Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σε οικονομικό Γολγοθά οι μεταταγμένοι!


Με ρυθμούς χελώνας προχωρούν οι διαδικασίες για την πληρωμή των μεταταγμένων (πρώην) Σιδηροδρομικών στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στην αρχή καθυστέρησε σημαντικά η αποστολή των ατομικών φακέλων από τον ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ρυθμός με τον οποίο γίνεται ο έλεγχος και η επεξεργασία των στοιχείων παρέπεμπε, το πέρας της διαδικασίας σε ημερομηνίες κοντά στα Χριστούγεννα.

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να ενταχθούν στη μισθοδοσία  εκατόν είκοσι (120) περίπου μεταταγμένοι συνάδελφοι. Αν η διαδικασία συνεχιστεί με τέτοιους ρυθμούς μπορούμε να διακινδυνεύσουμε το συμπέρασμα ότι οι τελευταίοι θα ενταχθούν στη μισθοδοσία τέλος Οκτωβρίου.
Πληθαίνουν τα τηλεφωνήματα και τα email συναδέλφων οι οποίοι δηλώνουν ότι κάθε μέρα που περνά βρίσκονται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Συνάδελφος δήλωσε στο email της ιστοσελίδας ότι: «Η απόσταση που με χωρίζει από τον χώρο δουλειάς μου, με αναγκάζει καθημερινά να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο. Χρήματα για βενζίνη δεν υπάρχουν πια, πως θα πάω από εδώ και πέρα στη δουλειά μου;»
Το κόστος διαβίωσης αυξήθηκε, η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της πληρωμής, κάθε μέρα που περνάει φέρνει πιο κοντά στο αδιέξοδο και την απόγνωση εκατοντάδες μεταταγμένους.
Στην από 10 Ιουνίου 2011 ανακοίνωση του σωματείου των αρχαιοφυλάκων (ΠΕΥΦΑ) αναφέρεται το πρόβλημα με την καθυστέρηση της πληρωμής, «Η ΠΕΥΦΑ έχει δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση και οι διαβεβαιώσεις που έχουμε από τις οικονομικές υπηρεσίες είναι, ότι ένας σημαντικός αριθμός των μεταταγμένων θα αρχίσει να πληρώνεται από τις 27 Ιουλίου». Στη συνέχεια εκφράζει με αισιοδοξία την πρόβλεψη ότι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τον Αύγουστο. Οι αριθμοί που ακούγονται όμως, εμάς δεν μας επιτρέπουν όμως να συμμεριστούμε αυτή την αισιοδοξία.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταταγμένων υπέστη μείωση των αποδοχών που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά σε ποσοστά το 50%. Αυτό από μόνο του συνιστά σοκ στα οικονομικά της κάθε οικογένειας που το βιώνει βίαια. Αν η προαναφερόμενη μείωση συνδυαστεί με την αύξηση του κόστους διαβίωσης δημιουργεί ήδη εκρηκτικό μείγμα μέσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Πριν αναλογιστούμε τις συνέπειες που έχουν τα παραπάνω, για τους μεταταγμένους ας προσθέσουμε και την άτυπη στάση πληρωμών που βιώνουν με την καθυστέρηση της ένταξης στην μισθοδοσία.
Η συντονιστική επιτροπή μη μπορώντας πλέον να μείνει αδιάφορη στο καθημερινό δράμα των συναδέλφων μας, έδωσε στη νομική σύμβουλο τα στοιχεία και της ζήτησε να εξετάσει κάθε νόμιμο τρόπο παρέμβασης, αντίδρασης και διεκδίκησης με στόχο την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος που μας οδήγησε ήδη σε απόγνωση και αδιέξοδο. 

30 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ,Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 30/3/2011 ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ/ΘΕΣ( ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΤΑΑ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο κανείς δεν πληρώθηκε ακόμη κανονικά.
    Σε κάποιους δίνουν ένα ποσό έναντι μισθοδοσίας.
    Είναι φυσιολογικό να υπάρξει αυτή η μικρή καθυστέρηση γιατί θέλει να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η ένταξη.

    Το κακό είναι ότι οι διαδικασίες αυτές διεκπεραιώνονται με ρυθμούς χελώνας χωρίς να σκεφτεί κανείς τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μεταταγμένοι καθημερινά.

    Στόχος μας είναι να αποφύγουμε την άδικη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ένταξης μας στην μισθοδοσία. Είναι δύσκολο αυτό που βιώνουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να το κάνει δυσκολότερο κωλυσιεργώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμπληρώσουμε εδω ,με επιφύλαξη βέβαια και μια άλλη πληροφορία που κυκλοφορεί.Οτι δηλαδή γίνονται παρεμβάσεις απο κάποιους,μέχρι και για συνδικαλιστές ακούγεται που κυκλοφορούν στο λογιστήριο του ΥΠΠΟΤ με χαρτάκια γράφοντας ονόματα για να προωθηθούν γρηγορότερα για πληρωμή!!! Μέχρις εκεί φτάσαμε? Και δεν ξέρω οι κατα τα άλλα ευγενικές και καλοπροαίρετες κοπέλες του λογιστηρίου, αν μπορούν να αντισταθούν σε τέτοιες παρεμβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το επίδομα αδείας να πάρετε τηλέφωνο το λογιστήριο ΟΣΕ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να δωσετε αριθμό λογαριασμού. Θα το βάλουν την άλλη εβδομάδα είπανε.
    Τηλ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ 2105297322 και ζητάτε τον Βικτωράρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Βικτωράτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάποιοι που ακόμα δεν τους ήρθε η μετάταξη απλήρωτοι είναι,αν αυτό σας παρηγορεί κάπως.Ούτε προκαταβολή Ιουλίου ούτε επίδομα άδειας έχει δώσει ο ΟΣΕ,και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα τα δώσουν.Κατά τ'άλλα ψηφίσαν το μεσοπρόθεσμο για να πάρουν λεφτά.Η μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη στην Ελλάδα τελικά,είναι με διαφορά το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ανώνυμο 6 Ιουλίου 2011 2:55 μ.μ.
    Έχεις να μας πεις κάτι για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μήπως;
    Και πάρε πίσω με ένα μεγάλο συγνώμη την τελευταία σου πρόταση γιατί όταν γράφεις κάτι πρέπει να το αποδεικνύεις, διαφορετικά μπορεί και να χρειαστεί να το αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδιά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το αν πρεπει να μείνω στο ταποτε ή όχι.έχω λιγα χρονια προυπηρεσίας,παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (Α.Π.) ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.ΜΕΤΑΤΑΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Ε. ΤΗΝ 01.04.2011 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΤΗΝ 23.06.2011 ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το ΦΕΚ 346/Γ΄/31.05.2011 που δημοσιεύτηκε στις 05.07.2011, μεταφέρονται υπάλληλοι από τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε φορείς του
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΧΕΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ Ο,ΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ακριβώς χρειάζεσαι ανώνυμε 6 Ιουλίου 2011 6:21 μ.μ., αποδείξεις ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη παγκοσμίως; Πήγαινε στην ανάρτηση: http://metaose.blogspot.com/2011/07/blog-post_533.html
    Και θα τις έχεις απλόχερα. Οι άνθρωποι είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες που πέρασαν από την πολιτική ζωή σε παγκόσμια κλίμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ανώνυμο 6 Ιουλίου 2011 6:21 μ.μ
    Βεβαίως κι έχω να πω για τη Νέα Δημοκρατία κάτι.
    Τα ίδια με τους άλλους είναι,απλά αυτοί δεν παίξαν με την ιδεολογία τόσο πολύ όσο το ΠΑΣΟΚ.Από μικρός θυμάμαι τα έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ και τώρα τους προσκυνάμε στα τέσσερα.
    Και κάτι άλλο,εδώ εκφράζονται ελεύθερα απόψεις που μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους,αλλά από τη στιγμή που δεν είναι υβριστικές καλό θα είναι να μην υπάρχουν απειλές του τύπου "μπορεί και να χρειαστεί να το αποδείξεις". Συγνώμη μου χρωστάνε όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και καταστρέφουν το μέλλον μου και των παιδιών μου.
    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΗΡΗΣΙΕΣ.ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΛΗΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς ανώνυμο 7 Ιουλίου 2011 12:51 π.μ.
    Απόψεις και γνώμες για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχουμε όλοι και όπως είπες ότι «εδώ εκφράζονται ελεύθερα απόψεις που μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους, αλλά από τη στιγμή που δεν είναι υβριστικές»
    Σου υποδεικνύω όμως ότι ο ανώνυμος της
    6 Ιουλίου 2011 2:55 μ.μ. είπε ότι
    «Η μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη στην Ελλάδα τελικά είναι με διαφορά το ΠΑΣΟΚ» και αυτή η πρόταση είναι υβριστική αν δεν το καταλαβαίνεις και τον στέλνει στον εισαγγελέα.
    Πρέπει να επανορθώσει.
    ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια!!! Οχι κριτική και χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!!! Ο εισαγγελέας περιμένει!!! Αν αυτό δεν είναι αυτισμός τι μπορεί να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ.ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ[ΕΣΤΩ ΑΡΓΑ].ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΕΦΕΔΡΙΑ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-ΕΦΑΠΑΞ-ΣΥΝΤΑΞΗ-Α Ν Ε Ρ Γ Ι Α.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!!!
    Υ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΑ... ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άκουσε ανώνυμε της 7 Ιουλίου 2011 5:09 μ.μ. Επειδή απ΄ότι φαίνεται δεν μπορείς να καταλάβεις τα όσα γράφω και δεν τηρείς αυτό που αναγράφεται στο τέλος « Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση» Αντιθέτως με υβρίζεις και αυτό γιατί; Επειδή αναφέρθηκα προς τον ανώνυμο της 6 Ιουλίου 2011 2:55 μ.μ. ότι η πρότασή του «Η μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη στην Ελλάδα τελικά είναι με διαφορά το ΠΑΣΟΚ» λόγω του οτι είναι υβριστική τον στέλνει στον εισαγγελέα. Και επιμένεις να μην το καταλαβαίνεις.
    Διαβεβαιώνω λοιπόν τους διαχειριστές του blog Μετά τον οσε (καθώς δηλώνω ότι μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους όλα μου τα στοιχεία και να ελέγξουν όλα όσα έχω αναρτήσει στο blog) ότι θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου επειδή δεν έχει κανένας το δικαίωμα να με βρίζει..
    Παρακαλώ επίσης να γίνεται έλεγχος σε κάθε σχόλιο πριν την ανάρτηση του. Νομίζω ότι επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αφου εισαι "ανωνυμος" γιατι θιχτηκες; Μηπως εισαι σε ολη σου τη ζωη αφαντος και "κρυμενος"; Ρε σοβαρεψου λιγο και αφησε τις παπαριες, γραψε επωνυμα και μην εμπλεκεις τους διαχειριστες. Η μεγαλυτερη σιωνιστικη απατη παγκοσμια ειναι ο Τζεφρυ και το συναφι του. ΣωΠα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μερικοι ανωνυμοι μαλωνουν για το
    ποιος ειναι πιο ανωνυμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για το επίδομα αδείας σημερα το πηρα απο το λογιστήριο ΟΣΕ. Πηγα επιτοπου με απλη ταυτοτητα τα παίρνεις εκει, πολυ απλα και χωρις προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν ένας νοήμων διαβάσει τα πιο πάνω αναγραφόμενα θα καταλάβει ότι το
    « αυτισμός» ήταν ειρωνικό σχόλιο για εμένα και επειδή είναι υβριστικό γι αυτό κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ με οποιοδήποτε τρόπο τον εαυτό μου.
    Τώρα αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω ήδη έχω γράψει ότι τα προσωπικά μου στοιχεία μπορούν να είναι στη διάθεση των διαχειριστών του bog άρα δεν κρύβομαι. Εσύ; Μήπως έχεις λόγους να είσαι κρυφός κι ανώνυμος για να μπορείς ελεύθερα να βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί με αυτά που γράφεις;

    Διερωτώμαι πάντως γιατί οι διαχειριστές του blog δεν έχουν παρέμβει ακόμη; Γιατί δεν συμμορφώνουν έναν υβριστή; Γιατί επιτρέπουν στον οποιοδήποτε να δημιουργεί έναν δρόμο εκτροχιασμού του θέματος; Μήπως ήρθε η ώρα να επιβληθεί η ταυτότητα του κάθε ενός από εμάς ώστε να σταματήσουν οι κρυφοί κι ανώνυμοι να βρίζουν γιατί τότε θα φαίνεται και το ονοματάκι τους;

    Και κάτι ακόμη
    Η αξιοπρέπεια δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν κάτι δεδομένο, δεν μπορεί να καλλιεργηθεί... Το να είσαι τίποτα, σημαίνει ότι είσαι ελεύθερος από την ιδέα του να είσαι κάτι. Αληθινή αξιοπρέπεια υπάρχει όταν δεν ανήκεις ή βρίσκεσαι σε κάποια ξεχωριστή θέση. Αυτό δεν μπορεί κανείς να στο αφαιρέσει, θα υπάρχει για πάντα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φαντάσου τι ....γαλλικό σε περίμενε αν έβγαινες επώνυμα και έδειχνες ότι θίγεσαι επειδή βρίζουμε το ΠΑΣΟΚ!! Και αν έλεγες ότι οταν απευθύνουμε χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ..παρέμβει εισαγγελέας!!! Τελικά η ανωνυμία εσένα προστατεύει όχι εμάς. Αλλά αν δε θες να μας πείς ποιός είσαι πες μας τουλάχιστον τι πίνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρώτη φορά που μίλησες κόσμια αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον μαθαίνεις. Τώρα το τι πίνω συνήθως μου το ζητούν οι γκόμενες που πηδάω και απορώ βέβαια πως μου ζητάς το όνομά μου ενώ εσύ επιμένεις να κρύβεσαι. Μήπως είσαι κρυφός;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκτός από κάποιους χαρακτηρισμούς σε πολιτικές, που είναι χιλιοκαταδικασμένες, και κάποιους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά κόμματα που εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές δεν διαβάσαμε κάτι το υβριστικό στα παραπάνω σχόλια.

    Οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν θεωρούνται ύβρεις, είναι κάτι το οποίο είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ακούγονται κάθε μέρα στις συγκεντρώσεις των πολιτών, στις εκπομπές που δεν ελέγχονται από στενά «καθεστωτικά» συμφέροντα και γράφονται καθημερινά στο διαδίκτυο.

    Ίσως υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ καλώς εφαρμόζει τα αντίθετα από αυτά που παρουσίασε σαν προεκλογικό πρόγραμμα. Ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δεν θεωρούν ότι αυτό αποτελεί από μόνο του πολιτική απάτη. Και ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δεν θεωρούν ότι όλα αυτά γίνονται χωρίς την συγκατάθεση του εντολοδόχου λαού.
    Σεβόμαστε και την δική τους άποψη αλλά δεν την συμμεριζόμαστε.

    Δεν βλέπουμε στα παραπάνω σχόλια κάποια που πρέπει να διαγραφούν. Αν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη έστω και ανώνυμα να μας υποδείξουν το σχόλιο και ας αναπτύξουν τους λόγους που πιστεύουν ότι πρέπει αυτό να διαγραφεί και το συζητάμε πολιτισμένα!

    Όσο για την ανωνυμία και το ποιος είναι πιο ανώνυμος από τον άλλο δεν τίθεται τέτοιο θέμα ακόμη, γιατί θεωρούμε την ανωνυμία δικαίωμα όσο αυτοί που θέλουν να είναι ανώνυμοι (να γράφουν σχόλια χωρίς να διατηρούν λογαριασμό google) σέβονται αυτό το δικαίωμα και δεν παραβιάζουν τους κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αξιοπρεπή πηδάς και γκόμενες που σε ρωτάνε τι πίνεις? Και απο που το καταλαβαίνουν οτι αν δεν πιείς κάτι δε μπορείς? Μυστήριες αυτές οι γυναίκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και τέρμα η αντιπαράθεση μαζί σου.ΔΕ λέει. Στα σοβαρά τώρα.
    Παιδιά ο χορός ξεκίνησε απο τον ΟΤΕ οπου θα πωληθεί και το υπόλοιπο 10%. Αίρεται η μονιμότητα για ολους τους υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί πριν το 2005. Για τους υπόλοιπους έτσι και αλλιώς δεν ίσχυε.Και δε μιλάμε για τις καταργήσεις επιδομάτων κ.λ.π
    Κάποιοι λένε οτι το ίδιο θα συμβεί με το προσωπικό όλων των Οργανισμών που θα πωληθούν. Σε κανα χρόνο απο σήμερα δε θα υπάρχει μόνιμος στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ισχυρίζονται.
    Και να φανταστείς οτι μέσα στις εταρείες αυτές είναι και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Τι άλλο θα δούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠΑΚΙ Κ ΤΩΝ ΓΑΠΑΚΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΓΑΠΑΚΙΘΗΤΕ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ".Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΠΑ(ΣΟΚ) ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ Κ ΓΑΠΑΚΗ!!!!!!!! Κ ΑΜΑ ΘΕΣ Κ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 240 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ Κ ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΤΙΣ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ,!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση