Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

“Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”

Άσχετο με τις μετατάξεις αλλά πολύ επίκαιρο, εν’ όψει μάλιστα και των επερχόμενων νέων μέτρων και ρυθμίσεων που απαιτούν οι κερδοσκόποι σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Γίνεται μία προσπάθεια να μιμηθούμε τους Ισπανούς διαδηλωτές, μάλιστα δημιουργήθηκαν και σελίδες στο facebook, παρόμοιες με εκείνες που οργάνωσαν τους διαδηλωτές της Ισπανίας.
Τελικά οι Ισπανοί διαδηλωτές-κατασκηνωτές ανέλαβαν να μας αφυπνίσουν με το περίφημο σύνθημα “Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”
Ναι είναι αλήθεια εδώ και καιρό όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ακούγοντας και βλέποντας όλο αυτό τον συφερτό από τους ανίκανους, τους ψεύτες και τα διάφορα λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν να μας κατηγορούν, ως τεμπέληδες και συνένοχους στο φαγοπότι που έχουν στήσει εδώ και χρόνια εις βάρος όλων μας.
Τι συμβαίνει τελικά;
Γιατί οι Έλληνες δίνουν το δικαίωμα στους Ισπανούς να τους ειρωνεύονται και να τους χλευάζουν με τέτοια συνθήματα;
Τι μας ποτίζουν και είμαστε ναρκωμένοι;

12 σχόλια:

  1. παρακολουθω Live την συγκεντρωση στο συνταγμα. πολυς κοσμος νεολαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ισπανοί δήλωσαν ότι δεν χλευάσαν τους Έλληνες αλλα αντίθετα τους θαυμάζουν.
    Αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε στο Σύνταγμα μεσω του facebook, χωρίς καμία οργάνωση, διαφημίσεις, αφίσες, προκυρήξεις, προαναγγέλει τον θάνατο των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργυρίου Κωνσταντίνος25 Μαΐου 2011 στις 10:04 μ.μ.

    Μην αναπαράγετε "ειδήσεις" αμέσως, ιδίως των ελληνικών ΜΜΕ. Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος και η πραγματικότητα θα αποκαλυφθεί. Μήπως κάποιοι θέλουν εμείς να βρίζουμε του Ισπανούς και οι Ισπανοί εμάς, για να κάνουν το παιχνίδι τους καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείς ακριβώς να μου εξηγήσεις τι είναι αυτό που θαυμάζουν οι Ισπανοί στους Έλληνες όταν λένε «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»;

    Αν βλέπουμε τον χλευασμό σαν θαυμασμό, μοιάζουμε με τους πολιτικούς μας που βλέπουν το φτύσιμο σαν ψιλοβρόχι.

    Αν κάποτε δεν δούμε την πραγματικότητα στις πραγματικές της διαστάσεις και την ωραιοποιούμε, γιατί έτσι βολεύει την ματαιοδοξία μας, τότε θα συνεχίσουμε να είμαστε έρμαια και ψηφοφόροι των ανίκανων που μας περιτριγυρίζουν και μας κατηγορούν, ως τεμπέληδες και συνένοχους στο φαγοπότι που έχουν στήσει εδώ και χρόνια εις βάρος όλων μας.
    Και μόλις εκλεγούν θεωρούν την ψήφο τους δεδομένη στον αρχηγό του κόμματος και την κομματική γραμμή και εμάς που τους ψηφίσαμε μας έχουν γραμμένους με ανεξίτηλο εκεί που ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ξυπνητήρια χτύπησαν συμβολικά σε όλες τις πόλεις. Ελπίδα και ευχή είναι να τα άκουσαν και οι βαθιά κοιμισμένοι. Αυτοί που επιμένουν να μην ακούν την εκκωφαντική πλέον φωνή που λέει:

    Το χρέος που πάνε να μας φορτώσουν δεν είναι δικό μας, είναι δικό τους!

    Ο απλός Έλληνας πολίτης ότι είχε να δώσει το έδωσε και μάλιστα χωρίς να το οφείλει, δεν έχει άλλα περιθώρια να κάνει περισσότερες θυσίες για να κερδοσκοπούν οι τοκογλύφοι.

    Σ' αυτό τον αγώνα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AN XYPNISEI OKOSMAS THARTHEI ANAPODA O NTOUNIAS. BARNALHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θερμή παράκληση προς συν.VIKING:
    Αδερφέ γράφε τις Ελληνικές λέξεις με Ελληνικά γράμματα!!! Δόξα τω Θεό η γλώσσα μας είναι πλούσια και ζωντανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑ. Κ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑ, χα, χα !!!!! Ρε εσεις παλι θα τους ψηφισετε.Εχετε προηγουμενο "ατιμο βιο", αφου εχετε ψηφισει απο Μητσοτακη, μεχρι και Σημιτη. Χε, χε, χε !!!! ΣωΠα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση