Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Οι πιο ΚΑΥΤΕΣ από τις Τελευταίες Αποφάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τροποποίηση των Άρθρων 25 (Επιβάτες χωρίς εισιτήριο ή χωρίς έγκυρο εισιτήριο) και 102 (Πρόστιμα) του Τιμολογίου Επιβατών και Αποσκευών (Τ.ΕΠ.) - Επικαιροποίηση, απλοποίηση διαδικασιών, είσπραξη προστίμων από ΔΟΥ (Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες).

Έγκριση α) ματαίωσης του Διαγωνισμού Δ-1111/11 "για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των Αυτοκινητοστασίων Αθηνών, Πατρών, Θεσσαλονίκης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε." λόγω μεταβολής των αναγκών της εταιρείας και β) διενέργειας νέου ανοικτού/συνοπτικού Διαγωνισμού "για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των Αυτοκινητοστασίων Αθηνών, Πατρών, Θεσσαλονίκης καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στο κλιμάκιο ελεγκτών εισιτηρίων επί των αμαξοστοιχιών του   προαστιακού δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.", σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της εταιρείας (Υ.Α. Φ32/οικ. 20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).

Έγκριση διενέργειας ανοιχτού/συνοπτικού Διαγωνισμού "Για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών στον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.", σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της εταιρείας (Υ.Α. Φ32/οικ. 20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007.

Ανάθεση καθηκόντων διενέργειας ελέγχων και έκδοσης σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς στους Προϊσταμένους Αμαξοστοιχιών

14 σχόλια:

  1. Εμείς πού βρισκόμασταν 25/04/2007;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι πιο αναλυτικα να μας τα πει ο προεδρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ομως??? της ΠΕΠΑ? Γιατι ο εδω ΠΡΟΕΔΡΟΣ τα λεγε......κ αποφασισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω μονο ενας ειναι ο προεδρος που μιλα. δεν ξερω εγω αλλον προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω και λιγες ωρες μια δυσαρεστη ειδηση κυκλοφορησε στα δελτια ειδησεων.
    Απελυθη ο πρωτομαστορας των μεταταξεων και μεγας τεχνοκρατης Τσιοκας γ.γ του Υπ. Μεταφορων απο τον προι/νο του με συνοπτικες διαδικασιες.
    Του ευχομαστε περαστικα και του λεμε δεν πειραζει αλλωστε θα μπορουσε με μια μεταταξη να γινει καλλιστα ενας πολυ καλος δασκαλος και να κανει ιδιαιτερα στα θεολογικα μαθηματα(ειναι αλλωστε κι η ειδικοτητα του), η ενας πολυ καλος σχολικος φυλακας,φυλακας αρχ/των,τραυματιοφορεας η οπου αλλου υπαρχει κενη οργανικη θεση.
    Αλλωστε ολα εδω πληρωνονται..
    Εμεις του ευχομαστε περαστικα κι ισως καπου να συναντηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να παει να δουλεψει.
    νομιζω στα μερη του εχει καλο μεροκαματο το μαζεμα της ελιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Ανώνυμε
    τα Λαμόγια πάντα επιβιώνουν και τα τσεπώνουν χωρίς να βάζουν πλάτη για μεροκάματο.
    Κάνε υπομονή και θα δεις που τα γραφόμενά μου θα επιβεβαιωθούν.
    Θα βρεθεί η κατάλληλη θέση και γι'αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΟΚΑ!!! ΟΧΙ ΟΝΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ SMS ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΥΛΗ ΜΑΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΡΙΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επ επ οχι και ετσι?
    μην ερωτευτουμε και τον ραγκουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ "ΧΑΡΟΥΛΗ" ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗ ΔΕ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ SMS Η ΑΠΟΜΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνωμη , φιλε bestgeorge , οταν λετε "ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ" , σε ποιο απ'ολα τα αθλια σκουληκοειδη αναφερεστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοντουλη "ανθυποτσελιγκα" , μου αρεσε που ηθελες και ψηφο ... Ξερεις εσυ .... Αντε τωρα , τρεχα να γλυψεις ολες τις σκαλες του κτιριου (για αλλη μια φορα) , παρακαλωντας για τη θεσουλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΗΣ 9:23 Κ 9:54ΜΜ ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ,ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑ ΑΠΟ ΘΝΚΗ ΜΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΡΦ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ.Κ ΜΕΤΑ "Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να μείνει η ανωνυμία σαν δικαίωμα
η σοβαρότητα πρέπει να γίνει υποχρέωση