Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Και νέες μειώσεις αποδοχών με ταυτόχρονη βαριά αύξηση του κόστους διαβίωσης

Όσοι μεταταχθήκαμε ή σωστότερα μεταφερθήκαμε βιώνουμε ήδη μία άτυπη στάση πληρωμών, χωρίς να γνωρίζουμε το πότε θα πληρωθούμε. Σαν να μην αρκεί αυτό έρχονται και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων και αποδοχών γενικώς και αυξήσεις τελών κυκλοφορίας, φαγητών, ποτών, αναψυκτικών κ.τ.λ. Καλούμαστε να επιβιώσουμε με αποδοχές πείνας σε πολύ ακριβότερο περιβάλλον. 


Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και των άλλων φιλο-μνημονιακών κομμάτων, μας λέτε ότι προσπαθείτε για το καλό μας και ας μην βλέπουμε κανένα καλό να έρχεται και ακούμε επίσης ότι προσπαθείτε να σώσετε την Ελλάδα άσχετα αν όλα δείχνουν πως υπάρχει παταγώδης αποτυχία του μνημονίου που ψηφίσατε!
Ξέρουμε ότι το μνημόνιο 2 θα το ψηφίσετε, πάλι γιατί έτσι το επιβάλει η κομματική πειθαρχεία και ας λέτε ότι εσείς δεν υιοθετείτε τέτοιες πολιτικές. Το ότι ψηφίζετε όμως πολιτικές τις οποίες δεν υιοθετείτε μπορείτε να το εξηγήσετε και σε εμάς που τις πληρώνουμε ακριβά;
Ελπίδα σας είναι να ξεχάσουμε κάποια στιγμή τις ψεύτικες και υποκριτικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών που προηγήθηκαν από το υπό ψήφιση μνημόνιο 2, όμως αυτό δεν το αφήνουν να συμβεί video σαν το παραπάνω. Η μόνη σας διέξοδος είναι να «κλείσετε» τα blog και το YouTube γιατί θα θυμίζουν τα λόγια και τα έργα σας!
Καλούμαστε να επιβιώσουμε με τις μισές αποδοχές σε ένα περιβάλλον όπου το κόστος διαβίωσης πολλαπλασιάστηκε από ειδικούς, έμμεσους και άμεσους φόρους. Υπάρχουν και οι άνεργοι, ελέω μνημονίου, που καλούνται χωρίς καθόλου αποδοχές να επιβιώσουν στο ίδιο αφιλόξενο περιβάλλον. Ο Χειμώνας που έρχεται θα βρει τους νεόπτωχους που δημιουργήσατε να ζεσταίνουν τα παιδιά τους με πετρέλαιο θέρμανσης εξισωμένο τιμολογιακά, με εκείνο της κίνησης. (Χαρές που θα κάνουμε... θα χορτάσουμε ζέστη και ο παππούς θα κυκλοφορεί με το φανελάκι… όπως στην παλιά διαφήμιση).
Συμβουλή: Κάντε την με ελαφρά πηδηματάκια, όσο είναι ακόμη καλοκαίρι…


5 σχόλια:

  1. Και ακόμη δεν έχουμε πιάσει πάτο, για όσους νομίζουν οτι έχουμε τελειώσει.
    Όσο καθόμαστε και τους ανεχόμαστε θα δούμε και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΤΗΣ 10:13 ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΒΓΑΛΑΝ Κ ΒΙΝΤΕΟ "20 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ" ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ"20 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ" ΣΤΟ YOUTUBE.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέστε τα πράγματα απο άλλη οπτική γωνία τοτε θα βλέπατε <20 μηνες προοδου> Εγώ έχω ακαμψία ΕΝΑ και ΔΥΟ δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ .Υπάρχη κάποιος που βλέπει πρόοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ bestgeorge ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΤΗΡΗΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι υπαλληλοι τησ τροικας εκτελουν διατεταγμενοι υπηρεσια οποιος διαβασει την δανειακη συμβαση θα καταλαβει οτι ξεπουλανε την ελλαδα υποθηκευοντας το μελλον μας. ολοι στους δρομους και στις πλατειες συναδελφοι ειναι επικινδυνοι πρεπει αμεσα να φυγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση