Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Ρουκέτα» Βενιζέλου: Ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ


Δραστικές περικοπές στις αποδοχές τους θα δουν το επόμενο διάστημα και οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κ.α)
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής την επιβολή ενιαίου μισθολογίου και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Και έλλειψη εμπιστοσύνης»



Επί δυο μήνες, ο υπουργός Υποδομών Γ. Ραγκούσης και ο γενικός γραμματέας τού υπουργείου Χάρης Τσιώκας επικοινωνούσαν, αν και όταν, μέσω... e-mail και χθες, ουσιαστικά, αυτή η ανύπαρκτη σχέση έληξε με τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι εντός των ημερών ο γραμματέας θα αντικατασταθεί.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Οι πιο ΚΑΥΤΕΣ από τις Τελευταίες Αποφάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τροποποίηση των Άρθρων 25 (Επιβάτες χωρίς εισιτήριο ή χωρίς έγκυρο εισιτήριο) και 102 (Πρόστιμα) του Τιμολογίου Επιβατών και Αποσκευών (Τ.ΕΠ.) - Επικαιροποίηση, απλοποίηση διαδικασιών, είσπραξη προστίμων από ΔΟΥ (Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες).

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό του προσωπικού του Ο.Σ.Ε. και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που µεταφέρεται


Ψηφίστηκε στις 04 Αυγούστου 2011 νομοσχέδιο που στο πρώτο μέρος του αφορά τις τροποποιήσεις στο συνταξιοδοτικό του Δημοσίου.
Το νομοσχέδιο σε ότι αφορά τους μεταταχθέντες από ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, (στο άρθρο 4 παράγραφος 10), ρυθμίζει και την ασφάλιση πρόνοιας (Ταμείο Πρόνοιας, εφ’ άπαξ) κάτι που δεν ανέφερε ο νόμος 3891/2010.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σε μισθωτή εφεδρεία 1.100 εργαζόμενοι σε συγκοινωνίες και ΟΣΕ


Σε μισθωτή εφεδρεία 1.100 εργαζόμενοι σε συγκοινωνίες και ΟΣΕ
Τον κίνδυνο της μισθωτής εφεδρείας ή ακόμη και της απόλυσης, πρόκειται να αντιμετωπίσουν 500 εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς που θα μείνουν χωρίς αντικείμενο εργασίας και 600 εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς προχωρεί η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας

Προς πώληση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ