Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το ΦΕΚ Γ/353/2011 με μετατάξεις από ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Με κάτι περισσότερο από δύο μήνες διαφορά, σε σχέση με το πρώτο ΦΕΚ μετατάξεων, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το υπ’ αριθμόν Γ/353/2 Ιουνίου 2011 ΦΕΚ, με μετατάξεις προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Συμμεριζόμενοι την ψυχική κυρίως κόπωση, των μεταφερόμενων συναδέλφων μας, συνεπεία της μεγάλης και εναγώνιας αναμονής, τους ευχόμαστε κουράγιο και καλή προσαρμογή στον νέο εργασιακό τους φορέα.
Το ΦΕΚ Γ/353/2011 υπάρχει στη σελίδα έγγραφα του blog μας.

19 σχόλια:

  1. Μάνος Παναγιώτου, π. Αρχιμηχανικός ΟΣΕ6 Ιουνίου 2011 στις 11:53 π.μ.

    Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ;
    Η ισχύς των διατάξεων των άρθρων 8,13,16,18 και 19 του νόμου αρχίζει σε χρόνο που προσδιορίζεται με προεδρικό διάταγμα, το οποίο εκδίδεται με πρόταση των Υπουργών Οικονομικών, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης λαμβάνοντας υπόψη την έκβαση των αιτήσεων που θα υποβληθούν, όπου απαιτείται, για την σχετική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με ζητήματα κρατικών ενισχύσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 93,107,108 και 109 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαικής Ένωσης (πρώην άρθρα 73,87,88 και 89 αντίστοιχα της ΣΕΚ). Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, για να είναι νόμιμες οι μετατάξεις του ΟΣΕ, οι οποίες γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 3841/2010 πρέπει να έχει εκδοθεί το σχετικό π.δ., για την έκδοση του οποίου έπρεπε να προηγηθεί η έγκριση της Ευρωπαικής Επιτροπής στα θέματα για τα οποία, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ.1 του παραπάνω νόμου, θα εζητείτο η γνώμη της. Τέτοιο όμως π.δ. δεν γνωρίζουμε να έχει εκδοθεί, όπως προκύπτει και από τα ΦΕΚ των μετατάξεων, τα οποία κάνουν μόνο επίκληση του ν.3841/2010 και κανενός προεδρικού διατάγματος, που έπρεπε να υπάρχει για να καθορισθεί η έναρξη ισχύος των παραπάνω άρθρων.(8,13,16,18 και 19). Τα "Σ.Ν." ερευνούν το όλο θέμα και θα επανέλθουν. Όμως, οι αρμόδιοι, τόσο το Υπουργείο Μεταφορών, όσο και η Διοίκηση του ΟΣΕ, άλλά, ακόμη, και η ΠΟΣ, οφείλουν να δώσουν άμεσα απαντήσεις..

    Αναρτήθηκε από Χρήστος Γιαννακίδης στις 10:58 μ.μ. Την περασμένη Πέμπτη δημοσιεύθηκε στα "Σ.Ν." το παραπάνω σχόλιο, αλλά δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από κανένα..Ούτε από το Υπουργείο, ούτε από τη Διοίκηση του ΟΣΕ, ούτε από την Π.Ο.Σ. Τι συμβαίνει λοιπόν; Ποιος παίζει με τον πόνο τόσο συναδέλφων που μετατάσσονται; Τουλάχιστον η Π.Ο.Σ. οφείλει να πει ποιά είναι η αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ισχύς του άρθρου 16 του Ν3891/2010 ξεκίνησε με τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος 125 (ΦΕΚ Α τ. 202, 1/12/2010). Στο άρθρο 44 του Ν3891 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι 8, 13, 16, 18, 19 η έναρξη ισχύος τους θα προσδιοριστεί με την έκδοση σχετικών προεδρικών διαταγμάτων (για το άρθρο 16 εκδόθηκε το υπ αριθμ. 125 ΠΔ) αφού ληφθεί υπόψη η έκβαση των αιτήσεων, όπου απαιτείται, από την ευρωπαική επιτροπή. Η λέξη κλειδί είναι το όπου απαιτείται...Δεν είναι σαφές ότι για την πραγματοποίηση των μετατάξεων απαιτείτο αίτηση της Ελλάδας και η αίτηση αυτή εκκρεμεί. Σε κάθε περίπτωση το προβλεπόμενο προεδρικό διάταγμα έχει εκδοθεί από 1 Δεκέμβρη 2010, οπότε δε νομίζω πως τίθεται θέμα νομιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνος Παναγιώτου, π. Αρχιμηχανικός ΟΣΕ6 Ιουνίου 2011 στις 3:45 μ.μ.

    Ευχαριστώ για την πληροφορία, όσο αφορά το π.δ 125(ΦΕΚ Α/αρ.φύλ.202/1-12-2010). Μου κάνουν όμως εντύπωση δυο πράγματα:1)Γιατί δεν αναφέρεται το εν λόγω π.δ. στα ΦΕΚ των μετατάξεων και 2)Γιατί στο ίδιο το π.δ. δεν αναφέρεται, ότι δεν απαιτείται η προηγούμενη έγκριση της Ευρωπαικής Επιτροπής για τα θέματα που ρυθμίζουν τα άρθρα 16 και 18.Μου φαίνεται, ότι "κάποιο λάκκο έχει η φάβα", αν λάβομε υπόψη και την αλλαγή στη διατύπωση του άρθρου 44, σε σχέση με τη διατύπωση που υπήρχε αρχικά στο νομοσχέδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε , "Μάνος Παναγιώτου, π. Αρχιμηχανικός ΟΣΕ", το σχολιο που αναρτησατε με τιτλο "ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ;" , ειστε βεβαιος οτι το αναρτησατε στο σωστο blog ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ αναγνωστης αυτου του blog δεν θα συμμεριζοταν την αποψη σας.Μηπως πιστευετε οτι υπαρχουν πολλοι "κλωνοι" του , συμπαθη κατα τα αλλα , κ.Χρήστου Γιαννακίδη που οδυρωνται καθημερινα γιατι μεταταχθηκαν απο τον Ο.Σ.Ε.?Δεν νομιζω...ΟΛΟΙ , ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΛΟΙ οι συναδελφοι με τους οποιους εχω μιλησει προσωπικα ή εχω διαβασει τις αποψεις τους σε αυτο το blog , ειναι κατι παραπανω απο ευχαριστημενοι που εφυγαν (οι περισσοτεροι τρεχοντας ) απο τον Ο.Σ.Ε.Αναγκαστηκαμε να φυγουμε , η καρδια και η ψυχη μας ειναι με τους πρωην συναδελφους μας, αλλα ειμαι βεβαιος οτι ακομη και μια πολυ μακρινη προοπτικη επιστροφης μας στον Ο.Σ.Ε. θα αντιμετωπιζοταν απο το συνολο των μεταταγεντων με τρομο και απεχθεια.ΟΥΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ δεν ξαναγυριζουν πισω οι συναδελφοι , με αλλα λογια κ.κ. τεως Αρχιμηχανικε.Αφηστε μας λοιπον να συνεχισουμε ομορφα την ζωη μας και αν καποιος εχει αντιθετη αποψη (οπως ΙΣΩΣ , ο κ.κ. Γιαννακιδης ) ας παει (ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) στα δικαστηρια και αν δικαιωθει ας γυρισει πισω (ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙ).Επειδη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 4-5 μηνες για να βγουμε στη συνταξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5.56.μμ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΤΟΥ.ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάνος Παναγιώτου, π. Αρχιμηχανικός του ΟΣΕ6 Ιουνίου 2011 στις 9:49 μ.μ.

    Δεν ξέρω, φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ,αν όλοι όσοι φύγανε από τον ΟΣΕ είναι ευχαριστημένοι, αλλά, ειλικρινά, θα το ευχόμουν. Όμως, αυτό, αν συμβαίνει, έχει να κάνει με τη σημερινή κατάσταση του ΟΣΕ, όπως τον κατάντησαν κάποιοι, με την ανοχή ή τη σύμπραξη κάποιων άλλων. Ο ΟΣΕ, που γνώρισα, αγάπησα και υπηρέτησα, φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ,δεν έχει σχέση με αυτό που διαμορφώθηκε, σταδιακά, απο το 1996 και, κυρίως, από το 2000 και μετά. Δεν ξέρω, αφού κάνεις ανωνύμως τα σχόλιά σου, πόσα χρόνια υπηρέτησες στον ΟΣΕ, αλλά κατά την εν λόγω περίοδο καταργήθηκε κάθε έννοια αξιοκρατίας και επικράτησε η λογική του προσωπικού βολέματος, της αρπακτής και της εξυπηρέτησης, με το αζημίωτο, ισχυρών συμφερόντων, που οδήγησαν τον ΟΣΕ στο σημερινό του κατάντημα. Δυστυχώς, όσοι αντιστάθηκαν,περιθωριοποιήθηκαν,παρουσιάστηκαν σαν "γραφικοί" και εκτοξεύτηκαν εναντίον τους τόνοι "λάσπης", ακόμη, τελευταία, και αγωγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Δεν ξέρω τι γνωρίζεις από αυτά όλα, γιατί, αν τα ήξερες, θα αισθανόσουν, όπως αισθάνθηκα εγώ, που εξαναγκάστηκα σε παραίτηση, στην πιο παραγωγική περίοδο της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, ή ο κύριος Γιαννακίδης, που μετατάσσεται, χωρίς τη θέλησή του. Κι αυτό που αισθανόμαστε, φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ, δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι από τη νέα κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά για την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο ΟΣΕ. Πέραν, λοιπόν, από εκείνους που έφυγαν και δεν θέλουν, όπως εσύ, με τίποτα να ξαναγυρίσουν και πέραν από εκείνους που έμειναν και θα ήθελαν, λόγω της άθλιας κατάστασης που βιώνουν,να φύγουν, υπάρχουν και αυτοί, όπως εγώ και ο "συμπαθής", όπως τον χαρακτηρίζεις ΑΝΩΝΥΜΩΣ, κύριος Γιαννακίδης, που αισθάνονται αφενός μεγάλο πόνο για το κατάντημα ενός Οργανισμού, ο οποίος, στον 21ο αιώνα που βρισκόμαστε, αντί να αναβαθμίζεται οδηγείται σε δραματική συρρίκνωση, αν όχι σε κλείσιμό του και αφετέρου οργή για εκείνους που πρωτοστάτησαν ή συνέπραξαν σ' αυτό το έγκλημα... Και αυτό που νιώθουμε δεν ντρεπόμαστε να το λέμε επωνύμως, και όχι ανωνύμως, οπουδήποτε, ιδιαιτέρως μάλιστα,σε blog φιλόξενα και αδέσμευτα, όπως του κ. Γιαννακίδη,που ποτέ, δεν αρνήθηκε, όπως άλλα, δήθεν σιδηροδρομικά, που εξυπηρετούσαν κομματικά ή συντεχνιακά συμφέροντα, να δημοσιεύσουν καταγγελίες για τεράστια σκάνδαλα που συνέβαιναν στον ΟΣΕ... Ελπίζω το επόμενο σχόλιό σου, φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ, να γίνει επωνύμως, γιατί, σε πληροφορώ, είναι μεγάλο πράγμα, αυτή τη δύσκολη ώρα, να μπορείς να λες την άποψή σου επωνύμως και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη και τους συναδέλφους σου στα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ Κ. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ΄΄
    ΤΑ ΠΡΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ 120 ΚΑΙ 125 ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΕΧΕΙ...
    ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.ΑΦΗΣΤΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω παντος παιδια αρχισα να φοβαμε γιατι στην υπηρεσια που πηγα ειναι μεσα στις 85 που ειναι για OFF.Και λεω μηπως εκανα την βλακια της ζωης μου,μιας και ημαστε και αοριστου χρονου και εμας θα παρει πρωτους η μπαλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Well , well κ.κ.τεως Αρχιμηχανικε.Πρωτα απο ολα η ανωνυμια ειναι διακαιωμα μου οσο και η σοβαροτητα υποχρεωση μου.
    Αν εγραφα το ονομα μου θα ηξερες ποσα χρονια υπηρετησα στον ΟΣΕ , οπως γραφεις ??? Με ποιον τροπο ?Αφου σε ενδιαφερει λοιπον , 26 χρονια.Και ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι η αποσυνθεση του Οργανισμου ξεκινησε πολλα χρονια πριν.Παρα πολλα.
    Συμφωνουμε ολοι οτι θλιβομαστε και στενοχωριομαστε με ολα αυτα που συνεβησαν και συμβαινουν στον Ο.Σ.Ε. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ? Και αν δεν κανω λαθος οι Αρχημηχανικοι ειναι (ηταν) και αυτοι "διοικηση".
    Οσο για τους ελαχιστους (οπως ο κατα τα αλλα συμπαθης κ.κ.Γιαννακιδης , επαναλαμβανω))που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να φυγουν απο τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ο.Σ.Ε. οπως ειπα και πιο πανω ας προσφυγουν ΑΤΟΜΙΚΑ στα δικαστηρια , ζητωντας να γυρισουν πισω.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.Και αν υπαρχουν και καποιοι συνταξιουχοι (π.χ. τεως Αρχιμηχανικοι) που ονειρευονται και αυτοι να γυρισουν στον Ο.Σ.Ε. οπως καποιοι αλλοι συνταξιουχοι που γυρισαν ηδη σε διευθυντικες θεσεις , ας γυρισουν κι αυτοι.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΑ 'ΠΑΙΔΙΑ' ΗΜΑΣΤΕ..
    (ΜΕ 27,5ΧΡ ΣΤΟΝ ΟΣΕ)
    ΠΑΡΘΗΚΕ 'Η' ΑΠΟΦΑΣΗ..
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,
    ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ,
    ΑΣ ΜΗΝ "ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ" ΑΛΛΟ..
    Η ΖΩΗ ΠΑΕΙ 'ΜΠΡΟΣΤΑ'
    (αγωνας επιβιωσης πια..? )
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ "ΦΕΥΓΕΙ"
    ΚΑΙ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριε Γιανακιδη τοσο καιρο μηνες γιατι δεν εγραφες κατι για αυτα τα προεδρικα δεν ξερω που τα ανακαλυψες και τα γραφεις τωρα λιγες μερες μετα που πηγες και εσυ στο νοσοκομειο . τι δεν πηγε καλα. ολοι στην πρωτη γραμμη ειμαστε και κανουμε υπομονη.
    ο οσε ηταν καλα για λιγους οχι για πολλους.
    ας κοιταξουμε την καινουργια δουλεια και ας αφησουμε αυτα που ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος είπε...
    ο Ν. 3891/10 ΑΡ.16 ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    ΓΙΑ "ΜΕ-ΤΑ-ΤΑ-ΞΗ"
    ΑΛΛΑ,
    ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ << μεταφορα >>...
    7 Ιουνίου 2011 12:25 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουαί τοις ηλιθίοις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πραγματικα δεν εννοω γιατι αυτη η μεταξυ μας κοντρα!! Ο καθενας μας εχει παρει την αποφαση του κ τον δρομο του. Αλλα ο κος αρχιμηχανικος μιλαει πραγματικα με παθος κ αγαπη γιατον σιδ/μο, οπως αλλωστε κ ολοι οι συνταξιουχοι συναδελφοι μας, που τοσα χρονια βλεπαμε στα τρενα κ τους σταθμους. Γιατι να τον κατηγορησουμε δεν βλεπω..! Τωρα αν σε καποιους απο εμας ΤΩΡΑ , δεν αρεσει η πρωην μας δουλεια, δεν πρεπει αυτη την στιγμη να μας κυριαρχει η πικρα του τροπου που αλλαξαμε δουλεια κ χωρο !!! Εχω ξαναπει οτι μετα απο λιγο καιρο, ολοι μας θα αναπολουμε κ θυμομαστε αυτα τα χρονια που περασαμε στα τρενα. εξ αλλου αν δεν μας αρεσε ηδουλεια μας, τοσα χρονια γιατι δεν επιδιωξαμε αλλαγη σε αλλο ποστο η καποια μεταταξη, οπως καναν παλιοτερα καποιοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 13 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΣΕΠΩΣΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ ΣΤΟΝ Κ....Ο.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχει δικιο ο "pablo garcia" αλλα κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι δεν αγαπαμε τον σιδηροδρομο και την προηγουμενη επαγγελματικη ζωη μας.Οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ , οπως τον καταντησαν ,λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΙΔΗΡ-ΚΟΣ Κ ΕΦΥΓΑ ΜΕ30:10ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΦΥΓΑ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΕΙΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ."ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΣΙΟΚΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔ ΟΤΤΟΕ"ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ Κ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ "ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟ.ΔΙΚΑΙΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ "ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΝΚΗ-ΑΘΗΝΑ ΤΗ "ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ Κ ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑ" ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ Κ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΕ Κ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.ΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ 6ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΟΣΕ!!!!! Α΄ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ .. ΠΟΙΟΝ ΟΣΕ ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΕΘΕΡΟΒΑΜΟΝΑ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση