που "εφτιαχναν ομαδες" και κατι "περιεργους" γλυφτες , που παρακαλουσαν να βολευτουν σε θεσεις και θεσουλες.Τι σχεση εχουν αυτοι με το οποιο (καλο , κακο , αχρηστο , χρησιμο ) ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΚΚΕ ή οτιδηποτε ? Τι σχεση εχουν αυτοι με το τι πιστευει πολιτικα ο καθε ενας απο
    εμας ? Αυτοι οι "βολεψακηδες της δεκαρας" υπαρχουν σε ΟΛΑ τα κομματα.Μηπως προσπαθουν να μας παραπλανησουν και να "χαθουν" , να τους "χασουμε" απο τα ματια μας , επειδη θα κοιταμε τα κομματα ? Δεν θα τα καταφερετε καλοι μου ανθρωποι.Θα σας "βλεπουμε" οσο κι αν προσπαθειτε να "χαθειτε" απο το βλεμα μας.
    ...και συγνωμη αν σας προσβαλα.Αλλα νομιζω οτι για πολλα πολλα χρονια ησαστε συνηθισμενοι να σας φτυνουν οι συναδελφοι και να φωναζετε : "ΒΡΕΧΕΙ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 28/7 10:26 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΜΑΝΔΥΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΧΛΑΜΙΔΕΣ Κ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ".ΑΠΛΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ,ΕΛΕΩ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ."ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΛΕΟΝΤΩΝ" Κ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ. Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΒΡΕΧΕΙ" ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΛΩΣ "ΣΙΓΑΝΟΨΙΧΑΛΙΖΕΙ" ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΠΟΡΑ Κ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σε μισθωτή εφεδρεία 1.100 εργαζόμενοι σε συγκοινωνίες και ΟΣΕ

    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=111737166

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απολυσεις για ολους μας προβλεπονται παιδια.Ειμαστε Αοριστου χρονου και σαν τετοιοι κρινομαστε υπεραριθμοι και μπαινουμε σε εργασιακη εφεδρεια (12 μηνες με το 60% του μισθου μας / κατι παραπανω απο το ταμειο ανεργιας) και μετα απολυση.Για ολους μας.Ειτε το πιστευετε ειτε οχι.Το ΠΑΣΟΚ ειναι 'δω. Καληνυχτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 31/7 7:49ΜΜ ΕΓΚΥΡΑ Κ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΕΑΝ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΑΜΑΚΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΙΔΑΧ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΤΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΠΟΛΤ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΛΕΞΗ ΙΔΑΧ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ ΔΗΛ:ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ Κ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΑΙΤΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΤΕΩΣ ΟΜΟΣΤΑΥΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ? ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ......... ΣωΠα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση