Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

48ωρο «τσουνάμι» απεργιών από αύριο



Την κήρυξη 48ωρης γενικής απεργίας κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου, αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση η ολομέλεια των διοικήσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων.

Τα συνδικάτα οργανώνουν συγκέντρωση και συλλαλητήριο την Τρίτη 28/6 στο Πεδίον Άρεως στις 11.00 π.μ., και στην περιφέρεια σε χώρο και ώρα που θα προσδιορίσουν τα Εργατικά Κέντρα
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το πρωί και το μεσημέρι, στο Σύνταγμα, καθώς και συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, απ' όπου θα ξεκινήσει η πορεία για τη Βουλή.
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχει η Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με δύο τετράωρες στάσεις εργασίας και τις δύο μέρες, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Στις συγκοινωνίες, είναι σίγουρο ότι οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν για 48 ώρες, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στη 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Τρίτη και την Τετάρτη οι δύο μεγάλες συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Σημειώνεται ότι λόγω της απεργίας αυτής το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο, καθώς η γραμμή ανήκει στον ΟΣΕ και έτσι δεν θα διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και τραμ την Τρίτη και την Τετάρτη. Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα βγουν στους δρόμους για να εξυπηρετήσουν μόνο τις γραμμές των Special Olympics.
Το μέτρο δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα κινηθεί μέχρι τις 4 το απόγευμα.
Τη συμμετοχή στη 48ωρη απεργία έχουν δηλώσει και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων, οι υπηρεσίες πρόνοιας, οι γιατροί του Πειραιά και οι οδοντίατροι.
Ρολά κατεβάζουν στις 28 και 29 Ιουνίου οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί στα ΜΜΕ, στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γ.Γ.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο, τους Ο.Τ.Α. και τα ειδησεογραφικά site, καθώς συμμετέχουν μαζικά στην 48ωρη πανελλαδική-πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με την κήρυξη 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας την Τρίτη, 28 Ιουνίου 11.00-3.00 μμ και 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 11.00-3.00 μμ

26 σχόλια:

  1. O ΔΙΚΟΜMΑΤΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ;Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΧΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε Λ Ο Ι Π Ο Ν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ δημοσιογράφοι συμμετέχουν στην 48ωρη για να μη δείξουν τους ξεφτίλισμενους,και ξεσηκωμένους του καναπέ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ? ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
    Ο εφαρμοστικός νόμος για τις εργασιακές σχέσεις, τις προσλήψεις,τους μισθούς, τις απολύσεις και την ανεργία
    Καθιερώνεται η μισθωτή εφεδρεία και προετοιμάζεται το έδαφος για απολύσεις στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.
    Το τυχόν πλεονάζον προσωπικό των ΔΕΚΟ καταγράφεται σε πίνακες κατάταξης που καταρτίζονται από το ΑΣΕΠ (τα κριτήρια κατάταξης θα καθοριστούν με προεδρικό διάταγμα). Το προσωπικό αυτό παίρνει για δώδεκα μήνες το 60% του μισθού του. Ένα μέρος του προσωπικού αυτού θα μεταφερθεί σε φορείς του δημοσίου (τηρώντας το ένα προς πέντε ή προς δέκα ανάλογα), ένα μέρος μπορεί να απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες του δημοσίου, ένα άλλο μέρος με μερική απασχόληση και για όσους δεν ενταχθούν σε καμία από τις κατηγορίες αυτές είναι ανοιχτό το θέμα ειδικού προγράμματος εθελούσιας εξόδου (δεν αναφέρονται λεπτομέρειες) και απολύσεων (άρθρο 37 § 7).
    Για το 2011 οι προσλήψεις στο δημόσιο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ θα ακολουθούν τον κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις. Για τα έτη 2012 έως 2015 μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις (άρθρο 37 § 2).Οι προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου περιορίζονται για το 2011 κατά ποσοστό 50% σε σχέση με το 2010 και κατά ποσοστό 10% ανά έτος από το 2012 έως το 2015 (άρθρο 37 § 3).
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να πάρουν άδεια χωρίς αποδοχές πέντε ετη από δύο που ισχύει σήμερα (άρθρο 37 § 4).
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ζητήσουν μείωση των ωρών εργασίας μέχρι 50% με ανάλογη μείωση του μισθού (άρθρο 37 § 5).
    Η δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης στο δημόσιο περιορίζεται από σαράντα σε είκοσι ώρες το μήνα (άρθρο 38 § 1).
    Γίνεται ευκολότερη η δυνατότητα ανανέωσης συμβάσεων ορισμένου χρόνου χωρίς να υπάρχει υποχρέωση μετατροπής σε αορίστου (άρθρο 41).
    Δίνεται η δυνατότητα διευθέτησης του χρόνου εργασίας και για υποχρεωτικό δεκάωρο για έξι μήνες το χρόνο. Οι επιπλέον ώρες εργασίας υποτίθεται ότι θα αφαιρεθούν το επόμενο εξάμηνο (άρθρο 42).
    Για τους νέους 18 έως 25 ετών καταργεί την όποια σύμβαση ισχύει προβλέποντας τη δυνατότητα ατομικής σύμβασης που θα προβλέπει μισθό 20% κάτω της ισχύουσας οποιασδήποτε μορφής (εθνικής, κλαδικής, ομοιοεπαγγελματικής, επιχειρησιακής) συλλογικής σύμβασης (άρθρο 43).
    Μπαίνουν περισσότερες προϋποθέσεις απ’ αυτές που ισχύουν σήμερα για την πρώτη επιδότηση ανεργίας. Σήμερα για πρώτη επιδότηση ο άνεργος πρέπει να έχει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του και το τελευταίο 14μηνο να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας. Το άρθρο 39 § 1 ορίζει ότι οι προϋποθέσεις για πρώτη επιδότηση είναι 200 ημέρες εργασίας την τελευταία διετία και 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια.
    Για δεύτερη επιδότηση εκτός από τις άλλες απαιτήσεις που ισχύουν σήμερα θα πρέπει να έχει και 150 ημέρες εργασίας μετά τη λήξη της προηγούμενης επιδότησής του (άρθρο 39 § 2).
    Μέχρι σήμερα οι επιδοτούμενοι άνεργοι δικαιούνται μισό επίδομα ανεργίας το Πάσχα αν έχουν πάρει επίδομα ανεργίας για τρεις μήνες το διάστημα 1/1 έως 30 Απρίλη. Διαφορετικά δικαιούνται 3 ημερομίσθια για κάθε μήνα επιδοτούμενης ανεργίας. Τα Χριστούγεννα δικαιούνται ολόκληρο το επίδομα ανεργίας αν έχουν πάρει επίδομα για τέσσερεις μήνες κατά το διάστημα 1/5 έως 31/12. Αυτά αλλάζουν και για να πάρει κάποιος το δικαιούμενο επίδομα Πάσχα ή Χριστουγέννων θα πρέπει να παίρνει επίδομα ανεργίας για όλο το ανάλογο διάστημα. Διαφορετικά και στις δύο περιπτώσεις θα πάρει επίδομα ίσο με 3 ημερήσια επιδόματα για κάθε μήνα (άρθρο 39 § 3).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλη η Ελλάδα
    στο Σύνταγμα
    για να μην περάσει
    το Μεσοπρόθεσμο
    Εδώ κι ένα μήνα, έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στο τέλος Ιουνίου, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχει¬ρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, οι κάλπικοι ανασχηματισμοί και οι εκβιασμοί κυ¬βέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ, δεν μάς ξεγελάνε. Τώρα πια ξέρουμε ότι το δίλημμα δεν είναι Μνημόνια ή χρεοκοπία γιατί τα Μνημόνια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της κοινωνίας.
    Το διήμερο τη συζήτησης και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή τα συν¬δικάτα έχουν καλέσει 48ωρη Γενική Απεργία. Αυτό το διήμερο δεν πρέπει κανείς να δουλέψει, να καταναλώσει, να στηρίξει το παραμικρό σπάσιμο της απεργίας. Από το πρωί της πρώτης μέρας της απεργίας μαζευόμαστε στο Σύνταγμα μαζί με τις λαϊκές συνελεύσεις απ’ όλη τη χώρα και όλες τις γειτονιές της Αθήνας.
    Την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου περικυκλώνουμε τη Βουλή
    στέλνουμε το μήνυμα ότι ο λαός το απορρίπτει!
    Εδώ κι ένα μήνα αποδεικνύουμε ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι έχουμε τη δύναμη να χαράξουμε νέα πορεία για την κοινωνία. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα. Τώρα είναι η δικιά μας ώρα, τώρα μιλάμε εμείς!
    Ή εμείς ή αυτοί - Άμεση δημοκρατία τώρα!
    Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος 22 Ιουνίου 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουμε μεγάλες ευθύνες που επι τριάντα χρόνια ψηφίζουμε αυτούς που διέλυαν και λεηλατούσαν την Ελλάδα πλουτίζοντας αυτοί και οι κολλητοί τους. Εχουμε μεγάλες ευθύνες που χωρίζαμε τους κλέφτες σε καλούς Πασόκους και κακούς Δεξιούς και το ανάποδο.
    Εχουμε όμως μεγαλύτερη ευθύνη να τους βλέπουμε τώρα να τσακώνονται για το ποιός έχει το καλύτερο σχέδιο για να σώσει την Ελλάδα και να καθόμαστε πάλι απαθείς!!!!
    Πρέπει να φύγουν και οι δύο. Αρα το μόνο που μένει είναι να ξεσηκωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ύστερα θάρθουν οι μέλισσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τους κηφήνες καλύτερα να έρθουν οι μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο τα έντομα να πάμε στα( γαΪδούρια ) που ψήφισαν αυτους που ήρθαν να μας σώσουν .Τώρα τα παράπονα σας στους βουλευτές που ψηφίσατε και φωτογραφιζόσασταν μαζί τους, δώστε λόγο στα Παιδεία μας .Εμείς θα πάρουμε 500ευρώ τα παιδεία μας μόνο θα δουλεύουν .<> . Ο Πρωθυπουργός θέλει να μας σώσει γιατί δεν το βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα. Αν καποιος θελει να πη η δηλωση κατι, ειναι πρεπον κ σωστο να βαζη κ το ονοματακι του. Τοσα χρονια εχουμε χορτασει ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. Μην συνεχιζει το ιδιο εργο. Ας πη οτι θελει επωνυμα, θα ειναι κ πιο σεβαστη η αποψη του. Ας βαλη ονομα πχ Γκαραγκιοζης...κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 48ΩΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ … ΓΙΑ ΝΑ’ΧΕΤΕ ΚΑΒΑΝΤΖΑ
    Ψωμί παιδεία ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το ‘73
    Ξυπνάτε - ξυπνάτε δε θα 'χετε να φάτε
    Ελάτε μαζί μας, μας κλέβουν τη ζωή μας
    Στο δρόμο – στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο
    Δεν καταλαβαίνουμε από χημικά, Σύνταγμα θα κάνουμε την κάθε γειτονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
    http://youtu.be/b_j0cIIboGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΗΔΗ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ "ΜΑΣΟΥΛΑΣ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με το ΦΕΚ 402/Γ΄/16.06.2011, μεταφέρονται υπάλληλοι από τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Ελεγκτικό Συνέδριο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. " Με το ΦΕΚ 402/Γ΄/16.06.2011, μεταφέρονται υπάλληλοι από τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Ελεγκτικό Συνέδριο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ "
    30 Ιουνίου 2011 6:51 μ.μ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ *ΠΡΕΠΕΙ* ΝΑ ΠΑΡΟΥΡΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΣΗ...
    ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ. ΟΥΤΕ 1ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ !!!
    Mick

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα γράφουμε και διαμαρτυρόμασται αμετανόητη ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.Καλό καλοκαίρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηθελα να πω πολλά για να ξεσπάσω. Αλλά οτι και να γράψω μεταξύ μας μένει, και το καταλαβαίνεις απο την συμμετοχή που έχει η σελίδα.Ανθρωποι ήμαστε λάθη κανουμε το να το ξανακάνουμε υπάρχη πρόβλημα,γιατι με το μεσοπρόθεσμο θα πάρουμε 400ευρω.Ποίος το περίμενε να σκεπτόμαστε να ψηφίσουμε ΚΚΕ γιατι τα λεφτά που κερδίσαμε απο 1981 με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να χάνονται απο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και όμως ανώνυμε 1 Ιουλίου 9;32 απο εκεί ξεκίνησε το κακό. Απο τον Ανδρέα που επικαλείσαι. Αντι να εκμεταλλευτεί την μεγάλη δυναμη που του έδωσε ο λαός το 1981,καθώς και το σεβασμό το δέος και τη λατρεία του λαού στο πρόσωπό του και να κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές, άρχισε να μοιράζει δανεικό χρήμα χωρίς να σκεφτεί οτι κάποτε θα πρέπει να πληρώσουμε.
    Διέλυσε το δημόσιο τομέα με τις πράσινες κλαδικές,διέφθειρε το συνδικαλισμό βάζοντάς τον να συνδιοικήσει,έδιωξε τους αγρότες απο τα χωράφια περνώντας τους το μήνυμα καθίστε στα καφενεία και οι επιδοτήσεις θα τρέχουν. Και μετά ήρθε το Τσοβόλα δώστα όλα.Εφαγε ο λαός ψωμί θα μου πείς.Ναι αλλά με δανεικό και πάρα πολύ μάλιστα χρήμα. Μετά ήρθε ο λογιστής Σημίτης και με λαμογιές όπως αποδεικνύεται μας έβαλε στο ευρώ.Και πάλι εικονική ευδαιμονία με δανεικό χρήμα κρυφό και φανερό. Τρισεκατομμύρια μεροκαματιάρηδων χάθηκαν στο χρηματιστήριο φούσκα χωρίς να ξέρει κανένας που πήγαν. Και το κερασάκι. Η καταχρεωμένη Ελλαδίτσα αναλαμβάνει να διοργανώσει τους ακριβότερους όπως λένε Ολυμπιακούς αγώνες. Και ενώ το χρέος ήταν στο κόκκινο ήρθε η παιδική χαρά του Καραμανλή να δώσει τη χαριστική βολή.
    Πάντως επειδή μιλάς για χρήμα που πήραμε επι Ανδρέα,θα σου πώ οτι είκοσι εννέα χρόνια στο σιδηρόδρομο το περισσότερο χρήμα το πήρα με δεξιές κυβερνήσεις και τα μεγαλύτερα αγγούρια τα έφαγα με ΠΑΣΟΚ. Και για την ιστορία δεν υπήρξα ποτέ Νεοδημοκράτης.
    Και μετά ήρθε ο Γιώργος!!! Ε αυτό θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά τώρα. Τριάντα χρόνια δυο κόμματα διέλυσαν,διέφθειραν και λεηλατησαν την Ελλάδα. Εμείς απλά τους ψηφίζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φυσικά την ίδια εποχή Βουλγαρία και Ρουμανία μεγαλουργούσαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν αυτό κατάλαβες σημαίνει οτι μέχρι εκεί μπορείς να καταλάβεις ανώνυμε 1.57.
    Κανείς δε μίλησε για Ρουμανία και Βουλγαρία. Υπάρχουν Ευρωπαικές χώρες που πάμε και τις ζηλεύουμε που σεβόμενες το χρημα και τον ιδρώτα του λαού τους έφτιαξαν υποδομές,συγκοινωνίες,σύστημα υγείας,παιδεία,δημόσιο,οικονομία.
    Την ώρα που εμείς οι πονηροί υποτίθεται Ελληνες φτιάχναμε το μπουρδέλο αυτό που λέγεται δημόσιο,το ξεχαρβαλωμένο σύστημα υγείας με το πανηγύρι των προμηθευτών στα νοσοκομεία,για παιδεία αστο καλύτερα,για συγκοινωνίες άστο πάλι και πάει λέγοντας. Φτίάχναμε ομως χρηματιστήριο.Ζήμενς,Βατοπέδι,Υποβρύχια,ομόλογα,νόμους για να τη βγάζουν καθαρή οι πολιτικοί και τώρα μας φταίνε πάλι οι ξένοι. Οι Ελληνες και η Ελλάδα δε φταίνε ποτέ!!! Οσο για την αριστερά για να μη την αφήσουμε έξω,μια ζωή όχι σε όλα και αναμονή στη γωνία μπας και τσιμπήσουμε κανενα δυσαρεστημένο ,πικραμένο κ.λ.π. Και το γνωστό σπόρ.Διάσπαση και άγιος ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμαθα για συναδελφο που εργαζετε στην κινηση Θεσ/νικης 1/1/12 να μην ερθει για δουλεια.Τον ενημερωσαν προχθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γιατι να μην παει για δουλεια ? για πιο λογο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμο 9:51
    Συνεχίζω. Ισπανια , Πορτογαλια, Ιταλια , Ιρλανδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμο 6:34. Αρα όλα καλά!!!!! Ο.Κ Περαστικά τότε. Μη φωνάζετε επομένως.Και μη συγκρίνεις τις χώρες αυτές με την ψωροκώσταινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένη με τον Γιωργάκη.ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε θα το παλέψουμε, άκουσα οτι έρχονται υπερ-υπουργοί γιατι χωρίς κάποιον να μας μαστιγώνει δεν μπορούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση