Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εκλογές ΠΕΥΦΑ 2012


 

Εν όψει της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΥΦΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ΔΕΥΤΕΡΑ       16-01-2012 και προσκείμενων Εκλογών καλούνται οι Μεταταγμένοι Σιδηροδρομικοί Αρχαιοφύλακες να δώσουν το βροντερό παρόν τους.
Είναι καθήκον όλων η συμμετοχή για να αντιπαλέψουμε προβλήματα που καθημερινά ανακύπτουν.

3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΔ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ Κ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ; ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειαζόμαστε μια ένωση μαχητική, ανεξάρτητη από την κυβέρνηση και την εργοδοσία, πανταχού παρούσα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις διαθέσεις αντίστασης, ικανή να σπάσει τον φόβο και την ηττοπάθεια, να εμπνεύσει ελπίδα και αισιοδοξία. Και χρειαζόμαστε και εκπροσώπους που πιστεύουν σ’ αυτά. Χωρίς εκπτώσεις και στρογγυλέματα.

    Δουλειά – Συλλογικές Συμβάσεις – Ασφάλιση και Σωματείο για ΟΛΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΥΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 16/01/2012 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από σήμερα ξεκινά η συλλογή υποψηφιοτήτων.Οι συνάδελφοι που επιθυμουν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία στο dim-syn-arx@hotmail.com η στο neapnyka@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση