Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τελευταία προσπάθεια!

Πριν την πραγματοποίηση των μετατάξεων, κάποιοι συνάδελφοι οραματιστήκαμε τη δημιουργία ενός συλλόγου όλων των μετατασσομένων πανελλαδικά ώστε να μπορέσουμε να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.
Από την αρχή φαινόταν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για να υλοποιηθεί η παραπάνω προσπάθεια είναι οι διαφορετικοί φορείς υποδοχής και οι αποστάσεις που χωρίζουν τα μέλη σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το πρόβλημα αυτό θεωρήσαμε ότι μπορεί να λυθεί με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα διαθέτει εσωτερικά σελίδα τηλεδιάσκεψης με πρόσβαση επιτρεπτή μόνο στα μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε όλους τους νομούς, ώστε, σαν να βρίσκονται σε μία αίθουσα διασκέψεων να μπορούν ελεύθερα να εκφράζουν προτάσεις, απόψεις, να ενημερώνονται και να παίρνουν αποφάσεις.
Όλα τα παραπάνω ετοιμάστηκαν προσεκτικά και τέθηκαν έγκαιρα σε λειτουργία. Το μόνο που έμεινε ήταν η ανταπόκριση των μελών της συντονιστικής από κάθε νομό χωριστά ώστε να αρχίσουμε τον συντονισμό και τη λειτουργία.
Στις δυνατότητες που προσφέρει η παραπάνω τεχνολογία ανταποκρίθηκαν μόνο η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Δράμα και η Φλώρινα μέχρι ένα σημείο και μετά χάθηκαν, Η Αθήνα έδειξε να ενδιαφέρεται αλλά βαδίζει αργά και η Πάτρα άρχισε να κινείται τις τελευταίες μέρες αλλά…
Οι κινήσεις που ακολούθησαν ήταν αποσπασματικές, έγιναν οι πρώτες νομικές κινήσεις χωρίς να υπάρχει συζήτηση και συντονισμός. Υπάρχουν ενεργά μέλη της συντονιστικής που μαθαίνουν εκ των υστέρων τις νομικές κινήσεις που γίνονται και υπάρχουν απλά μέλη που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στις νομικές ενέργειες γιατί απλά κανείς δεν τους ενημέρωσε.
Αυτά δεν θα συνέβαιναν αν υπήρχε συντονισμός και ενημέρωση όλων. Εμείς δεν ξέρουμε άλλο τρόπο συντονισμού και ενημέρωσης εκτός από την ιστοσελίδα. Το μπάχαλο που επικρατεί έχει αιτία το ότι οι περισσότεροι δεν ανταποκρίθηκαν ούτε εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητες που προσφέρει η ανωτέρω τεχνολογία.
Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ξέρουν κάποιο άλλο τρόπο συντονισμού και λειτουργίας, εδώ είμαστε να τους ακολουθήσουμε. Αν όμως κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι άλλο η ιστοσελίδα είναι εδώ έτοιμη και περιμένει για λίγες μέρες ακόμη. Στη συνέχεια θα αποκλειστεί η πρόσβαση (στη σελίδα τηλεδιάσκεψης) σε όσους δεν ανταποκριθούν στην αποστολή καταστάσεων με τα μέλη καθώς και να ενημερώνουν το σύνολο για τις ενέργειες που κάνουν. Θα δημοσιοποιηθούν επίσης οι νομοί που δεν ανταποκρίθηκαν ώστε οι εγγεγραμμένοι στους νομούς αυτούς να αναζητούν ευθύνες μόνο στην δική τους τοπική συντονιστική.
Οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν είναι:
1)  Δημιουργούμε μία συντονιστική επιτροπή στο νομό μας και εγγράφουμε μέλη σε μία κατάσταση.
2) Στέλνουμε την κατάσταση στην ιστοσελίδα ώστε όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής πανελλαδικά να γνωρίζουν ποιοι είναι εγγεγραμένα μέλη και επίσης να έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών μεγεθών. (μόνο τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής πανελλαδικά θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία, συντονιστική επιτροπή θεωρείται και η περιφερειακή συντονιστική που γίνεται σε όλους τους νομούς, σε κάθε νομό θα δίνεται η δυνατότητα για πρόσβαση και άμεση ενημέρωση).
3) Αποκτούμε λογαριασμό google και πρόσβαση στην σελίδα τηλεδιάσκεψης (στην οποία σελίδα τηλεδιάσκεψης θα έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε κάθε νομό) ώστε να ενημερώνουμε, να ενημερωνόμαστε, να κάνουμε προτάσεις, να συζητούμε και να παίρνουμε αποφάσεις, συντονισμένα και όλοι μαζί.

Δεν γνωρίζουμε άλλο τρόπο που να εγγυάται την παραμικρή πιθανότητα συντονισμού και επιτυχίας. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο άλλο τρόπο ευχαρίστως να ανταποκριθούμε και να ακολουθήσουμε.
Αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με το θέμα των ενεργειών που πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσουμε συλλογικά και συντονισμένα. Αν κάποιοι χρειάζονται παραπάνω χρόνο να μας ειδοποιήσουν να περιμένουμε, διαφορετικά όσοι διαπιστώσουν ότι αποκλείονται από την πρόσβαση «στα ενδότερα» θα ξέρουν το λόγο και δεν θα μπορούν να επικαλεστούν καμία δικαιολογία.
Ζητούμε συγνώμη αν γινόμαστε αυστηροί αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά πριν έρθει η ώρα να συνταξιοδοτηθούμε. Δεν είναι κακό να μην θέλει κάποιος να συμμετάσχει, αυτοί που θέλουν όμως κάποια στιγμή πρέπει να συντονιστούν και να προχωρήσουν.
Ο ορισμός ημερομηνίας δεν είναι αυστηρός, αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό θα γίνει δεκτό. Αν δεν υπάρξουν άλλες προτάσεις, στις 15 Μαΐου όποιος νομός δεν στείλει (μέχρι τότε) καταστάσεις με μέλη (όσα έχει, δεν παίζει ρόλο πόσους εγγράψατε, έστω και ένας φτάνει) θα δει τα μέλη της συντονιστικής του επιτροπής να αποκλείονται από τη σελίδα τηλεδιάσκεψης. Στις 16 Μαΐου αρχίζουμε με όσους έχουμε.
Όλα τα παραπάνω, ισχύουν μόνο για τη σελίδα τηλεδιάσκεψης και δεν έχουν καμία σχέση με το blog «Μετά τον ΟΣΕ» το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως τώρα, με ελεύθερη πρόσβαση και ανοικτό το σχολιασμό σε όλους. Εξ’ άλλου μέχρι σήμερα όλοι οι φίλοι επισκέπτες έδειξαν ωριμότητα και σοβαρότητα στα σχόλιά τους και σχεδόν ποτέ οι διαχειριστές δεν ήρθαν στη δύσκολη θέση να διαγράψουν σχόλια.

29 σχόλια:

  1. Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ? Κ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ........ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια προχωρατε και οσοι πιστοι ας προσελθουν.παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα κανουν κριτικη. παντα το κουπι το τραβανε λιγοι.στη μεσσηνια υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για την ενταξη στο συλλογο ηδη υπαρχει κατασταση με στοιχεια συναδελφων που εχουν δωσει και χρηματα. οποιος απο τη μεσσηνια θελει να ενταχθει να παρει τηλ 6948981821 ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμείς στην Πιερία μαζέψαμε κάποιες εγγραφές και έχουμε έτοιμη τη λίστα. Θα περιμένουμε έως την Τρίτη για όποιον ακόμη ενδιαφέρεται και μετά θα στείλουμε απεσταλμένο στη Λάρισα να παραδώσει τη λίστα και τα χρήματα. Όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ας απευθυνθεί στο τηλ. 6945613143

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καμια κινηση για τους μετατασομενους του ελεγκτικου συνεδριου δεν ειδα απο του συναδελφους του <> ωραια συμπαρασταση σου λενε μετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 6 Μαΐου 2011 1:01 μ.μ.

    Κακώς που μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω αλλά επειδή μπορεί να μην είσαι κακόβουλος, αλλά ένας συνάδελφος που πραγματικά ανησυχεί γι’ αυτό το κάνω.

    Λοιπόν φίλε μου, με τη φράση «καμία κίνηση για τους μετατασσόμενους του ελεγκτικού συνεδρίου» τι εννοείς;

    - Ποιος έπρεπε να κάνει κάποια κίνηση;

    - Τι κίνηση να είναι αυτή;

    - Εξώδικο;

    - Επιστολή;

    - Διάβημα διαμαρτυρίας;


    Ποιος να την κάνει την κίνηση;

    Η συντονιστική επιτροπή του υπό ίδρυση συλλόγου;

    Είσαι εγγεγραμένος; Αν ναι γιατί δεν απευθύνεσαι σε αυτόν που εγγράφηκες;

    Και να του εξηγήσεις και το πρόβλημα, γιατί η καθυστέρηση της υλοποίησης κάποιων μετατάξεων που ακούγεται (δια στόματος αρμόδιου υπουργού) ότι θα υλοποιηθούν μέχρι τέλος Ιουνίου μας στεναχωρεί μεν αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε αυτό!

    Αναγκαστικά θα περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχω ξανά αναρτήση σχετικά με τις μετατάξεις προς το ελεγκτικό Συνέδριο σίγουρα υπάρχει σε εξέλιξη πρόγραμμα μετατάξεις από Υπηρεσίες του Υπ. Δικαιοσύνης (βλέπε Θέμιδα Κατασκευαστική) προς το Ελεγκτικό Συνέδριο. Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει να κάνει με την καθυστέρηση που παρατηρείται και αν προηγηθούν οι μετατάξεις εσωτερικά του Δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που να δουμε για θεμιδα κατασκευαστικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 6 ΜΑΙΟΥ 1.01 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΣΥΝΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρωτα θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν ταυτιζομαι και δεν συμφωνω με τον "Ανώνυμος 6 Μαΐου 2011 1:01 μ.μ.".ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    Αλλά ... σχολια του τυπου "ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ" , κατα την γνωμη μου θα επρεπε να λειπουν.Εμεις (και εγω ο ιδιος βεβαια) φυγαμε απο την ΤΡΕΝΟΣΕ , τελειωσε η πολυμηνη αγωνια μας , τελειωσε το βασανο μας , μετα απο αρκετους μηνες ανασφαλειας.Αλλα οι συναδελφοι που πανε στο Υγειας , στο Ελεγκτικο ή αυτοι που το Υπουργειο δεν αποφασισε ακομη που θα τους στειλει , ανεβαινουν ακομη τον Γολγοθα τους.Δεν ξερουν αν θα πραγματοποιηθουν οι μεταταξεις τους και πότε.Κι αν πουν μια κουβεντα παραπανω, (που επαναλαμβανω με βρισκει αντιθετο) ,ας τους συγχωρησουμε.Εδω , κοντευουμε να ξεχασουμε και να συγχωρησουμε τα σκουληκια , τα ερπετα , τους τιποτενιους που μας εφεραν σ αυτην τη θεση, δεν θα συγχωρησουμε μια κουβεντα απο τα παλικαρια που διώχθηκαν όπως εμεις , όσο εμεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εννοούσα ότι σίγουρα υπάρχουν σε εξέλιξη από τη θέμιδα κατασκευαστική που είναι του υπουργείου δικαιοσύνης προς το ελεγκτικό συνέδριο. Η είδηση προέρχεται από εξακριβωμένη πηγή μέσα από τη θέμιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παόκι απο Θεσσαλονίκη:
    Προς μετατασσομένους Κεντρικής Μακεδονίας,
    Μετά απο συνεννόηση με τον συνάδελφο Θεοδωρίδη Θεόδωρο απο την Φλώρινα, κρίναμε σκόπιμο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων προερχόμενοι απο την Ε.ΔΙ.Σ.Υ. νομού Θεσ/νίκης
    και γύρω νομών, να αναλάβει κάποιος απο την Θεσ/νίκη την συγκέντρωση ονομάτων και χρημάτων(20€),στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τον υπο ίδρυση σύλλογλ μετατασσομένων.

    Πληροφορίες:Γιάννης
    Τηλ.:6972386000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ήθελα να σας πω τα παρακάτω
    Αν και από την 1/5/11 εστειλα e-mail στην δ/νση metaose@gmail.com για να βοηθησω και να βοηθηθώ όπως οι διαχειριστές του site κρίνουν σκόπιμο έως σήμερα 8/5/11 δεν έχω πάρει ουτε μια απάντηση Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μου ζητήσου τα προσωπικά μου στοιχεία και τα οποία έδωσα αλλά είς μάτην .
    Μην βάζετε λοιπόν προθεσμίες που δεν μπορείτε να κρατήσετε
    Σχετικά με τους υποψήφιους προς μετάταξη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης , εαν καποιος δεν ξέρει κάτι επειβεβαιωμένο 1000% καύτερα να μην μιλάει .
    Σιγουρα υπάρχει πρόβλημα , πιο είναι αυτό δεν το γνωρίζω , αλλά έχει γίνει μια παρέμβαση με κάταθεση αίτησης αναζήτησης φακέλλου απο συναδέλφους της Αθηνας (οι οποίοι υπέγραψαν μόνο αυτοί τη συγκεκριμένη αίτηση , χωρίς να ζητήσουν τις υπογραφές , που κατα την γνωμη θα τις είχαν απο συναδελφους αλλων πόλεων)και περιμένουμε τις οποιες εξελίξεις .
    Οι μεταταξεις σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να γίνουν. Ομως μόνο εαν μείνουμε ενωμενοι ήδη μεταχθέντες και υποψήφιοι προς μετάταξη μπορούμε πραγματικά να βοηθηθούμε .
    καλο κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΏ απόλυτα με τον GiDiLar καιπροσθέτω :

    Ο χρόνος είναι χρήμα και κυλάει σαν το νερό.
    Σέ λίγο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μετατάξεις.

    Τα κοινά προβλήματα που μας απασχολούν ήδη είναι πάρα πολλά δέν πρέπει να τ' αφήσουμε να γίνουν βουνό και πολλά απο αυτά να μένουν άλυτα.

    Ούτε μπορούμε με τους νομικούς που ερχόμαστε σε επικοινωνία να κάνουμε πισωγυρίσματα επειδή κάποιοι συνάδελφοι ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ μετά από ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ να γίνουν μέλη του Συλλόγου.
    Σημειωτέον έχουν παρέλθει τέσσερις μήνες.
    Από τις 1583 μετατάξεις ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ σας ενημερώνω ότι ΜΟΝΟ 250 έγιναν μέλη του Συλλόγου

    Οι Συντονιστικές σε κάθε πόλη είναι ΕΝΕΡΓΕΣ
    Οι μετατασσόμενοι που επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου να το κάνουν ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν και γνωρίζω πως δεν είναι για τέτοια σχόλια η συγκεκριμένη σελίδα έχω να σας πω πως μετά από 31 χρόνια στον ΟΣΕ και 20 χρόνια περίπου προϊστάμενος αμαξοστοιχιών τώρα έγινα σκουπιδιάρης. Όχι ότι είναι ντροπή η δουλειά. Καμμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Έλάτε όμως συνάδελφοι στην θέση μου και πείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς...........Μετά από 31 χρόνια στον οσε με τον βαθμό του προϊσταμένου σκουπιδιάρης....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ανώνυμο 2:30
    Με απολυτήριο δημοτικού έγινες προιστάμενος; Αθάνατε ΟΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα ΤΕΙ μεχρι 20/5/2011 φευγουν, κ μεχρι τελη ΜΑΗ οι του Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενημερώστε όλους να πλαισιώσουν τον Συλογο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Rene καταλαβε ότι η λίστα που υπήρξε σχετικά με τις μετατάξεις ανα υπουργείο - θέση δεν είναι επίσημη άρα κανένας μας μέχρι να τοποθετηθεί δεν ξέρει που πηγαίνει (η λίστα αν και σωστή δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει) ως προς τις μεταταξεις υπηρεσιών εντος του Δικαιοσύνης είναι υπαρκτές 1000/100 χωρίς όμως να γνωριζω αν εχει να κάνει με τις μεταταξεις τις δικες μας , όμως το βρίσκω πολύ πιθανό , και στο ξαναλέω μεχρι να βγει ΦΕΚ οι θεσεις είναι στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 8 Μαΐου 2011 7:13 μ.μ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΣΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς , "Ανώνυμος 8 Μαΐου 2011 2:30 μ.μ.". Κουραγιο , συναδελφε.Τουλαχιστον σου απομενουν λιγα χρονια ... Αυτη η φωτια , μας εκαψε ολους.Αλλους λιγοτερο , αλλους περισσοτερο.και παλι σου ευχομαι καλη δυναμη και ΚΟΥΡΑΓΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς rene. (8 Μαΐου 2011 12:03 μ.μ)

    Το υφάκι σου δικαιολογεί την προσοχή που δίνουν οι διαχειριστές ως προς την παραχώρηση άδειας συνδιαχείρισης στο blog και τους δικαιώνει για την όποια καθυστέρηση.

    Η διαχείριση του blog απαιτεί σοβαρότητα αλλά προπάντων διάθεση για σεβασμό στους συνεργάτες σου και εσύ μάλλον το τελευταίο άθλημα δεν το κατέχεις. Παραλίγο να σου εμπιστευτούμε τα κλειδιά του σπιτιού μας και εσύ επειδή το καθυστερήσαμε κατά τη γνώμη σου μπαίνεις στην αυλή μας και «μας ξεφωνίζεις».

    Η συνδιαχείριση του blog φίλε μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αμοιβαία εμπιστοσύνη, εκτίμηση και σοβαρότητα. Στο υβριστικό email που έστειλες, (γιατί άραγε; δεν καταλαβαίνω!) ειρωνεύεσαι τη συντονιστική και αποκαλείς σύλλογο του κώλου την κοινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί.

    Γιατί; Γιατί δεν σου παραδώσαμε αμέσως τα κλειδιά του σπιτιού μας και ας μας είσαι τελείως άγνωστος.

    Βεβαίως και θέλουμε να ξέρουμε ποιος είσαι για να σε εμπιστευτούμε!

    Βεβαίως και πρέπει κάποιος να σε γνωρίζει προσωπικά για να σε εμπιστευτούμε!

    Βεβαίως και πρέπει να σου μιλήσουμε και τηλεφωνικά για να πειστούμε ότι πράγματι είσαι αυτός που λες.

    Και πριν γίνουν όλα αυτά, επειδή κατά τη γνώμη σου καθυστερήσαμε να σε χρήσουμε συνδιαχειριστή, μπαίνεις στην αυλή μας και «μας την λες». Έχεις δίκιο θα ζήσουμε και χωρίς εσένα συνδιαχειριστή στο blog. Ειδικά όταν καταλάβαμε τις προθέσεις σου χαιρόμαστε που δεν θα σε ζεσταίνουμε στον κόρφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η παρατήρηση του ΑΝΩΝΥΜΟΥ 8 Μαΐου 2011 7:13 μ.μ. μας παραπέμπει σε κάτι νεοεισερχόμενους ΚΟΠΡΙΤΕΣ που δεν προσφέρουν στο Σιδηρόδρομο, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και κριτικάρουν εργαζόμενους που έχουν προσφέρει στο Σιδηρόδρομο. Αθάνατε ΟΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος είπε...

    ανώνυμο 2:30
    Με απολυτήριο δημοτικού έγινες προιστάμενος; Αθάνατε ΟΣΕ!
    8 Μαΐου 2011 7:13 μ.μ.

    Απαντώ στον φίλο και "πρώην" συνάδελφο. ΟΧΙ δεν είχω απολυτήριο δημοτικού. Απολυτήριο λυκείου έχω και είμαι Δ.Ε. Αλλά δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινα από δήμαρχος κλητήρας και ακόμη χειρότερα φίλοι μου και πρώην (δυστυχώς) συνάδελφοί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kostas είπε...

    Προς , "Ανώνυμος 8 Μαΐου 2011 2:30 μ.μ.". Κουραγιο , συναδελφε.Τουλαχιστον σου απομενουν λιγα χρονια ... Αυτη η φωτια , μας εκαψε ολους.Αλλους λιγοτερο , αλλους περισσοτερο.και παλι σου ευχομαι καλη δυναμη και ΚΟΥΡΑΓΙΟ !
    8 Μαΐου 2011 10:54 μ.μ.

    Εύχομαι σε όλους καλό κουράγιο και μεγάλη μεγάλη υπομονή μέχρι να βγουν σε σύνταξη.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ :
    Ο διαχειριστής του blog κατά την γνώμη μου για λόγους ευαισθεσίας απέναντί σας δέν αναφέρθηκε στίς εγγραφές των σχολίων σας.

    Αυτό λοιπόν θά το κάνω εγώ επώνυμα.

    Η ιστοσελίδα έχει στηθεί κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να υπάρχουν οι αντίστοιχες σελίδες
    όπου γίνονται οι ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ανάλογα με το περιεχόμενό τους.

    Στό τέλος κάθε ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ γίνεται η εγγραφή σχολίων είτε επώνυμα είτε ανώνυμα μέσα στά πλαίσια της σοβαρότητας από όλους εμάς τούς επισκέπτες της σελίδας.

    Υπάρχει όμως το ΚΑΦΕΝΕΙΟ στο οποίο θα ξεσαλώσουμε κι'άν ξεφύγουμε και λίγο δέν πειράζει εκεί θα γράψουμε σχολιάζοντας χωρίς να θίξουμε πρόσωπα και πράγματα.

    Κάτω απο μια ΑΝΑΡΤΗΣΗ τα σχόλιά μας όμως πρέπει Αποκλειστικά και ΜΟΝΟ να αφορούν το κείμενο της Ανάρτησης .

    Δέν μπορούμε να αναγκάζουμε (τον Nikiforo και τον GiDiLar σήμερα)να αναφέρονται σχολιάζοντας στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ για σοβαρά θέματα .
    Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μήν έχει την γνώση να το διαβάσει στο δέυτερο καφενείο.

    Κάνουμε την επίσκεψή μας στην ιστοσελίδα κουραστική ακόμα και σέ όσους δέχονται τις αναρτήσεις και τα σχόλια στό Gmail τους.

    Μετά από ένα χρόνο θα ψάχνουμε να βρούμε το σχόλιο που εμείς οι ίδιοι κάναμε και δέν θα μπορούμε.

    Α.ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ μέλος της Συντονιστικής.(Λάρισα)

    Ζητώ απ'τόν διαχειριστή να το αναρτήσει διαφορετικά όποιος ΠΡΟΛΑΒΕ το διάβασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΗΛ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ 644 Η 571 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ GMAIL ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. "ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ"ΣΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΥΒΡΙΣΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση