Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Άνεργοι σε απόγνωση – εργαζόμενοι απλήρωτοι

Άνεργοι σε απόγνωση – εργαζόμενοι απλήρωτοι
Κάθε μέρα στις ατέλειωτες λίστες των  ανέργων προστίθενται 3.000 άτομα, κυρίως νέοι ηλικίας 17-20  ετών. Σήμερα επίσημα οι άνεργοι υπολογίζονται σε 1.050.000 αλλά στην πραγματικότητα έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο και το εφιαλτικό αυτό νούμερο ανεβαίνει.
Αλλά και όσοι έχουν ακόμα τη δουλειά τους, σε ποσοστό 80% περίπου παραμένουν απλήρωτοι από 2 έως 7 μήνες, υποταγμένοι στο εκβιαστικό δίλημμα των εργοδοτών «περίμενε όποτε βρω λεφτά να σε πληρώσω ή παραιτήσου χωρίς αποζημίωση βέβαια».
Ελλάς το μεγαλείο σου.

1 σχόλιο:

  1. Μας το είπαν σε όλους τους τόνους.Αρχισαν να το κάνουν πράξη με την "εφεδρεία".Θέλουν να μας απολύσουν.Απλά και όμορφα.Να μας δώσουν ένα ψίχουλο αποζημίωσης και να μας απολύσουν.Εχουμε την ευκαιρία να τους σταματήσουμε.Τι περισσότερο από την απόλυση , μπορεί να μας τρομάξει ? Ακόμα και η χρεοκοπία του κράτους (αν ποτέ συμβεί αυτό),δεν θα είναι για πάντα.Η απόλυση όμως θα είναι για πάντα.Οριστική και αμετάκλητη.Ας ψηφίσουμε όλοι αυτόν που ΔΕΝ θα μας απολύσει.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση