Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

On - Line συλλογή στοιχείων

Τα μέλη της συντονιστικής μπορούν στο On - Line αρχείο «Συλλογή στοιχείων» να συμπληρώσουν τις καταστάσεις με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για τον κύριο Ρωμανιά.


-----------------------------------------------------------

02 Ιουνίου 2011 Επανέρχομαι στην ανάρτηση για:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη της συντονιστικής, για την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη τέτοια προσπάθεια της συλλογής στοιχείων σε on-line αρχείο με πολλούς ταυτόχρονα χρήστες από όλη την Ελλάδα.
Επειδή έπρεπε να συγκεντρωθεί μέσα σε λίγες μόνο μέρες μεγάλος όγκος στοιχείων από όλες τις πόλεις, δημιουργήθηκε ένα αρχείο στο internet, όπου είχαν δικαίωμα να γράφουν ταυτόχρονα όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής από όλες τις πόλεις.
Σε ένα αρχείο που έχουν δικαίωμα να γράφουν πολλά άτομα ταυτόχρονα υπάρχει κίνδυνος να γίνει και κάποιο μπέρδεμα. Οι φόβοι μας δεν επαληθεύτηκαν, υπήρξε απόλυτη επιτυχία! Τα στοιχεία για τον κ. Ρωμανιά με αυτό τον πρωτοπόρο τρόπο μαζεύτηκαν έγκαιρα (ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)! και σε αυτό συνέβαλαν όλα τα μέλη της συντονιστικής πανελλαδικά. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, απέδειξαν ότι το μεράκι για την κοινή προσπάθεια μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να μηδενίσει κάθε απόσταση.
Χίλια ευχαριστώ και άλλα τόσα μπράβο σε όλους.

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση